Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban, a DVIIF nagyon jó mutatókkal rendelkezik, de inkább nagy magasságban van elõnyben a többi géppel szemben, és mindenképp BnZ harcmodort alkalmazva. Mivel multiban legtöbbször alacsonyan vívunk fordulóharcot, eleve "kiszorul" közülünk. Pilótája szórakozhat az uncsi lecsapok-elhibázom-visszaemelkedek módszerrel, míg meg nem unja, és fordulóharcba nem kezd; ilyenkor gyorsan lelövik.
Eredményes használatához szemléletmód-váltásra van szükség a magyar ROF-közösségen belül, azaz társas taktikák és BnZ alkalmazására. De a közös repidõpontokat nem is olyan egyszerû egyeztetni, és a sötét oldal csábítása is mindig erõsebb 😊
Rolo3
üdv!

Valaki röppenni a mai este folyamán?

Köszönöm...látom igazi egyéniség.D7f verziót repüli valaki rendszeresen? Mert tök jó adatai vannak, mégsem nagyon látom multibam..

Fokker
sztem az eddigi legjobb forgómotoros gép. fordulékonyságban a camel és a dr1. után a 3. legjobb. kezelhetõségben viszont veri mindkettõt. az egy géppuska nem az erõssége, de ritkán akad, és halálpontosan lehet vele célozni. mivel 500 lõszert használ, így u. annyi lövés után ürül ki, mint a dupla géppuskák. két negatívuma van, az egyik a gyenge sárkányszerkezet, a másik a dugózás. ha elkezd dugózni, nehéz kiszedni. biztos ki lehet valahogy, de én még nem jöttem rá a módjára. viszont eléggé érezni hogy mikor fog dugózni, így meg lehet elõzni a bajt. nagyon kezes, de mégis irdatlanul fordul. nekem a no.1. jelenleg.

Az tuti, de halál pontosan lehet vele célozni.
(Mondjuk 20 méterrõl mivel nem...)
Hu..azt nem is néztem.

whiteskull
Hát nagyot fordul az biztos, de óvatosnak kell lenni vele. Viszont csak egy géppuskája van.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
A legkonkrétabb idõpont a hamarosan volt. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Milyen repülni a pup-ot?

Mit is mondtak, mikor érkezik az új folt?

whiteskull
Már el is rendeztem mindent. Elvileg a héten itt lesz. 😊)

LeonSilver
Az enyém ha jól emlékszem 1999-es és még mindig tökéletesen mûködik! A "markolaton" a kisujjnál van egy érzékelõ, ha nem fogod a joyt ergo nincs "eltakarva" az érzékelõ akkor nem mûködik az FFB. Tehát nem akar leugrani a géprõl ha bekapcsolod vagy éppen otthagyod valamiért. A lógiteké például minden bekapcsolásnál majd leugrott az asztalról. Mikroszoft ide mikroszoft oda, kurva jó hardver eszköz. Majd meglátod Te is!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

whiteskull
Akkor még egy okkal több, hogy xp-t használjak. 😊))

Örülök, hogy ilyen szépeket írtál errõl a joyról.

Most már úgy néz ki nekem is van ilyenem.😊))

LeonSilver
Az XP simán, különösebb gond nélkül viszi a gémportos cuccokat. Ha alaplapi hangkeltõd van amihez nincs gémport akkor kell venni egy néhány ezer forintos szart és használni a gémportját.
Sajnos a Vista és a W7 nem támogatja magát a gémportot. Én kurva sokat kínlódtam (lévén van egy MS SideWinder FFB pro joyom) de igazán nem lett eredménye a dolognak. És a port része csak az egyik fele. Sajnálatos módon egyik oprendszer sem tartalmaz drivert ezekhez a joyokhoz. Még ha sikerül is ráerõszakolni a wondózra így vagy úgy a joyt, akkor sem fogja rendesen használni. Nekem sikerült egyszer a gémportot valahogy mûködésre bírni de hába toltam rá a joyt. Ugyan ez volt az átaéakítóval is. Mivel nincs driver ezért nem is használta a joyt a win. Pedig az MS SideWinder FFB pro (az elsõ verzió) a mai napig a legjobb FFB-s joy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

whiteskull
Oké, tárgytalan a kérdés. Tovább olvastam. Nem kompatibilis vele. 😊)

whiteskull
Egyenlõre xp.

LeonSilver
Milyen oprencer alatt akarod használni?

whiteskull

Elméletileg létezik origi Microsoft gameport-USB átalakító, azzal mûködik az FFB is.
De én olyat még csak a Wikipédián láttam... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

whiteskull
Akkor biztos, ami biztosa alapon marad a sima. 😊))

Mondjuk úgy is xp alatt repkedek, mert duálos a procim. 😊))

DummyBoy
Hali! Nézz utána az Usb - gameport átalakítónak, mert valahol olvastam, hogy az ffb az nem mûködik vele ... Nem akarok hülyeséget mondani, de valami ilyesmire emlékszem, jobb utánajárni !

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

whiteskull
FFB-s az jó belõle?

whiteskull
Találtam hozzá gameport-usb átalakítót. Azzal mûködik?

whiteskull
Kb. hasonlóra számítottam. Na mindegy. 😊)

Lesz az még sz@rabb is...

Endlösung: X52 botot felteszed a szekrény tetejére, és veszel helyette egy ILYET, lehetõleg USB-s csatlakozással.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

whiteskull
Ja, a második mondat kérdés akart lenni. 😊

whiteskull
Ha már joy. Az x52 nálatok is akadozva mûködik. Mostanában kezdte. Gondolom a mûanyag tányér miatt. Próbáltam szilikon zsírral bekenni de csak annyi volt neki, mint halottnak a csók. 😊)

Ha arra gondolsz, hogy az oldalkormány "tekerõ" axist ki akarod úgy iktatni, hogy a bot ne legyen csavarható, csak szimpla oldalkormány nélküli botként mûködjön mechanikusan is, akkor nincs rajta olyan.
whiteskull
Ha rágondolok, még mindig szédülök. 😊))

Rolo3
Whiteskull!

Köszi a tegnapi röppenést nagyon király volt!

Rolo3
Üdv!

A kérdésedre, hogy le lehet fixálni az oldalkormány funkciót a joy-on hát nem lehet de nagyon jó kis ezköz a Saitek cyborg evo én is azt használom és kemény 2000 HUF volt az ára.

Sanyo
A dedi szerver nem ugrik fel a masterre, valami gond van arrafelé.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Ma este Rolóval repültünk. Elõször a lengyel szerver dobott ki bennünk, aztán a pcpilot szervere is elég furcsán mûködött. Repültünk vagy negyed órát, és egyikünk sem tudta lelõni a másikat. 😊

Aztán Rolót már nem is engedte vissza.

A karrier módot sem tudtam behozni, így remélem ezek az új patch elõjelei voltak. 😊

Én ma kipróbáltam, hogy a kormányomhoz (Ms Sidewinder force feedback) való pedál mûködik-e és igen, össze lehet hozni. Bár kellett állítgatnom a joyt és a lábkormányt még fél órát. Persze ez nem tökéletes, mivel a gáz és fék pedál nem tök egyforma és nem tolom hanem taposom õket, valamint a vezérlõpultban hiába állítottam be, hogy az elsõdleges a joy, úgylátszik mivel microsoftos hardver akkor is a kormányt preferálja az xp.
Egy kérdés még a végére akinek szintén saitek cyborg evo-ja van, hogy ugye nem lehet fixálni a joy tekerését? Ki tudom kapcsolni a rofban de nem találtam olyan tekerõt rajta amivel úgy megszorítanám, hogy ne tudjam elfordítani.

Papa01
Szia Rolo,
én lehet este felé felmegyek.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Rolo3
Üdv mindenkinek!
Jön ma valaki röppenni?

Papa01
Nagy vagy Zair, köszi! 😊 Nagyon várom már! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Igen. 64b alatt még varázsolni sem lehet gémportot. Én legalább 1/2 évig próbálkoztam vele.

Papa, utolsó simítások, holnap küldöm!
DummyBoy
ROF-ban van, igen jó ráadásul ...

Ellenben a Vista-s dologgal kapcsolatban nem tudok segyteni, de majd utánajárok ...

Nekem Win7 alatt is sikerült gameportot varázsolni, de sajna csak 32 bit alatt megy ... Viszont nem FFB-t próbáltam 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Uraim, egy kis segítség kellene (elsõsorban Dummy...)

Il-2 fórum, 32070hsz-om. (Vista - gameport - FFB témakör)

Valamint: RoF-ban van FFB?

Papa01
Köszi szépen, örülök, hogy tetszik! 😊

Fokker
díszállatkereskedõ

Fokker
díszállat kereskedõnél kérdezted? csinálhatna egy egyedi akváriumot. csak fejjel lefelé lenne használva 😊

Fokker
@Zair : sok sikert az új munkához, én is felnézek rád is és minden eü-ben dolgozóra. én is maketteztem 10-16 éves koromig, sajnos a diorámáig már nem jutottam el, pedig szerettem volna. 90-ben csehszlovák KCS makettekkel kezdtem, rengeteget kellett reszelni, de óccó volt, tanulni meg ideális. aztán jöttek Italerik nagy számmal, meg 1 db Tamiya. akkoriban a modellrepülõ volt a nagy álom. tavaly belekóstoltam, hála a kínai cuccoknak, de idén fel kellett függesztenem anyagi okok miatt.

@whiteskull : én is drukkolok.

@Papa : teljesen jó lett a 777 felirat, sztem tökéletes. a részletes letölthetõ cuccokért külön köszönet.

whiteskull
Kéne róla képet csinálnom. Itthon csak egy-kettõ van. A többi nagy része anyuék garázsában.Éppen most lett kész egy kis mûhelyszerûség ott. Egyik barátommal tervezünk ott téli napokon egy-két makettezõs napot eltölteni. 😊)

Köszi, sajnos anyámnál van ledobozolva, mert nincsen hozzá megfelelõ méretû vitrinem (40X40 cm-es az alap). De most be akarok egyre invesztálni csak Szegeden nincs egy k*va Ikea vagy ilyesmi, üvegessel meg háromszor annyit kérnek érte.

A tieidet meg lehet nézni valahol?
whiteskull
Húú ez nagyon szép! 😊)

Papa01
Oki, 9.. 😊

Papa most értem haza, majd 9 felee jó neked?
ha nem, akkor megyek amint irtál