Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papának nagy köszönet az ajándék bombázóért! 😊
www.pcpilot.hu
Ha nem ismered nézzed meg ezt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Váháháááááá!
Miket szereztem!
Isten hozta õrnagy úr!
Szindbád
Te rongyos élet
Veri az ördög a feleségét
A legényanya
Feladat
onnn
De azért azt hozzáteszem, hogy én azért ezt nem valami soknak tartom.. 😊
Az Il-2 cooperative módban tudja, azt hiszem elég rég óta, talán a Forgotten Battles óta (2003) de nem mernék rá mérget venni. Az tuti, hogy 2004-5 tájékán már játszottam lövészt online.
Azt azért hozzá kell tenni, szerintem baromi unalmas, fõleg ha nagyobb távolságokat kell repülni egy lomha géppel.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Elvileg ezek (is) változtak...remélem.<#kacsint>#kacsint>
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Bár, ha a motorra megy rá az ember, talán az a legbiztosabb. 😊)
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Mondjuk a bombázó tényleg húzós kicsit, nem is nagyon hoz lázba,(nagyon állat meg minden , de vadász vagyok) de a gyerek meg van õrülve érte..
Viszont a multiban igencsak eltudok képzelni olyat, hogy a bombázó bobázós feladatot csinál, a a vadászai védik, a másik meg támadja. Mittom' én hány körben, és erre mennének a csapatpontok..sok verzió lehetséges..
Vagy van ennek durvább verziója is - DCS sorozat pl ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vagy õrülünk. Az még jobb :-D
Vagy örülünk. (Pl. az új tapasznak) Én sem akartam senkit provokálni. Majd ha megvalósul a kommunizmus és minden ingyen lesz, és mindenki szükségleteinek megfelelõen vesz el mindent a polcról (szigorúan csak annyit) és nem halmoz fel mert nem kell pénz-ez a probléma is megoldódik. <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
..soha nem értettem, nem kell megvenni ha nem tetszik és kész 😊
Egy k*vagyors villamost.
Mi sem áll távolabb tõlem. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy más fejlesztéseknél azért ez a fajta rendszer komolyabb visszhangot váltott ki.
Ha meg ennyire tõkeszegény a cég, hogy "felosztó-kiróvó" elven mûködik, mint a nyugdíjrenszerünk, hogy közvetlenül csak a befizetéseket értsd. eladásokat tudja visszaforgatni, más helyrõl is lehet gubát szerezni:
-nem láttam pl. soha egy darab ROF-os pólót, ajándéktárgyat, olyan csillivilli manuálokat kinyomtatva mint a FC 2-nél, térképeket, meg minden ilyen kis szar kacatot mittudomén. Reklámnak sem volna utolsó.
Mindezen túl én is megveszem, mert mint írtam sejtem/megértem/felfogom, hogy finanszírozásbeli és infrastrukturális okai vannak a dolognak-csakhogy én is pont olyan vevõ vagyok, mint bárki más, aki a lehetõ legjobb ár / minõségarányos terméket szeretné a pénzéért megkapni.
Állította valaki, hogy kötelezõ?
Szóval, ha ez az ára, hogy fent maradjon egy ilyen kis cég és fejlesszék a játékot, én nem bánom, hogy fizetõs (1500-3000ft) dolgai vannak, max nem mindet veszem meg, de a patch-ekhez, és az újításokhoz (pl dinamikus fény) így is hozzájutok.. 😊
... senkinek sem kötelezõ megvenni, szóval nincs min felháborodni 😊
www.smart-bus.hu
Azért remélem majd ha egyszer kijön egy olasz vagy keleti front kiegészítés, azért majd nem kell fizetni. A folyamatos befizetések munkaerõpiaci vetületein nem gondolkoztam (#13867), de valóban üdvös, hogy a fejlesztõi gárdát így nem hagyják sem szétszéledni sem éhenhalni-bár fogalmam sincs, más cégek hogyan oldják meg ezeket a belsõ dolgokat. Ez egy rétegjátéknál nem hátrány, ha minõséginek akarjuk megtartani.
A fejlesztõi gárda munkáját pedig nem akarom alábecsülni, elhiszem, hogy újdonság az új masina minden egyes általad említett szempontban. Én tényleg csak azért az egyért aggódok, hogy az összes hátrelévõ repülhetõ gépért ilyenformán fognak hasonló összegeket leakasztani. (Én még emlékszem, amikor kijött az Il2-höz a Pe-2 addon, Maddoxékat keresztre akarták feszíteni, hogy miazmá hogy fizetõs patch.)
És azokból azért van néhány. A hangulat, az atmoszféra, a látvány, a társaság minden egyedülálló. Nagyon eltalált játék, imádom, nálam a No.1. Komolyan. De sajnos 1/3-a sem annak, ami kihozható belõle, és ezt a Leon által leírtak meg ezek a piaci hülyeségek csapják agyon. Biztos vagyok benne, hogy mindezeknek megvannak a maga finanszírozásbeli és infrastrukturális okai (korlátai)-mindezeket figyelembe véve ezek a malõrök nem kevésbé nyomasztják a magamfajtát.
Apropó, mikor csinálják meg repülhetõvé a már a játékban AI-ként megtalálható kétüléseseket? Szó volt ilyesmirõl, nem? Nagyot fognak dobni a O/400-zal, de én már a kétüléseseknek is nagyon örültem volna, mondjuk a szokásos árfolyamon.
Malacsült rulez. A pálesz is jöhet, bár én télen a rumot szeretem jobban.
A másik gondolatom az, hogy az F1-es példád szerintem nem igazán jó, mert inkább az az átbaszarintás, hiszen milyen F1-es játék az, ahol nincs meg minden pálya alapból?? 😊
A ROF-al meg simán jókat repül az ember ha nincs meg minden gépe.. 😊 Talán még annyi, hogy igen jó kis akciók voltak már, szóval azért nem a lehúzásról szól a dolog.. 😊
Lefekvés elõtt igyál egy-két pohár jó házi bort, aztán mindjárt nem fogsz ilyenkor fent kukorékolni! 😊))
Nálam beválik: 😊))