Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Nemrég értem haza melóból, sajnos ma nincs idõm foglalkozni a szerverrel. Holnap viszont egész nap nem lesz más dolgom, mint használhatóvá tenni.

Papának nagy köszönet az ajándék bombázóért! 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ahit meg még ennél is jobban sajnálok az az, hogy nemigen vannak oylan kaliberû színészeink mint Latinovits, Sinkovits, Bessenyei, Pécsi Sándor, Márkus László, Básti Lajos, Bánffy György. Most nem azért de például én más embert olyan szépen beszélni még nem hallottam mint Bánffy Györgyöt.
Ha nem ismered nézzed meg ezt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Óóó, én nagy Zsoldoa rajongó vagyok.. 😊 A viking visszatér és a Távoli tûz címû könyvei a kedvenceim.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Én elõször könyvben olvastam, kb. 1000 éve. A film is fasza de a könyv verhetetlen. De a többi alapmû szerintem. A Szindbád éttermi jelenete pedig tanítani való. Imádom a Latinovits Zoltán játékát és sajnálom, hogy olyan hamar elment.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
A legényanya hatalmas! 😊) A Feladat szintén! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
uff

Váháháááááá!

Miket szereztem!

Isten hozta õrnagy úr!
Szindbád
Te rongyos élet
Veri az ördög a feleségét
A legényanya
Feladat

onnn

Papa01
Én kérek elnézést ez esetben! 😊 Nem is tudtam de nagyon meglepett! Tehát vgay pl 1 Stuka egy online játéktérben és ketten vannak benne?

De azért azt hozzáteszem, hogy én azért ezt nem valami soknak tartom.. 😊

Na az sem rossz, de mégsem ugyanaz mint a szárny nélküli mûrepülés....talán a pupnál meg azért lehet mert még frissen kidobott gép.

Hát igen, ez lenne az optimális állapot. Egy páran pörögnének a hátukon az udvaron mint a kemotoxoslégy, miközben éhendöglenek. :-D
"..hogy amennyire én tudom, nincs a piacon egy olyan szimulátor sem, amely képes arra, hogy egy gépben több játékos is repüljön"

Az Il-2 cooperative módban tudja, azt hiszem elég rég óta, talán a Forgotten Battles óta (2003) de nem mernék rá mérget venni. Az tuti, hogy 2004-5 tájékán már játszottam lövészt online.

Azt azért hozzá kell tenni, szerintem baromi unalmas, fõleg ha nagyobb távolságokat kell repülni egy lomha géppel.

Mostanában sem ritka sajna, jópár típust láttam már szárny nélkül multiban, a pup az például képes úgy oldalkormány használattal repülni huzamosabb ideig, hogy csak egyik oldalt vannak meg a szárnyai 😊.
Pár ilyesmit láttam akkoriban, de újról nem hallottam már fél éve, és nem is tapasztaltam. Gondolom a készítõknek k*rva kellemetlen lehetett,hiszen a fizikára a legbüszkébbek.

Este igen.

Rolo3
Sziasztok!

Lesz ma repülés?
Hogy áll a szerver?

itt az fordulhatott elõ szerintem h valahogy nem vette észre az engine h nincs szárny 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

LeonSilver
Tavaly december 7.-én töltöttem fel a nyúltúbra.

Megrendeltem..

Papa01
Jah én is vettem egy FSX addont, egy 16-os több mint 10-ért, majd 2 patch után bejelentették, hogy ez volt az utolsó... Basszák meg. Na ez a lehúzás szerintem, Dummy, ezt jól észrevetted.. 😊

Mikori patch is volt az?
Elvileg ezek (is) változtak...remélem.<#kacsint>

LeonSilver
Hát merem remélni, hogy nem úgy mint az AI a szárny-nélküli Dr1-el. Ez volt az slõ, nagy csalódásom a rof-ba. nem akartam hinni a saját szememnek. Még jó, hogy dokumentáltam 😄

<#eljen>

akkor menen tönkre a világ ha mindenki a szükségletei szerint venné ki a dolgokat... inkább mindenki a teljesitménye alapján jusson javakhoz 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Alapvetõen kicsit az eredeti égésmodell sem tetszik, lehetne mondjuk az intenzitása változó, vagy esetleg ha idõben lerakod ne égj el,(kiszállás pl. amúgy is hiányzik) bár nem akarok elégedetlennek tûnni..

Pont azon agyaltam, hogyan modellezték le a felgyulladt motort(mi történik a gyulladás után?) És vajon hogyan (nem) repül egy motorral?!

LeonSilver
Nemhinném. Ha kidurrantod a hátsó faszit majd az egyik motort akkor annak már annyi. Szerintem. Márpedig szép, méretes motorok vannak rajta. Azért kíváncsi leszek rá én is.

whiteskull
Igen látatlanba úgy gondolom én is, hogy nyeli az ólmot rendesen. 😊)

Bár, ha a motorra megy rá az ember, talán az a legbiztosabb. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Igen igen, csak eléggé kilógnak" a lövészek, azért ha nem is könnyen, de el lehet kapni õket. (elég a hátsó felsõt, bár ha jól manõverezik a pilóta akkor nem) Megnéztem az adatait, teherrel nagyon lassú...viszont szerintem nagyon bírhatja a strapát, lehet hogy ha nincsen halálos találat simán elnyel pár százat.. <#nevetes1>

whiteskull
Meg hát a tüskéi is elég veszedelmesnek néznek ki. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Nagyon jó a videó...lehet velem van a baj, de mindig szét akarom lõni amikor látom.<#hehe> Habár nem igazán lehet egyszerû, hatalmas gép. Marha kíváncsi vagyok..<#fejvakaras>

Amikor elõször jöttek a fizetõs gépek , én k***ára kiakadtam..majd amikor 10 fölé ment a patch-ek száma elkezdtem gondolkodni(és azért nagyon sok minden jó is van azokban a patchekben), hogy ki csinál ma ilyen becsületesen, és ilyen fejlesztõ koncepcióval a mai idõkben javításokat. És már nem is tûnt olyan kib*szásnak a gép vásárlás.
Mondjuk a bombázó tényleg húzós kicsit, nem is nagyon hoz lázba,(nagyon állat meg minden , de vadász vagyok) de a gyerek meg van õrülve érte..
Viszont a multiban igencsak eltudok képzelni olyat, hogy a bombázó bobázós feladatot csinál, a a vadászai védik, a másik meg támadja. Mittom' én hány körben, és erre mennének a csapatpontok..sok verzió lehetséges..

DummyBoy
Eleinte engem is zavart, de aztán megnéztem mennyibe kerül egy gép az FSX-hez ...

Vagy van ennek durvább verziója is - DCS sorozat pl ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
<#vigyor>

Szerintem is egy malomban õrölünk. :-)
Vagy õrülünk. Az még jobb :-D

Vagy örülünk. (Pl. az új tapasznak) Én sem akartam senkit provokálni. Majd ha megvalósul a kommunizmus és minden ingyen lesz, és mindenki szükségleteinek megfelelõen vesz el mindent a polcról (szigorúan csak annyit) és nem halmoz fel mert nem kell pénz-ez a probléma is megoldódik. <#taps><#taps><#taps>
bocs a félreérhetõ fogalmazásért, nem rád gondoltam mikor a felháborodást irtam.. . más fórumokon is van ilyen, hogy ez miért ennyibe kerül, meg miért nem az alapjáték tartalmazza, miért kell külön fizetni...

..soha nem értettem, nem kell megvenni ha nem tetszik és kész 😊

Ja mondjuk ebben lehet valami, olyan mintha villamost vezetnék :-D
Egy k*vagyors villamost.
Háborodjon fel az akinek hat anyja van.

Mi sem áll távolabb tõlem. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy más fejlesztéseknél azért ez a fajta rendszer komolyabb visszhangot váltott ki.

Ha meg ennyire tõkeszegény a cég, hogy "felosztó-kiróvó" elven mûködik, mint a nyugdíjrenszerünk, hogy közvetlenül csak a befizetéseket értsd. eladásokat tudja visszaforgatni, más helyrõl is lehet gubát szerezni:
-nem láttam pl. soha egy darab ROF-os pólót, ajándéktárgyat, olyan csillivilli manuálokat kinyomtatva mint a FC 2-nél, térképeket, meg minden ilyen kis szar kacatot mittudomén. Reklámnak sem volna utolsó.

Mindezen túl én is megveszem, mert mint írtam sejtem/megértem/felfogom, hogy finanszírozásbeli és infrastrukturális okai vannak a dolognak-csakhogy én is pont olyan vevõ vagyok, mint bárki más, aki a lehetõ legjobb ár / minõségarányos terméket szeretné a pénzéért megkapni.

Állította valaki, hogy kötelezõ?
Papa01
Ez tényleg nagyon sok rétû dolog, ahogyan írod... én ha kell (és megtehetem), akkor kifizetem az árát az új dolgoknak.. mert ha valaki csak vállon veregetést kap a munkájáért, sajnos éhen hal (Valaki írta ezt a Falcon 4 ingyenességével kapcsolatban, és igaza van. 😊 )

Szóval, ha ez az ára, hogy fent maradjon egy ilyen kis cég és fejlesszék a játékot, én nem bánom, hogy fizetõs (1500-3000ft) dolgai vannak, max nem mindet veszem meg, de a patch-ekhez, és az újításokhoz (pl dinamikus fény) így is hozzájutok.. 😊

Szerintem az új géppel egyszerûen csak az a helyzet, hogy több forrást igényelt és ezért drágább lett...

... senkinek sem kötelezõ megvenni, szóval nincs min felháborodni 😊

Az a trutyi azért fut rendesen, mert nem számol fizikát! 😊) Csak a látványhoz jóval kevesebb erõforrás kell... 😉

www.smart-bus.hu

Na jó,az ûber-átbaszás tényleg. Bár azért az autók külön-külön történõ megvásárlása is biztosan felháborodást keltene. Mi el leszünk a cuccal egy darabig, de egy F1-es játék szavatossága (fõleg ha kellõen árkád) össze sem hasonlítható kedvenc szimulátorunkéval, így abszolút nem térül meg a beruházás, míg a ROF esetében inkább.

Azért remélem majd ha egyszer kijön egy olasz vagy keleti front kiegészítés, azért majd nem kell fizetni. A folyamatos befizetések munkaerõpiaci vetületein nem gondolkoztam (#13867), de valóban üdvös, hogy a fejlesztõi gárdát így nem hagyják sem szétszéledni sem éhenhalni-bár fogalmam sincs, más cégek hogyan oldják meg ezeket a belsõ dolgokat. Ez egy rétegjátéknál nem hátrány, ha minõséginek akarjuk megtartani.

A fejlesztõi gárda munkáját pedig nem akarom alábecsülni, elhiszem, hogy újdonság az új masina minden egyes általad említett szempontban. Én tényleg csak azért az egyért aggódok, hogy az összes hátrelévõ repülhetõ gépért ilyenformán fognak hasonló összegeket leakasztani. (Én még emlékszem, amikor kijött az Il2-höz a Pe-2 addon, Maddoxékat keresztre akarták feszíteni, hogy miazmá hogy fizetõs patch.)

És azokból azért van néhány. A hangulat, az atmoszféra, a látvány, a társaság minden egyedülálló. Nagyon eltalált játék, imádom, nálam a No.1. Komolyan. De sajnos 1/3-a sem annak, ami kihozható belõle, és ezt a Leon által leírtak meg ezek a piaci hülyeségek csapják agyon. Biztos vagyok benne, hogy mindezeknek megvannak a maga finanszírozásbeli és infrastrukturális okai (korlátai)-mindezeket figyelembe véve ezek a malõrök nem kevésbé nyomasztják a magamfajtát.

Apropó, mikor csinálják meg repülhetõvé a már a játékban AI-ként megtalálható kétüléseseket? Szó volt ilyesmirõl, nem? Nagyot fognak dobni a O/400-zal, de én már a kétüléseseknek is nagyon örültem volna, mondjuk a szokásos árfolyamon.

Malacsült rulez. A pálesz is jöhet, bár én télen a rumot szeretem jobban.
LeonSilver
Ja, az biztos nem.

whiteskull
Akkor legalább a felépülésedet ez nem hátráltatta. 😊

LeonSilver
Absztinens vagyok ~16 éve 😉 Most meg, hogy beteg voltam ha akarnék sem lehetne.

Papa01
<#vigyor>

whiteskull
Pont ezért mondom. Ne félj, akkor nem fogsz felriadni. 😊))

Papa01
Egyszer hajnal 2-kor felriadtam, minden hülyeséget álmodtam, nem tudtam visszaaludni.. 😊

Papa01
Most lyukas órám van kb ilyen a fejem: <#wow3> 😄

Papa01
Van itt neked némi igazad.. Sõt! 😊 Én is drágának tartom a gépeket, de azért azt megjegyezném, hogy amennyire én tudom, nincs a piacon egy olyan szimulátor sem, amely képes arra, hogy egy gépben több játékos is repüljön... ezt az igen komoly feladatra kizárólag a ROF készítõ vállalkoztak, vették a fáradságot és oldották meg... szóval szerintem az innováció miatt drágább..

A másik gondolatom az, hogy az F1-es példád szerintem nem igazán jó, mert inkább az az átbaszarintás, hiszen milyen F1-es játék az, ahol nincs meg minden pálya alapból?? 😊

A ROF-al meg simán jókat repül az ember ha nincs meg minden gépe.. 😊 Talán még annyi, hogy igen jó kis akciók voltak már, szóval azért nem a lehúzásról szól a dolog.. 😊

whiteskull
Papa!

Lefekvés elõtt igyál egy-két pohár jó házi bort, aztán mindjárt nem fogsz ilyenkor fent kukorékolni! 😊))

Nálam beválik: 😊))

whiteskull
Mondjuk az még szerintem is geciség lenne. 😊)