29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Solt #17489 Egy 6970-n azért már érdemes elgondolkozni... :) -
#17488 Akkor szerinted, még egy évet érdemes még egy évet várni a komoly teljesítmény különbség legyen? :) -
#17487 Megnéztem. :)))
Igaz fogalmam sincs, hogy melyik lehetett, de a biztonság kedvéért az összes fényeset megnéztem. :)))) -
Solt #17486 Ááá... generációnkét 20-25% ugrás van kb... :) 4870/90 után jött az 5870, azt meg váltotta a 6970... :) A 6870 kb az 5870 szintjén mozog... :) -
#17485 Csak? Azt hittem vagy duplája, de legalább 50%.. :D
Köszi a választ! :) -
Solt #17484 Kb 20-25% a különbség... nem sok értelmét látom. 6950 lenne a minimum, amin érdemes gondolkoznod... ott már van kb 40% különbség... -
sakkay #17483 Oté. -
Solt #17482 Maradjunk ennyiben... én nem vagyok pap, nem tisztem a hittérítés... részemről abban hiszel amiben jól esik!
A "nem értem mit nem értesz" című mondatot akár én is írhattam volna neked... már, ha megnézted amit linkeltem... -
sakkay #17481 2. -
#17480 Ebben a topic-ban a 11. HSZ-en hangosan felröhögtem, még rám is néztek a hallgatók! (Előtte olvassátok el a topic címét!)
Az állatja! :D :D -
#17479 Urak, egy 6870 mennyivel gyorsabb mint az én 4890-esem? Vajon a ROF mennyire érezné meg a cserét? -
#17478 Az lesz a legnagyobb csillag? :)) -
sakkay #17477 Nézzétek az űrbázist, ma látható lesz szabad szemmel is. -
#17476 Az ilyen friss időben az nagyon egészséges. :))) -
#17475 Csak nehogy háttal üljek a joy elé. :))))) -
#17474 Én nekem még 1,5 felügyelet, 45 perc utazás, 15 perc séta. :)) -
#17473 Persze, én is örülök, h mennek a dolgaim... ez alap. :) -
#17472 Bár éppen most tudtam meg, hogy mindjárt vége a napnak. :)))) -
#17471 Elképzelhető. Bár mostanában nagyon sok lett a meló hál istennek. :))) -
#17470 Pont egyszer nem jött ki a lépés.. pedig most simán beérhettelek volna!! :D
CS-P lehetséges? :) -
#17469 Nem hiszem én sem. Még itt bent robotolok ( :-) ) , meg elég nyúzott is vagyok alapból. :))) -
#17468 Este leszel? :) Én szeretnék, de nem valószínű... fél kilencre érek haza. -
#17467 Na ja. Az sokba nem kerül. :))) -
#17466 Tudod, a remény hal meg utoljára! :D Bizakodom, hátha..
Gascan, akkor mindketten megdöbbentünk.. :)) Igen, én is a fizikára gondoltam.. :) -
#17465 Csak nyugalom. Hónap végéig csend lesz. :)))) -
Gascan #17464 a fizikában az a szép, hogy ha elhiszem ha nem attól az még úgy van... inkább engem kéne megdöbbentsem hogy informatikusként te nem hiszel neki :) -
sakkay #17463 Ja..azt hittem van valami konkrét. -
#17462 Lassan egy hónapja előrendelhető a felderítő.. gondoltam, hátha.. :) -
sakkay #17461 Ígértek valamit péntekre Papa? Esetleg a patch? -
#17460 Az NG-én láttam, egy dokumentum filmet erről, ahol mérnökök, fizikusok vezették végig az történteket.. remélem megtalálom! :)
De azért ha a 700-800km/h sebességgel bevágódik egy Boeing.. háát.. engem megdöbbent, hogy Te ilyeneket elhiszel.. (Nem bántásból, tudod.. :))
főleg, hogy a szemtanúk egybehangzóan számoltak be robbanás sorozatokról...
Azért ez sem egy hiteles forrás.. :) -
sakkay #17459 A második nagyon szépen megmutatja milyen a mai aktuális helyzet Afganisztánba, és mennyire bonyolult.
Ja, és erről annyit , hogy a civilek irtása folyik. Az az orosz időkben volt. -
sakkay #17458 Gondolom nem nagyon olvastad el.
Mert ha igen, nem értem mit nem értesz. -
sakkay #17457 Mint látjátok az IGAZI! elemzők nem mindig elfogultak, és csak kis részük zsidó Moszados. Ja , hogy szürke, meg kemény mint egy kínai műf....? Ez a való világ nem a youtube. -
Solt #17456 Én nem kívánlak meggyőzni... ha neked logikusak a történtek, ám legyen. Nekem nem azok, millió okból. És ezen az sem változtat, ha még 100 db kérdőjelet kiteszel...
Több érv szól a megrendezett történet mellett, mint ellenne.
-
sakkay #17455 És akkor a mai valóság Afganisztánból itt. -
sakkay #17454 Na egy kis realitás...legalább kronológiai szinten. -
sakkay #17453 A torony méretei olyanok(voltak) amit mi nem is tudunk elképzelni. A robbanások is millió dologtól lehetnek, gázvezetékek központok, sűrített levegős tartályok...ezer dolog . Az, hogy a kerozin nagy része elég(és eközben nem okoz strukturális károkat az hol logikus? Továbbá ne akarja már megmagyarázni valaki , hogy félezerrel belecsapódik egy óriásgép a toronyba,(aminek a központi szerkezetét védő tűzálló" anyagok már rég nem érték el az amerikai biztonsági szabvány szintet) és azt kell magyarázni miért dőlt le???????????????????????????????????????????????????? -
Solt #17452 Na igen... az úgynevezett szakértők ugye? :) És persze tételesen... és persze aki mást mond, az áltudományos... mintha csak a magyar történelemről beszélnénk... de legalább ismerős számomra a szitu! :)
Becsapódik egy repülő egy épület 7x emeletébe... a becsapódáskor a kerozin java része elég... majd egy óra füstölés után az épület a szabadesésnek megfelelő sebességgel a romjaiba dől.
Mindezt úgy, hogy tűzoltók ( nem laikusok ) állítják, hogy robbanás sorozatokat hallottak...
Ha ez így neked kételkedés nélkül lemegy a torkodon, ám legyen... :) -
sakkay #17451 Repülőkről is beszélgetünk??? -
sakkay #17450 Ja. Mi a csudáért csodálkoztok azon, ha épít valaki egy tornyot azt mondja tuti megbír mindent.....Titanic története megvan? Ismerős?