Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/user/MrRoyComplain#p/u/3/1Vm03Q_boiI
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Urak, mi az az ASAP? 😊
Legfeljebb a rossz érzés marad, h már csak nem megy fullon a játék, és hogy nõtt a gépigény, de nem igazán.
1. Ha kigyullad a gép és alacsonyan vagy , izgalmas lenne gyorsan lerakni, hátha...
2.multiban a sok paraszt nem lõne halálra(leszállás után)...vagy legalább mozgó cél lennék <#action>#action>
Tényleg örülök az új grafikai javításoknak - de sajnos majd csak egy új vason fogom tudni ezeket kihasználni. Most azon vagyok, hogy legalább multiban ne legyenek 3 másodperces lagjaim...
Az elõzõ tapasznál (bár komoly kompromisszumok árán) lényegesen jobban és magasabb fps számmal futott a játék, most a sok új grafikai megoldásnak nyilván ára van. Hát igen, hardvercsere, ha egyszer rám szakad az OTP.:-)
Mik ezek a borzalmas raszteres alacsony felbontású load szkrínek???? Iszonyatosan rondák, ez biztosan véletlenül lett ilyen, igaz?
Ja, és én egész este kerestem a bill-kombót, amivel állítólag ki lehet ugrani, de szerintem ez csak urban legend, tuti, hogy végül nem rakták bele. Mondjuk értelme sem sok lenne, esetleg csak akkor, ha az ernyõ hordozása opcionális lenne, mint az Il2 FB japán gépeiben, de az akkori doktrínákat ismerve ez meg a realizmusnak adna egy nagy seggberúgást.
Az új monstrum fasza, bár én csak egyelerõe AI-ként gyönyörködhetek benne. Nyeli a lõszert ahogy azt kell :-)
A driverrel szarakodok.
Köszi Papa, alakul.
Viszont rohadtul nem király a radeon driverem..már egyik sem, valamit elb...
@ Roli: Én ma írom az 1.016-os cikket.. 😊)
Újratelepíti a legutóbbi patchet, és elqrja a beállításokat...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A patch leírásában benne volt, hogy ha kellenek a régi replayek (Mert azok az újakkal nem kompatibilisek ...) akkor fogni kell az egész 1.015-ös ROF mappát és átmásolni valahova ... Aztán az eredetit update-elheted, a backupot meg offline-ban indítva ott az 1.015 ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De szerintem egyéb gond lehet, mert nálam piszok sokat gyorsult.
@ Sakkay: Én a hivatalos oldalról szedtem le. Elindítottam, uninstalláltam, reboot, majd felraktam az új drivert.
Nekem nem jön be az új patch, offline meg tökmindegy.
Sokkal rosszabb a kép: olyan, mintha nem natív felbontásban játszanék vele.
A lecsökkent FPS miatt meg minden effektet le kellett vennem, az élsimítást is ki kellett kapcsolni.
Ha 3 Alba megy 3 vadász ellen, akkor 50-55fps.
Ha 3 HP 0/400 teszek be ellenfélnek, akkor viszont 30 fps, de néha 10(!!!) alá esik...
Esetleg egy driver tipp 8800GT-hez? (most 260.99 van)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ezt a beállítást használom:
Az AA és AF 4x-esre a driver-en belül állítottam. A HDR-t én kikapcsoltam, nekem nem tetszett,az FPS valamennyire csökkent, a videó memória használt nõtt.
A HDR mire van nálatok állítva? Most maxon használom, de még nincsen idõm tesztelni, nem sok-e az effekt így.
A bombázó nagyon jó, de ha kilövöd a hátsó lövészt, péppé lehet lõni. Fõleg a hatalmas motort. Viszont nem egy áldozat típus, vadászvédelemmel nagyon durva lehet.
A grafika nagyon állat lett.
Urak, tegnap úgy repültem, hogy az újítások nem voltak bekapcsolva!
Érdekes ez a bejegyzés:
# New cube-map lighting and reflections are available only at MAXIMUM reflections setting
# New Terrain 3D micro-detail is available only at MAXIMUM shaders setting
Kipróbáltam
Shadow: Special Hoigh -> Common High-re
Textures: High -> Maximu-ra
Reflection: High -> Maximu-ra (Fények és tükrözõdések bekapcsolása.)
Shader Quality: High -> Maximu-ra (Mikródomborzat bekapcsolása.)
A képek a mikrodomborzatot mutatják be. Szépen lehet látni, mind a földön, és az árnyékokon is..
Sajnos a rossz hír az... hogy a gépemet megette reggelire.. (Volt hogy 30 alá esett az FPS.) <#vigyor>#vigyor>
Remélem, holnap, majd Te is repülsz! 😊 Jó éjt! 😊
Papa-az efféle dolgokat nem a katonaság végzi ma a legmagasabb szinten, de tényleg fejlõdnek...mindenesetre <#eljen>#eljen>
@ Sakkay: Köszönöm, sajnos nem lehettem katona, pedig nagyon érdekel a HT,és az egyik legszebb hivatásnak tartom... 😊
Nagyon fog tetszeni a bombázó és az új patch, eddig repültünk! 😊
<#taps>#taps>
Papa, gratula az "elsütõ billentyû "szó használata miatt...szinte mindig ravasznak írják, pedig nem az a neve...mert az a róka.
A light sources miért csak 4-en van?
Nem tudom mikor jövök, amikor nem dolgozom, akkor alszom. Ez a retyó idõ nagyon sokat kivesz belõlem, utálok télen vezetni. Ha kipihentem magam, repülök. 😊
www.pcpilot.hu