Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem érthetõ... <#idiota>#idiota>nem én vok a tanár...<#zavart1>#zavart1>
Nem a holtjátékkal van gondom, hanem túl nagyot mozdul a rudder kis pedálkitérítésre is, emiatt K nebéz célozni. Il-2-ben szép logaritmikus érzékenységi görbét használok, itt meg szenvedek a célzással. 😊
Az érzékenységen hol kell állítani? Mert ha lefelé nyomom a joyt akkor nagyon érzékeny....
BÚÉK!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha az a gond, hogy akkor is mozog amikor nem akarod, akkor kis holtjáték kell neki, csak egy 2-5% ez még abszolút észrevehetetlen, de máris nem érzékel amikor nem kéne.
Nekem is azonnal ott volt, viszont nekem minden 777-tõl kapott levelet (többek között ezt is, illetve a news-okat szintén) a spamek közé hajigál a levelezõprogram. Nem lehet, hogy véletlenül neked is ott landolt?
Kipróbáltam, és nekem azonal ott volt az e-mail.
Köszi a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Ezzel be lehet állítani, h akkor legyen kevésbbé érzékeny -finomabb- mikor belenyulsz a joyba, vagy akkor mikor a maximális kitérés felé közelítesz, de az egyik rovására változtathatod a másikat, ezért nem elõnyös minden esetben.
Nézd meg, akár földön v levegõben, hogy a kormányfelületek egybe esnek e a szárny állásával, ha a joy alaphelyzetben van, ha igen akkor a furcsa hatásokat a légcsavar forgása okozza.
A joy érzékenysége alaphelyzetben jó (ha a joy nem rossz) én is pro-t használok.
Nem rég vettem meg a játékot és lenne egy két kérdésem a joy beállítással kapcsolatban.
Logitech extreme 3d pro-t használok és felszállás közbe balra húz a gép mindig és repülés közben is. Na most ez joy beállítás kérdése vagy csak a szél miatt van ? A másik pedig az, hogy repülök egyenesen és csökkenteni akarom a magasságot ugye elkezdem nyomni lefelé a joyt és ha visszaengedem alaphelyzetbe akkormeg a gép is vissazáll. És egyszerûen nem tudom úgy irányítani a gépet, hogy ne bólogasson mikozbe csökkentem a magasságot mert a legkissebb mozdulatra is reagál.
Ezt be lehet valahol állítani? Bocs, hogy így fogalmazok de másképp nem tudom elmondani. Köszönöm a segítséget.
Ez a hiba nem jelentkezik azonnal, hanem csak x idejû használat után ... mire az elsõ x darab visszakerül, és kiderül mi okozza a hibát, addigra sok ezer darab legyártásra kerül szarul 😞
Sajnos elõfordul az ilyen, az ilyen dolgokat nagyon nehéz tesztelni.
És egy ilyen cég ilyen kaliberû termékénél az az alap, hogy csere azonnal ... a tiédet visszaviszik, csavar kilazít, majd megy vissza megint.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha nekik emiatt egyszerûbb kicserélni egy 300eurós kütyüt... õk tudják, de gyanítom nem túl gazdaságos ez így, és tán lesz annyi eszük, hogy tanulnak ebbõl.
www.smart-bus.hu
Én a magam részérõl azt fogadom meg, hogy igyekszem minél kevesebbet tombolni az online légiharcok alatt .. <#vigyor>#vigyor>
Az a jövõ zenéje, hogy ez mennyire fog majd megvalósulni! <#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Ahogy láttam kb 5 perc ezt megoldani, csak nem akarom szétszedni... az azért megnyugtató, hogy a gari lejárta után azért vannak orvosságok...
www.smart-bus.hu
Remélem nekem nem lesz ilyen gondom egy darabig ...
Igen, ezt már tudom... 😊 Beszéltem a logitech-l, megy vissza gariba a cucc... :S
www.smart-bus.hu
Most akkor, hogy is van, az R1 R2 spike kivételével minden bug orvoslva lett az új firmware-l?
www.smart-bus.hu
Viszont qa kötelék repülés (is)így 100% könnyebb.
Tedd be a hangkártyát, és telepítsd fel rendesen.
Játékvezérlõk--> Hozzáadás-->Microfos Sidewinder(auto detect)
Ennek így mûködnie kell!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról