29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #18297 Hol vetted meg? -
sakkay #18296 Az mi? -
#18295 Na igen, de ez így elég hosszú távú befektetés.. :)) Bár mondjuk ha a Fighter Ops-ra gondolok... -
#18294 hát még nagyon béta, de inkább alfa stádiumban van, szerintem nem 1 patch lesz mire játszhatóvá válik -
#18293 Ma megvettem én is, szépen mutat. Valaki próbálta már hogy repül-e? -
Solt #18292 Adom, de én megveszem majd a dobozost, aztán megy a polcra, és kivárom mire használható lesz... mert, ha egyszer az lesz, akkor bizony nagyon-nagyon jó lesz... :) -
#18291 Komolyan, ez az első szim, amit nem vettem meg a megjelenésekor.. és valahogy nem is bánom.. pofátlanság, hogy ezért, így ebben a formában ennyi pénzt kérnek.,, -
Solt #18290 Na de Uram, meg sem próbálnék ilyet! :)) Csak egy kis hitet öntök beléd... :)) -
#18289 Jó van na:) Ne harapd le a fejem:)) -
Solt #18288 Nekem a 460-n van... plusz nem reagál az SSAA-ra sem... ez a negyed kész állapotban lévő játék nem lehet mérvadó... :) -
#18287 ?? nálam nincs ilyen
de am tényleg béta, ki kell várni a javításokat.. -
Gascan #18286 az nekem is van :) -
#18285 én 50ért vettem :D 3év garival. ipon -
Solt #18284 Cserélni? :D Van egy 25%-l gyorsabb vga-d, plusz 1GB ramod, és el akarod cserélni a bugos CoD miatt? :D NV-n is egy bughalom... nekem egy 1centiméteres fekete csík van a monitor jobb oldalán, ami mindenhová követ! :D És ez csak egy valami... -
#18283 "a 6950-2gb-os megérné, de az 560-as nál az is min. egy tizessel drágább "
Kb egy árban lehet beszerezni őket ahogy néztem.
Én 64 ért vettem a 2 gigás 6950 et.. Kb az 560 is e körül mozog ,lehet picit olcsóbb. Nem cserélünk?:) -
#18282 ha hozzászólhatok a videokártyához:
én most újitottam fel a gépem, és egy gtx560ti-t vettem, 1gb-osat vettem, két okból:
egyrészt a teszteket elnézve ennél nagyobb memória csak extrém magas felbontásban és szűrőkkel kell (2500x1600 felett kb)
másrészt pl a gtx560-as 2 gigás változata majdnem 20e ft-tal többe kerül
ennyit egyszerűen nem ér
nálam minden fullon van, így 115%-ot mutat a gpu memória használat alul, de tökéletesen megy, semmi akadás nincs
én abban az esetben javaslom csak a 2gb-os verziót, ha nem kerül sokkal többe mint az 1gb-os
radeonoknál a 6950-2gb-os megérné, de az 560-as nál az is min. egy tizessel drágább -
#18281 Itt az újság, és van rajta kép is a makettról. :)) -
#18280 Holnap este fent leszünk ts-en, akkor majd szóban szívesen segítek. :)))
Írni nem szeretek annyit. :))) -
#18279 Érdekelne ez a makettes téma engem is, valaki majd tudna egy képet mutatni az ereklyéről?
Ha jól tudom egy valamilyen trackir dll fájlt kell betenni a freetrack mappájába,de nem biztos -
#18278 Tudna valaki segíteni a FreeTrack beállításában, az IL2 felismerte automatikusan a RoF-ban viszont nem akar működni :S
Sajna a játék menüjét nem sikerült megszoknom még így nem tudom hogy mit hol keressek benne :S -
sakkay #18277 Az il fórumon írták, hogy az elhasználódást(amitől nem lesz makett hangulat) be lehet állítani a graf. menüben. -
#18276 Naaa, gratula! Tavasziba ezt is összehozzuk! :) -
#18275 Vagyok TS -
#18274 Táplálás, generátorok, apu, fedélzeti számítógép, hajtóművek, fegyverzet bekapcsolása és már repülhetsz is -
#18273 Helló mindenki!
Papa mikor A-10C-zünk mert megvan!!! :D:D
Jobban tetszik mint cod! :D
Meg kéne kis help mert nem nagyon tudom kezelni. -
#18272 1280x1024, felbontást azt nem is lehet váltani -
Gascan #18271 milyen felbontáson maxon? :) -
#18270 x4 640 3.0ghz 2mb
4gb ram
hd4870 1gb -
Gascan #18269 milyen géped van? -
#18268 Ez alatt mit értesz? -
sakkay #18267 Passz. Multinál megjegyzi, gyors misszióban nem. Ezt tudom. -
feca1229 #18266 karier=karrier -
feca1229 #18265 Üdv mindenkinek!
Pár napja vettem a ROF-ot és az lenne a kérdésem,hogy ha a karier modban repkedek és beállitom a repcsim szinét akkor nekem minden következő pályán újra be kell állitani a skin-t. nem marad meg mint pl. az il2-ben.Ezen lehet állitani hogy úgy maradjaon vagy minden repülés előtt bekell állitani?
-
sakkay #18264 Beállítottad a kopásokat a grafikán? -
sakkay #18263 Igen egyedül néha kemény. Főleg ha érzed hogy a többiek ts kapcsolatban nyomják. Főleg bnz-nél nagyon kemény. -
#18262 Kipróbáltam a cod-ot, szerintem nem lesz ez rossz, 1-2 folt után már egész jó lesz, nekem megy maxon, de olyan sok különbséget nem fedeztem fel a közepes és a max között, eléggé optimalizálatlan, sokszor beszaggat/belassul még közepes grafon is, nekem egyébként sokat dobott rajta, ha kikapcsoltam az epilepszia filtert, irányítást gázkaron kívül teljes mértékben be kellett konfigurálnom, viszont a freetrack-et gond nélkül felismerte, egyébként szerintem nagyon makett hatása van a gépeknek, de ezt már régebben is mondtam és a memóriát is megeszi eléggé nálam a memória használat olyan 80% környékén volt 4gb rammal. -
#18261 Mi is kipróbáltuk más szerón, nem rossz, de csak ha nem egyedül vagy sztem.. :) -
#18260 Bocsi, nem írtam, a sorrend nem mérvadó, úgy írtam, ahogy jött.. :)) Mindegyik nagyon nagy film! :) -
sakkay #18259 Mindig újat tudnak mutatni. Tegnap nagyon jól ment , páran lehet be is rágtak rám. Ráadásul látványosan lovagias vagyok, ez sem előny ott. Rengetegszer úgy támadtak, hogy az általam szitává lőtt gép mellé álltam, átintegetni és hátulról jött a sorozat.. De ez még elmegy. Az viszont , hogy nincs lőszerem (tényleg jól ment tegnap) megyek haza, egy se5 jön utánam és elkezd lőni. Jelzek ,billegek , rakétázom de csak lő. Írok 6* semmi ,lemanőverezem majd leválok, próbálok leszállni ugyanúgy lő. Majdnem átütöttem a monitorom. Majd a végén egy pfalc megmentett. Gondolom megnézte mi az a sok rakéta, vagy olvasta a dolgokat. Ja , és hát a végén 6. arányt pillanatok alatt szétvágták a kamikázék. Két perc sem kellett nekik. De nagyon jó volt. Amúgy. -
sakkay #18258 Semelyikkel nincsen gondom,csak a sorrend más. A Dűnét mondanám talán, de csak azért mert könyvben a kedvencem. Egy igazi remekmű az 1-2. Mind a mai napig 3-5 könyvet fogyasztok el havonta,de a dűne benne van az első 5.