Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Nekem jól ment bár Peti a végén már nagyon oktatott! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fokker
köszi a repülést, eléggé elfáradtam. ilyenkor hétközben már aludni szoktam. 😊

Papa01
Köszi szépen még egyszer! 😊 Igen, a user database-ben én is ezt láttam, de az az érdekes, nem tud csatlakozni..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Sem az uid, sem az azonosító nincs bannolva. Azt írja, utoljára november 28-án, 19:22:36-kor volt fent.

Még utánanézek.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Pillanat.

www.pcpilot.hu

Papa01
Sanyo mester, Máté (Butch566) nem tud belépni TS-re, elvileg bannolva van, de mi nem bannoultuk és az adatbázisban is aktívként szerepel... Meg tudnád nézni? Köszönöm! 😊

DummyBoy
Érthetõ ... De szvsz annyi erõforrást a jelenlegi gépeken nem eszik ... én is FreeTrack-el kezdtem ... igaz, kicsit több tökölés, de lényegesen kevesebb pénz ...

Akkor járnál a legjobban, ha tudnál valakitõl egy WiiMote-ot kérni kölcsön pár hétre, mert az eszik a legkevesebb erõforrást, nem kell vele mókolni, csak a ledes kütyüt kell összedobni, az meg párszáz huf ...

És utána el lehet dönteni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Relax99
Akkor csinálj legalább egyet megéri. Grafon meg lehet lejjebb venni.
Ezzel az online rendszerrel csak annyi a bajom, de az nagyon, hogy nem lehet törni.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Igen, de én voltam balfék... 😊 Most már ok.. 😊)

whiteskull
Hát nem tudom. Nekem sose volt vele ilyen gondom. A free meg igazán nem kerül sokba. 😊))

Nálam nem eszik semmit az erõforrásokból. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Fokker
igen, de egyelõre Track nélkül repülök. a probléma az, hogy sajnálok rá pénzt áldozni; a másik, hogy - gyanítom - eszi az erõforrásokat. nem kell nagyon ennie, elég ha 5-10 fps-t esik a sebesség, máris meg fok akadni itt-ott. biztos teljesen új élmény, de egyelõre hagyom. illetve emlékszem, Papának repülésenként 2-3-szor szokott szétfagyni a Track. pedig az nem Free, hanem origi.

Papa01
Megyen... 😊

whiteskull
gondoltad

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
<#vigyor>

whiteskull
Hehe! Ugye ezt költõi kérdésnek . 😄DD

Papa01
Urak, szeretnétek host-ot?

DummyBoy
Gratula!!! Nagyon komoly a cucc ...

Valami ilyesmin gondolkodom én is 😊

Megköszönném, ha a véglegesrõl is dobnál majd képet 😊

Én lowcost megoldáson gondolkodva meséltem múltkor ezt egyik havernak, aki röhögve annyit mondott, hogy ott az ülés a garázsban ... Még örül is ha elviszem ...

De amíg nincs meg, addig felesleges gondolkodni a felfüggesztésen 😊

@TrackIR: Gyõzködtük mi is a Fokker mestert hogy megéri 😊

whiteskull
Szerintem érdemes lenne egyet összehoznod.

A repülés élményét legalább megduplázza. 😊)))

whiteskull
Köszi! 😊)

Fokker
ja, de nekem nincs trekkem, így stornó az egész.

Fokker
úgy lõttem be a pilóta fejének magasságát, hogy a lövések egybeessenek a kis szélvédõ üveg tetejével. ez ad némi támpontot, viszont pl. a DVIII-as Fokkerben abszolute érzésre kell célozni, semmilyen támpont nincs.

Fokker
állat a széked!<#eljen>

whiteskull
Köszi! 😊

Légzsák is benne van. 😊))

whiteskull
Az lesz a következõ, de már a gáz kar, és joy beépítéssel együtt. Ha kész lesz majd a pedál. 😊))

Ez az Alfa Romeo szék odaver nagyon! <#eljen>

Papa01
Ez nagyon tetszik! 😊 <#eljen> Kartámaszokon nem gondolkodtál sohasem?

whiteskull

whiteskull
Hát rajzom nincs hozzá. 😊) Az eredeti ülés felfogatási pontokhoz csináltam egy masszív fém keretet, amihez hozzácsavaroztam. A keret másik feléhez pedig egy forgószék alsó részét csavaroztam. Aztán fél év múlva rájöttem, hogy a mûanyag frogószék lábak, és kerekek nem bírták a az ülés kb. 20-30 kilóját az én 100+ kilómmal együtt. 😄D

Ekkor átszereltem fémlábú, kerekû forgószékre. Most bírja rendesen a kiképzést. Bár lehet, hogy én fogytam. 😊))

Majs valami képet megpróbálok csinálni róla. 😊))

DummyBoy
Tudnál nekem errõl dobni pár képet? Vagy egy kis leírást, akár privátban? Haldoklik a székem, és haver felajánlotta a Mondeója vezetõülését 😊

Gondolkodom az átalakításon, de jó lenne látni pár kész verziót 😊

@Sakkay: én azt is megcsináltam, hogy beállítottam snapview-ket a célzókra és egy gombnyomásra odaugrik ... a hátrány, hogy közben nem mûködik a TIR ... de célozni okés ...

Ennek a továbbfejlesztett változata, hogy a kétállású triggerek (X-52, G940) elsõ állására nem a tüzelés, hanem ez a snapview van állítva és a második a tüzelés 😊 Csak meg kell szokni 😊

Nagyon köszönöm a válaszodat, gyors volt😄
Sanyo
Offline módban lehet használni, ha megszûnik a szerver akkor gondolom levesznek róla minden tiltást és szabad a vásár. Idõnként elõfordul 1-1 leállás, ha az ember épp akkor menne online, bosszantó, de ki lehet bírni. 😊

www.pcpilot.hu

Sziasztok!
Elõre is bocsi, a hülye kérdésért. De ha valaki megveszi a játékot, és leginkább single-ben akar játszani, és mondjuk idõközben megszûnik a szerver ami a játékot üzemelteti,(mert ugye mindig neten keresztül ellenõrzi a jelszót, meg a felhasználó nevet) akkor attól még tudja használni?
whiteskull
Egy Alfa156-os vezetõülést alakítottam át forgószékké, és annyira kényelmesen ülök benne kissé hátradõlve, hogy tényleg elég nagy megerõltetés az elõre hajolás. 😊))

whiteskull
Meszes már a hátam. 😊))

Bár ha jobban belegondolok a hajoldozást sose szerettem. 😊))))

Na ez a videó nagyon jól megmutatja a kedvenc gépem fõ hátrányát..nevezetesen azt, hogy a pontos célzás érdekében(mivel semmilyen támpont nincsen) be kell hajolni (valamelyik) irányzékhoz. Repülés közben nem egyszerû, ez az egy dolog amiben a freetrackel nehezebb. A nélkül mindig ugyanott van az ember, simán ment a kb. középen vagyokkal is.. viszont most ha kicsit alacsonyan vagyok, vagy balra , jobbra teljesen máshová megy a sorozat.
Relax99- viszont a házi track ir simán van ilyen finom..csak jól be kell lõni...különbed a d7 használhatatlan lenne..

Papa01
Sok mozgással jár vajon?

DummyBoy
Nekem is a joyon van ... Nem szeretek hajolgatni 😊

whiteskull
Hát szerintem ilyent a freetrack is simán tud. Bár én ezt a zoomot rátettem inkább a joy egyik görgõjére, mert nagyon idegesett repülés közben, 😊)

Relax99
Persze, hogy a teljesítmény nem mindegy, biztosabb stb az újnál, de véleményem szerint a gép szíve ugye a motor, illik azért azt is reprodukálni úgy adja ki a teljes képet. Sajnos messert se nagyon lehet látni bmw 601-es motorral röpködni

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
azt elhiszem, ilyenkor mikor látok egy ilyen vidit róla, hogy milyen pontos mozgásokra képes irigyelem õket, freetrack-al azért ennyire pontosan nem lehet dõlöngélni, vagy csak én nem tudom beállítani rendesen

Papa01
Nézzétek csak MIT leltem a hivatalos fórumon.. szerintem eléggé élvezni fogják a TrackIR tulajok.. <#vigyor>

Az új-zélandi Vintage Aviator épített egy Oberursel motort (gondolom Dr.1-est is építenek köré 😊

Oberursel engine build

Ez talán a legkomolyabb ww1 gépekkel foglalkozó vállalkozás a világon. Három repülõképes SE5a-t építettek, mindegyikben eredeti, felújított Hispano-Suiza motor van!

Vagy itt egy Beardmore motor, ami 1920 óta rohadt Uruguayban, felújították azt is, és ma már egy Fe2b-t hajt:
Beardmore

Az Albatrosukat is Mercedes motor hajtja, azt hiszem az is felújított eredeti. Érdemes nézelõdni a honlapjukon, lehet csoda dolgokat látni.

whiteskull
Azért a mostani motoroknak van néhány jó tulajdonsága az eredetiekhez képest. Fõleg, ha az ember repülni is akar vele. 😊))

Azért a megbízhatóság gondolom nem utolsó szempont. Én biztos valami újabb motort raknék bele, ha repülés is szándékomban állna. 😊))

No meg a teljesítmény plusz is sokat számít. 😊))

Papa01
Háát igen, bár szerintem nekik nem elsõdleges gond az anyagiak... 😊

Relax99
ha így belegondol az ember rengeteg dolog kell egy motor elkészítéséhez nem lenne olcsó mulatság, de álom álom édes álom 😊

Relax99
szerintem sem, de jó volna látni, hallani felmordulni egy albát vagy fokkert eredeti motorral.

Papa01
Szerintem(!!!) a replikákban, nem korabeli motorok újra készített motorjai vannak..

Relax99
Egyébként szerintem kormánynak a pedáljával is jól lehet játszani csak ügyelni kell hogy ne nyomd a két pedált egyszerre 😊, nem az igazi az biztos, de mégiscsak más, mint a joyt tekergetni, én még a freetracket, vagy ha sok a pénzed a trackirt is ajánlom rengeteget dob az élményen szerintem,amellett, hogy nem veszed el szemelõl olyan könnyen a másik géped, és a fejed se fújja ki a menet és légcsavar szél 😊

Relax99
Igen, egy másik email címmel beregisztrálsz ugyanúgy demora és ennyi, én már legalább 4x így kezdtem el játszani 😊, kezdek kifogyni az email címekbõl<#szomoru1>

Hello!
Van-e valami lehetõség egy kis próba repülésre valahogy ha már a 2-hetes demo lejárt? Mert a joyom napokban fog érkezni és ki szeretném próbálni mielõtt esetleg megvenném. Bár valószínû hogy egy-két héten belül meg tudom venni a játékot, de azért jó lenne.