Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az attól függ...ha nem lesznek jelzések, baráti sem, akkor szerintem német-szövetséges oldal külön...ha baráti jel van , úgy mehet keverve is..

Rolo3
Hát kipróbáltam és dobálja rendesen a gépet.
Hogy állítsam be a repülõket külön oldalra rakjam az antant és német gépeket vagy mindenhol legyen mindegyik?

Az már nem rossz. Az már keveri a szelet rendesen...mint igazából.

Rolo3
A szél a magassághoz állítható csak de a turbulencia az random.

Rolo3
Jól haladok éppen a kezembe a térkép a dobozból és keresem a reptereket hármat már megtaláltam 😄 egész jól megy az editor kezelés.

Ez nagyon jó ötlet,azért azt sajnálom , hogy nem lehet olyan belövést' csinálni a légmozgás paramétereknél, hogy egy megadott kereten belül változzon folyamatosan(pl. 7-10 ms), és nem csak a magasság miatt...vagy ez már van?!<#fejvakaras> Mivel a légzsák is mozog folyamatosan..lehet tényleg van??<#vigyor2> Mármint lehet magától kezeli a ROF.

Papa01
<#vigyor>
Egyébként szerintem is túlzás az a gép... de hát ízlések és pofonok.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Rolo3
Ez nem a nagy tudású semmi realitás mellet király vagyok csávóknak lett készítve. Talajon 7 m/s-os szél, 1000m-en már 10 m/s ez felett 14m/s a szél és 50%-on van a turbulencia.

Rolo3
LOL hát ahogy most beállítottam a szelet meg a turbulenciát nem kell vele ugrálni mert úgy földhöz vágott a turbulencia csak úgy csörögtem 😊

whiteskull
Szedd ki a dr1-et! 😄DD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Rolo3
Tesztelek van kedve valakinek bejönni kellene vélemény,hogy mit változtassak még rajta.

Rolo3
Most csináltam egy új mapot!

whiteskull
Hát azért nem olyan sima volt. 😊))

Elsõ próbálkozásnak nem is volt olyan rossz.
Ami nem tetszett: 3-szor lõttek le, ebbõl 2-szer simán, szándékosan leRAMoltak.
A senkiföldje pont olyan színû volt, mint a tevék festése, szinte nem is lehetett látni õket.

Egyébként ez a térkép sem nagyobb mint a miénk. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Ok. Éppen azon agyaltam pár napja, hogy nem biztos az , hogy el van cseszve (annyira) mondjuk a dVIIf rep modellje. Mivel ha harcszerûen használom, és nem fedem fel magam, nagy irtást lehet vele rendezni(pl. Japán szerón 6-1 kd arány, dr1 és Camel ellen.. Talán még jobban ki fog jönni, ha nem tó felett repülök. Bár azt szeretem én is...
Itt páran Ileznek' ott is gyönyörûen kijön ha egy 40 messzerrel' belemész forduló harcba egy elavult Ratával, hát könnyen rajtavesztesz..viszont ha magassági harcot kezdesz , esélytelen a Rata. Habár -és itt van azért hatalmas különbség-az elsõ vh. gépeknél "alig" van különbség a paraméterekben(pl. emelkedés sebesség) kivéve a fordulást, a 2 vh. gépekhez képest. Pl az elõbb említett párharcban, szintbõl is el lehet szakadni(na nem olyan egyszerû) ami a rof-ban lehetetlen, csak ha zuhanásból indítasz. A tendencia a sebesség, és emelkedés használata, a forduló harc rovására, nyomon követhetõ végig a 2vh. végéig ahol a fw, és a sugárhajtásos' gépek tették az ire' a pontot. Persze nem egyenes vonalú a dolog, de abból ha csak jól fordul egy gép, 39-tõl már nem lehetett megélni.<#smile> Mindezt nemtom' miért írtam, de talán már akkut Oleg bajban szenvedek...

Rolo3
Jó lenne ha menne a hiv. oldal körül akartam nézni hátha találok valami jó mapot ami nagyobb mint amin szoktunk repülni.

Rolo3
Éppen próbálok valami más pályát összehozni.

Remélem tudok.

Rolo3
Jössz ma repülni sakkay?

Rolo3
aham most néztem én is

Valami van a hiv. oldallal!

Rolo3
Sziasztok!

Jó volt a tegnapi repülés! Igaz sok DR meg teve repült de realisztikus módban nem olyan könnyû repülni ezeket a gépeket. Tegnap amit láttam,hogy Butch és Whiteskull simán lelõtték PfalzD3-al a tevét de összetartás kell és nem egyedül kell menni.
Butch megcsináltam a szelet meg a turbulenciát a mapon ahogy mondtad meg átalakítom egy kicsit a repülõgépeket is hogy mindent ki tudjunk kapcsolni. Külön oldalra raktam a német és az antant gépeket és nincs levegõbõl indulás és hideg motor van.

Kár , hogy nem tudtam veletek menni..

Hát pont kifogtunk egy full dogos küldit, tele volt a két ásszal, úgyhogy nem volt olyan jó az elsõ benyomás mint kellett volna, de azért így sem volt rossz. Végig voltak harcok nem volt unalom, bombázóval egészen más lenne, remélem még lesz rá példa,hogy közösen kipróbáljuk azt is.Alig van olyan amiben nincs, meg különösebb cél sem, de "szerencsénk" volt... 😞.
Relax99
Szerintem, ha evot akarsz, akkor ne vezeték nélkülit. Késéssel nincs gondja, csak teljesen hülye, ha huzamosabb ideig kb 3-4 perc csak pici finom mozgásokat végzel egyszerûen kikapcsol, aksi érzékeny, ha olyan akkut teszek bele, valahogy összezavarodik a lelke és csúsznak a tengelyek érdekes egy szerkezet, egyébként mechanikailag nagyon jó szerintem

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

whiteskull
Nem tudom, de a behugyozás is elég élethûnek látszódott. 😊)

Rolo3
Csináltam szerót aki gondolja jöhet lõdözni.😊

Papa01
Milyen atom felõ jött elõ a monitorból.. 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Egye-ugye! 😄 Gondoltam, h tetszeni fog! De az tényleg mûködõ moni volt?? 😄 Minden más megrendezett sztem.. 😊

Mindíg van egy folyó, vagy egy nagyobb erdõfolt, ami alapján el lehet indulni, vagy ha elindulsz, és kicsit már magadabban vagy láthatod is a frontot.

Peti: egyedül szar, nem is kérdés😊
Rolo3
Ja nehéz tájékozódni azon a szerón mert semmilyen ikon nincs de legalább élethû.

2Pete
Én voltam egyszer a Syn-en, fél óra repülés útán összeakadtam egy N28-al akit lelõttem, de utána rám szakadt két Spad,tíz perc patthelyzet után az egyik nekem repült HÁTULRÓL! és még annyit se büfögött hogy bocs. Hat perc múlva újra felszálltam (jéghideg motor) fél óra repülés után elértem a zónát erre kiírta hogy mission end in 1... <#falbav>
Nem az én világom...

Igen nagyon ügyi bnz sek vannak, és legtöbben nem is egyedül mászkál, hanem hozza az egész századot😊
Rolo3
Amúgy Syndicate-en elég sok játékos szokott lenni kb 20-30 player és köztük ott vannak a listavezetõk is úgyhogy köthetjük a gatyánkat 😄

whiteskull
Még mindig ezen röhögök. 😊))))))

Rolo3
Én támogatom az ötletet de akkor rá kell gyúrni DR1-re és tevére mert különben megeszik a húsunkat 😄😄

én leszek 7-tõl.
A Syndicate szerver lenne, DR1 sajna nem minden küldiben van, sõt a választék sem olyan nagy de attól függõen, h melyik oldalra állunk lehet bombázóval menni vagy vadásszal...De ugye csak antant gépekrõl van szó, de ez van...3-4 bnz már azért hatékony.
Vagy a német oldalon a d5 a legvalószínûbb, de legtöbben van pfalz és DR1 is...
Arra gondoltam, hogy mondjuk 7-8 fele...ki hogy tud jönni, tol valaki egy hostot kilövöldözzük magunkat vagy 9-10 re aztán felmegyünk egy kicsit, belekóstolunk a komolyabb csatákba...
Csak ha mindenkinek van kedve...
Rolo3
Mostantól vagyok TS-n

Rolo3
Pedig az elmúlt négy napban azt repültem és elég durva arányokat hoztam össze pl: 1 death és 7 kill azaz 7-es arányom volt 😊

whiteskull
Hát ebben a Dr1 dologban én már nem vagyok olyan lelkes, de fogalmam sincs milyen gépek vannak a kinézett szerón. 😊))

whiteskull
Ez az imádkozás dolog nekem csak a rock isteneihez megy. Az meg nem hat a Mamira. 😊)))

Papa01
<#wilting> (dr1.. 😊 )

Papa01
Hasonló.. 😊

Rolo3
Hát ha az asszony az égi és rajta múlik ne habozz imádkozni 😄
Csak olyan szeróra menjünk ahol van DR1 is.

whiteskull
Mára terveztünk egy kis coop kóstolót is. Valamelyik másik szerveren. Majd megbeszéljük. 😊))

whiteskull
Este leszek én is. Ha az égiek,meg az asszony is úgy akarja. 😊))

Rolo3
Én hostolok ha benne vagytok!

Rolo3
Kb mikor Papa?

Papa01
Este valószínûleg én leszek! 😊

Fokker
ha a mostani joyom beszarik, ilyen lesz a következõ<#eljen> kicsit futurista a dizájn, de nem érdekel.