29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#18539 Ezen linketmegbámulni tessék...
(nem űrhajós) -
#18538 Nagyon jó! :)))
Egyébként is imádom ezeket az űrrajzokat. :))) -
#18537 Ez hatalmas! :) -
#18536 Hírek április közepén. -
#18535 Én tudom honnan lopták az ötletet...
Boros - Szikszai
-
sakkay #18534 Ku*vára beletaláltál!! Szerintem ültek körbe pár hete, és kétségbeesve agyaltak, hogy mit találjanak ki!(Úristen mindjárt kijön a CoD!\akkor még nem tudták,amit már tudunk\) Aztán valamelyik fejéből kipattant az isteni szikra. -
#18533 Nekem nincsenek ilyen igényeim. :)))
Csak legyen valami. Még akár egy forgómotoros, DH-2-nél kétszer rosszabb is. :)))) -
#18532 És ne bnz-és.
Ja, és ne egy géppuskás... :)) -
#18531 De ne forgós legyen, és ne korai! :))) -
#18530 Inkább egy új vadászra fókuszálhatnának már! :))
Még szerencse, hogy teherszállító gépek nem nagyon voltak akkoriban, mert most még az jöhetne. :))) -
#18529 Hát a CoD miatt nagyon fejvesztve nem kell kapkodniuk ... Max majd ha készen lesz ... -
#18528 Szerintem leginkább a kampánymódra fókuszálnak.. :) -
#18527 Nem rossz ötlet, bár jobban örülnék ha új gépeken, hibák javításán dolgoznának.+ nem tudom eldönteni, hogy ez a projekt most a csapat fejvesztett kapkodásának a szüleménye-e a cod miatt -
#18526 Nem tette be a képeket, így marad a link.. :)
1.
2. -
#18525 Már megszáradt, biztos... :D : D
Akár még a 'zasszonyt is betehetjük, de kemény... :D: D
Igen, leszek holnap! :) -
#18524 Nem hinném, akkor nem üldögélne rajta :)
Én is lemaradtam, na de majd holnap. Leszel? -
#18523 Lehet, csak a festés miatt miatt száradnak... Én meg lemaradtam, a mai repüléstől.. :(( nemrég keltem fel. -
#18522 Ja, leleményesek valamire rakni kellett -
#18521 De nem tudom jó értelmezem -e a képet... :) Egy UV blokk van a kocsi tetején??? :D -
Gascan #18520 ezt az életben lehet megtanulni.. nem jó minden poént előre lelőni :) -
#18519 Mindig van egyenlőbb az egyenlőknél:) Ezt nem tanítják az egyetemen?:) -
Gascan #18518 most hallottam a hiradoban, hogy anglia limitálni szeretné a hozzájuk beérkező külföldi főként kelet európai munkaerőt mert már annyian mentek oda mióta megnyilt a munkaerőpiac hogy szerintük katasztrófális a helyzet...
... nem csak a munkások számát szeretnék limitálni, de az ott tanuló külföldiek és a különféle vizummal rendelkezők számát is
... lehet nem figyeltem jól az egyetemen az EUs órákon de nekem azt mondták, hogy az EU-ban a munkaerő áramlás szabad ... tehát nem korlátozza senki és mindenki oda megy ahová jól esik
akkor most? :) -
sakkay #18517 Mióta nem nyíllal lőnek, az arabok nem tudnak háborúzni. Csak mindig a csicsa, meg a szájkarate. -
Gascan #18516 és milyen szépen ki van tisztitva a cipője? :) -
#18515 Ogiee. -
#18514 Antal Ogie? Csak nekem tünik magyarnak? -
#18513 Ez de kemény... -
sakkay #18512 -
#18511 Igen, jelentésük ugyanaz, csak a red dot a rendes megnevezése -
#18510 Szerintem Zéti mester a "dot" és a "point" szavak különbségére gondolt. :) -
sakkay #18509 Volt szerencsém használni ilyet. Lehet akkor mindig félrehallottam? -
#18508 Igen hasonló elven van (az egyébként red dot), az érdekes az, hogy nem is izzóval kezdték használni, egy tükörrel vetítették be a külső fényt és úgy vissza. Égőt csak később kezdtek el használni, hogy éjszaka is lehessen használni, azok is csak 6V-osak voltak. -
sakkay #18507 Igen. Ez olyan mint a red point a fegyvereknél. -
#18506 @ Papa:
itt elég jól le van írva a gunsight története
Lényegében már az 1900-as évek elején volt, 1918-ban használták először gépeken (Fokker drI és Albatros DVa) amire te gondoltál az a ggs ami gyakorlatilag bemozdul a gép helyzetétől függően, azt csak a 30-as évektől kezdtek használni abba valamiféle elektromágneses mező van és avval alkot valamit. -
#18505 Hi!
Van ma valaki? -
sakkay #18504 Basszus, az egy holosight???? Beszarás. -
#18503 Ez gyönyörű, csak így nem lehet látni az ellenséget. :))) -
#18502 EZ pedig érdekes lehet... :) -
#18501 éjjel... :)) -
#18500 Videó az új torkolattűzről és a feltuningolt PDXII-ről... :) --> LINK