Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy állítsam be a repülõket külön oldalra rakjam az antant és német gépeket vagy mindenhol legyen mindegyik?
Egyébként szerintem is túlzás az a gép... de hát ízlések és pofonok.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Elsõ próbálkozásnak nem is volt olyan rossz.
Ami nem tetszett: 3-szor lõttek le, ebbõl 2-szer simán, szándékosan leRAMoltak.
A senkiföldje pont olyan színû volt, mint a tevék festése, szinte nem is lehetett látni õket.
Egyébként ez a térkép sem nagyobb mint a miénk. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Itt páran Ileznek' ott is gyönyörûen kijön ha egy 40 messzerrel' belemész forduló harcba egy elavult Ratával, hát könnyen rajtavesztesz..viszont ha magassági harcot kezdesz , esélytelen a Rata. Habár -és itt van azért hatalmas különbség-az elsõ vh. gépeknél "alig" van különbség a paraméterekben(pl. emelkedés sebesség) kivéve a fordulást, a 2 vh. gépekhez képest. Pl az elõbb említett párharcban, szintbõl is el lehet szakadni(na nem olyan egyszerû) ami a rof-ban lehetetlen, csak ha zuhanásból indítasz. A tendencia a sebesség, és emelkedés használata, a forduló harc rovására, nyomon követhetõ végig a 2vh. végéig ahol a fw, és a sugárhajtásos' gépek tették az ire' a pontot. Persze nem egyenes vonalú a dolog, de abból ha csak jól fordul egy gép, 39-tõl már nem lehetett megélni.<#smile>#smile> Mindezt nemtom' miért írtam, de talán már akkut Oleg bajban szenvedek...
Jó volt a tegnapi repülés! Igaz sok DR meg teve repült de realisztikus módban nem olyan könnyû repülni ezeket a gépeket. Tegnap amit láttam,hogy Butch és Whiteskull simán lelõtték PfalzD3-al a tevét de összetartás kell és nem egyedül kell menni.
Butch megcsináltam a szelet meg a turbulenciát a mapon ahogy mondtad meg átalakítom egy kicsit a repülõgépeket is hogy mindent ki tudjunk kapcsolni. Külön oldalra raktam a német és az antant gépeket és nincs levegõbõl indulás és hideg motor van.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Peti: egyedül szar, nem is kérdés😊
Nem az én világom...
Vagy a német oldalon a d5 a legvalószínûbb, de legtöbben van pfalz és DR1 is...
Arra gondoltam, hogy mondjuk 7-8 fele...ki hogy tud jönni, tol valaki egy hostot kilövöldözzük magunkat vagy 9-10 re aztán felmegyünk egy kicsit, belekóstolunk a komolyabb csatákba...
Csak ha mindenkinek van kedve...
Csak olyan szeróra menjünk ahol van DR1 is.