Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le kell lõni õket!<#hehe>

Sziasztok!
Nem tudtok valami jó tippet kétülésesek ellen?
Jelentem, kitöltöttem.

Roli, Roli EZ!!!! az amirõl mindig beszéltem...a nevét megváltoztatták.

Rolo3
Sziasztok!

Lesz ma valaki?
Én leszek kb 18:00 körül és Ts-n is.

Sanyo
Emailben jött, akinek van ideje, az töltse ki a RoF kérdõívet.

www.pcpilot.hu

Relax99
1:45-tõl következõ részlet ami kiverte nálam a biztit

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
nyomorék scooter reklám, nem tudom ilyenkor mit gondolhatnak az sg szerkesztõi :/

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
wtf már megint ettõl is feláll a szõr
de a célvideó ez lenne:

Fokker
nagyon jó volt a múltkori idõjárásos repülés. sokkal élethûbb a gép mozgása, bár lehet hogy elég lenne közepes szél és turbulencia. a Dr1-ek jól megszenvedtek a célra tartásnál. legközelebb 7vége felé tudok jönni, érdekel a bombázós mission is.

Rolo3
Sziasztok!
Lesz ma valaki mert kb olyan 18:00 körül már leszek és lesz szeró is!

Whiteskull kössz a tegnapi röppenést nagyon jó volt.

Rolo3
Na vagyok TS-en és kipróbálnám az új mapot aki akar az jöjjön!
szerver HUN Rolo3 Dogfight néven megtalálható a listában.

Rolo3
Már nem kell kinéztem a könyvbõl.

Rolo3
Van itt valaki aki misson editorban jártas és tudna segíteni egy kicsit?

Ja, van pár új téma a ROF oldalon.

Estefelé lesz egy órám remélem, akkor megyek.

Rolo3
Sziasztok!
Lesz ma valaki fent?
Mert csináltam egy mapot bombázónak meg dogfight is egyben és kellene pár ember aki bejön tesztelni.

😄 Ne újat vegyél... ha nincs legalább 50000.- Forintod új vga-ra, akkor vegyél használtat. PH-n találsz még bõven olyat, amire jó sok garancia van... olyat néz, amelyiknek a garanciája valami nagyobb üzlethez szól... ( ipon, hardverker, stb )

Például

www.smart-bus.hu

Relax99
5770 32-33k
4890 meg 40k
egyéb? 😞

Ennyiért már van talán 4890 is... esetleg 5770...

www.smart-bus.hu

Relax99
Srácok milyen vidikarit érimeg venni 27k körül nekem eddig a 4850 suhant át csak az agyamon

Rolo3
Hali csináltam szerót aki akar jöjjön!

Fokker
ez engem is érdekel, 18.00-kor felnézek. céltáblának biztos jó leszek 😄

köszönöm, úgy néz ki sikerült.<#smile>

Ok.

IGEN.

Rolo3
Sakkay ha van idõd ma akkor gyere fel egy kicsit mert állítok rajta olyanra mint amin tegnap repültünk és ott kellene megnézni a DVIIF tulajdonságait mert a tegnapi fele volt annak amin elõtte repültünk.
Szerintem olyan 18:00 körül már leszek TS-en is.
Addig is tanulás ezerrel 😞😞😞

Sanyo
Elvileg jó, ha még most sem tudsz belépni, szólj. Köszönöm a türelmed. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nah már látom mi a gond, Papánál is elõjött. Ha nem vagyok belépve, akkor nekem is felugrik egy admin jelszót kérõ ablak. Ezt láttad te is?

www.pcpilot.hu

Sanyo
Még éjjel megjött a mail a regisztrációdról. Az adatbázisban is látom és aktiválva is vagy. Privátban küldd el a jelszavad és megpróbálok belépni.

www.pcpilot.hu

Mindent megcsináltam, jött az üzenet a címemre, majd amikor beírtam, ez jött:-Nincs ilyen fiók az adatbázisunkban, ill. már aktiválták a fiókot....
miatúró ez????

Na próbálkozok..

Sanyo
Töröltem, tied a pálya. 😊

www.pcpilot.hu

Légyszi..aztán holnap felregisztrálok megint...köszi.

Sanyo
Töröljem a meglévõt? 😊

www.pcpilot.hu

SEGÍTSÉG!!!<#csodalk> Nem tudok be regisztrálni a pcpilot.hu-ra, mert foglalt a nevem, meg az email címem!! is(gondolom én voltam) de az állandó 2 jelszavammal nem lép be. Tud valaki segíteni? Sanyo a gazda ott ,ugye?

Rolo3
Srácok loptam egy nagyon jó cooperative missont és tudom szerkeszteni is 😊😊😊 teszek bele célpontot és bombázót is.

Halkan jegyzem meg, a d7 nem nagyon szarik be a szélben..stabil nagyon.

Köszi Roli. Érdekes volt , ahogy a pup-os srác , hogyan bugdácsolt fent.jó így a pálya nagyon.

Rolo3
Sziasztok köszi a repülés egy élmény volt!😊

Megyek.

Rolo3
Megy a szeró aki akar jöjjön!

Gratula, jó lett.Ebben a kemény szélben újra kell tanulni a dolgokat😊
Fokker
ma este max. 19.00-ig érek rá.

Fokker
én lehet hogy felnézek egy kicsit.

Rolo3
Na elkészült a remekmû már csak ki kell próbálni! 😊

kíváncsi leszek a véleményetekre.

Ki mikortól ér rá?

Az a baj, hogy eleinte kevés játékossal kell számolni és csak remélhetjük, h idõvel nõ.
Gépen is érezni, hogy egyszer-egyszer belekap, aztán kicsit csitul, de teszemazt 500 méteren már amugy is folyamatos a szélmozgás valóságban is.(remélem nem baromság)
Rolo3
ok akkor úgy csinálom,hogy csak frendly icon lesz kapcsolva és lesz minden gép minden repülõtéren

Ha nincsen jel, máshogy nem is lehet mondjuk...vagy irtó fa**ság szerintem...annyi baráti tûz lenne , hogy ihaj.