29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#18740 És láss csodát már bent is vagyok... -
#18739 150-re volt állítva, de most kikapcsoltam, nincs limit. -
#18738 Mekkora a max? -
Gascan #18737 a zeitgeist gazdasági része azért úgy igaz ahogy van -
#18736 Megnézem mennyi, az egyetlen kucsaftnak 50-es pingje volt. -
brendon566 #18735 Csak annyi, hogy azok a szerók szoktak elszürkülni ahol van ping limit, tippem az volt, hogy egyik peccsnél kicsit érzékenyebb lett erre és már így is határon volt (hol szürke volt, hol nem) a peccs után pedig átesett a másik oldalra, de ha amúgy sincs ping limit akkor passz. -
#18734 Régebben nekem is ez volt, Máté rájött valamire, de már nem emlékszem rá.. hátha neki beugrik majd... :) -
#18733 Ha tudnám mitől... -
#18732 Nekem is szürke. Nem lehet hogy túl kicsi a ping tűrés? -
#18731 Nekem sajnos szürke.. :(( -
#18730 Hopp próbálom! :) -
#18729 Nah, valakinek már sikerült... -
#18728 Hosszú szünet után megint bepróbáltam a szervert, remélem tudtok csatlakozni. -
#18727 Köszi szépen! :) -
#18726 akkor gyógyulást. bocs, nem olvastam végig a hsz-eket. a nagy Hold kép szemet szúrt :) az a gond, hogy annyi a meló, hogy hétköznap egyáltalán nem tudok repülni, 7vége maradt egyedül szabadon. -
#18725 Én most betegállományban vagyok, de szinte minden nap szokott lenni röppenés.. :) -
#18724 holnap lesz repülés? -
#18723 Még én sem vettem meg.. :) Nem tudnám hova tenni.. :) Remélem jössz majd ROF-ozni is! :) -
#18722 baromi rég repültem, utoljára akkor, amikor felnéztem egy pillanatra. látom hogy közben tuning-cuccokat lehet venni a gépre... hát érdekes gondolat. kissé(nem kicsit) lehúzás-szagú a dolog. az utóbbi hónapokban nagyon lerövidült a szabadidőm, és ha játszani támadt kedvem, akkor inkább az rFactort nyüstöltem. a tripla gázkart még nem vettem meg. -
#18721 valahogy ez is olyan utólagos belemagyarázásnak tűnik. a zeitgeist-filmeket sem véletlenül favorizálja az ipse. egyre jobban terjednek a tömegmanipulatív, áltudományos, utólag belemagyarázós mozgalmak, filmek, könyvek, okfejtések. kezdenek félelmetesen erősödni, egyre nagyobb és nagyobb tömeget maguk mögé tudva. de igaz ez az úgynevezett új egyházakra(szektákra) is. az a baj az ilyenekkel, hogy aki hinni akar nekik, az úgyis hinni fog. az illető "megvilágosodik", a homlokára csap, hogy ez eddig hogy nem szúrt szemet neki; és máris rabjává válik vmelyik összeesküvés-elméletnek. én rendkívül veszélyesnek tartom az összes ilyen mozgalmat. ez a véleményem. -
feca1229 #18720 Köszönöm majd kipróbálom. -
#18719 Ha az elején a QMG-ben választod ki a skint a villáskulcsnál akkor megjegyzi. A tiedet és az ellenfelét is. -
feca1229 #18718 Hát akkor kiváncsian várom a javitást :-) -
brendon566 #18717 Nem sajna, csak az akkor kijövő új módokhoz rakták bele a javítást ami multikhoz van. -
feca1229 #18716 Gondolom akkor ezen nem is lehet válzoztatni?
Kerestem én valami kapcsolót is amivel beállitom de nem találtam,csak biztam benne hogy valahogy belehet állitani. -
sakkay #18715 Valóban, multi alatt megjegyzi, gyorsnál nem. -
#18714 Köszi szépen Urak! :) -
sakkay #18713 megnézem
-
feca1229 #18712 Nem marad meg,mert mert a restart után bekell állitani , vagy ha másnap játszok vele akkor is ugyan úgy bekell állitani a skin. -
sakkay #18711 A skin megmarad, szerintem. az egyéb beállítások nem. Pl. üzemanyag. -
feca1229 #18710 Üdv Mindenkinek.
A kérdésem az,hogy ha nem multiban repülök hanem gyors küldiben vagy karrier módban akkor belehet állitani a gépem skinjét úgy mint az IL 2-ben,hogy elmenti magának.Mert igy minden egyes ujabbb repülésnél be kell állitani a skin. -
sakkay #18709 Igen 5. darabot lelőttem , ász beállításon. Ugyan olyan jött, mindig egy. -
sakkay #18708 Ha győzöl, jön még egy, és még egy, nemtom' meddig. Talán végtelen, de megnézem. -
sakkay #18707 duel: 1-1 dogfight -
sakkay #18706 Survive: max 5. kört állíthatsz be, első körben egy gép jön, másodikban kettő, stb. -
sakkay #18705 skirmish: max 15-15 gép dogfight. -
#18704 Skirmish, az az általános csata
Survive a túlélő mód, gondolom 1 élet alatt hány gépet tudsz lelőni, vagy időt mér.
A duel, meg 1v1
Szerintem, legalábbis a legtöbb játékba ez így szokott lenni -
#18703 Urak, szeretnék egy cikket a GYIK-be a QMB-ről. Tudnátok abban segíteni, hogy mi a különbség a
- Skirmish
- Survive
- Duel
játékmódok között? :)
Köszönöm a segítséget! :) -
#18702 Háát ma már egy picit, jobb., köszi szépen még egyszer! :) -
#18701 Szívesen, hátha gyorsabban gyógyulsz tőle :)