29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#18700 Nagy vagy, köszi szépen!!! -
#18699 Papa majd nézz a prividre -
feca1229 #18698 Lehet,hogy ez az oka csak furcsa ,hogy mikor fordulnék a gpu.-val akkor inkább az az ellnkező oldalra fordul,viszont van úgy,hogy megsem mozdul lőni lehet vele de meg sem moccan,ha kilépek és vissza lépek akkor utánna mozog.Az il2 -ben ez valahogy könnyebben működött. -
kmarkdev #18697 A géppuska némi késéssel követi az egeret. A Gotha hátsó lövésze pl. nem tud úgy tüzelni a másik oldalra, hogy csak előrefelé fordul. -
feca1229 #18696 Igen ezt értem, de mikor az egérrel fordulok jobbra vagy balra valamiért nem akar fordulni hanem inkább még az ellenkező oldalra akarna beállni, vagy pedig meg sem mozdul. -
kmarkdev #18695 A lövészállást a Ctrl+C-vel váltod. Ezután a "T"-betűt kell lenyomni. Van úgy, hogy egyes lövészállások nem tudnak 360 fokban körbefordulni. -
feca1229 #18694 Üdv mindenkinek!
A problémám az ,hogy beruháztam a Gothára és az angol bombázóra , szépen repülnek de mikor a kövészállásban vagyok akkor az valahogy nem úgy működik ahogy szeretném hanem össze vissza pl: nem mindig fordul arra az oldalra ahova én szeretném, vagy egyáltalán nem fordul hanem beregad.Tud valaki valamilyen megoldás erre? -
sakkay #18693 Köszi, csoki, meg túró vagy mi.. Igen jó volt. -
#18692 Isten éltesse! :) Milyen tortát kapott? :) -
sakkay #18691 mindjárt hányok. Nem szoktam ilyen kajákat enni, ilyenkor meg mint egy nem normális annyit eszek. És a végén még volt két torta is, mert párom most volt szülinapos. -
#18690 Jó kis sonka tormával és főtt tojással.. :) -
Gascan #18689 nem olyan rossz az :) -
#18688 Na itt kezdődik a húsvét. Elkezdjük az ebédlátogatásokat: :))) -
#18687 , igen, igen, dolgozik a javításon.. :D -
#18686 Látod! :)))
Rá is jöttél, hogy létezik egy magasabb színtü angol tudás is. :))))))) -
sakkay #18685 -
Gascan #18684 dehogy bántódtam meg.. azért linkeltem mert kiváncsi vagyok a véleményetekre -
#18683 Áááá Daniken esetében még azt sem szabad elhinni, amit kérdez.. :)) -
sakkay #18682 Ja és természetesen nem akartalak megbántani, bocsánat ha bunkó voltam. -
#18681 Je, mondjuk erre gondolsz:
T. user!
Mindenki mindent ingyér' megkap! :)
:D
Így ok? :)) -
sakkay #18680 Nézd én nem mondom , hogy olyan közel volt hogy meg tudnám érinteni, de olyan volt mint a képeken, csak piszkos sárgás színű. Az ilyen teóriákkal meg ki lehet üldözni a világból. Imádom a törit' hobbi szinten sokat foglalkozok vele, és azzal kapcsolatban is nagyon sok fájdalom ér..pl. Erich von Daniken egyik könyve is ilyen volt, ami minden! komoly tudást mellőzött a témában. -
sakkay #18679 Végig olvastam a cikket.
Rakéta...te k**va élet. -
Gascan #18678 szóval te már láttad a holdat normális távcsövön és ezek valóban lyukak? :) -
sakkay #18677 Külön utálom a mesterségesen színesített képeket. egy kis kontúr , meg szín kiemelés itt ott....és kész is a csalás. -
sakkay #18676 Én utálom.
Már egy kicsivel is jobb távcsövön(csillagászati) érdemes megnézni a holdat. Lehet is nagyjából pontot rakni a történetre. Amúgy meg...áh mindegy is. -
#18675 Hát akkor így jártunk. :)))
Mondjuk jobban is megtanulhatna a tesód angolul! :DDD -
#18674 Meg kérdeztem a testvéremet, ő is azon a véleményem van, hogy egy darab eszközt, pl irányzék, külön-külön kell megvenni a gépekhez. :( Tehát egy eszközt egy megadott géphez veszel. -
#18673 Nekem sajnos csak fekete-fehér képem van, és én elhiszem hogy kráterek...
-
#18672 Ha valami ennyire nyilvánvaló lenne, akkor sokkal előbb tudomást szereztünk volna róla. Szerintem. Egyébként meg szeretem az ilyen teóriákat. :))) -
Gascan #18671 a filmet én sem néztem meg csak ezt a pár sort olvastam el -
Gascan #18670 ehhez mit szóltok? érdekes teória és elgondolkodtató
Élet a holdon -
Zair #18669 Tényleg ingyenes, meg nagyon jó dolgokat lehet hozzá leszedni, csak sajnos elég ronda grafikája van - cserébe elég alacsony konfig igénye van. -
#18668 Úgy tudom, ez a szimu ingyenes.. :) -
#18667 NA. Vagyok. Úgy néz ki a Rof is működik. :)) -
#18666 Na már le is állt a honlap -
#18665 Én arra is szoktam. :))) -
#18664 sajnos csak Neocitran-t ihatok... De legalabb valami kis hirt kitehetnenek,arrol hogyan is allnak, illetve egy kis ujdonsagot is.. Szerintem ebben is jobbak, mint a konkurencia. :) -
#18663 Igyál egy pohár bort! :))) -
#18662 Papa szomorú..:) -
#18661 Van ROF!!!