Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha szép hangzás a mérvadó egyértelmû a sztereó.
Ez is csak azért kerül ennyibe mert 5.1 és állítólag jó márka. Eddig azt se tudtam mi az a roccat😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Aztán mákom is lett 😊 Sennheiser HD-485-öst találtam a MM-ban akciósan, és azóta sem bánom ... az elsõ olyan fülesem, ami nem fáj 😊
@Laca: Sajna meg kell fogni minden fillért ... a 560-570 különbözetbõl 6 magosra tudom cserélni a procim ... vagy akár egy Sandy is belefér, ha okosan csinálom 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ezen a szinten az 560-as a befutó 😊
Már vagyok ha valaki gondolja akkor jöhet repülni + TS-re.
@ Papa: Bocsi de én sem vágtam le pedig ott volt mellettünk a BULO és mutatta a szélirányt amúgy már szembeszél van és kevesebb a sebessége is lefeleztem mindent.
Mégegyszer bocsi.
Vip jogért sms😊) Részemrõl inkább a halál,vagy a sör.<#pias>#pias>
Játéknál dübörög ha kell ,masszírozza fülemet is,persze úgy állítod be ahogy neked tetszik. Zenét is jó hallgatni vele,no meg filmnézéshez is jó. Persze a hangzását nem lehet összehasonlítani a fiam Sennheiser 160 ezres stereo fülesével ,de hát ez nem is arra van ugye. Kényelmes is ,több óra után sem kényelmetlen. Ami zavar az az,hogy nagyon zárt,a kinti hangok tompán azért bejönnek,a réginél tisztán hallottam ami körülöttem zajlott. De lehet ez csak nekem szokatlan.
De lehet havonta is ... meg SMS-el is ...
VIP jogok felvétele 😊
Szerintem megéri ...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Napok óta olvasgatom a teszteket és 2 lehetséges befutó volt: 560 Ti és 6950 2GB.
Alapjában véve a 6950 2GB több mindenben jobb mint a Ti, ráadásul jó eséllyel unlockolható is ... ellenben: 10-15k-val drágább, ha unlockolni akarnám már lehet új tápot is kellene vennem, ráadásul 1680x1050-es felbontásban nem mindenhol "látványosan" jobb mint a Ti ... van amiben lassab is ...
Ráadásul a ROF fórumon még mindig a shimmering miatt sírnak az Ati tulajok (kérdeztem, de még nem jött válasz ...), szóval eddig az 560-as a befutó ...
Sajnos a szimekkel foglalkozva megtanultam, hogy itt az ár/érték arány másodlagos ...
Ja 😊 És lehet szerkeszteni a hsz-eket 😊 Csak Vip-nek kell lenni 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
persze örülök én is neki, hogy új gépe lett Markónak ... azért kérdeztem, hogy tisztában volt-e a vásárlás pillanatában vele, hogy ettõl azért jobb ár/érték arányú rendszert is össze lehetet hozni
Na és milyen vga lesz? 😊
www.smart-bus.hu
Ár/teljesítmény arányban ennél jobb proci valszeg nincs a földön ... fõleg mivel alapfeszen elmuzsikál 3,7GHz-en ... és 4 magon 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az meg hulla mindegy, hogy maximum fps-ben mekkora a különbség... 😊
www.smart-bus.hu
De persze a segítségkérés nagyon fontos. Én is megkérdezem a hozzáértõket ha veszek valamit. 😊
Átment a rokon, vagy szomszéd, hogy megnézze, majd amikor távozott a következõ mondatot mondta:
-Ugye tudod, hogy a színes tv sokkal jobban rontja a szemet?
Na, az ilyen az, amit nem értek... Az oké, hogy baromság amit mond..., de miért nem lehet örülni a másik örömének? 😊 Bár szerintem ez is szép példa a "jó magyar mentalitásra".. 😊)
Amiben egyetértek az az, hogy érdemes megnézni - utánajárni és átbeszélni mikor új rendszert vesz az ember.
Amiben nem, hogy mindenhol VGA limitesek lennénk, meg hogy a Phenom párban van az i7-el ... Pont a szimulátorok azok a címek, ahol nem a VGA a lényeg hanem a CPU ...
A prohardveren pont most volt középkategóriás CPU-VGA párharc cikk, és bizony az I5 párszor gyorsabb volt, igaz minimálisan mint a Phenom ... õk párban voltak ... az i7 az gyorsabb azért lényegesen sok helyen.
Sandy Bridge-et most pont nem szabad venni a lapkabotrány miatt, ellenben tény, hogy az lenne most a csúcs ... (Még jó, hogy kiderült ...)
Annak meg hogy ki miért milyen rendszert vesz magának sok oka lehet ...
Azokon a felbontásokon amiken játszunk, mindenhol vga limit van... minimum fps ( mert ugye ez a lényeg ) terén nincs különbség azonos órajelen egy i7 meg egy PhenomII X4 közt... utóbbit egy jó tuninglappal együtt megkapod 60ezerért, az i7 esetében meg csak a proci ennyi... vagy több...
De, ha már i7, akkor már az új széria... ez a 930 most nagyon nem volt jó választás, de természetesen használja egészséggel... Az ilyeneket azért jó kibeszélni, hogy esetleg legközelebb inkább kérdezzünk mielõtt vásárolunk! 😊 Én is beleestem ebbe a hibába párszor, meg is ittam a levét... 😊
www.smart-bus.hu
Elvileg ezt szerettem volna mondani az elõbb is 😊
Postoltam 1-et...
Láttam 2x jelent meg. (Még csodálkoztam is miért.., betudtam a Parkinson kórnak.)
Töröltem az egyiket, erre eltûnt mindkettõ. 😄
Szóval azért írtam csak, mert olyan fura nekem , hogy egybõl a negatívat kell nyomni.. 😊) Drága. De miért kell ezt kiemelni? Én ahogyan írtam is, nagyon örülök az új konfigjának, és remélem sok örömét leli benne. 😊
De hangsúlyozom, nem Gascant szerettem volna bántani.
I7: Háát én nem vagyok hozzáértõ, de szerintem ezek alá a játékok alá (Szimu), nem árt a nagyon erõs proci.. 😊 (Persze, ha az ajánlott konfigról beszélünk.)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu