Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
RoF settings-ben ne kapcsold ki az AA-t. Ha így nem jó, akkor kapcsold ki, és azt is CCC alól kényszerítsd.
www.smart-bus.hu
a shimmering igy is ugy is ugyan olyan...
... esetleg olyan valtozast vettem eszre, hogy repules kozben neha kitisztul, aztan ha forditok a latoszogon, akkor ujra reces lesz
de meg eletemben nem buveszkedtem catalystban ugyhogy lehet nem csinalok jol valamit.. este feljohetek TS es elmagyarazhatjatok h kell ha gondoljatok
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
"Yes the shimmers have always been in game but my point is: pre-1.012 the shimmering was completely eliminated with the use of SuperSampling in the ATI settings.. After this patch, this setting does not seem to be recognised at all in game (even with post effects off).
Something must have changed to stop the game recognising the SuperSampling (at least in the ATI case)..."
Nekem az otthoni gép az kizárólag szórakoztató célokat szolgál, a legkomolyabb program ami van rajta az a fényképbolt, szóval nem volt szükség rá hála istennek 😊
A cégnél az AutoCad régi verzióival, és egy terminál emulátorral volt kompatibilitási/mûködési gond, de a fenti módszerrel megoldódott.
www.smart-bus.hu
Én személy szerint nem használoma rendszergazga fiókot win7 alatt ...
Én az a júzer vagyok aki bÁtor (Az "Á" betû nyugdtan helyettesíthetõ "O" betûvel) és a saját fiókjának is rendszergazda jogokat ad 😊 Még az UAC sem megy ... ha elsakkozok valamit akkor ugyan meg az anyázás 😊 de eddig semmi veszélyes nem történt.
Az akció hozadéka, hogy legalább megtanultam Win7 x64-et telepíteni, mert figyelmetlenség, vagy egyéb probléma miatt 3x kezdtem újra az egészet.
Íme a teljes történet:
- A Win7 elsõ újraindulása után aktiváltam a "Rendszergazda" nevezetû fiókot. (A cégnél az a tapasztalat, hogy néhány régi programot hiába telepítek Domain Admin-ként, nem hajlandó elindulni, vagy a mûködés során nem tudja a Registry-t kellõképp bütykölgetni.)
- Minden telepítés/frissítés a "Rendszergazda" felhasználóval történt
* A Win7 összes frissítése kierõszakolt kereséssel
* Alaplap ChipSet-frissítés
* Videókártya Driver
- ROF telepítése
- ROF update
- Nem megy, b@sszus, NEM MEGY, AZ ILYEN-OLYAN ANYJÁT!!!!
- ROF recover
- ...és lõn világosság!!!
Shadow bug ... Jééé .. megvan 😊
Szóval ilyen a cucc: Szkrínsát
És úgy néz ki megvan a megodás is ... Texture filtering-et Quality-re kell állítani 😊
Ha hétvégéig nem sikerül megoldanom, akkor csinálok róla majd szkrínshotot.
A felhõk árnyékai között az egyik mindig egy qrva hosszú egyenessé nyúlik ... és irgalmatlanul illúzióromboló 😞
(Nézzétek el nekem, én háklis vagyok az ilyenekre ... én van hogy azért halok meg mert azt figyelem, hogy a jelzõfények tükörképe hogyan hullámzik a tó vizén 😊 )
Csinálj errõl pár képet lécci 😊
www.smart-bus.hu
A múltkor vettem észre amikor öcsémnek átadtam egy kicsit a joy-t, hogy sokkal szebb úgy a kép, ha kívülrõl figyelem a játékot. 😊)))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.smart-bus.hu
Mindjárt keresek képet és spoilerbe berakom!!!
Meg is van 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt van két kép összehasonlításképpen 😊 A horizonton kell az utakat és a folyókat figyelni 😊
Shimmering
Redukált Shimmering
Mi a t...m az a shimmering? Mert lehet hogy van, csak nem tudom mi az 😊
ATI 3870-X2 (2x 512M😎 van a másik gépben, de ott is szépen futott. A gyerek szokott azon repülni.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Szóval a Supersampling lényege az hogy nagyobb felbontással renderel, majd visszacsökkenti a képet a cél méretre 😊
Szóval ígértem a ROF beállításokat nvidiahoz 😊 (Márkó: megy már a ROF?)
ROF beállítások
Nvidia profil beállítások - Nvidia Inspector
Ezeken a beállításokon a ROF már szép, és olyan FPS-el megy, hogy be kellett kapcsolni a vsyncet 😊
Én ezeket használom, szvsz 460-on ezek mehet fentebb is.
Most egy kis magyarázat következik, ami lehet technikailag nem lesz a legpontosabb és írok bele baromságot is 😊 de valahogy így olvasgattam anno én is 😊
Szóval a trükk a 8xS AA - egy az 1xSSAA és a 4xMSAA kombinációja. (A 4xS még gyorsabb lenne, de ez is oké 😊 )
A 2xSSAA eltünteti a Shimmeringet, de cserébe sokat eszik. (Valamint kicsit mintha homályosabbá tenné a képet ... )
Az SSAA-nak valami olyasmi a lényege, hogy adott irányba többször is leképzi a képet, majd átlagol vagy mi ... ha nem akarunk recéket akkor kell 2xSSAA, mert az egyik X a másik Y irányba dolgozik ... Egy képkockát mintha többször kellene kirajzolni ...
A kombinált módban az a jó, hogy az 1xSSAA eltünteti a shimmeringet, a 4xMSAA pedig a recéket, mindezt kisebb teljesítménycsökkenés mellett 😊
Na az ilyen trükkök miatt bírom az nvidia-t ...
Qrva AMD-t nem értem, ha HW-esen, meg BIOS szinten lehet turkálni a cuccaikban, akkor faxért nem tudnak normális, open drivereket csinálni ...
Aztán letettem róla ... Vagy drága volt, vagy nem tetszett, vagy ez, vagy az ... meg divat lett az USB is ...
Aztán mikor a Logitech kijött a G930-al és a társával akkor egyszerû lett a választás 😊 Megkerestem az alsó-közép kategória egyik legjobb fülesét meg vettem hozzá egy Dolby Headphone-os hangkártyát 😊
Mellesleg a Roccat igen jó márka gamer kütyükben! (Haveromnak csak Roccat cuccai vannak 😊 )
( már csak a G940-m kéne visszakapnom... :S )
www.smart-bus.hu
Én aszondom,ha adnak fogadd el,ha ütnek szaladj el.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu