Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindjart kiprobalom csak elobb meg elvezkedek egy picit a tihanyi camamber sajton amit frissen szereztem a teskoban 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az SSAA más éleket simít mint a rendes AA nem?

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Én mondjuk kikapcsolnám a játékban az AA-t, mert ha SSAA megy akkor minek?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Rolo3
Én kb 8 körül leszek.
TS-en is.
Orosz szeró??

Én csak este..

Relax99
vagyok

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

<#wave>

Rolo3
Helló mindenki!

Lesz ma valaki?

CCC--3D--Anti alising beállítások... itt olyat keress, hogy super sample AA. Ezt tedd maxra. Állítsd be, hogy kényszerítse... ( minden beállítás felülírása, ha jól emlékszem... )

RoF settings-ben ne kapcsold ki az AA-t. Ha így nem jó, akkor kapcsold ki, és azt is CCC alól kényszerítsd.

www.smart-bus.hu

1 a-<#nevetes1>

Nekem 5770-van, és a centerben találtam ilyet(jan.driver)super sample aaa

catalystban megprobaltam mindet AA AF feltenni maxra.. fogalmam sincs h ez h irja felul a jatek beallitasait.. ugy tunik sehogy

a shimmering igy is ugy is ugyan olyan...

... esetleg olyan valtozast vettem eszre, hogy repules kozben neha kitisztul, aztan ha forditok a latoszogon, akkor ujra reces lesz

de meg eletemben nem buveszkedtem catalystban ugyhogy lehet nem csinalok jol valamit.. este feljohetek TS es elmagyarazhatjatok h kell ha gondoljatok

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

azt is meg tudod mondani h pontosan h hivjak amit be kene allitani catalystban? mert itt nem shimmeringnek hivjak ..

Bizony ajaj... lehet, hogy csak a kényszerítéssel "bénázott"... :S Gascan benned van minden reményem... 😊 Nincs pénzem GTX580-ra! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ajajj ... Gascan , csekkold le lécci ... ugyanis ezt találtam:

"Yes the shimmers have always been in game but my point is: pre-1.012 the shimmering was completely eliminated with the use of SuperSampling in the ATI settings.. After this patch, this setting does not seem to be recognised at all in game (even with post effects off).

Something must have changed to stop the game recognising the SuperSampling (at least in the ATI case)..."

DummyBoy
Az más ...

Nekem az otthoni gép az kizárólag szórakoztató célokat szolgál, a legkomolyabb program ami van rajta az a fényképbolt, szóval nem volt szükség rá hála istennek 😊

A helyzet az, hogy hiába adok magamnak rendszergazdai jogot W7 alatt, mégsem vagyok az!!! Csak egy igazi rendszergazda van, a beépített; azt pedig magyar verzióban "Rendszergazda"-nak, angolban "Administrator"-nak hívják. Amit ezzel a felhasználóval telepítesz, annak elméletileg nincs kompatibilitási problémája. Solt linkelt doksija is megerõsíti ezt, csak egy kis Windows-gombos - control userpasswordos misztifikálással 😊.
A cégnél az AutoCad régi verzióival, és egy terminál emulátorral volt kompatibilitási/mûködési gond, de a fenti módszerrel megoldódott.
DummyBoy
Gratula! Örülök, hogy mûködik 😊

Én személy szerint nem használoma rendszergazga fiókot win7 alatt ...

Én az a júzer vagyok aki bÁtor (Az "Á" betû nyugdtan helyettesíthetõ "O" betûvel) és a saját fiókjának is rendszergazda jogokat ad 😊 Még az UAC sem megy ... ha elsakkozok valamit akkor ugyan meg az anyázás 😊 de eddig semmi veszélyes nem történt.

Dummy, köszönöm a segítséget! És mindenki másnak is, aki hozzászólt a témához.
Az akció hozadéka, hogy legalább megtanultam Win7 x64-et telepíteni, mert figyelmetlenség, vagy egyéb probléma miatt 3x kezdtem újra az egészet.
Íme a teljes történet:
- A Win7 elsõ újraindulása után aktiváltam a "Rendszergazda" nevezetû fiókot. (A cégnél az a tapasztalat, hogy néhány régi programot hiába telepítek Domain Admin-ként, nem hajlandó elindulni, vagy a mûködés során nem tudja a Registry-t kellõképp bütykölgetni.)
- Minden telepítés/frissítés a "Rendszergazda" felhasználóval történt
* A Win7 összes frissítése kierõszakolt kereséssel
* Alaplap ChipSet-frissítés
* Videókártya Driver
- ROF telepítése
- ROF update
- Nem megy, b@sszus, NEM MEGY, AZ ILYEN-OLYAN ANYJÁT!!!!
- ROF recover
- ...és lõn világosság!!!
DummyBoy
Most árulnak Wiimote-ot a FreeTrack topikban 😊

Shadow bug ... Jééé .. megvan 😊

Szóval ilyen a cucc: Szkrínsát

És úgy néz ki megvan a megodás is ... Texture filtering-et Quality-re kell állítani 😊

én aközben szoktam kipurcanni mikor a joystickon ezzel a pöcökkel próbálom tekergetni a fejem h lássam mi történik körülöttem 😄

DummyBoy
Na viszont nekem is van egy bugom, amit viszont hiába keresek ...

Ha hétvégéig nem sikerül megoldanom, akkor csinálok róla majd szkrínshotot.

A felhõk árnyékai között az egyik mindig egy qrva hosszú egyenessé nyúlik ... és irgalmatlanul illúzióromboló 😞

(Nézzétek el nekem, én háklis vagyok az ilyenekre ... én van hogy azért halok meg mert azt figyelem, hogy a jelzõfények tükörképe hogyan hullámzik a tó vizén 😊 )

DummyBoy
Hmmm ... ez engem is érdekelne 😊

Csinálj errõl pár képet lécci 😊

Igen... köszi! 😉

www.smart-bus.hu

gondolom ezt csak catalysban lehet külön bekapcsolni... mikor otthon leszek meglesem

whiteskull
Hát megmondom õszintén repülés közben csak az ellenfelekre koncentrálok erõsen, és ezek a táj dolgok fel sem tûnnek. 😊)))

A múltkor vettem észre amikor öcsémnek átadtam egy kicsit a joy-t, hogy sokkal szebb úgy a kép, ha kívülrõl figyelem a játékot. 😊)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

De megoldható elvileg SSAA használatával! 😊 Jut eszembe, neked 5850 van, azon van már SSAA... kapcsold csak be, és csinálj SSAA-val, és anélkül képeket! 😊

www.smart-bus.hu

ez az ami Ati kártyával nem megoldható? mármint a visszavett szimering? 😊

DummyBoy
Akkor hidd el nekem nem akarod tudni ... 😊

Mindjárt keresek képet és spoilerbe berakom!!!

Meg is van 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a shimmering az olyan mintha a távolban nem mûködne az élsimítás ... fõleg szimulátorokon a földön látható recés vonalak hullámzása a shimmerning. Mindez persze bekapcsolt AA mellett ... De ez is személyes ízlés kérdése, van aki észre sem veszi, engem speciel qrvára idegesít 😊

Itt van két kép összehasonlításképpen 😊 A horizonton kell az utakat és a folyókat figyelni 😊

Shimmering

Redukált Shimmering

JoeDestroy
Dummy! Én még nem vettem észre graf. és fps problémát a ROF-ban, pedig erõsebb beállítások vannak gyengébb kártyára (9800 GTX+ 1G😎, de... kérdés..
Mi a t...m az a shimmering? Mert lehet hogy van, csak nem tudom mi az 😊
ATI 3870-X2 (2x 512M😎 van a másik gépben, de ott is szépen futott. A gyerek szokott azon repülni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DummyBoy
Király 😊

Papa01
<#eljen><#eljen><#taps>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igen, összejött! 😊
whiteskull
Ezek szerint összejött? 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Halleluuuujaaaaah!
Még nem jutottam a végére, most próbálom a recover-t
DummyBoy
Ugyanaz a hiba? Sem a Recover, sem a directx reinstall nem segített?

Nem, még sajna nem megy a ROF 😞
DummyBoy
Mondtam hogy baromság is lesz benne ...

Szóval a Supersampling lényege az hogy nagyobb felbontással renderel, majd visszacsökkenti a képet a cél méretre 😊

DummyBoy
Nem duplapost, de más téma:

Szóval ígértem a ROF beállításokat nvidiahoz 😊 (Márkó: megy már a ROF?)

ROF beállítások

Nvidia profil beállítások - Nvidia Inspector

Ezeken a beállításokon a ROF már szép, és olyan FPS-el megy, hogy be kellett kapcsolni a vsyncet 😊

Én ezeket használom, szvsz 460-on ezek mehet fentebb is.

Most egy kis magyarázat következik, ami lehet technikailag nem lesz a legpontosabb és írok bele baromságot is 😊 de valahogy így olvasgattam anno én is 😊

Szóval a trükk a 8xS AA - egy az 1xSSAA és a 4xMSAA kombinációja. (A 4xS még gyorsabb lenne, de ez is oké 😊 )

A 2xSSAA eltünteti a Shimmeringet, de cserébe sokat eszik. (Valamint kicsit mintha homályosabbá tenné a képet ... )

Az SSAA-nak valami olyasmi a lényege, hogy adott irányba többször is leképzi a képet, majd átlagol vagy mi ... ha nem akarunk recéket akkor kell 2xSSAA, mert az egyik X a másik Y irányba dolgozik ... Egy képkockát mintha többször kellene kirajzolni ...

A kombinált módban az a jó, hogy az 1xSSAA eltünteti a shimmeringet, a 4xMSAA pedig a recéket, mindezt kisebb teljesítménycsökkenés mellett 😊

Na az ilyen trükkök miatt bírom az nvidia-t ...

Qrva AMD-t nem értem, ha HW-esen, meg BIOS szinten lehet turkálni a cuccaikban, akkor faxért nem tudnak normális, open drivereket csinálni ...

DummyBoy
Én is sokat gondolkodtam 5.1-es fülesen 😊 (Pontosan meg tudom mondani mennyit, 2003.12.12-én nyitottam neki topikot a prohardveren 😊 )

Aztán letettem róla ... Vagy drága volt, vagy nem tetszett, vagy ez, vagy az ... meg divat lett az USB is ...

Aztán mikor a Logitech kijött a G930-al és a társával akkor egyszerû lett a választás 😊 Megkerestem az alsó-közép kategória egyik legjobb fülesét meg vettem hozzá egy Dolby Headphone-os hangkártyát 😊

Mellesleg a Roccat igen jó márka gamer kütyükben! (Haveromnak csak Roccat cuccai vannak 😊 )

Köszi...

( már csak a G940-m kéne visszakapnom... :S )

www.smart-bus.hu

ezelott csak ilyen olcso headsetteket hasznalta.. aztan a 3. utan megutnam h mindig elromlott rajta valami es ujat kell venni es ezt vettem.. ennek kb. ket eve es nekem nagyon tetszik ... 5.1 hang, basszusok is szepen szolnak.. mikrofon is megy .. szoval ok 😊

volt egy ilyen megerzesem h ez a helyzet 😊

Her Laca
Ez a jó hozzáállás😊
Én aszondom,ha adnak fogadd el,ha ütnek szaladj el.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jaaaa... így azért mindjárt más... 😄

www.smart-bus.hu

Na! A proci azért 930-as, mert 950-est kértem, azt is számláztak ki, de 930-ast építettek be. Tévedésbõl. Hamarosan helyrehozzák a hibát. Amúgy a gépet nem én fizettem, nekem nem került semmibe, így az ár/érték arány sem igazán zavar... 😊
És milyen?

www.smart-bus.hu

nekem ilyen headsettem van.. szinten 5.1es

link