29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#19264 Jön a héten biztosan. Már előrendeltem a gépet, valamint néhány kiegészítőt, és eddig sose vártam egy hétnél többet. :))) -
#19263 Úgy van, bár erre a patch-ra írták azt is, hogy "valamikor május végén".. :) Na, egy szó mint száz, időszerű.. :) -
Szpecnyaz #19262 Hát úgy legyen :) -
brendon566 #19261 Ha jól emlékszem, mindíg a hónap első péntekjén adják ki a tapaszokat. -
#19260 -
feca1229 #19259 Hát akkor kiváncsian várom! :-)
-
#19258 Bizony, csak a híreket ígérték hét elejére. :)) -
#19257 A híreket ígérték a hét elejére.. :) Azt meg is kaptuk. Szerintem pénteken kijön. Remélem. :) -
sakkay #19256 Nem a jövő hétről volt szó? -
feca1229 #19255 Mikor jön az 1.019 patch? Arról volt szó, hogy a hét elején,a csütörtök már nem a hét eleje... -
sakkay #19254 Feleségem védelmében:a d7f tényleg nagyon jó nagy magasságban. A baj az, hogy onnan mindenki ha bajban érzi magát lefelé menekül.
Halkan jegyzem meg , hogy nagy magasságban minden!!!!! gépnél gyorsabb..pl Camelnál majd' 40 km\h. De az se5 és a SPAD sincsen sehol. (15 km\h.)
Na ki tudta ezt???
Halkan jegyzem meg, ha netán 1\1-ben valaki netán a magasban kezd harcolni 2km felett, általában nagyon meg szoktam lepni. Nem értik mi a fa* van. Magassági gáz van... -
brendon566 #19253 :D -
#19252 Kipróbálod, milyen amikor lelőnek ugye?? :) -
#19251 Főleg amikor egy kicsit, vagy nagyon hagyod magad. :)))) -
brendon566 #19250 Hát így nyíltan nem merném kijelenteni, de vannak határesetek ;) -
#19249 Van olyan?? :D -
brendon566 #19248 Énse sok dolgon baszom fel magam, csak ha egymás után húzom a dugókat pfalzal meg albával, meg ha valaki jobb nálam DDD -
#19247 Óóó, nekem sikerül dugóznom vele.. :)) Még akaratlanul is.. :D -
brendon566 #19246 Azért nem minden szerón ez megy:) a D2 konkrétan magasban sem észrevehetően gyengébb.
A pfalz meg kicsit lehetne hajlamosabb dugózásra, azt hiszem...
Meg ha nem fordulnának a német gépek csak max kicsit könnyebben mint a "stock" d7 akkor sokkal jobban párba lehetne állítani őket a bnz gépekkel. -
#19245 A D.VII esetében egyetértek, az Albák esetén már nem annyira, hisz a DVa a háború végéig szolgálatban volt. és A Pfalz is hozza azt amit kell.. (Egyedül zuhanásban nagyon jó.)
De szerintem az is hozzá tartozik a történethez, hogy a ROF-ban a légiharcok szinte mindig "talajszinten" mennek, nem pedig nagyobb magasságban(2-3ezer méter), ahol a gépek közötti különbségek sokkal jobban előjöhetnének... lehet, azon a magasságon az Alba D.2 sem lenne olyan acélos.. :)) -
Szpecnyaz #19244 Hát ahogy elnézem elég sok mindent félremodelleztek. Legalábbis az olvasmányaim alapján a DVII-nek valami csodagépnek kéne lennie. Az Alba meg a Pfalz pedig túl jó lett. -
#19243 Talán még annyi, hogy ha az ellen magasabban kezd, szinte mindegy miben ül.. a magassági fölény hatalmas előny a ROF-ban... :) -
#19242 Nincs mit! :) Örülök, hogy tetszik a site! :)
Fokker D.VII: Az alaptípusok között, ugyan ott van, de sajnos felejtős.. Nagyon gyenge a motorja.. :(( Szinte alig repüljük... Szerintem alul van modellezve.
Fokker D.VIIF: Na, ez más tészta, ennek bivaly erős a motorja, (magassági gázt külön kezelheted.) vérbeli bnz masina... :) Jó pilóta kezében igazi "hirtelen halál" osztó gép.. De a használatukról Sakkay és Márkó, illetve Máté urak erről jóval többet tudnak majd mondani neked.. :)
A tnz gépek sem esélytelenek ellenük, sőt... csak nem szabad lesüllyedni.. (Mondom én... ) A lényeg az, h mindegyik gépnek megvan a maga előnye-hátránya.. :) -
Szpecnyaz #19241 Köszi! Ismerem am ezt a jó kis oldalt. A Fokker VII és VIIF-ről tudnál még mondani valamit esetleg? Hogy hogyan tudnám őket jól használni. Csak mert már kezdem megunni hogy ha az Albával vagy a Pfalz-zal megyek, akkor simán leráznak azzal hogy kihasználják hogy lassúak, és nem bírnak gyorsan emelkedni. -
#19240 Szia!
A Dolphin egy BnZ gép. ITT találsz róla egy ismertetőt.
Fordulózni Antant oldalon igazán még a Pup-al lehet...talán még a Triplane-el.
GYIK - Milyen géppel repüljek?? -
Szpecnyaz #19239 Tudnátok abban nekem segíteni, hogy a Dolphin az milyen jellegű gép? Már mint TnB vagy BnZ? Meg hogy antant oldalról melyik gép jó fordulóharcra? A Camelt leszámítva? -
#19238 Én köszi, lefordítottad! Akkor örülök a legjobban, amikor a 'hajózó társak" írásait tehetem ki a weboldalra.. :) Ebből is látom, hogy másnak is fontos a rof.hu. :) -
#19237 Persze, arról meg is feledkeztem. jó lett, ty hogy kiraktad. -
#19236 Köszi javítottam.. :) Jason-t a bevezetőben említettem... ez így oks szerintem. :)
Mit gondolsz? :)
@ Márkó: Én ma már nem repülök, hévégén szeretnék. :) -
kmarkdev #19235 Kapható ma valaki egy kis BnZ-re? -
#19234 Szivesen, a Jason aláírás lemaradt, de ez lészretkérdés volt.
az utolsó kiemeltrészben 3. sor "motor nem erre lett tervezve és nehéz nagyon nehéz volt beletenni" azt kéne még javítani -
#19233 Frissítettem egy picit a cikken. :) -
#19232 Grafikai beállítások a Rise of Flight 1.019-es verziójában
Köszönöm Zéti és Sanyo segítségét! :)
Ha lenne még javaslatotok, azokat szívesen várom! :) -
#19231 rgr. :) -
#19230 kb 5 fele leszek -
#19229 Nyugi nekem sem nagyon.. :))) Nem jössz fel egy picit TS-re? :) -
#19228 nyugodtan, próbáltam hibák nélkül és jól fogalmazni, az utóbbiba sose volt az erősségem :) -
#19227 Köszi szépen, én is alig vártam, h itthon legyek kemény nap volt ez is, jó egy kicsit rof.hu-zni.. :))) -
#19226 Ha nem gond kicsit átfogalmazom néhány helyen: :)
pl:
redmények eléggé kevertek. -> redmények eléggé vegyesek -
#19225 Nem volt rá olyan sok időm, de megtettem amit lehet. Csak nyugodtan. :)