Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Még ha sörivó verseny lenne! 😊))

Ott utolsónak is jó lenni. 😊)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

<#fejvakaras>lehet..

whiteskull
Vazze!

A csúszópénzt hiányolják. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Nem igazán értem ezt a gyökér pontozást.
Nem vagyok 1.0 alatt szinte soha, már a vízre landolást is magamban halálnak számolom, de pl. most is elvett a kd arányomból egy tizedet.<#nemtudom>

<#alien>

Papa01
Lökök egy kis host-ot urak.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Néha nem árt egy ilyen lecke. 😊))

Amikor kezdem én is azt hinni, hogy nagyon-nagyon tudok, akkor elég néhány kör Petivel, Mátéval vagy Márkóval, hogy helyreálljon bennem az értékrendem. 😊)))))

Rolo3
Az,hogy rohadtul elvert és rájöttem ,hogy lóf...t se tudok 😊😊😊 0.1 es arány

DummyBoy
Ezer köszönet 😊

@Rolo:
Köszönöm, szemezgettem vele én is ...

A sokat megélt CopperHead-em rosszalkodik már, Razer Deathadder-t és Imperator-t néztem, Logitech fronton meg G500-ast ... Azért mentem MM-be hogy megtapizzam õket ... Régen a pixel-be mentem fel egeret meg padot venni az a bolt no1. ebbõl a szempontból.

Ott volt 3 gép, meg ki voltak állítva az egérpadok meg az egerek és le lehetett próbálni mindent mindennel 😊

Sajnos mostmár ezért nem utaznék fel pestre ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mi volt benne a tanulság?

Rolo3
Más!

Jön ma valaki repülni?
Rakita rád számítok nagyon tanulságos volt a tegnapi repülés jó lenne ma is egy kicsit repkedni ezúton is köszi a tegnapi röppenést mindenkinek aki részt vett benne.

Rolo3
Dummy ha egeret akarsz venni én Logitech G9-et használok már két éve és nagyon bevált kényelmes és pro kb 14k most az ára de megérte nem csalódtam benne. 5000 dpi laser egér nagyon kemény.

Her Laca
Én is kaptam😊 A saját logi kormányom a húgom fiainál van😊 mivel oly sokat használom ám😄 Szívesen odaadom na.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Wow ... Laca mester ... Te vagy az isten 😊

Gyorsan kerítek valami ismerõst, akinek "átlagon felüli" házipálinkája van, aztán visszatérünk a kérdésre, lévén vidéki vagyok, szóval nemtom hogy jutok el oda 😊

Biztos nincs rá már szükséged?

Her Laca
Figyu. Van a padláson egy thrumaster ffb-s kormány pedálokkal váltóval. Nem tom mi a neve pontosan de mûkszik csak nem rángat kellõen. Fogalmam sincs mi a baja lévén nem autózom. Én nagyon szívesen neked adom ,lehet csak valami apróbb baja van. Szállítást nem vállalok,lávén termetes egy darab meg idõm sincs😊 De ha érte jössz a tied.
Ja valami ferraris jel van asszem a kormányon. Thrumaster Force GT a neve ha jól emlékszem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen, a demójával kipróbálhatod a kormányt onlány is, vagy 200 mega, de igen részletes a fizika.
whiteskull

whiteskull
Az rfactor nagyon jó, meg van az LFS (azt hiszem az a neve). Az utóbbit nem is kell törni.

DummyBoy
Én is tapizni járok oda, de néha vannak jó dolgok ... a Fejhallgatóm onnan van, árgép legolcsóbb találata 15k volt, mikor megvettem 10k-ért akciósan 😊

Úgy voltam vele, hogy ha annyival drágább mint a postaköltség akkor megveszem a dolgokat ott ... Tudom, hogy drágaság van, de mikor megláttam hogy a 10-13k-s egerek 25k-ért vannak, rendesen felröhögtem ... Párom meg csak annyit mondott: "Ennyiért nem akarsz új egeret venni! 😊 "

@Solt mester: Segíccsé 😊 Úgy emlékszem Te vagy a nagy autós 😊 Privátban tudsz nekem valami autós szimet ajánlani? Demó vagy próbaverzió érdekelne 😊 , van ma egy FFB-s kormány nálam kipróbálni és bohóckodok, de a NFS Hot Pursuit az mondjuk annyira szimulátor mint a pekmen ...

Her Laca
Én akkor lepõdtem meg amikor az Örs nél és a Pólusban a médiaban összehasonlítottam az árakat. Durva eltérések voltak. Aztán mondták ,hogy csak a név ugyan az, de a cég mind más vagy mifene.

Relax99
Hát a médiamárkt az már csak ilyen

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

DummyBoy
Offolok ... Váááá ... voltam ma a Hülyazértenemvagyok boltban ... Egeret és kormányt néztem, szarakodik az egerem, kinéztem a neten párat, gondoltam megtapizom, ls ha nem sokkal drágább mint a webshopokban, akkor meg is veszem ....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... a nem sokkal drágább az igen kemény 100%-os árrést jelent ... 3 dolgot nézem, mindhárom PONT A DUPLÁJÁBA került mint a neten ...

Hát ... hülye azért nem vagyok ...

Papa01

Papa01
Közben frissítettem a ROF.hu-t is.. tettem be új banner képeket is! 😊

Papa01
Oki, köszi szépen! 😊

Hétfõn én is felhívom õket... hátha... ( én is iponról akartam rendelni, de nincs nekik )

Használtan ilyen fizikai hatásoknak kitett dolgot biztos nem vennék! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Érdekesen 😊 Felhívtam az ipon-t, hogy mikorra várható G940, erre azt mondták, hogy úgy tudják kifutó darab ...

Na ez érdekes: felhívtam a Logitech ügyfélszolgálatot, és wlmondtam, hogy a kedvenc webshopom szerint ez kifutó termék, nem tudom hol megvenni a joy-t ... erre a hölgy egy darabig méág keresgélt, majd rákérdezett, miért nem veszem meg náluk ... Mondtam, hogy mert drágállom kicsit ...

Erre felajánlott egy 35%-os kedvezményre jogosító kupont ...

Mellesleg 2 G940 is van most hardverapro-n 😊

@Papa mester: megtiszteltetés 😊 De majd lehet küldök egy javított verziót, van benne pár tárgyi hiba meg ilyenek 😊

Papa01
Dummy mester, kitettem az írásodat, ha esetleg van kedved, és pár képpel megdobnál a kampányból, akkor azzal kiegészíteném a cikket, szerintem baromira feldobná! 😊

Dummy! Ha nem titok, te, hogy kaptál kedvezményt a múltkor a logi-tól?

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nekem FFB-s joyom van, ott a joy SeVa esetén pár fokkal elõredõl alapból és így nem kell folyamatosan nyomni 😊

A magassági kormány ugyanis így van szintben ... Valós gépnél emiatt nem kellett ellentartani ... Sajnos sokminden van amit nehéz a sima joyokkal leszimulálni, errõl is van egy nagyon komoly topic fent 😊

Valamint SeVa esetén 2 dolgot várnak az emberek 😊 Az egyik a Trim a másik pedig az ALDIS sight 😊

Én is azzal repkedek mostanában meg a Tevét vettem elõ megint 😊

Mondjuk a beállítás alapján, sokkal jobban orrkönnyû az se5, mint más.

Hopppá!<#guluszem1>

Az SE már trimmel volt szerelve, -ha igaz- szóval elõbb-utóbb talán ezt is leszimulálják, ha lesz még pár ilyen gép és megéri...vagy tudja fene mire várnak.
egyebkent nagyon jo az a topik amit linkeltel. koszi! De ha tenyleg igy ellen kellet tartani ezen a gepen, akkor OK. Vegul is ez egy szimulator, csak csodalkoztam, hogy ennyire kellet szegenyeknek korrigalni, nem sok idejuk maradt abrandozni: oh, oda suss, milyen szepen kell fel a nap 3 oranal, megennek most veres bifszteket.

nem nagyon hiszek az ffb joyokban, a kormanyok ugy ahogy mukodnek, de szerintem a ffb joyok nem tul jok. Maradok a X52Pro nal, ez szerintem
egy jo aron levo hasznalhato HOTAs.

Papa01
FFB joy-nál nem kell folyamatosan nyomi??? <#wow1>

DummyBoy
Üdv!

Erre 2 megoldás van 😊

1: be kell szerezni egy FFB-s joyt 😊

2: Át kell állítani a Responses-nél a curve-t:

Ez a topik errõl szól 😊

Papa01
Oki! 😊

Remek! Akkor estefele becsatlakozok a ts en

Papa01
Persze gyere bátran! 😊 repülés minden nap, estefelé szokott lenni.. 😊

Relax99

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Nem tudom mennyire újdonság, de találtam rendszer követelményt a cliffs of doverról:

OPERATING SYSTEM: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
PROCESSOR: Pentium® Dual-Core 2.0GHz or Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended)
RAM: 2GB (4GB recommended)
VIDEO CARD: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video Card (1GB DirectX® 10 recommended) - See supported List*
DIRECT X®: DirectX® 9.0c or DirectX® 10 (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: 8X
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
HARD DISK: 10GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard (joystick with throttle and rudder control recommended)
MULTIPLAY: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster

*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:
ATI® 4850/4870/5830/5850/5770/5870/6870/6950/6970
NVidia®: 8800/9800/250/260/275/285/460/465/470/480

Hu, ez az atstratolas nem gyenge, biztos megpusziltak ezert a "szep leszallas" kezdemenyezesert. Hatalmas mazlija volt, hogy ebben a gepben ult, a kacsaszarnyak, meg a hatalmas toloero mentette ki.Kb. meterre lehetet a fedelzetol.

Van kedvem, ha mehetek. Felrakom a Ts3 at. Irnal egy idopontot mikor lehetne csatlakozni hozzatok, de kicsit kezdo vagyok ebben a szimben, igaz hogy mar a kezdetektol megvan, de valahogy elhanyagoltam. Annyi repulnivalo van mostanaban, az ido meg keves.

Papa01
Szia!

De, fárasztó, csak már megszoktuk! 😊
Multizni nincs kedved jönni? 😊

Sziasztok! Mostanaban nagyon rafekudtem az S.E.5a val valo repulesre.
Viszont ez a folyamatos elore nyomott Joystick kicsit farszto, egy pillanatra se lehet elengedni, pedig neha szeretnek terkepeszkedni az egerrel.
Nektek nem zavaro, hogy ennyire menne felfele allandoan ez a gep?

Papa01
Grat! 😊 Mivel repülted?

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a ROF tudja ezt is!!
Most próbáltam ki, pár próbálkozás után, kb 2 sec vízen "járás" után el tudtam emelkedni és túlélni. A kerék vagy 20 sec még pörgött. Ja, és nem jó a túl kicsi sebesség..a túl nagy meg még rosszabb.

Papa01
Az ok, de szerintem, lehet bírnák azok is, ha mondjuk kicsivel átesési sebesség fölött süllyedne, mintha leszállna...nem? 😊