29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#19624 egy kérdés felmerült bennem, a cod és a rof kapcsán: a rof-ban a negatív g nem annyira zavaró a motorra nézve mint a cod-ban: a spitnél ha egy fél mp-re kicsit előrenyomom a botot, már rángat a motor és kihagy, a rofnál pedig szinte nyugodtan lehet előre nyomni, nem sokat zavar be
melyik lehet az élethűbb?
csak mert a spit motorja ugye kb 20 évvel fejlettebb, mégis ennyivel érzékenyebb lenne?
vagy a rof-ban van alulmodellezve? -
#19623 Azért nem látjuk szerintem csak, mert a legtöbben még nem frissítettük a skinpackokat, legalábbis én nem
-
feca1229 #19622 Melyikből válasszam a skinemet,nekem, megvan minden skinpack a historical skins vol1-7 ig, és az official skins v1013, v1015, v1017, v1018.
Szerintem ettől frissebb nincs....
Nem árt ha látjátok a skinem. -
#19621 Tényleg csodálatos gép. Egyszer meg fogom építeni 1:3-ban. ;) -
#19620 gyönyörű hangja van, csak szerintem túlságosan pöccre indul -
#19619 Köszi szépen, megkaptam , válaszoltam is! :) -
#19618 Bristol F2.B Fighter bemutatórepülés.
Papa: ma küldöm az anyagot, egészen idáig nem értem rá foglalkozni vele. :( -
feca1229 #19617 Este szerintem leszek én is.Lehet visszatérek a német gépekhez,az angol gépek jók lennének ha kitudnám használni a bennük rejlő lehetőséget.a triplane már kezdtem megszokni. -
sakkay #19616 Mert ahhoz fáradt vagyok, de hentelésbe megyek.
mi baj lehetne?! -
sakkay #19615 Békés? -
#19614 Srácok! ma este egy kis kötelék gyakorlás? -
#19613 Mert most ez esik jobban. :))) -
Hogyhogy, nem egy pohár bort iszol? :) -
Solt #19611 Védőital... :D -
#19610 Annyira nem rágok be rajta, mivel éppen a jéghideg sörömet szürcsölgetem. :)))
Így műszak végén jár. :)))) -
#19609 :D
Én már nyomom magamba a jégkrémet, és hűsölök a fotelomban, a lábam kinyújtva pihen az ágyamon...
Jajj, bocsi, ne haragudj, te még melóban vagy...
-
#19608 Nálunk így mondják a könnyített műszakot. :))))
Igen hamar hazaértél. Én még bent vagyok: :))) -
#19607 Kismama? Ezt nem értem. :) -
#19606 Kismama műszak volt? :))))) -
#19605 Végre itthon... :) -
sakkay #19604 Meg az ilyen alap taktikai hibáktól halok be, hogy elkap mindenkit a vérszem, aztán az ellen repterénél tobzódunk..persze kettesével hullunk, mert ha valakit lelövünk 10 másodperc alatt ott van, nekünk meg 5 perc.
Múltkor kapcsolt a banda(Zsoltival repültem) kicsit a saját repterünkhöz engedtük őket(nem tudatosan) és hátrány ellenére egy ideig át is vettük a vezetést..szóval többet ésszel... -
#19603 El is hiszem! :) -
#19602 Hát még mi! :))) -
#19601 Dehogy... :)) csak kérdezgetek,. :)
Örülök, hogy meglett a pénzetek! :) -
#19600 Közben meg osztod a sok okosságot. :DDDD -
feca1229 #19599 Üdv mindenkinek!
Köszönöm az elismerő szavakat,bár szerintem túloztatok! :-)
Inkább csak jó helyzetet igyekztem válsztani,magasból és felűlről, ahogyan a könyvekben olvastam, ezáltal sikerült kihasználnom a helyzeti fölényem.
Viszont az angol barátaim az minősithetelen volt ahogy viselkedtek,ha támadtam egy német gépet,és már a társa a seggemben volt, nemhogy lelőtte volna mögüllem, hanem kilötte elölem a már általam sebzett gépet.Több mint bosszantó!
Igyekszem megtanúlni majd a DVIIF irányitását is, de a kedvenc a Dr1. repülhetünk akár Pfalz-al vagy Albával is.Majd megbeszéljük a részleteket.
Remélem este összefutunk. -
#19598 Felőlem Alba is lehet, bármelyik típus. Vagy a TnB kötelék lehet akár vegyes is. A BnZ kötelék egyértelmûen DVIIF. -
#19597 Szerintem ennek nincs semmi akadálya. :)))
Én pl. szeretem a Pfalz-ot is. :)))) -
#19596 Arról nem is beszélve, ha kialakítanánk végre egy DVIIF és egy PfalzD3 géppárokból álló köteléket, minden szerón rettegnének a magyaroktól. Volt az a középkori mondás, hogy "a magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!". Sztem egy idő után rettegnének tőlünk. Ezért hangsúlyozom a csapatmunka fontosságát. -
sakkay #19595
Ez nagyon így van...még akkor is, ha előtte szétgyakoroltad magad az ai ellen.
De elég hamar belejön az ember, ha sokat repül. -
#19594 Gyere csak nyugodtan multiba is! Az elején mindenki az volt. :)))))
Nekem az volt az első sikerélményem, amikor már láttam is, hogy ki lőtt le. :))) -
#19593 Váááá...bakker ott az orrom előtt, hogy a Rof weboldalon login nevével és email címével lépjek be, mármint a sajátommal... Persze nem azzal próbálkoztam, így nem engedett csatlakozni #14-es hibakóddal. De mostmár okés! Fut és majd próbáálkozom, hogy ne csak légicél legyek egy multi esetén. -
#19592 Este jól berúgok, aztán megint megyek repülni. :))))
Ma 3-4 órán keresztül azt hittem elvesztettem a pénztárcám. Benne volt a jövő havi kosztpénz is. Most egy kicsit meg vagyok könnyebbülve. :)))) -
#19591 Jó Neked! :) Rajtam meg a nyakkendő és az ing... -
#19590 Már feltöltöttem néhány hystoric skint. :)))
És délben egy kicsit a célzást is gyakoroltam. :)))) -
sakkay #19589 Ja, és tényleg kötelező skint használni,mert igen megkönnyíti a helyzetet. -
sakkay #19588 Nagyon köszönöm, bár én tegnap pont nem éreztem ilyesmit.
Viszont tényleg jó lenne ha repülnél valami német gépet dr1-en kívül, mert akkor tudnánk nyomni csapatban azon a pályán' is.. Tegnap próbálkoztunk valamit Zsoltival, de nem nagyon hagytatok minket érvényesülni. Általában 2 géppel volt több a másik oldal, és mivel sok jó pilóta volt, irgalmatlanul kivégezték az embert, ha 1 másodpercig nem figyelt...a baj az az, hogy akkor is , ha figyelt.. -
#19587 Bár EZ a host-olásról szól, de hátha segít. (Ha router-ed van.) -
#19586 Be tudtam lépni, nálad lehet valami bibi. Routeren keresztül mész ki a netre? Most néztem, nálam csak a dedikált szervernek van megnyitott port, tehát enélkül is fel kellene mennie.
Mi a pontos hibaüzenet? -
#19585 Help! Sikersen letöltöttem az 1.019-es demot, de nem tudom aktiválni/használni, mivel hibát ír ki, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez... Passz, hogy mi lehet a gond, már lekapcsoltam a vírusirtót, már átengedtem a rof.exe-t a tűzfalon, de semmi. Akkor most hogy van ez az ingyenes ROF? Letöltöm, de nem tudom használni? A Sanyo oldalán található "checklist" szerint próbáltam beizzítani.