Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ühüm...<#fejvakaras> az valami futócipõ? Nem látom a lábát...<#nevetes1><#nevetes1>

Relax99
1.Nekem a trackIR hiányzik a képrõl 😊
2. Õ is evo-t használ nesze neked G940

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

DummyBoy
Meleg ... meleg ... csak nem egy Aldis sight az ott véletlenül?

Reflected tuti tudná, nemtom, olvassa õ ezt a fórumot?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Az ujjai is koszosak... 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
<#vigyor><#vigyor><#eljen>
Egyébként az a doboz a 2 ROF dvd mellett , az mi?? Totál nem rémlik sehonnan...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Végül is igazad lehet.

Ezek az informatikusok mindenre képesek. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

nekem a fején a kék csik a gyanús 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Az a sárga kör a SeVa szélvédõjén?

@ Whiteskull: Szerintem pálesz volt benne.. 😊)

whiteskull
Az ásványvizes palack. Az nagyon nem stimmel. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

DummyBoy
HOPPPÁÁÁÁ!!!!

Mi nem stimmel ezen a képen?

SimHQ - My Trip to Moscow - Jason leírása

<#nevetes1>

Hehe, Desert Eagle... azt a fegyvert valószínûleg légelhárítónak tervezték. Meg hogy legyen egy mordály, ami jól mutat Arnie Schwarzentojásos-féle akcióhõsök kezében. Normál utcai harcban hamar elhullana, aki ilyennel nyomulna...
Relax99
fogalmazási készségeimtõl tekintsünk szerintem el, így járok mikor írok gondolkozok beletörlök továbbírom és nem olvasom közbe el<#idiota>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
persze hát régen mikor még elõször fogtam légpuskát (azóta is volt komoly kétszer a kezemben) akkor én is így voltam vele, azért egy barrett modellel érdekesebb lett volna, nagyon elhiszik ami ott történik példa rá a desert eagle volt egy osztálytársam akinek az össz fizikai elképzelése ezekbõl származott meg nem tudtad gyõzni arról, hogy pl amit codban a desert eagle-vel mûvel attól a csuklója a 3. lövés után szilánkosra törne

Láttam valamikor valahol teljes döbbenetet kiülni a kis srácok arcára amikor igazi karabélyt, meg más felszerelés fogtak próbálgattak, és nem bírták csõre tölteni, meg pár másodpercnél tovább célozni vele...megállapították, hogy a játékban azért könnyebbnek tûnik.

Ja ja, a Cod nálam csak amolyan összefoglaló a mai vér pistikékre.

Relax99
Igen hát nem ártana, bár szerintem a legtöbb 14 év körüli aki játszik azok pedig nem sokat szûrnének le belõle, de egyébként sem csak a cod, ott a média is abból is csak a szenny folyik, én is több évig codoztam attól még nem istenítem egyik diktátort sem, se a háborút.

Igen , jól emlékeztem. A sok C(all)OD-os fiatalnak szívbõl ajánlom egy komoly elolvasásra. Ez megmutatja mekkora buli a háború....

Gondoltam , hogy Gyóni lesz mielõtt megnyitottam...a kedvenc verseim egyike.
Sajnos nem élte túl a háborút, ha jól emlékszem 17-ben halt meg szegíny.

whiteskull
És még csak most kezdõdött a tavasz. 😊)))

Este meg foci lesz, így megint nem kell altatni. 😊))

Papa01
Csak irigyelni tudlak... 😊)

Relax99
Most értem haza max 1 óra és leszek

Papa01
Úgy látom, nem csak nekem hosszúak a napok.. <#vigyor><#eljen>

Rolo3
Üdv mindenkinek!

Zéti ha vagy ugorj fel TS-re!

whiteskull
Szerintem ez nem annyira off, de ha az is, simán beillik ide, tehát mégse off. 😊))

PhantomAss
bocs az offért:
ezt a verset ismeritek? az elsõ vh-ban íródott
az írója elõször éltette a háborút, de a végére gyak. megõrült a sok szenvedéstõl amit látott...
vers
csak azért említem mert ez a szimulátor is kicsit visszahozza azt a hangulatot, nem olyan személytelen, itt még ember-ember ellne harcolt, stb
off vége 😊

GOOBY, pls

ROF-hoz WinXP Service Pack 2, vagy 3 a jó...
A memória tesztjét, cseréjét én is javaslom...
Memteszt
DummyBoy
Na igen ... az elsõ pár CoD nap után tuti megugrik majd a játékosszám 😊

ÉS nem árt valamivel itt tartani õket 😊

Papa01
Új gépek.

Jason egyik post-ja:

Originally Posted By: 777 Studios - Jason
You'll get two versions of the Brisfit (Falcon II and Falcon III engines) and you'll get the R.E.8 and you'll get the Halb. CL.II and you'll get two versions of the SPAD VII (150hp and 180hp) and you'll probabably get the Snipe before years end.

PhantomAss
próbáltad cserélgetni a memóriát?
egy memóriával/másik slotban, stb?

GOOBY, pls

Szia! Igen! Már kínomban mindent probáltam.
Nyomtál már recovery-t, vagy addig el sem jutottál?
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket de még mindig nem indul a játékom!😞 Ez a hibaüzenet A "0x0040cda3" cimen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memoriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
köszi!
Na volt egy kis idõm ai-t gyilkolni... SPAD-l lelõttem 6db VII-s fokkert egymás után úgy, hogy elõször egy, majd kettõ, majd három jött rám egyszerre... megizzadtam a végére! 😊)

www.smart-bus.hu

whiteskull
Meg van mindegyik. 😊)))))))))

Hú de jót repültünk ma! Rájöttem, hogy Máté még mindig ügyesebb mint én. De DII-vel simán levasaltam. 😊))))))

Csak akció lenne már 😞

Sakkay: Érthetõ persze, azért remélem minél hamarabb összejön. 😊
Papa01

Mennék, de teljesen kicsináltam magam. Elszoktam tõle. Na meg a család is.<#alien><#alien>
A stratégia még csak csak, de ezt nem csípik.

Repülésre kapható valaki? vagyunk páran
Huuu...marad a kamera.
Képzeljétek repültem egy órát. F7-el 9.5 arány 18 légi gyõzelem.
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy sok volt a fast foodon' az újonc, és nem volt Camel.

Relax99
Én úgy tudom, hogy az utángyártottak csak 1, vagy 2 ir nyalábot tudnak lekövetni ezért nem mindegy milyet veszel, eredeti nintendo-sat vegyél (nem tudom melyik cég gyártaná a konzolt) Ha ez megvan és a sapi ir ledes akkor menni fog, de amit ne felejts el, hogy a wiimote szerintem bluetooth-on kommunikál tehát kell hozzá egy dongle

whiteskull
Én biztosra mentem, mert hülye azért nem vagyok. 😊))

Viszont ezért sokba is került. Ha ki tudod próbálni, akkor biztosra mehetsz. Egyébként meg szerintem a tulajok se tudják milyent árulnak.

Papa gondolkodom , hogy lecserélem a webkamerát, wii kamerára vagy mi az. De olvastam , hogy nem mindegy milyen.
Na most két kérdés:1. ha lecserélem akkor elméletileg jó lesz az általam épített cucchoz?(mármint a fejeshez amivel most nyomom)
2. tud e az itt lévõk között szerezni, vagy utalást adni a vaterán vagy a net bármely részén, ahol tuti a megfelelõt veszem.

Relax99
Lesz ma valaki?

Szóval az egyenlõre nem, egy lelkes player dolgozott valami ilyesmi modellen (tudtommal). Azért lobbiznak, hogy egy szép nap ez is belekerülhessen...
Leesett... egyenlõség jelet tettem a zeppelin és a balon közé... mea culpa, mea maxima culpa... 😊)

www.smart-bus.hu

De zeppelin is? 😊 egyre gondolunk?
Én úgy emlékszem... 😊 A konvoj, a hajó, a város feletti dogfight, és ballonok mindig ott voltak bármelyik géppel mentem... 😊

www.smart-bus.hu

tutkó?!?! 😄
Persze... bármelyik single küldetésben benne vannak, ha jól emlékszem.

www.smart-bus.hu