Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
hali
lenne egy kérdésem:
a játékban lehet találkozni zeppelinekkel?
(akár az egyjátok kampányban, akár online)
köszi

GOOBY, pls

Relax99
kb 3x annyit fogunk vízbe esni

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

whiteskull
Tök jó. Semmit se látni. 😄DD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Na, majd megnézzük.. vajon milyen lehet egy éjszakai dog pl DH2-el?? 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
A hold meg egyenesen csodálatos! 😊))

Egyedül voltam, kicsit öröm-repkedtem. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Megnézem majd én is! 😊 Este repültetek?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Valami nem klappol Sanyo-nál. Nem tudunk csatlakozni a szerveréhez, ha elindítja.

Pont ezért kérdeztem, hogy mi kell ahhoz, hogy visszakapjuk a "régi" szerverünket...
whiteskull
Tegnap visszatértem. 😊))

Egész szép ez az éjszakai repülés. 😊)))

Papa01
Milyen hibaüzit kapsz?
@ Márkó: Az a baj, hogy a hostok során nem egyszerû a bannolás, gyakorlatilag megvalósíthatatlan. 😊

whiteskull
Valószínûleg Directx hiba lesz. Az elsõ indító képernyõn van valami recover, vagy hasonló gomb. Azt kell megnyomni. Ha az nem jön be, akkor kell tovább gondolkodni. 😊

"Mit kell máshogy csinálni mint az elsõ telepitésnél?"

Semmit, az eddig élõ regisztrációddal megy tovább.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az a gondom, hogy újra raktam az XP-t majd elkezdtem telepíteni a ROF-ot.
Telepítés és Updateolás után pedig jön a hibaüzenet.😞
Nem tudok regisztrálni sem beállitást csinálni. Mit kell máshogy csinálni mint az elsõ telepitésnél?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretném a segitségeteket kérni!
Azokat bannolnánk 😊
Papa01
Amiatt kérdezte, mert sajnos jó néhány külföldi még a kék ikonról sem képes tudomást szerezni.. 😊

Miért lenne zárt? Itt is csak a szabályokat kellene betartani... Apropó, mi kellene ahhoz, hogy visszakapjuk a "régi" dedikált szerverünket?
Papa01
Részemrõl is ok. Nem vagyok semmi jónak elrontója. 😊 De akkor zárt szeró lenne?

Az FK41J-t választottam. Egyébként FliK41J lenne az igazi, de úgy nem férne bele a megengedett hosszba pl. a FliK41J*Whiteskull.
Ha az én szavazatom is számít, akkor Camel, DrI., Pup légyszi vissza! Ki lehetne jelölni a küldetésben egy "1 az 1 ellen völgy"-et és egy "Kicsi a rakás"-t a többi gépnek.
1 az 1 ellen völgyben csak párviadal engedélyezett, lehetõleg hasonló géptípussal, és tilos egy harmadik gép beavatkozása.
A kicsi a rakás meg egyértelmû.
Fokker
igen. ez utóbbi is nagyon jó lenne. Márkó már megkezdte a sort, és nevet változtatott; követnünk kéne a példáját. most nem ugrik be, hogy pontosan hányadik századot választotta. FLIK xx

Nyilván nem a nieuk-ra gondoltam, meg a dh 2-re de spaddal, delfinnel, se-vel gyönyörûen meg lehet tornáztatni az albákat.
Az ászoknak is külön küldit egy-egy másik géppel, meg az ócskaságoknak is mint a nieuk, meg meg E3

Pl tökéletes volna egy n28- DVII párosítás, nem kell óckodni a bnz tõl mert nemmegy, meg elkényelmesedni, ki kellene próbálni mindent, hisz van egy fantasztikus játék amiben majd korlátlanok a lehetõségek...

ha mást nem...akárhova felmehetünk mint "magyar század" (ha épp oylan küldi van) had rettegjenek tõlünk😄
Fokker
össze kell dolgozni, akár külön TS szobába vonulni; fix géppárakat kell alkotni, mert csak úgy lehet sikereket elérni. szvsz egy géppárnyi Pfalz hozzáértõ kezekben(a kezeitekben) halálos fenyegetés egy orosz top ász Dr1 ellen is. aról nem szólva, ha csatlakozik egy 3. gép is a formációhoz.

Fokker
erre pont ez egyik multi adott választ, amikor Papa és Máté összedolgoztak 2 pfalzzal, és egymás után meszelték le a tevéket, dr1-eket.

Rolo3
Zéti ha vagy gép elõtt akkor gyere már fel TS-re plz.

Rolo3
És könnyû repülni is a Pup-ot.

Rolo3
Amúgy egy DR1-et vagy egy Tevét simán megkínoz egy Pup. 😄

Rolo3
Amúgy Támogatom Fokker mester érveit azért vannak a gépek a játékban,hogy repüljük õket és személy szerint a DR1 a kedvencem és szívesen repülöm bármikor.
Tudom, hogy sokaknak itt ez nem jön be mert vagy nem tudják repülni a tetõ gépeket vagy mert nem tudnak ellenük mit kezdeni az álltaluk preferált gépekkel ami szerintem nem teljesen igaz mert a tetõ gépekek nem könnyû repülni és egy pfalc is simán érvényesülhet ellene mivel több a lehetõség a pilóta hibára.

Rolo3
Üdv
Én csináltam olyan küldit ami a bombázásról és a bombázók védelmérõl szól csak nem sokaknak tetszett mert van benne DR1 meg Teve is. 😞
De ha gondolod hostolhatom mert jó küldi.

Papa01
Persze, mert most nem a forgós gépeket vettük számba.. bár a DH2 is forgós... 😊))

Esetleg az lehet megoldás, mondjuk s2 Pup esetében, h a Pupok kevesebben vannak.

Ehhez mit szóltok?

és még a teve sincs a választékban 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Spad, Nieuport-ok, SeVa, Dolphin, DH2.. nem egy acélos felhozatal.. Ebbõl talán a SeVa ami.. sajnos.

Dehogy eszi😊
Papa01
Jaja, szerintem is kb hasonló gépek, és kevés számú.. csak hát itt meg az a baj, hogy az Antant oldalon lévõ nem forgó motoros gépeket még a kis Alba is megeszi...

Csinálhatnának valami normális Antant gépet is, ami jól fordul és nem forgós. Vagy ne lenne alul modellezve.. 😊

@ Hecker: Oki, várunk! 😊 Milyen lesz a masina?

Hecker007
bocsi hogy csak most válaszolok, kedden vagy szerdán jön meg a gépem, ahogy összerakom meg feltelepítem jövök röpködni 😊

Amíg volt szerver, addíg sokan voltunk esténként 20 player vagy felette, mióta nincs szerver a hostok jó, hogy nem olyan népszerûek. Arról pedig, hogy milyen gép legyen repülhetõ...nem szabad eleve mindet összeengedni, mert annak semmi értelme. Egy két típus mindkét oldalon képességek szerint párosítva + a bombázó. (nem tudom ki találta ki, hogy AI gunner legyen multiban, de akár védtelenek lennének akár nem, baromság volt. De azzal sem lehetetlen elbánni még egyedül sem)
Fokker
Ja, és újra engedélyezni kellene az összes gépet. Camelt és Dr1-et is. Ez szintén létszámnövelô tényezô lenne. Állítom, hogy azért nem repülnek velünk, csak negyedannyian mint korábban, mert ki lett tiltva a két ász gép. A másik dolog, hogy másfél éve u.az a. küldetés. Személy szerint én is unom. De sztem Márkó és az orosz nagyágyúk is így vannak vele. Egyébként meg az új küldetést lehetne reklámozni a hivatalos fórumon.

Fokker
Nagyon kíváncsi vagyok! 😊

Fokker
Sztem ha híre megy hogy a mi szerónkon ilyen küldetések mennek, egybôl megduplázódna a létszám. Az AI lövészekre egyetlen megoldás az offline gyakorlás és a csapatmunka(megjegyzem, ez utóbbit is nagyon hiányolom a röppenésekbôl).

DummyBoy
Ha nem veszem meg a CoD-ot akkor lehet nekifekszek eggynek, mert már elég régóta érik a gondolat ... majd elmesélem mire gondoltam ...

De vannak ilyen küldik már készen a neten, én emiatt nem álltam neki ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
A dolog engem is izgatna de létszám szerintem a probléma... ha a lövészek helyén AI van háát levasalják a támadót a lövészek... ha meg kevés a bombázó. (nem tudnak zárt kötelékben együtt repülni) könnyen a vadászok prédáivá válhatnak..)
De szívesen kipróbálnám..

Fokker
végül is mindegy, csak legyen má' vmi bombázós küldi is. tele vagyunk bombázókkal, itt a DFW(még nem próbáltam, de sztem dogolni is lehet vele), használjuk ki. a mostani küldiben tök fölöslegesek a bombázók, mert nincs semmi feladatuk. így viszont baromi izgalmas lenne. szerintem. vadász-vadász harc meg ezután is lesz, hiszen a kísérõk és a repterüket védõk állandóan összecsapnak majd.

whiteskull
Szerintem úgy jobb lenne, hogy csak az egyik oldal indít bombázókat, a másiknak meg meg kéne védenie a célpontot. Szerintem ez valamivel életszerûbb is, meg kevesebb ember is kell hozzá. 😊))

Én szeretem az ilyesmit, támogatom az ötletet, már próbáltam az editoron is átrágni magam (emiatt), csak nincs hozzá türelemem.
Fokker
lehetne váltogatni ezt és az eddigit.

Nem lenne nagy közönség, de gyéb szervereken is hasonlóan érdekes, vagy még cifrább küldik sora van, és sokan repülik.
Fokker
Srácok, csinál vki majd olyan küldit, ahol a bombázás a lényeg, illetve a bombázók védelme/leszedése? két jó távoli repteret kéne célként megjelölni; a két oldal indít 1-1 vagy több bombázót, a vadászok kísérik õket; illetve megtámadják az ellenséges bombázót. az a csapat nyer, aki sikeresen lebombázza a célpontot. közben nyilván kialakulnak vadász-vadász harcok is. a sikeres bombázás az adott reptér összes objektumának megsemmísítése lenne, akár bombával, akár géppuskával. kizárólag földrõl indulással, 2-2 reptérrõl; így a bombázók külön reptérrõl indulnának, hogy ne legyen tülekedés; és a vadászokkal a levegõben találkoznának egy megbeszélt(kijelölt) helyen. mit szóltok?

Papa01
Köszönöm szépen! 😊 Ha van még valami javaslatod, ami belemehet, szólj majd! 😊

whiteskull
Gratula Papa! 😊))

Jó lett. 😊))

Papa01
Illetve Fokker mester! 😊
Repüléssel kapcsolatos kérdések.

Forgósokra jellemzõ keverék állítás. Ugye ott van jobb lábnál a kar, indításnál fullra húzod, aztán olyan 8 - 8.5 ös értéknél van max teljesítmény 2000 környékéig. Más nem utal a keverékre.
A hûtés szabályzõt félig kinyitva mindíg lesz elég levegõje a motornak...a gép orrán látod a lapokat is mozogni.

Papa csinált a legtöbb (vagy mindegyik géprõl )videót ebben a témában.