29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#20347 Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény... -
#20346 (Ez is ment míg armát minimumról mediumra át nem pakoltam ott az anyahajó szép fekete csíkokba robbant szét és aztán már az apokalipszis következett. -
#20345 hát az előzőt kipróbáltam és szar volt mindjárt hozom a másik gépet aztán megzúgatom benne de sok jót nem várok tőle. Szerintem csak nincs szerencsém. -
#20344 Én azt javaslom neked, hogy valahol próbáld ki egy másik gépeben a kártyát... -
#20343 Megnéztem a gyáriszámot és másik ha csak nem azt írták át és jól leporolták -
#20342 Nem hinném, hisz erről gépelek az előzőnek sejtettem a baját, az amint megmelegedett észhez tért egy darabig a kondik voltak szerintem szarok benne.
A régi videókártyámmal meg érdekes módon megy windowst se akarok rakni mert már bootolásnál is ugyanolyan. -
#20341 Háát Zétikém, nagyon sajnálom, hogy ez történt.. :(( Nekem is az jutott az eszembe mint Sakkay-nak. Nem ugyanazt kaptad vissza? -
#20340 Rise of Flight videó - Battles Of War - 1. rész -
sakkay #20339 Valami más nem lehet a gond? Tudom , hogy a pixel arra utal(kari halál) de ennek így már kicsi az esélye...vagy ugyanazt kaptad. -
#20338 Sajnos előre örültem, ahogy beleraktam, rá pár perce ugyanolyan szép mintákkal kezdte telepakolni a képernyőt. Csodálatos erre várhattam több mint 3 hetet, hogy küldjenek egy ugyanolyan sz*rt. -
#20337 Leszek, de csak későn, 23:00-tól. -
#20336 Lecserélték a kártyám, este végre nem csak pixel tömböket látok.
Lesz valaki? -
#20335 Köszi szépen, igen volt egy kis röppenés! :) -
zmok #20334 Köszi!
Este, ha a saját gépem előtt leszek újra megpróbálom. -
sakkay #20333 Isten éltessen Papa!
Repültél tegnap? -
#20332 Szinte kizárt, azonnal működnie kellene. Ha problémád van és nem megy az angol, szívesen segítek. -
#20331 Nem, nem hiszem... érdekes. -
zmok #20330 -
zmok #20329 Lehet, hogy kell nekik 24 óra a szériaszám ellenőrzéséhez?! -
zmok #20328 Ugyanazt használom, amikor belépek ott a szériaszám, nem kéri újra.Majd este, munka után tovább küzdök vele.Köszönöm a tippeket!:) -
#20327 Kész is, remélem jó lett! :) -
#20326 Ugye nem más email címmel használod a játékot és a fórumot? Ugyanazzal kell belépned a fórumra is, mint amivel a játékot regisztráltad és aktiváltad. Azzal regisztrálj a fórumba, amivel a ROF is telepítve lett. Ezután add meg a szériaszámot a "License" menüpontban. Ha meg szeretnéd változtatni az email címet, akkor a supportnak kell írni - [email protected].
Sanyo mester post-jaiból szemezgetve írtam ezt a HSZ-t.. :) Mindjárt teszem a GYIK-be is. :) -
zmok #20325 A nyitó képernyő, bepötyögöm az e-mail címet,jelszó......, és beenged.
Ott a hangár(?), csak éppen a menü hiányzik a képernyő alján.
Felmentem a RoF honlapjára, belépek (mint amikor a gépeket vásároltam), és ott írja, hogy várjak 24 órát.
-
#20324 Konkrétan mit ír ki? Milyen képernyő fogad? -
#20323 Hamarosan előrendelhető a Spad VII-es! -
zmok #20322 Bárcsak az lenne, és ne vettem volna erős felindulásból egy tucat gépet. -
#20321 Köszi szépen! :) Lehet ma is repülünk majd egy kicsit!
@Zsolti : Mondjuk nekem nem ment annyira tegnap, de remélem legközelebb jobb lesz.. :) -
#20320 Boldog szülinapot Papa! Sajnos most értem haza, gondolom már végeztetek. Talán majd 7végén. -
#20319 Urak! Nagyon jól esett ez a kis röppenés. :))) -
#20318 Gondolom akkor a demo verzióval repülsz. :))) -
zmok #20317 Megpróbáltam, de sajnos így sem megy,azt az üzenetet kaptam, hogy várjak 24 órát. -
#20316 Köszönöm szépen! :) -
zmok #20315 Isten éltessen! -
#20314 Most nem tudok, mert a testvérem és Katika filmet néznek.. :) -
brendon566 #20313 Van most host, csak gyere hangra, mert akkor megint kihagysz egy hónapot:) -
#20312 Köszönöm szépen! :)
Urak, gondoljátok, HOST-ot lőhetek, csak hangra nem tudok menni... -
brendon566 #20311 naggyon kemény!!! Isten éltessen. -
#20310 Oké. :) -
#20309 Olyan meglepetést csináltak, hogy csak na én egész nap programoztam, nem tűnt fel semmi... :)) Majd TS-en elmondom, de még nem tudok felmenni.. :) -
#20308 Elfelejtetted a szülinapod? :DDD