29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #21439 És ez már a második rész.AH vs DV -
#21438 17"-on nyomulok. -
Solt #21437 Lesz nemsokára karácsonyi akció steam-n... fél áron lesz szinte minden, napi akciókban meg nem ritka a 66, 75%-s leárazás... :) -
Solt #21436 Nekem is tetszik, de többet vártam... az előző szimulátorosabb volt. Itt nem találok olyan szervert, ami ne írná ki mindenki feje felé, hogy ki-kicsoda, merre menj, stb... ezeket én nagyon nem szeressem. -
#21435 Én már vagyok... :) -
#21434 Jaja, nekem is, csak az a baj, hogy most válság van. :)
-
#21433 Nekem tetszik! -
#21432 Köszi! :)
Este ki jön fel? :) -
brendon566 #21431 igen. -
#21430 Köszi, megnézem! :) -
Solt #21429 RO2
Mint általában minden 2. rész, ez is el lett baszarintva az elsőhöz képest. Elvileg szimulátor ez is, de az előzőhöz képest már nem az a szint... :S -
#21428 Remélem, én is, hogy tudsz majd jönni repülni, bár én is hónapokat hagytam ki! :)
Milyen játék az a RO2? :) -
Solt #21427 Na igen, attól a stílustól amit megengednek maguknak, a hajam égnek áll... szerencséjük ( pontosabban az én szerencsém! :D ), hogy nem tudok angolul... kapnának a fórumon becsülettel...
Nagy lendülettel bevásároltam hardver ügyben, de időm még mindig nincs repkedni. Én azt úgy szeretem, ha van rá legalább 2-3 órám... remélem januárban lesz időm, jönnék egy kis kiképzésre! :)
Most a RO2-vel játszogatok, ha van egy fél órám... pörgős, és nem okoz gondot otthagyni! :) -
#21426 A két táblázat egymás mellett van ugye? :) -
brendon566 #21425 hna ezaz, 1 mondat és ha félbeszakítanak tuti elírom...szal középen van, és két oldalt két csík...
-
#21424 Megbeszéltük!
Na igen, szoktam olvasgatni a másik fórumot is, és hát látom, sokan el vannak kenődve a CLoD miatt.. ami engem megdöbbentett, hogy milyen stílusban szólnak oda néha a fejlesztők... és az a sok "alacsony prioritású" ígéret...
Remélem, azért rendeződnek. :)
Repülni szoktál néha valamivel? -
brendon566 #21423 Nekem nem esik szét, csak középen van,s két oldal. Két darab majdnem akkora üres sáv, de nem tudom erre voltál e kíváncsi. -
Solt #21422 Remélem szex közben nem fogsz beírogatni... elpirulunk! :D
Más... emlékszel rá, hogy egy ment az aggódás amikor jött a CloD? Hát nincs mitől tartaniuk egyelőre... minőségben, hozzáállásban, tartalomban össze sem lehet hasonlítani a két gárdát. Szerintem... -
#21421 :D :D
Kész... A párom, épp szólongatott, hogy menjek már enni... :D :D
Bekerült az adatbázisba az R.E.8 is. Sanyo-nak, ezúton is köszönöm a képeket! :)
Sajnos az R.E.8 "jelvényfotó" még nem elérhető, ha lesz pótolom azt is. :)
Egyébként durva, hogy a Halberstadt CL.II-es már a 30. gép lesz.. :)
Csak így tovább 777! :)
@ Máté: Nálad szétesik az oldal? -
brendon566 #21420 21.5" -
Solt #21419 Én sem eszem meg, de 23"... :D
( "Urak, megennétek," ) -
#21418 Köszi! :) -
#21417 24" -
#21416 Köszi! :)
A megevős részt nem értem.. :) -
sakkay #21415 Nem eszem meg,(fene a gusztusod).
De amúgy 19'. -
#21414 Jó kis, vidi, mindjárt ki is teszem! :)
Urak, megennétek, hogy beírjátok, hogy hány colos monitort használtok?
Köszi! :) -
sakkay #21413 Mégis csak jó gép az a d7f... -
#21412 -
#21411 Zsolti, Zéti, TS? :) -
sakkay #21410 Jáááá! Így már értem. -
#21409 Nekem minden létező skin pack fel van telepítve, így a saját skineket is látom, ezt Mace saját skinje (ott egy nagy M az oldalán ami épp nem látszik) -
sakkay #21408 Hoppá. Akkor viszont nem értem miért nem láttam én ilyennek, hacsak nem... akkor a sima skint repülte a kolléga. -
#21407 Nem haragszom, enyém a szürke volt :P -
brendon566 #21406 majd jó kedvem lesz ha olyan sűrűn repülsz majd egy hónapon keresztül mint mostanság :) -
#21405 Ismersz na... :D De azért látom, jó kedvre derítettelek... :)) -
brendon566 #21404 Ma leszem énis és ha elég hangosak lesztek akkor el sem alszom sokáig. -
brendon566 #21403 Nem hivatalos:)))) megnézel két kommentet, és ha nem "fucking idiot piece of shit" megy akkor felrakod... -
sakkay #21402 őőőő Zéti,
ez nagyon undorító skin!
Ne haragudj meg ezért, de vagy egy perce röhögök.
Amúgy a kép elképesztő jó! -
sakkay #21401 Hangmód mindenkinek ajánlva,(kurva jó és nem kell mod on) és ha lehet tegyétek fel a legújabb skin packet. Én azt figyeltem meg hogy hiába több giga, ha felrakom csak azt írja fölül ami még nincsen, így csak elenyésző a mérete igazából. -
#21400 :D Itt simán kezet tudtatok fogni..