Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek igazán örülök...azt hittem évek kérdése lesz.
<#fejvakaras>#fejvakaras> mondjuk tényleg nem értem , hogy jött ki nekik.
Még Ts-en is voltam..<#nevetes1>#nevetes1>
Egy ideig 10-1 volt az arányom...aztán volt 2.0 a vége 3.0..nem tudom , hogy a fõ listán a fogságba esés, halálnak számít? Elég sokszor benyaltam ezt.
Egyre több a d7...<#wink>#wink> Ez a Cherburátor gyerek pedig elég nagy paraszt, de azért többször meszeltem le , mint õ engem. Ideges is volt szerintem. Nagyon betartja a fast food szabályait.<#alien>#alien>
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bocs, de ez magas labda volt. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Nem forditotta le valaki az 1.019 javitás listáját magyar nyelvre.Nagy részt értem én ,hogy mirõl van benne szó,csak jobb lenne egy hozzá értõ embertõl olvasni aki jól tud angolul.
www.pcpilot.hu
Meg eddig azt hittem, lehet több lyuk is a tankon, mert láttam korábban 3 különálló csíkot is átesésnél, de már nem tudom h mik vannak...
Mert nálam valamiért nem megy. Amikor indítom a hosztot mindig visszavág Main screen-re<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Én kora délután már vagyok,akkor összecsaphatunk!Úgy is gyakorolnom kell a tevét,mert eddig még mindig leszivatott!Ez egy sunyi masina!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sok sikert hozzá!
Sakkay a Carrer ß gombra katt és csinálj egy új carrert. válaszd ki a kezdés évét és napját én személy szerint 1916 október 1-el léptem be a századba.
Gépet nem tudsz választani majd kapod az idõ múlásával a jobb típusokat.
A küldetéseket is kapod majd kb napi egy repülés de az hosszú lesz 😄
www.smart-bus.hu
It's friday, friday... fun fun fun
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu