Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg az ilyen alap taktikai hibáktól halok be, hogy elkap mindenkit a vérszem, aztán az ellen repterénél tobzódunk..persze kettesével hullunk, mert ha valakit lelövünk 10 másodperc alatt ott van, nekünk meg 5 perc.
Múltkor kapcsolt a banda(Zsoltival repültem) kicsit a saját repterünkhöz engedtük õket(nem tudatosan) és hátrány ellenére egy ideig át is vettük a vezetést..szóval többet ésszel...<#smile>

Papa01
El is hiszem! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Hát még mi! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Dehogy... 😊) csak kérdezgetek,. 😊

Örülök, hogy meglett a pénzetek! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Közben meg osztod a sok okosságot. 😄DDD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Üdv mindenkinek!
Köszönöm az elismerõ szavakat,bár szerintem túloztatok! :-)
Inkább csak jó helyzetet igyekztem válsztani,magasból és felûlrõl, ahogyan a könyvekben olvastam, ezáltal sikerült kihasználnom a helyzeti fölényem.
Viszont az angol barátaim az minõsithetelen volt ahogy viselkedtek,ha támadtam egy német gépet,és már a társa a seggemben volt, nemhogy lelõtte volna mögüllem, hanem kilötte elölem a már általam sebzett gépet.Több mint bosszantó!
Igyekszem megtanúlni majd a DVIIF irányitását is, de a kedvenc a Dr1. repülhetünk akár Pfalz-al vagy Albával is.Majd megbeszéljük a részleteket.
Remélem este összefutunk.

Fokker
Felôlem Alba is lehet, bármelyik típus. Vagy a TnB kötelék lehet akár vegyes is. A BnZ kötelék egyértelmûen DVIIF.

whiteskull
Szerintem ennek nincs semmi akadálya. 😊))

Én pl. szeretem a Pfalz-ot is. 😊)))

Fokker
Arról nem is beszélve, ha kialakítanánk végre egy DVIIF és egy PfalzD3 géppárokból álló köteléket, minden szerón rettegnének a magyaroktól. Volt az a középkori mondás, hogy "a magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!". Sztem egy idô után rettegnének tôlünk. Ezért hangsúlyozom a csapatmunka fontosságát.

<#eljen>
Ez nagyon így van...még akkor is, ha elõtte szétgyakoroltad magad az ai ellen.
De elég hamar belejön az ember,<#smile> ha sokat repül.

whiteskull
Gyere csak nyugodtan multiba is! Az elején mindenki az volt. 😊))))

Nekem az volt az elsõ sikerélményem, amikor már láttam is, hogy ki lõtt le. 😊))

SgtChris
Váááá...bakker ott az orrom elõtt, hogy a Rof weboldalon login nevével és email címével lépjek be, mármint a sajátommal... Persze nem azzal próbálkoztam, így nem engedett csatlakozni #14-es hibakóddal. De mostmár okés! Fut és majd próbáálkozom, hogy ne csak légicél legyek egy multi esetén.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

whiteskull
Este jól berúgok, aztán megint megyek repülni. 😊)))

Ma 3-4 órán keresztül azt hittem elvesztettem a pénztárcám. Benne volt a jövõ havi kosztpénz is. Most egy kicsit meg vagyok könnyebbülve. 😊)))

Papa01
Jó Neked! 😊 Rajtam meg a nyakkendõ és az ing... <#wilting>

whiteskull
Már feltöltöttem néhány hystoric skint. 😊))

És délben egy kicsit a célzást is gyakoroltam. 😊)))

Ja, és tényleg kötelezõ skint használni,mert igen megkönnyíti a helyzetet.

Nagyon köszönöm, bár én tegnap pont nem éreztem ilyesmit.<#smile>
Viszont tényleg jó lenne ha repülnél valami német gépet dr1-en kívül, mert akkor tudnánk nyomni csapatban azon a pályán' is.. Tegnap próbálkoztunk valamit Zsoltival, de nem nagyon hagytatok minket érvényesülni. Általában 2 géppel volt több a másik oldal, és mivel sok jó pilóta volt, irgalmatlanul kivégezték az embert, ha 1 másodpercig nem figyelt...a baj az az, hogy akkor is , ha figyelt..<#vigyor>

Papa01
Bár EZ a host-olásról szól, de hátha segít. (Ha router-ed van.)

Sanyo
Be tudtam lépni, nálad lehet valami bibi. Routeren keresztül mész ki a netre? Most néztem, nálam csak a dedikált szervernek van megnyitott port, tehát enélkül is fel kellene mennie.

Mi a pontos hibaüzenet?

www.pcpilot.hu

SgtChris
Help! Sikersen letöltöttem az 1.019-es demot, de nem tudom aktiválni/használni, mivel hibát ír ki, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez... Passz, hogy mi lehet a gond, már lekapcsoltam a vírusirtót, már átengedtem a rof.exe-t a tûzfalon, de semmi. Akkor most hogy van ez az ingyenes ROF? Letöltöm, de nem tudom használni? A Sanyo oldalán található "checklist" szerint próbáltam beizzítani.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

whiteskull
Ügyes voltál. 😊))

Néhányszor jól levasaltál. 😊))

Jó kis repülés volt!
Sakkay te verhetetlen voltál,nem hittem volna, hogy ennyit kilehet hozni a DVIIF-bõl!Akár mikor összeakadtunk te mindig lelõttél.
Menni akartam a TS-re, de mivel nem egy oldalon álltunk így nem igazán használhattuk volna ki.
Holnap este folytatjuk?
Lehet visszatérek a német oldalra,valahogy az angol gépek nekem nem mennek.

atya ég csak ennyi? elolvasni is sokk volt ehhez láma vagyok de azért meg nézem. persze köszi nagyon
ok de mi lehet? én valami beállitásra gondolnék de szerintem már mindent probáltam. az nem lehet,hogy a freetrack tiltva van szoftveresen?
Relax99
Nálam wop-nál volt ez, akkor úgy olvastam, ugyanaz a leírás rofhoz is.
Töltsd le a Track IR szoftvert.
Annak a mappájából kiveszed a "TrackIRHaiku" fájlt és bemásolod a freetrack mappába.
Ha ez megvan elvileg ha elindítod a freetracket és a output fülön a TIR VIews elõtt megjelenik valami szürke kis jel akkor jó.
elindítod a rofot akkor ledobja tálcára hogy a freetrack csinál neki egy profilt és add meg a nevét oda beírsz valamit célszerû rofot mert az lesz a játék profilja és ennyi elvileg.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Az axis gyõzött!<#vigyor>

Pedig vártalak , 15-16 óra között nyomtam Relax-al.

Kizártnak tartom. Valami más lehet.

Fokker
bocs srácok, de olyan jót aludtam Michelisz után, hogy nemrég keltem. majd a köv. 7végén talán összejön.

sziasztok azt kérdezném,hogy rofban miért nem müködik a freetrack? il-2 ben semmi baja jól szuperál esetleg az lehet a gond, hogy az ingyenes van a gépemen? köszi a segitséget
Papa01
Urak, ebben a mondatban az SPS minek a rövidítése?

7. AI gunners are no longer hampering SPS performance when in idle position

Köszi a válaszokat! 😊

Megnéztem...
felraktam a hiv. skin pack-ot,és elõtte megnéztem mekkora helyet foglal a játék. 8 Gb. Feltelepítettem, és utána is majdnem ugyanannyi volt!!!(pedig maga a pack 2 Gb.)
Gondolom csak pár új van mindig,és csak annyival lesz igazából nagyobb.. Úgyhogy kérlek titeket is , hogy rakjátok fel,(aki még nem tette) és mindenki repüljön valami nem alap bõrt, így sokkal könnyebb lenne az azonosítás. Ja, én a 1.18-nál frissebbet nem találtam.

Relax99
vagyok TS-en

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Vagy ITT.. 😊

Itt van.

Köszi. Akkor Media Markt-ban próbálom,mert se PC Dome webáruház,se CDGalaxis, se a seven-m(õk a hazai forgalmazó tudtommal) kínálatában sincs bent. Remélem sikerrel járok.

15 órától otthon vagyok(ha igaz). Lesz valaki?

Vagy a Media Marktban is meg tudod venni, én is ott vettem meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Rolo3
http:\\www.cdgalaxis.hu

Szevasztok. Igazából az lenne a kérdésem,hogy hol tudnám Magyarországon legálisan megvásárolni ezt a szimulátort ? A videók alapján nagyon megtetszett ez is. A DCS:BLack Shark meg az IL-2:1946 most is fent vannak a gépen.Megunhatatlanok. Csak az a baj,hogy a RoF-ot egy magyar webáruházban sem láttam,külföldi rendeléshez meg nincs megfelelõ bankkártyám 😞

Rolo3
És mikortól vagy??

Relax99
én igen

Rolo3
Helló urak!
Repültök ma?

Fokker
OK.

Délután, vagy este jó nekem. De.egyeztetünk.<#smile>

Fokker
egyébként a Márkó által írt Hellequins szerver a legszimpatikusabb. pont ilyen bombázós-küldetéses szerón szerettem volna játszani.

Fokker
következõ van: én vagyok a leggyengébb láncszem, nektek Márkóval kell eldöntönötök, hogy melyikõtök a vezér. én a vezér kísérõjét védem. ha RedRiot is becsatlakozik, akkor eldöntjük hogy 2 géppárban, vagy egy finger-fourban repüljünk-e. ami az idõpontot illeti, nekem jó a délelõtt, kora du., viszont 18.00 után már inaktív vagyok.

Nagyon tetszik nekem is.

Benne vagyok!
Bár én csak félig vagyok bnz, de szívesen repülök csalétket is nektek. Csak szóljatok ha nagy a veszély.Ha rámcsap egy bnz és elhibázza ,felhúzza...csak "keresztet kell rajta fogni"<#nevetes1> 2-3 rácsapás után , ha csak nem halálos a helyzet gyakran átváltok fordulóharcra.

Fokker
bristol fightert biztos hogy megveszem, mindkét típust.