Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkor kapcsolt a banda(Zsoltival repültem) kicsit a saját repterünkhöz engedtük õket(nem tudatosan) és hátrány ellenére egy ideig át is vettük a vezetést..szóval többet ésszel...<#smile>#smile>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Örülök, hogy meglett a pénzetek! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Köszönöm az elismerõ szavakat,bár szerintem túloztatok! :-)
Inkább csak jó helyzetet igyekztem válsztani,magasból és felûlrõl, ahogyan a könyvekben olvastam, ezáltal sikerült kihasználnom a helyzeti fölényem.
Viszont az angol barátaim az minõsithetelen volt ahogy viselkedtek,ha támadtam egy német gépet,és már a társa a seggemben volt, nemhogy lelõtte volna mögüllem, hanem kilötte elölem a már általam sebzett gépet.Több mint bosszantó!
Igyekszem megtanúlni majd a DVIIF irányitását is, de a kedvenc a Dr1. repülhetünk akár Pfalz-al vagy Albával is.Majd megbeszéljük a részleteket.
Remélem este összefutunk.
Én pl. szeretem a Pfalz-ot is. 😊)))
Ez nagyon így van...még akkor is, ha elõtte szétgyakoroltad magad az ai ellen.
De elég hamar belejön az ember,<#smile>#smile> ha sokat repül.
Nekem az volt az elsõ sikerélményem, amikor már láttam is, hogy ki lõtt le. 😊))
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ma 3-4 órán keresztül azt hittem elvesztettem a pénztárcám. Benne volt a jövõ havi kosztpénz is. Most egy kicsit meg vagyok könnyebbülve. 😊)))
És délben egy kicsit a célzást is gyakoroltam. 😊)))
Viszont tényleg jó lenne ha repülnél valami német gépet dr1-en kívül, mert akkor tudnánk nyomni csapatban azon a pályán' is.. Tegnap próbálkoztunk valamit Zsoltival, de nem nagyon hagytatok minket érvényesülni. Általában 2 géppel volt több a másik oldal, és mivel sok jó pilóta volt, irgalmatlanul kivégezték az embert, ha 1 másodpercig nem figyelt...a baj az az, hogy akkor is , ha figyelt..<#vigyor>#vigyor>
Mi a pontos hibaüzenet?
www.pcpilot.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Néhányszor jól levasaltál. 😊))
Sakkay te verhetetlen voltál,nem hittem volna, hogy ennyit kilehet hozni a DVIIF-bõl!Akár mikor összeakadtunk te mindig lelõttél.
Menni akartam a TS-re, de mivel nem egy oldalon álltunk így nem igazán használhattuk volna ki.
Holnap este folytatjuk?
Lehet visszatérek a német oldalra,valahogy az angol gépek nekem nem mennek.
Töltsd le a Track IR szoftvert.
Annak a mappájából kiveszed a "TrackIRHaiku" fájlt és bemásolod a freetrack mappába.
Ha ez megvan elvileg ha elindítod a freetracket és a output fülön a TIR VIews elõtt megjelenik valami szürke kis jel akkor jó.
elindítod a rofot akkor ledobja tálcára hogy a freetrack csinál neki egy profilt és add meg a nevét oda beírsz valamit célszerû rofot mert az lesz a játék profilja és ennyi elvileg.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
7. AI gunners are no longer hampering SPS performance when in idle position
Köszi a válaszokat! 😊
felraktam a hiv. skin pack-ot,és elõtte megnéztem mekkora helyet foglal a játék. 8 Gb. Feltelepítettem, és utána is majdnem ugyanannyi volt!!!(pedig maga a pack 2 Gb.)
Gondolom csak pár új van mindig,és csak annyival lesz igazából nagyobb.. Úgyhogy kérlek titeket is , hogy rakjátok fel,(aki még nem tette) és mindenki repüljön valami nem alap bõrt, így sokkal könnyebb lenne az azonosítás. Ja, én a 1.18-nál frissebbet nem találtam.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bár én csak félig vagyok bnz, de szívesen repülök csalétket is nektek. Csak szóljatok ha nagy a veszély.Ha rámcsap egy bnz és elhibázza ,felhúzza...csak "keresztet kell rajta fogni"<#nevetes1>#nevetes1> 2-3 rácsapás után , ha csak nem halálos a helyzet gyakran átváltok fordulóharcra.