Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relax99

Bloom nálatok is szokott ilyet mûvelni?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Fél kilenc<#nevetes1>

Gyere este ts-re 20-30 körül leszek.
És hát fast food, ahol sok udvariaskodás nincs, (én mindig az vagyok,veszélyben is vagyok akkor<#vigyor>) viszont masszív dogfight megy folyamatosan...szó szerint ész nélkül. Pont ezért próbálunk belecsempészni némi csapatmunkát.

Persze simán, de itt csak negatív g a kérdés.

whiteskull
Na ez a két tulajdonság bennem is meg van. 😄DD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
Én már akartam, csak annyira a mission editrohoz nem értek és lusta is vagyok, de megpróbálok valamit alkotni, az már biztos hogy átraknám az õszi tájra a változatosság kedvéért

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

whiteskull
Én is kezdek visszaszokni. 😊)))

Bár valaki megcsinálhatná a tavas küldit, mert néha jó lenne csak egymással bohóckodni is. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
Nagyon lefogytak mostanság a repülések, remélem nem sokáig lesz így és beindul újra az élet

whiteskull
Gyere fel a TS-re is, ott egyszerûbb. De most általában ha van valaki, akkor a Fast Food-on található.

SgtChris
Tegnap este kerestelek bennetek a szerverek közt, de semmi, vagy csak én bénázok ismét?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sanyo
Jah, de csak egyszer. 😄

www.pcpilot.hu

whiteskull
Esetleg annyi a különbség, hogy az I. vh-s gépeket nem lehetett ész nélkül húzni, mert azonnal szétestek. Fõleg a háború elején. A 180-200 végsebességû gépek pedig fordulóharcban szerintem max. 120-140-nel téphettek.
180-200-nál itt a ROF_ban elég ha egy kicsit jobban ráhúz az ember, és már tapsolnak is a szárnyak. 😊))

PhantomAss
én gyakran repülök egyik pilóta ismerõsömmel egy kis cessna 172-vel, ami kb 180-200 as sebességgel repül, és egy erõsebb belehúzással késben simán megvan a 3g, (persze csak kb, nincs mûszer, õ mondta hogy kb 3g)
még egy ilyen kis lassú gépnél is olyan ez az erõ, hogy a kezemet alig bírom felemelni
szvsz ezt az akkori gépek is bírták azért, legalábbis amik a háború végén jelentek meg
de lehet hogy tévedek 😊

GOOBY, pls

DummyBoy
Sziasztok!

A 2-ik vh-s gépeknél sokkal nagyobb G erõk léphetnek fel a magasabb sebesség miatt, emiatt van az, hogy sokkal könnyebben kihagy a moci mint itt ...

Itt is kihagy, elég fejrefordulni 😊

Anno még volt is vita,mikor a pilótára ható G erõket próbálták lemodellezni, hogy hatott-e egyáltalán akkora erõ a pilótákra, hogy érdemes legyen lemodellezni, valamint kibírták volna-e az akkori gépek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nyomtam neki mint állat! :-) 3.lettem, te pedig 4.
Michun nem tudtam túlnõni, nagyon penge az a srác a triplénnel!
Most még kicsit vissza kell szoknom a német gépekhez,de majd igyekszem.
Holnap ismételhetünk, és adunk majd a tommyk szájának!

Egy ideig 14-1 volt az arányom<#vigyor>
Aztán a végén 5.4
De sajna kivágott aztán most néztem az órára..<#csodalk>
Nyomjad Feca!!!!

A péntek elméletileg jó,hacsak nem igényel a család.

A válasz:<#alien>
Amúgy annyi, hogy a spit alsó hangon megy 3-400-al és ha ott kicsit" elõretolod, masszív 2-3 -g. persze hogy kihagy. A rof-ban valószínû nem is tudunk 2-3 -g csinálni,vagy legalábbis az már a szétesés határa.

Megnyugodtam! 😄

www.smart-bus.hu

whiteskull
Hát talán nem némi lesz, de feltétlenül nem nemi. 😄DD

Addig jó, amíg az elferdülés némi, és nem nemi... <#hehe>

www.smart-bus.hu

whiteskull
Én benne vagyok. Csak "sajnos" nekem szabadtéri focival egybekötött csülökpörkölt fogyasztás van betervezve. 😊)))

Némi elferdüléssel. 😊))))

Fokker
Igen, pont ezt szerettem volna mondani amit Sanyo mester.

Emberek, péntek este egy nagy össznépi banzáj a digitális égbolton?

Sanyo
A német Daimler-Benz motorok már a kezdetektõl befecskendezõs rendszerûek voltak, amik minden repülési helyzetben mûködtek. 😊

www.pcpilot.hu

Relax99
Németek tudnak motort gyártani a britek meg nem<#nevetes1>

Ezen már én is elgondolkoztam egyébként, még a régi il-el kapcsolatban

PhantomAss
na igen, okés hogy kihagynak a sorosok, de a spit pl egy hangyapöcsnyi elõrenyomásra már dadog, ezek a régi kétfedelû sorosok meg sokkal jobban
bírják, jobban lehet tépni õket
bár lehet hogy a sebességben tényleg van vmi..

GOOBY, pls

whiteskull
A soros motorok negatív g-nél hamar kihagynak, vagy ha háton repül, akkor le is áll.

Leginkább szerintem a sebesség lehet a magyarázat, 300 -400 felett elég kicsit is megnyomni a gépet, hogy az üzemanyag a tank teteje felé vegye az irányt, míg 150 körül vagy lassabban, nem veszíti úgy a magasségot.
Relax99
Hát annyira sûrûn nem hagy ki a D.V, de szerintem ez nagyban függ a sebességtõl is, már azt is észrevettem, hogy kevesebb üzemanyaggal jobban elõbb kezd el köhögni.

Sanyo
A korai Spit motorok karburátorosak voltak, ami negatív G erõnél nem mûködött megfelelõen. Egy elsõ világháborús forgómotornak meg teljesen mindegy, mert forgás közben állandóan változik a fent és lent. 😊 Van néhány típus a RoF-ban, amit ha negatívba nyomsz, ugyanúgy kihagy a motor. Fejbõl sajnos nem tudom, hogy melyik motor milyen rendszerû, de mintha az Albatros D.Va kihagyós lenne.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
egy kérdés felmerült bennem, a cod és a rof kapcsán: a rof-ban a negatív g nem annyira zavaró a motorra nézve mint a cod-ban: a spitnél ha egy fél mp-re kicsit elõrenyomom a botot, már rángat a motor és kihagy, a rofnál pedig szinte nyugodtan lehet elõre nyomni, nem sokat zavar be
melyik lehet az élethûbb?
csak mert a spit motorja ugye kb 20 évvel fejlettebb, mégis ennyivel érzékenyebb lenne?
vagy a rof-ban van alulmodellezve?

GOOBY, pls

Relax99
Azért nem látjuk szerintem csak, mert a legtöbben még nem frissítettük a skinpackokat, legalábbis én nem

Melyikbõl válasszam a skinemet,nekem, megvan minden skinpack a historical skins vol1-7 ig, és az official skins v1013, v1015, v1017, v1018.
Szerintem ettõl frissebb nincs....
Nem árt ha látjátok a skinem.

Fokker
Tényleg csodálatos gép. Egyszer meg fogom építeni 1:3-ban. 😉

Relax99
gyönyörû hangja van, csak szerintem túlságosan pöccre indul

Papa01
Köszi szépen, megkaptam , válaszoltam is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Bristol F2.B Fighter bemutatórepülés.

Papa: ma küldöm az anyagot, egészen idáig nem értem rá foglalkozni vele. 😞

www.pcpilot.hu

Este szerintem leszek én is.Lehet visszatérek a német gépekhez,az angol gépek jók lennének ha kitudnám használni a bennük rejlõ lehetõséget.a triplane már kezdtem megszokni.

Mert ahhoz fáradt vagyok, de hentelésbe megyek.
mi baj lehetne?!<#nevetes1>

Békés?

Fokker
Srácok! ma este egy kis kötelék gyakorlás?

whiteskull
Mert most ez esik jobban. 😊))

Papa01
<#eljen><#eljen><#vigyor>
Hogyhogy, nem egy pohár bort iszol? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Védõital... 😄

www.smart-bus.hu

whiteskull
Annyira nem rágok be rajta, mivel éppen a jéghideg sörömet szürcsölgetem. 😊))

Így mûszak végén jár. 😊)))

Papa01
😄

Én már nyomom magamba a jégkrémet, és hûsölök a fotelomban, a lábam kinyújtva pihen az ágyamon...

Jajj, bocsi, ne haragudj, te még melóban vagy... <#kacsint>

<#vigyor>

whiteskull
Nálunk így mondják a könnyített mûszakot. 😊)))

Igen hamar hazaértél. Én még bent vagyok: 😊))

Papa01
Kismama? Ezt nem értem. 😊

whiteskull
Kismama mûszak volt? 😊))))

Papa01
Végre itthon... 😊