Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relax99
de a motorja talán védettség szempontjából mintha gyengébb lenne

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
a szárnyai meg alig akarnak leesni

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Uraim ez a bristol vagy túl lett modellezve vagy tényleg ilyen jó, de hogy szörnyeteg az biztos.
Gyorsabb, mint a d5, joban is emelkedik, fél tank üzemanyaggal képes lefordulni egy 80%-os d5-öt, ráadásul a hátsó lövésznek köszönhetõen, veszélyes mögé kerülni is ráadásul az is rendkívül nagy területet lát be és képes tüzelni.

o.k.

én 7 fele kb megyek ts-re
Este lesz valaki?

Most láttam hova lehetne még fejlõdni!Tanulságos este volt ügyes kézben az Alba nagyon gyilkos gép!
Majd legközelebb folytatjuk!(pedig volt egy két pillanat mikor azt hittem,hogy sikerülhet...)

Srácok az adobe pfotoshop-ot le lehet törölni a géprõl? Nem alap progi ugye?

Csináltam teszt törést. Elképesztõen sokat finomítottak rajta, még 32* lassításon is tökéletes!

Vagy a Rof 2<#nevetes1>
Mondjuk ami munkát belenyomnak, az a régi idõkben már simán a harmadik részt jelentené.

Elképesztõen szépek a képek! Nagyon tetszik az utolsó tájkép! Mintha nem is a ROF lenne.

Zéti, ha megvan a küldi, és ráérsz, nincs kedved host-olni egyet?
Hátulról alúlról, vagy felülrõl zuhanásban a motort vagy a pilótát célozva...
Milyen egyszerû ez így leírva...
Gondolom nem fogják olcsón adni a bõrüket.
Este szerintem leszek és kipróbáljuk!

Na ja...azért meglátjuk. A géptõl nem félek, hogy lemanõverez, de az a hátsó lövész..ha csak közepes vadász, de van lövésze, az nagy gáz.<#vigyor>
Na majd este.

A mókus cibálja meg!Azt hittem 1-2 hónap a következõ pachig és ráérek elõrendelni a bristolt....
Így jártam!
Sakkay úgy kell felfogni, hogy több Bristol, több préda! :-)

Na kíváncsi vagyok ma tele lesz-e minden Bristolokkal!<#nevetes1>

Ez a legnormálisabb fejlesztõi gárda... <#eljen>

www.smart-bus.hu

Basszus, ez gyors volt.

Sanyo
Igen... laptopról vagyok... :S

www.smart-bus.hu

Dolgozol? Csak , hogy gép elõtt vagy.

Ugyan... 😊 Legalább van valami értelme, hogy itt vagyok, ha már játszani nincs idõm! 😄

www.smart-bus.hu

Na megint köszi.<#smile>

Szó sincs ilyenrõl! A garancia levél nem névre szól, hanem termékre. Hulla mindegy ki viszi vissza, ha baj van. Ha veszel használtan egy vga-t még két év garanciával, akkor a két év alatt, ha elromlik, biztos lehetsz benne, hogy cserélik... fõleg, ha normális helyen ( pl ipon ) veszed... emiatt ne aggódj!

www.smart-bus.hu

Nem merek használtan venni drága cuccot, akkor sem ha garanciás.
Úgy tudom , ha eladod a garis cuccod, elveszti a garanciát. Azt meg nem hinném, hogy egy idegen nekem intézné a garis cserét önszorgalomból, ha baj van. Márpedig sokszor van baj a mai szarokkal.<#nemtudom>
Ezért van az , hogy csak ismerõs, vagy bolt jöhet szóba.

Ezekre a gyári OC értékekre te is fel tudod húzni, és akkor még ott van a több cuda mag.

Az alap órajeles Ti ellen lehet, hogy nyer néhol ez az OC változat, de attól még egyforma órajelen a Ti gyorsabb.

De szerintem egy ilyet nehéz ár/érték arányban überelni... 😊

www.smart-bus.hu

Mondjuk ez érdekes a ti nem ti kérdésben.
Itt.
Nem nagyon értek az nv-hoz.

Szívesen... <#wink>

www.smart-bus.hu

Köszönöm.

A Ti a legerõsebb, több cuda mag van benne. A sima gyakorlatilag egy tuningolt GTX460.

Ha spórolni akarsz kicsit, akkor keres Giga GTX460-t PH-n. Gyakorlatilag még 2 év garancia van rájuk, és alaposan húzható... ráadásul valami bitang hûtõt tett rá a Giga, így szinte hangtalan.

www.smart-bus.hu

Hi hi...miért?
Elmondom miért ezt találtam ki.
A 460( amit eredetileg akartam) 1gb 46000
Az gtx560:51000...gondolom azért megéri..

Mi a különbség a gtx 560 ti és a sima 560 között?
Mert én csak a simára gondoltam.

Ha "majd"-ra veszed, akkor várj... a CoD-ból év vége elõtt nem sok minden lesz, addigra ennyiért jobb vga-t kapsz...

Bár, ha nem tervezel monitor cserét, akkor ezzel is elleszel... az 5770-hez képest ez nagy ugrás lesz. Csak arra figyelj, hogy a "Ti" verziót vedd!

www.smart-bus.hu

1440-900
amit a mon. bír
1gb elég a Rofhoz, az 5770 is stabíl 35 fps..inkább (majdani) Cod-nak veszem.

Jó választás... ( ha nem full hd-ban játszol )

Arra figyelj, hogy 3 év garancia legyen, és legalább 1GB memória. ( bár RoF-nak fullhoz nem árt a több )

www.smart-bus.hu

Ezen gondolkodám:
GeForce GTX560 Asus DC/2DI/1GD5 PCX vga

AMD HD6850-70, vagy NV GTX460, 560

( Bár a legjobb vétel 60 körül a 2GB 6950, ami 6970-re moddolható )

www.smart-bus.hu

Egyszerûen nem értem miért nincsenek állandó hiv. serverek' amik stabilak.

kodob=kidob :-)

Valamiért mindig ledob, éppen sétarepülésben vagyok 10 másodperc és kodob!
Na ekkor felhúztam magam!

Videókarit akarok venni 45 körül....mit ajánlanátok???

Remélem holnap nem csak ketten leszünk Feca.

Miután 6*/ kidobott, már nem léptem vissza..pedig igen ment.<#alien>

Relax99
Igen, megcsináltam.

vAGYOK FECA

Jutottál valamire az editorral amúgy?
Az direkt van, igen.
Szerintem én leszek! Eddig úgy néz ki.

Relax99
a hûtõ környékén lévõ kék valamire

Pontosan mire célzol? Minden stimmel számomra