Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Gyorsabb, mint a d5, joban is emelkedik, fél tank üzemanyaggal képes lefordulni egy 80%-os d5-öt, ráadásul a hátsó lövésznek köszönhetõen, veszélyes mögé kerülni is ráadásul az is rendkívül nagy területet lát be és képes tüzelni.
Majd legközelebb folytatjuk!(pedig volt egy két pillanat mikor azt hittem,hogy sikerülhet...)
Mondjuk ami munkát belenyomnak, az a régi idõkben már simán a harmadik részt jelentené.
Milyen egyszerû ez így leírva...
Gondolom nem fogják olcsón adni a bõrüket.
Este szerintem leszek és kipróbáljuk!
Na majd este.
Így jártam!
Sakkay úgy kell felfogni, hogy több Bristol, több préda! :-)
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Úgy tudom , ha eladod a garis cuccod, elveszti a garanciát. Azt meg nem hinném, hogy egy idegen nekem intézné a garis cserét önszorgalomból, ha baj van. Márpedig sokszor van baj a mai szarokkal.<#nemtudom>#nemtudom>
Ezért van az , hogy csak ismerõs, vagy bolt jöhet szóba.
Az alap órajeles Ti ellen lehet, hogy nyer néhol ez az OC változat, de attól még egyforma órajelen a Ti gyorsabb.
De szerintem egy ilyet nehéz ár/érték arányban überelni... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha spórolni akarsz kicsit, akkor keres Giga GTX460-t PH-n. Gyakorlatilag még 2 év garancia van rájuk, és alaposan húzható... ráadásul valami bitang hûtõt tett rá a Giga, így szinte hangtalan.
www.smart-bus.hu
Elmondom miért ezt találtam ki.
A 460( amit eredetileg akartam) 1gb 46000
Az gtx560:51000...gondolom azért megéri..
Mert én csak a simára gondoltam.
Bár, ha nem tervezel monitor cserét, akkor ezzel is elleszel... az 5770-hez képest ez nagy ugrás lesz. Csak arra figyelj, hogy a "Ti" verziót vedd!
www.smart-bus.hu
amit a mon. bír
1gb elég a Rofhoz, az 5770 is stabíl 35 fps..inkább (majdani) Cod-nak veszem.
Arra figyelj, hogy 3 év garancia legyen, és legalább 1GB memória. ( bár RoF-nak fullhoz nem árt a több )
www.smart-bus.hu
GeForce GTX560 Asus DC/2DI/1GD5 PCX vga
( Bár a legjobb vétel 60 körül a 2GB 6950, ami 6970-re moddolható )
www.smart-bus.hu
Na ekkor felhúztam magam!