Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sima 560.
Régen volt egy béta driver pár kártya elégett, csak azért aggódtam.

PhantomAss
amúgy 560 vagy 560ti-t veszel? nem mindegy mert a ti erõsebb

GOOBY, pls

PhantomAss
miféle baj? nekem is az van de semmit sem hallottam errõl
nekem a legújabb official driver van fent, de az nvidia amúgy is ritkábban ad ki drivereket mint az ati, amit felraksz az kb mindenhez jó, cserélni sem nagyon kell

GOOBY, pls

Rolo3
Hali!
Én néztem de nem volt Fastfood.

Host volt, FF-et nem figyeltem van-e.
fogtok..szét vagyok kicsit csúszva..<#zavart2>

Szerintem ma nem megyek..van amúgy fast food?
Min foktok repülni?

Rolo3
ok akkor 7-re jövök én is és TS-re is! 😊

csatlakoznék este én is a kötelekhez!

Használ itt valaki nvidiát??
Holnap veszek egy gtx 560-at, de hallottam gondok voltak a driverekkel. Melyik a legutolsó biztonságos driver??
Rég volt nv a kezemben.

Relax99
De szerintem mostanság mindannyian kevesebbet repülünk. Legalábbis én biztosan, társaságban jobban szeretek,mint egyedül fõleg ha ilyen.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Én szerintem kb 7-tõl biztosan addig még van egy kis dolgom :/

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Rolo3
Ki mikortól lesz?
Csak azért mert elõtte kellene repülnöm egy kicsit mert szar vagyok 😄😄😄

Relax99
Na még Papa kéne<#eljen>

whiteskull
Én is este.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Énis majd este.
Relax99
én leszek

Rolo3
Jön ma valaki repülni?
Bár az igazat tekintve 2 hete nem repültem és agyag galamb vagyok szerintem! 😄
Meg mostanság ezt tolom egy kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y

Rolo3
Neked is grat Sakkay mester! 😊

Relax99
Igen, de akkor még minek árusítják upgradet?, két gépért kész rablás

<#eljen>
<#smile>

Rolo, és Sakkay!
Gratulálok nektek, és sok sikert! :-)

Sanyo
A demó már nem annyira demó és úgy szereled fel gépekkel ahogy te akarod.

www.pcpilot.hu

Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Köszi..
a demót így én sem értem. Biztos ez?

Relax99
Demo-ról jut eszembe, állítólag már gépeket is lehet venni és a kampányt is el lehet érni demo-val, akkor gyakorlatilag minek árulják az upgrade-t és a dobozos verziót?

Relax99
Grat!

Relax99
Torrent
(ez is a hivatalos oldalról van)

whiteskull
Gratula neked is! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

És a mai napon én is sikerrel leraktam az utolsó vizsgámat a melóhelyen,(5 volt) úgyhogy jövõ héten szabi!<#finom>

Roli úr, gratulálok!<#nevetes1>

Próbálom letölteni az új "unlimited" ROF demót a hivatalos szerverrõl, de nem nagyon megy. Nincs esetleg valami alternativ link rá?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Relax99
Grat!!!

Rolo3
Köszi!

Igen tisztességesen sikerült de lesz még folytatás 😄😄

Gratula!!
whiteskull
Gratulálok mérnök úr! 😊)))

Nagyon berúgtál? 😊)))

Rolo3
Üdv Urak!
Bocsi,hogy eddig nem voltam de államvizsgára készültem és sikeres vizsgát tettem tegnap. Mostantól mérnök vagyok! 😄

whiteskull
Hát gondolom kikapcsolták. Már én se látom napok óta.

Tudja valaki mi van a Fast fooddal?

Igen igen..sajnos hamar tetszésüket nyilvánítják a szárnyak.
<#vigyor>

A D7F zuhanásban sem tudott lerázni... a kiemelést meg nagy sebességnél bármilyen géppel óvatosan csinálom. Nem szeretem, ha tapsolnak a szárnyak 😊
És a zuhanás-kiemelést hogyan bírja??

Köszönöm.
<#fejvakaras> Gondolkodik...

Tegnap repültem egy kicsit élesben az új Brisfit-tel, vegyes érzelmekkel. Vadásznak nem rossz, sikerült vele lõnöm Albát ésD7f-et is középszerû pilótákkal a nyergükben. Elég sok bombát is elbír, de mindkét bombázó küldetésem kényszerleszállással végzõdött, melynek oka egyetlen(!) találat a motorba egy földi géppuskástól. Ráadásul csörömpölõ motorral alig jutottam el 1-2 km-re...Talán ha a légvédelem fölé emelkedtem volna, és zuhanóbombázásban elõször azt iktatom ki... Sebaj, majd ma kipróbálom... Alacsonytámadásra így nem igazán alkalmas, és a légiharccal is vigyázni kell... BnZ, csakis a BnZ.
PhantomAss
én egy gtx560ti-t vettem a prohardveren használtan, két év garival, jóval olcsóbban mintha boltból venném
nem kell aggódnod a gari miatt, ha valami baj van a garipapírt kell csak vinni, senkit nem érdekel hogy ki vette
egyébként évek óta telefont, szgépet a prohardverrõl veszek, én nem adok ki azért pénzt hogy zsír új legyen
az 560ti pedig gyönyörûen viszi a játékot majdnem full grafikán 1920x1080-ban

GOOBY, pls

Valami chat üzenet az sg., hogy kerestél.. nem értek hozzá.

Relax99
Biztos?,nem is emlékszem

Hú bocsi de most néztem, hogy valamikor kerestél!
Csak most vettem észre, bocsi.<#smile>

Ai-t kipróbáltam, hullottak mint a legyek..szerencsére nagy a mérete(tényleg) a motor felület is hatalmas.<#nyes>

Tegnap Fast Foodon többen próbálkoztak vele, itt persze nem tudták kihasználni a gépnek az elõnyeit, és a társai sem nagyon kisérték õket, meg nem kötelékben repültek! Igy persze hullottak mint a legyek. Én is többet lelõttem belõlük, ha jobban összedolgoznak akkor nagyon nehéz lett volna.
Nekem úgy tünt ha megsérül a motorja akkor nagyon nehézkessé válik a manõverezése, vagy a lövész elvesztése megint csak nagy gondot okozhat a pilótának! Szerintem nem aza tipikus adok-kapok repülõ, gyors lecsapás aztán elhúzni na, az megy neki. A Les hellquinsen ott jobban kilehet használni a gyorsasági és magassági fölényét. pesze az sem árt ha kötelékben van!
Amúgy valóban nagyon jó és erõs gép,legajábbis itt a ROF-ban az.