Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
EZT a linket leletem leltem...
Tuti, hogy nem írtad el? 😞
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha be vagy jelentkezve, akkor a License menüpont alatt láthatod a License key-ed? (Ne írd be ide.)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Demód van, vagy vásárolt példányod? BE vagy jelentkezve a hivatalos oldalon a vásárláskor?
EZT a bejegyzést a GYIK-ben olvastad? 😊
Lehet, hogy ez nem a megfelelõ hely az ilyen jellegû kérdéseknek, de nem találtam mást.Én is ROF-ozok egy ideje, csak nem online.Asszem valamikor májusban próbálkoztam vele online Papa szerverén és meg is mártóztam párszor egy tó jeges vizében 😊 A lényeg, hogy repülõgépet szeretnék vásárolni online, van is webes számlaszámom, de amikor a rof oldaláról, vagy a játékból közvetlen -teljesen mindegy- vásárolni akarok és megjelenik a kiválasztott gép mellette a BUY THE PLANE felirat az arra való rákattintáskor ez a szöveg jelenik meg: "You must activate your copy of ROF before purchasing planes or bundles". Ez mi?? Nem tudok vásárolni.Tudnátok ebben segíten? Köszi!
Vagy minnél többet spawnolsz annál jobban lassulnak a töltési idõk két rof start között.
A stílusáról annyit, hogy energia harcot preferálja, de ezt a forduló harcos gépeknél is tudja kamatoztatni,mindíg azt és úgy csinálja ahogy kell sok apróságra figyel,mindíg maga alá kényszerít. Ha duel van, akkor az egyetlen dolog ami ellen nem tud (lehet) védekezni az az átesésbõl felfelé tüzelés "prop hang". Én szinte csak saját szerverén találkozom vele. Amire nagy hangsúlyt fektet, az egyik legfontosabb dolog, az ellenfél pozíciójából improvizálja, hogy a következõ kanyarban, vagy spirál emelkedõben mennyi sebességet dobhat el, szûkítés, vagy magasság szerzés céljából! Piszok következetes, én gyakorolhatnék amennyit akarok, akkor sem érnék a nyomába sem.
Egy fast food stílusú szerveren imátkozni kell, h nem abban a bolyban van amiben te...
Ha sok a bnz-s akkor magasra kell kúszni és ott keresgélni, nem belemenni a kavalkádba, felette mindig ott vannak a spad-ok, SE-k azokat kell elõször…
De semmi érdemleges nincs amit elmondthatnék, csak simán ésszerûen játszik, és sokat.
Énis nem kapcsoltam ki az elosztót aminap, mert túlfeszültség védelme van, jött egy közeli villám, a modemet megölte.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.pcpilot.hu
@Sakkay : Én ilyen vihart még nem láttam, este 8-kor minden sötét volt, a híradóban is benne volt a debreceni vihar.
Azért az ember ha ilyet lát, visszarakja magát a helyére.
A vihar nekem károkat nem okozott,viszont a tomboló elemek kellõs közepébõl látahattam mindent!A kocsival éppenhogy betudtam állni egy fa alá, de mégis úgy kopogott a jég rajta mintha golyószoróval lõnék!
Hazafelé menet meg láttam, hogy pár utcát öntött el a víz, és a fákat is megnyeste a vihar!
Mikor haza értem akkor egészséges lelekem megynyugodott,és megittam pár korsó citromos sört! Na ez volt a nap fénypontja...
Gondolom azért megúsztátok Csokonai városának pilótái?!