Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hivatalos oldalon regisztrált email címem a "rendes", amit minden nap használok, a munkámban is.Amivel a játékban regisztráltam magam, az csak egy olyan emailcím, amit kb havonta 1-szer nézek meg.
Újra regisztráljam magam a hivatalos oldalon, vagy a játékban?
Hoppá! Akkor ez lesz a gond! Mert tényleg különbözik az email cím!!! Ilyenkor mi van...
Köszi a segítséget! Aktíválás alatt már ment a ROF, be voltam jelentkezve online.
Sanyo
Tényleg, ez akkor van ha más email címmel használod a játékot és a fórumot. Ugyanazzal kell belépned a fórumra is, mint amivel a játékot regisztráltad és aktiváltad.

www.pcpilot.hu

Biztos, hogy nem írtam el, már többször leellenõriztem és megpróbáltam. Köszi a linket, szerény angol tudásommal megpróbálok valamit kibogozni belõle.
Sanyo
Akkor próbáld meg a ROF indulásakor aktiválni. Ha hibás a kód, akkor írj egy emailt a ROF ügyfélszolgálatnak. Ha gondod van az angollal, segítünk. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Csak az elõvigyázatosság miatt írtam be.. 😊

EZT a linket leletem leltem...

Tuti, hogy nem írtad el? 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Oké :-), nem nem írom be ide. Nem, nincs ott a license menüpont alatt a számom.
Nem, nem adtam meg, legalábbis most a vásárlásnál nem írtam be, úgy emlékszem csak a hivatalos fórumra való regisztrálásomkor kellett, akkor meg is adtam. Most próbaképp újra beírtam, de azt írja, hogy: key is invalid. Pedig kétszer is beírtam kötõjelekkel.
Papa01
Értem, csak arra voltam kíváncsi, hogy digitális példányod van -e.
Ha be vagy jelentkezve, akkor a License menüpont alatt láthatod a License key-ed? (Ne írd be ide.)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
A ROF szériaszámát megadtad a license oldalán? Ha be vagy jelentkezve, akkor a saját adatlapodat fogod látni.

www.pcpilot.hu

Ez lenne az elsõ gépvásárlásom..a dobozos példányt hogy érted? DVD tokban van a lemez úgy ahogy kell. Neten rendeltem meg.
Papa01
Ez érdekes.. korábban sikerült már vásárolnod? Dobozos példányod van?

Természetesen vásárolt példányom van, igen olvastam az online vásárlással kapcsolatos infókat és be vagyok jelentkezve a hivatalos oldalon mikor vásárolni akarok.
Papa01
Na igen, ez az volt.. 😊). de nekem akkor is meglepõ, hogy egy vadi új szigetelés sem ért semmit... bár én ehhez (sem) értek...😊))

Papa01
Szia! 😊
Demód van, vagy vásárolt példányod? BE vagy jelentkezve a hivatalos oldalon a vásárláskor?
EZT a bejegyzést a GYIK-ben olvastad? 😊

Sziasztok!
Lehet, hogy ez nem a megfelelõ hely az ilyen jellegû kérdéseknek, de nem találtam mást.Én is ROF-ozok egy ideje, csak nem online.Asszem valamikor májusban próbálkoztam vele online Papa szerverén és meg is mártóztam párszor egy tó jeges vizében 😊 A lényeg, hogy repülõgépet szeretnék vásárolni online, van is webes számlaszámom, de amikor a rof oldaláról, vagy a játékból közvetlen -teljesen mindegy- vásárolni akarok és megjelenik a kiválasztott gép mellette a BUY THE PLANE felirat az arra való rákattintáskor ez a szöveg jelenik meg: "You must activate your copy of ROF before purchasing planes or bundles". Ez mi?? Nem tudok vásárolni.Tudnátok ebben segíten? Köszi!
Hmm, inkább olyasmikre gondoltam, mint pl az, hogy spawn-olásnál kivág a szerver annak tudható be, hogy nincsenek meg field modok az adott géphez (ez lehet kinn van fórumon, de tõle tudom).
Vagy minnél többet spawnolsz annál jobban lassulnak a töltési idõk két rof start között.

A stílusáról annyit, hogy energia harcot preferálja, de ezt a forduló harcos gépeknél is tudja kamatoztatni,mindíg azt és úgy csinálja ahogy kell sok apróságra figyel,mindíg maga alá kényszerít. Ha duel van, akkor az egyetlen dolog ami ellen nem tud (lehet) védekezni az az átesésbõl felfelé tüzelés "prop hang". Én szinte csak saját szerverén találkozom vele. Amire nagy hangsúlyt fektet, az egyik legfontosabb dolog, az ellenfél pozíciójából improvizálja, hogy a következõ kanyarban, vagy spirál emelkedõben mennyi sebességet dobhat el, szûkítés, vagy magasság szerzés céljából! Piszok következetes, én gyakorolhatnék amennyit akarok, akkor sem érnék a nyomába sem.
Egy fast food stílusú szerveren imátkozni kell, h nem abban a bolyban van amiben te...

Ha sok a bnz-s akkor magasra kell kúszni és ott keresgélni, nem belemenni a kavalkádba, felette mindig ott vannak a spad-ok, SE-k azokat kell elõször…

De semmi érdemleges nincs amit elmondthatnék, csak simán ésszerûen játszik, és sokat.
Ja, és még mindig nem jó a Ts.

Srácok most rendeltem meg a Mobilx Hungary Kft-tõl a pedálokat. Debreceni. Ismeritek esetleg?

<#vigyor>

Esetleg megtudnál velünk is osztani némi hasznos infót?Az a srác tényleg nagyon jól repül,csúcs ahogy repüli a Spadot,meg szerintem az összes többi repcsit!

Nem vicc, összespanoltam ezzel a Josh Echo sráccal. Amellett, hogy az egyik legjobb, egy csomó okosságot is mond amiken csak ámulok.

Énis nem kapcsoltam ki az elosztót aminap, mert túlfeszültség védelme van, jött egy közeli villám, a modemet megölte.
Relax99
Ez most komolyan<#conf>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Ilyen szép nagy villámokkal megspékelt viharnál nem ártalmas egyébként a gépet kihúzni a konnektorból, belecsap a hálózatba valahol aztán száll el minden, szép dolog( apámnak ilyenkor szokott sok munkája lenni rtv mûszerész lévén)

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Sanyo
Ez a pcpilot ts szerver volt? Az elõbb szólt a rendszergazda, hogy újraindult a szerver. A ts már megy.

www.pcpilot.hu

okés! majd írd meg ha vagy.
Én mentem volna csak dolgozok ma este,de holnap összehozhatjuk!

Ok, rendbejött.
Nem-igen jött volna ma már senki biztos, de mintha elment volna a ts szerver. Fent voltam, kitett s azóta sem enged vissza.
Sanyo
Majd azt mondják, hogy nem özönvízre tervezték. 😄

www.pcpilot.hu

Papa01
Na az a durva... én meg ráfogtam a régi panel szigetelésre.. de szerintem ez a vihar tényleg nem volt semmi...

9 fele leszek ts-en
Persze, nem volt kicsi, csak a ház szerencsére kint tartja a vizet, a jég meg nem volt túl nagyszemû, ezért sem értékelem annyira. Pár éve volt egy nagyobb szél olyan 130 as ha jól emlékszem, az sokmindent vitt magával, beleértve a tetõcserép nagy részét.
Nálam is befolyt a víz a,pedig nem rég cseréltem nyilászárókat!Tehát rosszüzlet volt!A cimborám Debrecen másik végében lakik,õ azt mondta náluk nem volt olyan szörnyû nagy vihar.

Papa01
Igen, valóságban több pilóta így halt meg, leszálláskor átfordult a gép, és mivel semmi nem védte a fejét semmi belehalt a sérüléseibe. Panaszkodtak is emiatt a hajózok.

@Sakkay : Én ilyen vihart még nem láttam, este 8-kor minden sötét volt, a híradóban is benne volt a debreceni vihar.

Nemkülönben..<#wow1>

Ez beszarás..<#wow1>

Papa01
Hááát, ahhoz képest, zárt ablak mellett folyt be a víz a szobámba, a konyhában és a nagyszobában a párkányoknál... 😞

Mellesleg egy kis érdekesség, azoknak akik szeretik az albákat, delfint, vagy az N17 et, amikor átbillen a gép a földön, akkor hajlamos koppanni a pilóta feje, a page down-t megnyomva összekucorodik, és akkor nem fog kipurcanni.
Szerencsére Debrecenre nem sok jutott a jóból.
igen, van egy pár órája...pedig ez a tegnapi viharocska nem volt olyan vészes, csak itt vagy 4 háznál ment el az áram. Máshol nem is megy el soha 😞
Hát tényleg nagy vihar volt!

Még jó , hogy nem valami mezõn voltál biciklivel!
Azért az ember ha ilyet lát, visszarakja magát a helyére.

Szia Sakkay!
A vihar nekem károkat nem okozott,viszont a tomboló elemek kellõs közepébõl látahattam mindent!A kocsival éppenhogy betudtam állni egy fa alá, de mégis úgy kopogott a jég rajta mintha golyószoróval lõnék!
Hazafelé menet meg láttam, hogy pár utcát öntött el a víz, és a fákat is megnyeste a vihar!
Mikor haza értem akkor egészséges lelekem megynyugodott,és megittam pár korsó citromos sört! Na ez volt a nap fénypontja...

Huu most olvasom csak a hírekben, mi volt felétek!
Gondolom azért megúsztátok Csokonai városának pilótái?!

Áramszünet megoldva?

Most egy kis (lelkiismeret megnyugtató) edzés, aztán sajna megint innom kell.<#vigyor> Este megyek célnak,jön valaki?<#smile>

Katasztrofálisan repültem tegnap. Mondjuk boroztam.<#fejvakaras>Ha minden jól megy , pár hét és veszek pedált.