Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eleve úgy írom, mintha 3 ledes lenne.
bal jobb közötti táv:160 mm
magasság (nem légvonalban hanem a középtengely szerint):140mm
mélység(ha oldalról néznéd a felsõ led hátrébb van):45mm.

Na most nekem 4 ledes, szóval más,de remélem az arányok jók lesznek.<#smile>

ott a pont.
Repülés ma?? Vasárnapig nem leszek.

Papa01
Annál mi nem jobb? 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem jön be az ilyesmi sem, de még mindíg jobb, mint az eredeti))
Relax99
Na már majdnem péntek 😄

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
A pont lemaradt, no de sebaj! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
20000

Papa01
Az a baj, h itt a beton is és az ablaki nyomja befelé.. ezért rühellem a nyarat... 😄

@Sanyo : Köszi az infót! 😊

Sanyo
Megy a szerver és a ts3 is, a tápegység halt meg a szerverben, csere után (elvileg) minden a helyén.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Vezesd ki egy csövet a falon kívülre! 😄D

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Bizony! Ami gondja van, az ugyanúgy meg van a TrackIr-nek is. 😊))

Én már több mint egy éve használom a freetrack-et: 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Hétvégén esélyes! 😊

Relax99
Megértem nálam is így van, alapjáraton a videókártya 55fokos, napközbe 28-29 fok körül van a szobában (lassan már olyan mint a szavanna), remélem, hogy jön a lehülés és tudsz majd röppenni kicsit.

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Én is freetrack-es vagyok és csak ajánlani tudom, rendkívül pénztárca kímélõ a trackir-hez képest

Papa01
Zéti, nem repültem a napokban, ebben a nagy hõségeben ontja a ,meleget ez a fos gép, de holnaptól lehûlést mond, akkor leszek majd! 😊

Papa01
Ugyan, semmi gond! 😊

Nem muszáj track-et venned, nem tudom olvastad -e, Dummy mester írását , szerintem tetszeni fog! 😊

Sokan használnak freetrack-et a legnagyobb megelégedéssel.. 😊

Sanyo
Most áll az egész szerver, nem tudom mi a gond. Remélem hogy az ember dolgozik rajta. Tegnap este is volt valami probléma. 😞

www.pcpilot.hu

Relax99
Srry Máté már késõn vettem észre, hogy kaptam privit (legközelebb xfire 😄 )

Bocs a késõi reagálásért, de délután már "terepen" dolgoztam, nem voltam gépközelben. Természetesen német gépeket fogok venni elsõ körben, mindig német géppel repülök, de mint említettem leginkább offline játszok ha van idõm. Magát a játékot még valamikor márciusban vettem meg, felraktam, de sajnos csak hébe-hóba jut idõm rá, ezen változtatni szeretnék.Van egy Saitek X52-es joy-om...elõtte pár évig IL2-vel nyomtam ha volt idõm de szintén csak offline (Bf109, FW-190).Nagyjából ennyi.TrackIr-t szeretnék majd a közeljövõben ha össze tudok rá kaparni.Most kb egy hétig nem leszek itthon, de utána jövök célt repülni, úgyhogy fogunk még találkozni! :-) Mégegyszer hálás köszönetem, hogy ilyen segítõkészek voltatok!:-) Üdv minden ROF õrültnek és jó vadászatot! Sajnos nekem még egy kis utómeló van, azt kell befejeznem...
Relax99
<#szomoru2>

<#worship> köszönjük.
Sanyo
Mindjárt írok a rendszergazdának.

www.pcpilot.hu

NEkem nemmegy a téjess 😞 Zéti? nálad mizu?
Relax99
Én is leszek
@Papa: te jössz este?

Ma, valaki egy kis lövöldözés?

fél 9 fele leszek ts en
Papa01
<#vigyor> jaja, be is zsíroztam az egérgombot!! 😄

Papa,remélem figyeled a post számlálót 😉
Dolgozom, de azért köszönöm az invitálást. rFactor nincs fenn a gépemen, már várom a második részt... 😊 Csak kíváncsiskodtam... 😊) ( gyermekek meg nem zavarnak! 😊 )

www.smart-bus.hu

Relax99
rfactor, ha akarsz jöhetsz és ha nem zavar az egy két kisgyerek, mert gyakorlatilag most, én, volt osztálytársam, máté, egy srác az õrsömbõl(12 éves) és még egy haverom vagyunk.

Mivel nyomultok? Race07 vagy rFactor?

www.smart-bus.hu

megyek megyek!
Relax99
Veled lennénk 5-en

Relax99
Máté wtcc-zni volna kedved? (most)

whiteskull
Valami 1-es hibakódot írt ki. Mondjuk az is lehet, hogy a routerem van ki, mert mostanában gyakran elhagyja a netet. 😊))

Papa01
Bizony. Érdemes les kibõvítenem a GYIK-et ezzel a lényeges infóval.. 😊 @ Kayakos: Na, gratula, örülök hogy megoldott! 😊 Milyen gépet veszel?
@ Zsolti: Mi a baj a ROF-al?

ja, benne vagyok a statisztikában 😄 a veszteséglistán, az "õt találta el az elsõ golyó" kategóriában 😄
Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

whiteskull
Na erre iszom is egy sört! 😊))))

Basszus, tényleg, mûködik... én kétszer regisztráltam volna? Ez fasza, jól van. 😄DD király vagyok... 😄DD Ne haragudjatok, mégegyszer bocs a kellemetlenségekért és EZER KÖSZÖNET a segítségért! Kár, hogy kevés idõm van rof-ozni, minden szándékom változtatni ezen. Hamarosan jelentkezem majd lelövetni magamat...az új gépemmel.
whiteskull
Ott már nem kell csinálnia semmit, hiszen egyszer már megadta. Simán vásárolhat. Én is ebben a helyzetben voltam anno. A másik nick nevemmel voltam a hivatalos oldalon bejelentkezve és persze, hogy nem tudtam semmit se venni. 😊))

whiteskull
Valamelyik statisztikában benne vagy?

Sanyo
Így van, a ROF telepítéskor megadott email címmel és jelszóval simán be tudsz lépni a fórumba és a Licence menüben ott kell hogy legyen a szériaszám.

www.pcpilot.hu

máris nézem...
...amit a supportnak küldenék...köszi.
whiteskull
Elég csak a játékbeli fórumnevedhez tartozó e-mail címmel, és a hozzávaló jelszóval belépni a Rof honlapján, és mûködni fog. Errõl kaptál akkoriban egy visszajelzõ e.mailt. Abban le van írva mindkettõ.

Köszönöm Sanyo a választ. A fórumon való újraregisztrálásnál viszont az a gond, hogy azzal az emailcímmel már regisztrálva vannak, azt írja. Gondolom ez én magam vagyok a játékba való beregisztrálásommal. Ha nagyon bonyolult a dolog, akkor ha kell, teljesen újraregisztrálom magamat a játékban és a fórumon is, csak annyi kérésem lenne, hogy légyszíves küldjetek egy erre vonatkozó sablonszöveget ha van ilyen. Köszönöm elõre is a segítségetek és ne haragudjatok, hogy ezzel feltartalak titeket.
whiteskull
Csak nálam nem megy a ROF?
Már tegnap este is elég furcsa dolgokat produkált. 😊))

Sanyo
Azzal regisztrálj a fórumba, amivel a ROF is telepítve lett. Ezután add meg a szériaszámot a "License" menüpontban. Ha meg szeretnéd változtatni az email címet, akkor a supportnak kell írni - [email protected].

www.pcpilot.hu

Jó kis gubanc a túlzott óvatoskodásom miatt...azért köszi, hogy igyekeztek segíteni rajtam srácok