Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Én lehet kések... a családom ezzel a tortával lepett meg... <#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

ts-re fel!
nem még, köszi!!! tegnap este 6 fele lefeküdtem és negyed 5 kor keltem. jólesett végre...
Papa01
Igen, valóban van néhány montázs kép, de ez szerintem valódinak tûnik.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Valahol azt olvastam, hogy az oldalon látható ütközéses képek nagy része kamu.

www.pcpilot.hu

Papa01

Papa01
Azért valóságban is megesett az ütközés:
http://www.earlyaeroplanes.com/archive/image5/aerial.collision.jpg
Forrás. Igen jó kis site.

Köszönöm!

D9

whiteskull
Van egy recovery gomb azt hiszem az elsõ indító menübe. Azt próbáld meg!

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Sziasztok!
Tegnap este addig variáltam a beállításokkal, hogy a végén úgy döntöttem, újratelepítem a játékot.
Nem kellett volna!!!<#falbav>
Elindul a játék, forog a nézet a repülõ körül.... ,csak éppen a menüt nem tölti be!
Van valami tippetek?<#zavart1>

D9

Köszi!<#eljen>

D9

Relax99
@ Máté: Olvastad már?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Én ma nem biztos, de holnap leszek! 😊

Ha szar a tanuló gép attól csak jobb leszel, a D3 gyenge, de nem az a kategória amit nem lehet eredményesen repülni,

lesz ma host, valaki?
Igen elég jó a ROF fizikai modellje, rengeteget számít a betankolt üzemanyag mennyisége, és egy kicsit a lõszer mennyisége (súlya) is. Gyengébb géppel ajánlott a fél javadalmazás lõszer is. Mivel a légiharcok az alacsony magasság miatt rövid ideig tartanak, elég a 15-18% üzemanyag.
Ha én is tehetek javaslatot, akkor titokban gyakorolj forgómotoros gépekkel; miután sikerül túllendülni a kezdeti nehézségeken, 1 az 1 párharcban a soros gépek könnyû prédát jelentenek majd. Az én kedvencem a Pup: aránylag jóindulatú, ha jól vezetik és jól céloznak vele, akkor fordulóharcban NINCS ELLENFELE (csak egy másik Pup). Ez a gép DrI.-et és Camel-t eszik reggelire 😊. Egy apró tipp a forgókhoz: minden fordulót (jobbra és balra is) bal oldalkormánnyal kell kezdeni. Bal kanyarnál full oldalkormány, jobb kanyarnál kevesebb.
Papa01
Szívesen, bármikor! 😊

Köszönöm!<#eljen><#worship>

D9

Papa01
Ha tehetek egy javaslatot, inkább az Alba D2/D2lt vagy a Pfalz dIIIa -val kezdj! 😊
Eredményesebben veszed fel a harcot ezekkel a gépekkel, a Pfalz pedig bírja a legdurvább merényletek is és igen jól zuhan! 😊

Ja és soha ne repülj túl sok benzinnek, mert akkor biztos hogy lelõnek, mindegy hogy mivel repülsz!

Köszönöm a tippeket!
Azzal én is tisztában vagyok, hogy kereskedelmi mennyiségû ólmot fogtok belém pumpálni.😄
A DIII-as nagyon szimpatikus gép, azzal kezdem a pályafutásomat.😊

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, nagyon segítõkészek az itt fórumozók!

D9

Papa01
.VH környezetben sohasem lesz 2-300 KmH sebességfölénye egyik gépnek sem; a legtöbb 300 körül egy erõteljes belehúzásnál szétszakad 😊

Pontosan. Sõt az elõre tartás mértéke, és a géppuskák hatótávolsága is jóval kisebb...

Csak jót akarnak a fiúk! A lényeg a gyakorlás, de sajna az AI ellen repkedés nem mérvadó.
Fontos, hogy kialakuljon a kedvenc gépeid köre, mert mindegyikkel ugyanolyan jól nem lehet repülni.
A soros motoros gépek jóindulatúbbak, de kevésbé manõverezõképesek, a forgómotorosokat nehezebb jól repülni, de ha belejössz, sokkal durvább manõverekre képesek, mint a többi gép.
Fontos a harcmodor választása is, de ezt illeszteni kell a kedvenc géptípusokhoz. Pl. Albatrossal nem lehet BnZ-t játszani, és Pfalz XII-vel fordulóharcozni.
Olvasgass utána néhány alapvetõ rep.technikai manõvernek. Néhánynak csak az angol nevét tudom, de hasznos lehet:
Break - Kitérés
Barrel roll
Split-S - Bukóforduló
Low Yo-yo
High Yo-yo
Scissors - Ollózás
Defensive spiral - Védekezõ spirál
A pumaszallas.hu-n olvashatsz az energiaharc elveirõl, ennek a ROF-ban is van értelme. Sok esetben az eddig tanultakat újra kell értelmezni, mert I.VH környezetben sohasem lesz 2-300 KmH sebességfölénye egyik gépnek sem; a legtöbb 300 körül egy erõteljes belehúzásnál szétszakad 😊
Csak kávédaráló repülés lesz? Vagy mennek majd az újabb gépek is? <#alien> Most pár hete próbálkozok camellal...háááát...d7f-el még jobban megy.

Szia!
Most szép óvatosan próbáljátok elvenni a kedvem?! 😄DD Hátha sikerül ellesnem ezt-azt a profiktól.😊

D9

Relax99
Az lehet hogy, veszélyesebb vagyok, de azért tegnap rád se tudtam lõni, (d2 v pfalz csak azért, mert olyan fordulót a d2 jobban vesz és ebbõl elõnyt tudtam volna kovácsolni, úgyhogy az nem számít) de ugyanazzal a típussal örültem hogy tartani tudtam a fordulót, rossz belegondolni mi lenne, ha rendszeresen itt lennél 😄

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Fordult az már, nem is kicsit! 😊 Nagyon észnél kell lenni nálad! 😊

Relax99
Igen<#nevetes1>

whiteskull
Na ez az élet már jobban tetszik? 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
Üdv köztünk. Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek bár annyit hozzátennék, hogy az itt lévõk jó pár rangsor elején szerepelnek és ezt lehet is érezni, én januárban kezdtem, mostanság szerintem többet is repülök, mint õk, de még így is folyton véres tekintettel a tóban végzem (ha épp nem a gépben égek halálra).
Szóval ha zsinórba 5x,6x lelõnek az azt jelenti,hogy nagyon jók.
(magamban reménykedem, hogy fordul a kocka, sajnos még nem jött be)

whiteskull
Ennyi simán belefér. 😊))

Hmm.kicsit sok az ott.<#nevetes1> Siettem.

Azért halkan megjegyezném, hogy egy két külföldi oldalon már csak kifejezett öldöklés van. Mondjuk ha felmész a fast foodra(már a neve is) semmi jóban ne reménykedj. Mondjuk én ott sem lövök leszálló gépre,meg még egy két normális mondjuk Micsu,de ez csak hátrány ott. A legundorítóbb hiénák is ott repkednek.

Remélem lesz olyan jó, mint az elõdje.

D9

Papa01
Köszi! 😊 Erre a fránya Warthog dologra kéne majd még rájönni... 😊
@ Zmok: Háát, igen és a gépigénye sem alacsony.. de 1-1,5 év múlva nagyon ott lesz a szeren! 😊

Ez nagyon korrekt, tetszeni fog!

D9

whiteskull
Ügyes voltál. Én inkább kínlódtam, de ez lehet a rum hatása is. 😊))

whiteskull
Nálunk feltétel a lovagiasság.

-Elsõ szemberepüléskor nem lövünk egymásra
-Felszálló, leszálló gépre nem lövünk
-Ha megsérült az ellen, és szól, hogy elég lesz, akkor hagyjuk leszállni.

Persze, ezt nehéz betartatni a külföldiekkel, de magunk közt így megy. 😊))

IL-2.1946, mostanában próbálgatom a COD-ot, amire még ráférne 4-5 patch, hogy élvezhetõ legyen.

D9

Férfiasan megküzdünk, a vereségbõl is lehet tanulni. 😊 Amúgy mennyire jellemzõ online a lovagias küzdelem? (A kor szellemének megfelelõen.)

D9

Papa01
Meg milyen sokat ütköztünk tegnap.. 😊 Én úgy érzem, nekem azért nem ment szarul.. 😊

Papa01
Majd segítünk és belejössz! 😊 Korábban milyen szimekkel repültél?

A TS-el és a multival kapcsolatban nézd meg ezeket, ha lesz egy kis idõd:

Szerver és TeamSpeak 3 beállítások.

Ha a játékod hangja hallatszik vissza társaid fülében...

Szabályaink

Chat a ROF-ban.

Ha valami, nem ok, segítünk. 😊

whiteskull
Hehe! Az elsõ multi után én se mentem vissza két hétig. 😊))

Itt nem lehet engedni. Szívesen segítünk, de ha ott van az ember elõtt egy másik gép, akkor azt muszáj lelõni. Nem tehetünk róla. 😊))

Bár mostanában én is inkább a puskacsõ rossz végén vagyok. 😊))

Azért nagyon ne vegyétek el a kedvemet!😊

D9

whiteskull
Csütörtök este lesz egy kis közös repülés. Szívesen várunk. Elõször én már annak is örültem, hogy ha megláttam azt aki lelõtt. 😊)))

Füles van, ma este letöltöm a TS3-at, aztán a hétvégén, vagy hamarabb repülök nektek célt.<#wow3>

D9

Papa01

Papa01
Szia!

Gyere fel bátran, akár gyakorolni is, ha van kedved! 😊 Annyi még talán, hogy érdemes mikrofonos fülest majd beszerezned, úgy kellemesebb a kommunikáció, és élvezetesebb a légiharc is! 😊
Örülök, hogy hogy tetszik a site! 😊

Sziasztok!
Egyenlõre csak offline gyakorlok, de a közeljövõben szeretnék Veletek online repülni!Megvettem a központi hatalmak összes repülõgépét 😊))) Most olvasgatom a Magyar rajongói oldalt, nagyon igényes! Ittebei Kiss József mosolyogva néz le ránk odafentrõl. 😊

D9

Papa01
Leledzem ott.. 😊

whiteskull
Ts?

whiteskull
Épp most ültem le a gép elé. 😊))