Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Én még nem! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Akkor jó, azt már elõrendeltem. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Ha tudod, Ezzel próbáld meg, valamelyik nap ezt a küldit hostoltam.. 😊
@ Zsolti: Én úgy tudom, igen! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Igen, a régiek nem mennek.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Sanyo
Nos a bevetést elkezdi letölteni, de visszadob a fõmenübe, gondolom frissíteni kellene az adott bevetést.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Hungarian Rise of Flight Community néven elindult a szerver, próbáljatok meg csatlakozni.

Jelenleg a legutolsó a pcpiloton használt bevetést indítja el.

www.pcpilot.hu

Relax99
Igen ez az amirõl még nincs kép csak az alakja a store-ba

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Szívesen, nekem is amcsi haverom mondta 😊, bár õ a rof fórumot emlegette, de ott nem találtam meg.

Délután repültem egy kicsit brisfit ellen d5-el hát elõször csak lestem milyen manõvereket csinált vele, csak ámultam a d5 szélvédõjén keresztül, de azért végül csak lelõttem 😄

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

whiteskull
Ezt lehet most elõrendelni?

Papa01
[url=http://www.pcpilot.hu/rise-of-flight/megjelentek-az-elso-re8-kepek.html#!prettyPhoto/0/]Sanyo[/url] mester után én is publikáltam az R.E.8-ast. 😊

Szép kis masina, meg kéne majd rendelni! 😊

Köszi Zéti! <#eljen>

whiteskull
2-3 géppel biztosabb. 😊))

Relax99
Hát arra kíváncsi leszek mennyi holt teret lehet majd kihasználni a farkánál

whiteskull
Meg ahogy nézem az is lesz, aki visszalõ. 😊))

Relax99
Legalább lesz rajta mit lõni<#eplus2>

whiteskull
Most már igen. Jó nagynak néz ki. 😊)

Relax99
Láttátok már: Képek az R:E:8-ról

Jó ideje nem játszottam ROF-fal, a Sopwith Dolphin érezhetõen "feltápolódott". Még bombateherrel is nagyon jól fordul és emelkedik. Unalmamban kezdtem el vele szórakozni, de egészen rajta maradtam. :-)
Relax99

Ez lehet, hogy segít azoknak akik be szeretnék állítani a joy karakterisztikáját
(bár szerintem 1:1-en a legjobb)

Visszaraktam az elõzõ drivert (280.26) és minden jó lett. Rof fórumon nem találtam olyat, hogy másnak gond lenne vele. Úgy látszik csak nálam nem jó.

Hehe 😊
Még nem, de ezek szerint nem is fogom...
Próbálta már valaki az új nvidia drivert?
Nekem a textúrák villognak a zöld minden árnyalatábana rofban, rohadt idegesítõ.

Hát ez k*rvajó, kipróbáltam! Ezt a "fejkiemelõs" módszert eddig nem próbáltam, de ez is mekkora ötlet!
Sanyo
Mostanában ritkábban dolgozom 10 óránál kevesebbet egy nap, de a jövõ héten csak délelõtt meló, a köv. héten meg szabadság. A párom diplomamunkájának begépelése mellett végre több fronton is haladás várható. 😊 (A-10C fõleg).

Tegnap kaptam egy teljes Take On Helicopters-t a Bohemia Interactive-tõl, amúgy holnap fog megjelenni a játék. 😊

Az egészségre vigyázok, most élesítettem egy dobozos Heinekent.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Remek! 😊))

Az egészségedre vigyázz, igyál meg egy pohár bort is néha közben! 😊))

Sanyo
A szervert tegnap telepítettem és frissítettem, de mivel reggel 4-tõl talpon voltam, nem volt energiám felkonfigurálni a dedikált szervert. Még 1-2 problémába is belefutottam, de remélem hogy meg tudom oldani. Péntek estére ígérem, hogy használható lesz.

www.pcpilot.hu

Képzeld Magad elé a helyzetet:
Az ellenfél 4-500 m-rel alacsonyabban repül egyenesen.
Te fölötte-mögötte vagy.
Rázuhansz levett gázzal, de ha nagyon lopakodni akarsz, kikapcsolt motorral. Így nem figyelmezteti a SPAD, Dolphin, S.E.5a szokásos vonyítása, amit a rutinos pilóták azonnal meghallanak, mint az ember otthon a szúnyogdöngicsélést.
Lõsz.
Ütközés elõtt felfelé térsz ki, hacsak az illetõ nem felkapja a gépet. Ilyenkor kicsit oldalra is lépni kell, de nem nagyon.
Találsz / nem találsz, az ellenfél azonnal fordulóba kezd (fel-le-jobbra-balra, tökmindegy). Ezáltal sebességet veszít.
Ráadod a gázt úgy, hogy a fordulatszám ne haladja meg a kritikus értéket.
Az ellenfél közben befejezi a fordulót és legrosszabb esetben mögéd kerül.
Te a SEBESSÉGTÖBLETTEL kerülsz lõtávolon kívül, NEM az intenzív emelkedéssel. Ha megpróbálod, gyorsan elfogy a sebesség, és az ellenfélnek lesz lehetõsége nagy állásszöggel, a gépet túlhúzva Rád lõni. Finoman kell csinálni, nem intenzíven!
Közben végig hátrafelé kell nézegetni, és elkapni a pillanatot, mikor a pógár felhagy az üldözéssel, és visszafordul.
Ilyenkor forduló, és máris kezdõdik a móka elölrõl. Sokszor a sebesült delikvens másodszor már észre sem vesz...
Én is utálom a SPAD-okat 😊
szuper, akkor énis.
Én leszek kb. 7-tõl
Igen az ülés poz állítása, a field mods jövetelével nálam is megtörtént.Amúgy tényleg csípem a spadot, s ami a PXII-est illeti, azt direkt a hellequinsre vettem meg, ugyanis ott magasban (2000m felett) van esélye érvényesülni, a lábkormányának nálam kb 3 állása van mindkét irányba, ezért nem a szívem csücske a pfalz (nem benyomva, kicsit benyomva, benyomva) nem lehet túlzásba vinni a célzást. Pedállal lehet más a helyzet. Ma este amúgy ígérem leszek ha te is, és meg is próbálok összehozni valami statot.
Papa01
<#vigyor>

Papa01
Köszi a választ! 😊 Az elemelkedést mennyire intenzíven, milyen sebesség tartományban csinálod?

Relax99
Ki nem állhatom a spadokat <#eplus2>

A Joy csere miatt a SPAD-on kívül átértékeltem a Pfalz DXII-t is, szintén a kígyózó mozgás kiküszöbölése miatt.
Az alapértelmezett nézet (F10-re mentés) az Aldis-hoz van beállítva. A G940-en van egy 8 állású nézet gomb, erre programoztam a pilóta fejmozgását (csúsztatás fel-le-jobbra-balra). A további 7 gomb egyikére pedig az alapértelmezett nézethez való visszatérést. A pilóta fejének forgatását továbbra is egérrel oldom meg. Repülés és célkeresés közben a legmagasabb üléspozíciót állítom be, és úgy nézelõdök az egérrel. Ahogy kiválasztom a célpontot, és lõhelyzetbe kerülök, megnyomom a visszatérés az alapértelmezett nézethez gombot. Leadom a sorozatot, utána pedig azonnal visszaállítom a magas üléspozíciót, hogy jobb legyen a kilátás. Aldis-sal mindig jobban lövök, mint a hagyományos irányzékkal. Sok esetben az áldozat észre sem vesz, így a célzás sem jelent nagy gondot. Persze a viszonylag nagy sebességkülönbség miatt kell a jó idõzítés és a gyorsaság. A régi csavarós X3D Pro-val nehezebb volt a célzás, mert minden mozgáshoz önkéntelenül is csavartam egy kicsit a Joy-on. A SPAD oldalkormánya kifejezetten érzékeny, így állandó kígyózás volt a vége, ezért is nem kedveltem ezt a géptípust. A G940-nél a Joy nem csavarható, így ha nem taposom a pedált, nem kígyózik a gép, és pontosabban tudok lõni.
Továbbá fontos, hogy az ember ellenáljon a fordulóharcos kísértésnek, ha a célpont manõverezni kezd. Ha észrevettek, és fordulnak, azonnal finoman emelkedni, és közben távolodni kell. Aztán vagy kapaszkodnak utánam, vagy nem. Ha nem, akkor jó, mert megmarad a helyzeti elõny, ha igen, akkor is jó, mert úgysem ér utol. Sõt, ha ilyenkor van egy társ, akkor az emelkedõ ellenfelet gyorsan le is kaphatja...
Papa01
Oki, ha van kedved gyere bátran! 😊 Én sem repülök már úgy mint régen, de egy magyar ROF-os szeró az nagy lenne! 😊
@ Márkó: A célzás mennyire nehéz?

Ejnye, ejnye, Máté, nem jöttél tegnap este repülni. A les Hellequins-en több, mint 60-an voltunk!!! Kipróbáltam a SPAD XIII-mat a SPAD VII-nél beállított magas üléspozícióval és Aldis irányzékkal. A sokak által szívbõl gyûlölt BnZ-t okosan alkalmazva, tökegyedül repülve 9:1 arányt értem el. Mi ez, ha nem hatékonyság? 😊 Lecsaptam éppen rendezõdõ kötelékekre, és csellengõkre egyaránt. Zuhanás, gyors sorozat, finom emelkedés nagy sebességgel, fordulóharc abszolút elkerülése. A látványos siker és azonnali eredmény kevés volt, de a megsorozott gépek motorjai elõbb-utóbb feladták a küzdelmet, vagy a sérült pilóták leszálláskor törték a gépet. Így néha 10 perc múltán is járt a pont.
A tpussal kapcsolatban én egy korai változatú Farman vagy Voisin-re tippelnék, de a Bréguet is gyártott ilyen randa tolólégcsavaros gépeket.
Ez igazán remek volna! Bár meglehetõsen "eseti" látogató lennék. Bevállaltam 2 melót + a gyerkõccel is van azért teendõ, de mostmár a hétvégéim pl. kezdenek szabadulgatni.
Szóval miért is ne?
Papa01
<#vigyor><#vigyor>

whiteskull
Bátor vagy! Én félek a teától, hátha megmérgezem magam vele. 😄

Papa01
Teázom, és idõként, a billentyûre ejtem a kezem.. 😄

whiteskull
Igyál meg egy pohár bort. 😊))

Segít! HA elalszol azért, ha ébren tart azért. 😄

Papa01
Na igen.. 😊 Bár most a weblaposat kihagynám, hulla vagyok.. 😊)

whiteskull
Az élet szépségei. 😊))

Különbözõ elõjellel. 😄D

Papa01
Igen, itthon vagyok, de még nem végeztem, szívok a weboldallal.. 😊

Igen, megkaptam ajándékba, nagyon szép! 😊

whiteskull
Ezek szerint végeztél mára. 😊)

Albatros meg van? 😊

Gyönyörû, és dög nehéz. 😊))

Papa01
Köszi az infót! 😊

Köszi urak!
Sanyo
Nézd meg, hogy az új procidnak mennyi a maximális fogyasztása és vesd össze a jelenlegi hûtõd maximális teljesítményével. Ideiglenesen egy extra ventilátor is megteszi, de általában ajánlott egy újabb és nagyobb teljesítményû procihûtõt venni.

www.pcpilot.hu