29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#23654 Fel tudom rakni a historix-et, de valamiért nem látja a játékban hiányzik az rfm fájl..., már a pokolba kívánom az egész rfactort. -
sakkay #23653 Nagyon fasza volt!! -
kmarkdev #23652 én má' vagyok TS-en -
sakkay #23651 Fél 8 körül lehet. Úgyis rámférne egy két komoly gyakorlás-több hónapja nem repülök..a múltkori fél órát kivéve. -
#23650 @Zsolti :
EZT láttad? -
#23649 Szia Márkó, Én nem hiszem, hogy ma tudok menni. -
kmarkdev #23648 Szia, Urak! Jön ma valaki repülni úgy 7 körül? -
#23647 Köszi szépen! :) -
brendon566 #23646 jobbulást Papa! -
#23645 No, urak, sikerült úgy megfáznom, hogy a világomat nem tudom...
Remélem a pénteki 1.026-os volt majd meg gyógyít.. :) -
#23644 -
#23643 Mit akarsz tee még repülni tudsz?! -
brendon566 #23642 gyere fel ts re te moslík kölyök. -
#23641 Nem szeretek ilyeneket kérni, de Steam már megint tud időzíteni..., 75%-al olcsóbb most a Red orchestra 2 8,74€ (2605Ft) és az akció ma 6-kor lejár, de fizetést csak jövőhéten kapok. Esetleg meg tudnánk oldani valakivel, hogy elküldné nekem giftben és én jövőhét végén átutalnám neki az árát? -
sakkay #23640 Köszi. -
#23639 ha csak egy kimeneted van, abból soha nem lesz 5.1. ha jól rémlik, legalább 2 kimenet kell hozzá, de lehet hogy 3, ahol a 3. a center. ha mégis tudja a kártyád az 5.1-et, a füles+5.1 nem fog működni, mert ha az 5.1 be van kötve, a fülest már nem tudod hová kötni. -
sakkay #23638 Ok. -
Pénteken szerintem én fogok repülni! :) -
sakkay #23636 Amúgy igen fasza lett a free track. Készen állok a nappali bevetésekre is.(A vx 1000 csak redőnnyel működött nappal.) -
sakkay #23635 Ide is hátha"Srácok érdemes próbálkoznom(fizikailag lehetséges-e bekötni) ha van egy analóg mic.bemenet,(rózsaszín), egy sima analóg be(kék) és egy analóg ki(zöld) csatlakozás az integrált hangkártyámon és be akarom kötni az 5.1-et+egy mikrofonos fülest. A két hátsó az istennek nem szól akárhogy keverem. Szóval lehet egyáltalán megoldás???"" -
#23634 Nincs mit! :) -
#23633 Köszönöm! :) -
#23632 Hírként a RoF.hu-n.
Köszi a lehetőséget és a felajánlást! :) -
#23631 Már kaptam néhány választ, terjesszétek a játékot. :) -
sakkay #23630 Ez igazán kedves dolog. -
#23629 -
#23628 pcpilot.hu - Iron Cross Edition nyereményjáték. -
#23627 Én amire kíváncsi leszek, hogyan módosítják majd a repülési jellemzőket, a plusz fegyverek. :) -
brendon566 #23626 A fűst csík a így első "bepillantásra" nagyon patika. Ha jól fog tényleg kinézni, s meg tudják variálni a többi átlátszó dolgot -köporfüst egyebek...- is a játékban, jó lesz. -
#23625 A szerón ezeket ki lehet majd kapcsolni, és azt hiszem a komolyabb szerókon ki is fogják, vagy nagyon limitált lesz..
Tegnap, ahogyan a képeken is látszik nem voltam ellenfele Máténak a Delfinnel (sem).. :)) -
#23624 hmm... kicsit hiányos ez a delfin :D egyébként egyre inkább a kedvenc gépem a delfin, kíváncsi leszek a plusz 2 géppityura. -
#23623 igen ám, de összesen 2db épült, mindkettő prototípus volt, egyik sem repült a háború végéig. biztos találni még pár próbálkozást, prototípusokat, de mire bevethették volna, vége lett a háborúnak.
az rendben van, hogy érezhetően nehezebb lesz a gép tőle, nehezebben fordul, forduló közepén hamar elfogy a kraft, stb...
az, hogy a Lewis-gépuskák állíthatóak lesznek a SeVákon, Nieuportokon, rendben van. eredetileg is állíthatóak voltak. a dolphin 4 géppuskája is sorozatgyártott volt. mindezeket albákon látni... hát, nehezen fogok megbarátkozni velük. az méginkább dühítő lesz, amikor egyetlen lövéssel fognak leszedni a 20milis ágyúval. de hát ez van, ezt kell szeretni :) -
Solt #23622
Ugyan Papa mester, ez a legkevesebb! :) -
#23621 Sikerült Solt, köszi a türelmedet! :) -
#23620 -
#23619 Áá, a megszokás.. :) a http://iaro.3dmax.hu is használható volt úgy. De mindjárt berehelek! :) -
#23618 Csinálok egy reget, és jó lesz sztem! :) -
Solt #23617 Regisztráció nélkül, hogy töltesz fel képet? :DDD
Regisztrálsz, lesz egy profilod, akkor tudsz képeket feltölteni. Ha ez megvan, akkor a "feltöltött képeim" menüben kiválasztod amit linkelni akarsz, címsorban kijelölöd, másolás, itt meg "kép beszúrása"... :) -
#23616 Mondjuk a címsorban nyoma sincs a képnek.. :D Lehet mennem kéne egy jót olvasnom inkább.. :D -
#23615 Miért regelni is kel?? :D