Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondom õszintén az elõzõ hsz.-edbõl semmit sem értettem.Pedig papírom is van róla, hogy megtanultam olvasi: 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
The online multiplayer universe we are developing has evolved beyond pure aerial combat. The massive historical battles featured in War Thunder cannot be fought with aviation alone—World of Planes is only the beginning.The massive historical battles featured in War Thunder: World of Planes cannot be fought by aviation alone, so the game will also expose players to combat on land and at sea.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX
ASROCK 970 Extreme4
CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT
Elvileg csütörtökön érkezik. 😊))
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De az a gázkar nagyon tetszik nekem! 😊
<#worship>#worship>
A mai tesztfázis után várhatóan hétvégén pofozom ki a dedikált szervert úgy, hogy mindenki számára elérhetõ legyen ez a csoda 😊
A TS cím, gyere fel most bátran, vagyunk páran, a többik startrek eznek DDD de én röpködöm veled.
Látom hogy van itt egy pár ember aki rendszeresen szokott játszani a ROF-al. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne csatlakozni hozzátok (itt a TS3-ra meg ilyesmire gondolok). Meg esetleg tudnátok e segíteni nekem, mivel meglehetõsen amatõr vagyok még, fõleg a BnZ terén.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy próbát megér ez is 😊.
Hiába, no: a tonhal elsõre, a csikóhal másodszorra, a reményhal meg utoljára.
Felraktam, azóta nem...
Javaslom a használatát, fõleg ha gyakran fagy a ROF.
Utaltam én is.
Visszatérve a multkori témánkra az Alba d III repülési karakterisztikája tényleg nagyon eltér a valóságtól? Változtattak például a multkor az N17-en, és egy táltost csináltak belüle!
20:00 neked jó?
Az mitõl lehet,hogy multiban ha a reptéren vagyok,jön egy bombázó a nyakamba szórja a jóságot akkor amint külsõ képrõl látom a gépet egybõl kilép a játék?Ha a levegõben vagyok akkor semmi gond csak ha eltalálnak.
Egyenlõre még tényleg az, de az azért beba*na ha csak Moszkvához jönne ki.
Mihaszna az a Clod... meg nem arról volt szó, hogy csak a Moszkvás cuccban jön majd a patch?
Remélem a ROF újdonságok hamar megjönnek.