Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Igyekszem. 😊))

Megmondom õszintén az elõzõ hsz.-edbõl semmit sem értettem.Pedig papírom is van róla, hogy megtanultam olvasi: 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Nem semmi😊 remélem majd többször látunk.
Egyre erdekesebbnek ígérkezik ez a "war thunder:world of planes"

The online multiplayer universe we are developing has evolved beyond pure aerial combat. The massive historical battles featured in War Thunder cannot be fought with aviation alone—World of Planes is only the beginning.The massive historical battles featured in War Thunder: World of Planes cannot be fought by aviation alone, so the game will also expose players to combat on land and at sea.

whiteskull
Majdnem lett belõle még egy ssd, meg egy 6950-es videókártya, de önmérsékletet tanúsítottam. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Igen, igen, bocsi. 😊 Használd egészséggel! 😊 Majd mesélj milyen rajta kedvenc szimulátorod! 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Hát amit tegnap említettem. 😊)

AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX
ASROCK 970 Extreme4
CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT

Elvileg csütörtökön érkezik. 😊))

Papa01
Többi cucc?? Mire gondolsz? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Nekem is. Ha elõbb olvasom, akkor azt is rendeltem volna a többi cucchoz. 😊))

Papa01
Lehet.. 😊
De az a gázkar nagyon tetszik nekem! 😊

whiteskull
Szerintem velük is alszik. 😊))

Papa01
Fokker, hogy tetszenek az új játékvezérlõk? (Gázkar, joy) 😊

Fokker
leborulunk nagyságod elõtt(leborulós szmájli). csak így tovább!

Papa01
Mi köszönjük a fáradozásaidat! 😊
<#worship>

Ugyan a megoldás nem a skinpack volt, de hasonlóan bagatell dolog: nem készítettem leírást a küldetéshez 1 nyelven sem. Márpedig valami kell, így a "Kakimaki"-t elvetve megszületett az ideiglenes "Mikkamakka".
Nagy siker! Papa ötlete alapján, Zsolti támogatásával hihetetlen, fantasztikus, korszakalkotó áttörést értünk el, és megtaláltuk az örök fiatalság forrását! Nos, nem, azt mégsem, ellenben mûködik az új küldetés.
A mai tesztfázis után várhatóan hétvégén pofozom ki a dedikált szervert úgy, hogy mindenki számára elérhetõ legyen ez a csoda 😊
Papa01

Törölt felhasználó
Ez jó hír köszönöm.
ts3.pcpilot.hu

A TS cím, gyere fel most bátran, vagyunk páran, a többik startrek eznek DDD de én röpködöm veled.
Helló!

Látom hogy van itt egy pár ember aki rendszeresen szokott játszani a ROF-al. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne csatlakozni hozzátok (itt a TS3-ra meg ilyesmire gondolok). Meg esetleg tudnátok e segíteni nekem, mivel meglehetõsen amatõr vagyok még, fõleg a BnZ terén.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha van valami amit szeretnél akkor vedd meg, de lesz majd akció kb 2 hónap múlva (legfeljebb), s akkor be tudsz vásárolni.
Amikor a Demo-t " korlátlan demo " - ként emlegették a hivatalos oldalon, onnanstól kezdve az már egyezett azzal amit a boltban lehet kapni. De most, hogy a hivatalos oldalon "Free to play"-nek nyilvánították, mostmár 100% , hogy tudsz.
Törölt felhasználó
Nincs kizárva.Szerinted külön repülõt lehet venni demóhoz vagy csak teljes játékhoz?
Uhh az kellemes. Mondjuk lehet a RoF már csak az utolsó csepp volt, nem?
Törölt felhasználó
Úgy igen. Múltkor amikor dobálta a hiba üzeneteket estére összeomlott az egész gép,telepíthettem újra :/
Utaltam énis.
Ha rontanak a D3 on akkor az összes albán, játékon belül teljesítményileg jó helyen van, majdnem egyen értékû a D5 el. A valóságban is ez lehetett.
Még nem tapasztaltam ilyet. Ha úgy érted, hogy a RoF-ból lép ki. De még csak hallani sem hallottam hasonlóról.
Ez a halas dolog fa*a!<#vigyor>

Na, remélem.<#vigyor2>

Egy vízió jelent meg most elõttem: hátha a skinpack telepítése megoldja az általam készített új küldetés problémáit...
Egy próbát megér ez is 😊.
Hiába, no: a tonhal elsõre, a csikóhal másodszorra, a reményhal meg utoljára.
Este 8 jó lesz.
Újraraktam a gépet, és egy darabig nem volt skin pack..állandóan fagyott.
Felraktam, azóta nem...
Javaslom a használatát, fõleg ha gyakran fagy a ROF.

Márkó majd légyszi' szóljál vissza ha megérkezett.

Na!!!!!
Utaltam én is.

Fokker
hostolni sosem fogok tudni. éppen arra elegendõ a gépem, hogy alaposan visszavett grafikával tudjak játszani. de így is sokszor betelik a 2GB RAM.

üdv mindenkinek!
Visszatérve a multkori témánkra az Alba d III repülési karakterisztikája tényleg nagyon eltér a valóságtól? Változtattak például a multkor az N17-en, és egy táltost csináltak belüle!

Papa01
Bocsánat, persze, ma este jó! 😊
20:00 neked jó?

whiteskull
Ehhez érteni kell valamihez? 😊)

Még mindig nem jelentkezett senki a küldetések újrafordítására. Így nem lesz beröffentve a saját szerónk... Kinek küldhetem a fájlokat? Papa, esetleg? Kipróbálhatnánk, hogy ha Te hostolsz, akkor mûködik-e...
Törölt felhasználó
Üdv az uraknak!
Az mitõl lehet,hogy multiban ha a reptéren vagyok,jön egy bombázó a nyakamba szórja a jóságot akkor amint külsõ képrõl látom a gépet egybõl kilép a játék?Ha a levegõben vagyok akkor semmi gond csak ha eltalálnak.
Én voltam tegnap, de nem volt "nágy siker". Sokáig csak a Syndicate-n nyomult a nép, ott sajnos sem a lõszermennyiséget, sem az üzemanyagot nem lehet variálni: 100% benya, 1000 db lõszer. Így elég lomha az összes gép. Plusz 2 m/s szél, nem is lehet egyenesen repülni. Aztán lettek a Hellequins-en is, ott már jobban ment. Lõttem pár Albát Nieuport-tal, de a csapattagok inkább akadályoztak, mint segítettek a kill-steal-lal. A Flying Circus egész hétvégén ROF.exe hibával lökött ki.
Ha már itt tartunk nekem elõbb volt az Il2..<#vigyor>
Egyenlõre még tényleg az, de az azért beba*na ha csak Moszkvához jönne ki.

Ne kurvulj el, holnap leszek este!
Mihaszna az a Clod... meg nem arról volt szó, hogy csak a Moszkvás cuccban jön majd a patch?
Fent vannak a legújabb skin packok?? Próbáld ki hátha...de komolyan.

Remélem így lesz.<#wave>

Fokker
néha igen. általában akkor lesz tele a tököm vele, amikor kidob "rof.exe leállt" hibával. persze szinte mindig légiharc közben. ez a jelenség egy bizonyos patch óta van, azelõtt egyáltalán nem volt. kivéve az elsõ pár verziót, de akkor még instabilabb volt. nem a RoF az életem. a gyakorlatból is kiestem, állandóan leszednek. remélem sikerül majd beröffenteni a szerverünket, akkor biztos hogy sûrûbben megyek fel.

Amúgy be kell , hogy valljam, egyre jobban jön elõ a látens 2 vh. rep. mániám. Sokszor repülök 10-20 percet a clod-val értelem nélkül..jaj jaj..nemtom mi lesz ha kijön a patch.<#fejvakaras>
Remélem a ROF újdonságok hamar megjönnek.

Amúgy néha játszik valaki? Ahányszor fellépek soha nincsen senki.

whiteskull
Most megy a Film+-on az "Azok a csodálatos férfiak" 😊)))

Remélem a motor még elbír egy komoly objekt és gépjármû grafikai javítást, mert abba már nagyon elmaradott a ROF.