29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#24623 Még egyszer, utoljára :) Aztán kidobom az egész hóbelevancot az ablakon
Eladó, ha lehet egyben a következő motyesz:
AsRock 970 Extreme 4 alaplap (Gar.:2013.06.23)
2*4GB Kingmax DDR III 1333 (Gar.:2013.06.23)
2*2GB Kingmax DDR III 1333
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 @ 6970! 2GB GDDR5 (Gar.: 2014.03!)
AMD Phenom II x4 975 BE
Scythe Mugen II hűtő
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
Saitek X-52 pro
Ház, Coolink 500W táp, kártyaolvasó (mit tudom én mennyi az egyben)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680*1050 (HDMi)
Samsung 320GB SATA HDD
Asus DVD író
Szoftverek:
IL2
IL2 - Forgotten battles
IL2 - CloD (dobozos)
Lock On
Lock On: Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Lock On: Flaming Cliffs 2
DCS: Black Shark (dobozos)
DCS: Black Shark 2
DCS: Combined Arms
DCS: P-51D
DCS: A-10C (elővásárlásos, Nevada map ingyen jön hozzá)
FSX Gold
Diablo III
Rise of Flight (7-8-10 géppel) -
#24622 1. Szerintem használhattak, ugyanis a Dolphin-nál is próbálkoztak oxigén ellátó rendszerrel, ami miatt nem terjedt el, az az volt, hogy ha a tartály találatot kapott felrobbant. Mindamellett nem hinném hogy 4 ezer méter fölötti magasságnak akkoriban volt értelme. Ezek a gépek zuhanásban nagyon könnyen szét tudnak esni.
2. Én egyszer 5 ezer fölé emelkedtem, csak az a baj hogy a magasságmérő számlapja addig van megcsinálva.. :))
3. A VIIF sokkal jobb gép, bár véleményem szerint a sima VII-es erősen alul van modellezve a játékban. Az F-en alkalmazhatod a magassági gázt, ami nagyon jól jön a légiharcban.
-
messerharcos #24621 A fokker D VII f-ről lenne kérdésem. 9000 méteres csúcsmagasságot olvastam róla (itt: http://riseofflight.hu/planes/planes.html ), ezt a magasságot már oxigénmaszk nélkül nem lehet bírni, használtak oxigénellátó rendszert a németek az első vh-ban? A rise of flightban fellehet vele 9000 méterre kapaszkodni vele? vagy aköré? Jobban manőverezik a sima D VII-eshez képest? Mert elvileg a teljesítény tömeg aránya jobb, és ez nem hátrány dog közben sem. Mik a tapasztalatok róla? -
messerharcos #24620 nem enged fel a szeróra, nem franciao. map van? és ts-en sem látlak -
#24619 Persze, már megy a host, bár még egyedül vagyok. :)
Igen. -
messerharcos #24618 jöhetek? pcpilot hivatalos ts-ét használjátok? -
#24617 Valaki feljön egy picit röppenni? :) -
#24616 Jaja, szerintem is nagyon jó lett! :) -
#24615 wow még sosem láttam hp-t farok nélkül ép szárnyakkal, vajon fent maradna-e mint az albatros? :D -
#24614 Ezt nézzétek urak, mit alkottam:
Ez a 20mm-es Becker nagy robbanó erejű lőszerrel nem semmi.
A törésmodell is ritka eset, és a HP "leszállása" is az.. :) -
#24613 Fokker mester, csináltam egy vidit, ami hátha segít. :)
-
#24612 Igen jó videó: :)
-
#24611 Köszi a választ! :)
Csináltam két jó képet:
Érdekes, mindkét műszer akkor áll0-ra, ha a motor teljesen leáll. Tehát ha a menetszél hajtja a légcsavart akkor sem.
A műszerek értékére pedig nem hat az üzemanyag induló mennyisége... Érdekes. -
#24610 jah. -
#24609 a kék nyilas vmi nyomásmérő(talán benzin); a másik meg asszem vmi mágneses műszer, szintén motorhoz köthető. nem látom a képen, de a feliratot kéne elolvasni hozzá. figyeld meg, ha indítod a motort, a kék elkezd felfelé ugrálni, majd megmarad azon a szinten. biztos vagyok benne, hogy nyomásmérő. -
#24608 Jó volt nagyon a tegnapi repülés is! :) -
#24607 Már én is várom nagyon. :))) -
#24606 Urak, tudnátok segíteni?
A DH.4-es pilótafülkéjében a piros és kék nyilakkal jelzett műszerek mit mutatnak? Szerintem a motorhoz köthetőek, de nem tudtam rájönni. A pirossal jelzett műszer a Dolphin-ban is benne van.
Köszi a választ! :)
-
#24605 Ugyan, nekem is "lételemem".. :D -
#24604 jó volt, én is köszi (bocs az ütközésekért)
:D -
#24603 Köszi a röppenést urak, nagy volt! :)
Zsolti, remélem, nemsokára Te is jössz! :) -
#24602 Oks, én is leszek! :) -
#24601 rendben. 19:00 körül feljövök TS-re. -
#24600 Ha minden ok, akkor 7 után. :) -
#24599 ma mikorra terveztek repülést? -
#24598 -
#24597 no, 7végén felnézek majd sűrűbben, kíváncsi vagyok az új hostra. -
#24596 @Máté : Köszi a képet, nagyon menő! :-) -
#24595 A host nevét láthatod a banner-ban. :-) -
#24594 Most, újra jól tudok hostolni, én indítok hostot. Egyedül a friendly icons van engedélye, amiatt mert teljesen szabad gépválasztás van. Néha historical szerókra is felmegyünk. :-) Repülés esténként van, remélem, újra gyakrabban. :-) -
#24593 a szerver amúgy mikor szokott üzemelni és milyen néven?
full real?
sajnos nem értem rá ma :( -
#24592 Jaja! :) Én is örülnék neki! :)
Urak, nagyon nagy volt a ma esti repülés, még külföldiek is feljöttek, mint a régi szép időkben! :)
A host tökéletes volt, van küldi leírás is! :)
S! -
#24591 igen, el is olvastam egyből :)
jó lenne egy 1vh-s sorozat megint -
#24590 Nagyon jó idevágó cikk van a mostani Aranysasban! :) -
#24589 Egy 19:30-as kezdés megfelelő urak? :) -
#24588 Urak, hatalmas hírem van! :) Megy a host, és lesz küldi leírás is! :)A több hónapos, vagy inkább 1,5 szívás oka az volt, hogy a küldetést a "..data\multiplayer\dogfight" mappába kell menteni!!! Ennyi. :))
És ezt az ötletet Zéti mester adta, köszönet érte ezúton is! :) -
#24587 Valószínűleg mi is repülünk még akkor. :)Ha van kedved, majd gyere! -
#24586 sajnos én csak este 8 után érek rá általában, és nincs ts-em sem (mikrofoos füles)
de már folyamatban van a beszerzés :) -
rise of flight 10019# error
" Common problem, I never tried the 'create server' option till a few days ago, but I'd opened the necessary ports months earlier.
I don't even recall where I saw it, but it involves opening ports so others can join. I'm afraid I have no idea what to do if you're hard wired to the internet, but if you use a router as I do, here's what I did:
In 'virtual servers' in my Belkin router interface, I added 3 lines-
1) 28000-28001 in both the inbound port and private port lines, TCP type
2) 28000-28001 in both the inbound port and private port lines, UDP type
3) 28100-28101 in both the inbound port and private port lines, TCP type
I periodically make sure the internal private IP entry is correct using the Windows command prompt 'ipconfig' to check, since it tends to change when we have a power outage lasting more than an hour due to storms or whatever.
We've been flying on my listen server this way for some days now, nice and stable except for one occurrance, a 45 minute period where we both got that #10009 'cannot connect to server' error continuously, but that's the only trouble so far.
Hope that's helpful, if not I suggest checking out the support section of the official ROF forums, the devs do keep an eye on them and have always been ready to help folks out in my experience.
Good luck! " -
#24584 Feljössz TS-re? :)