29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#24583 persze, kellenek a localizációs fájlok is és a list fájlban azoknak az elérését -
#24582 Tényleg nagyobb... basszus, mi lehet a gond? :)
Főnök úr megy a host, megpróbálnál felcsatlakozni?
Köszi! :)
-
#24581 Komolyan, nagyobb mint 0??? Bakker, akkor az én gépemmel van valami...
Megtennéd, hogy vissza küldöd az egészet, én host-olnék 1et, felcsatiznál?
Már ha neked nem gond, és van időd. :)
Köszi szépen! :) -
#24580 igen. -
#24579 Köszi szépen!
Majd nézd már, meg, hogy a .list file mérete, nagyobb -e mint 0! :) -
#24578 Persze -
#24577 :(
Zéti, megtennéd, hogy ha átküldök egy küldit, lementenéd újra , máshová, és vissza küldöd, ha most gép előtt vagy? Köszi előre is! :) -
#24576 Holnap, délutános vagyok ma... -
#24575 Zéti, Te feljössz ma? Phantomass, neked nincs kedved esetleg? :) -
nem akarja berakni fura -
#24572 Nekem megvan, nagyon jó kis játék, bár elég csak a gépek közelébe célozni, hogy találatot kapjanak.
Ezzel is szoktam játszogatni, az a jó, hogy ebben van multi:
-
#24571 -
#24570 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.namcobandaigames.riseofglory&hl=en
hogy kell ide linket beilleszteni?
-
#24569 Oki! :)
Máté, mi ez az új nick? :) -
buch #24568 Jó volna, ma nekem jó. -
#24567 Azért most sem vagyok a helyzet magaslatán (Főleg ha Peti vagy Máté az ellen.. :D), de azért Alba D.II és a Pfalz D.III repülőkkel vannak sikereim.. :)
Tényleg urak, ma mit szólnátok egy kis repüléshez? Olyan rég repültünk! :) -
#24566 igazán nincs mit. emékszem, pár éve sokat panaszkodtál, hogy nem repülsz jól. mondtam akkor is, hogy bele fogsz jönni. belejöttél :) már egy jó ideje. -
#24565 Köszi Fokker! :) -
#24564 Igen ahogy a többiek írták, attól függ milyet szeretsz, civilt még hozzátenném.
fsx szerintem csak agyon modolva főleg a2a gépekkel.
x-plane-t is szeretik.
take on - kb annyira amennyire az arma motor engedi.
Microsoft flight meg egy förmedvény. semmi köze sincs a szimulátorhoz.
Szerintem fizika szempontjából eléggé elöl van és összességében sem olyan bugos mint más szimek. -
#24563 lássuk csak:
a most elérhető szimulátorok a piacon:
1 vh.: Rise of Flight
2. vh: Il2 1946, Cliffs of Dover
3. vh: --
Modern kor: Lock On (flaming cliffs)
Helikopter: DCS Black Shark
Mi érdekel? mert egyik sem hasonlít a másikhoz, mindegyikben más a grafika, fizika, DE NEM JOBB! Ez a játék most szinte tökéletes állapotban van a többihez képest is. -
#24562 Szia!
Mi az amit hiányolsz? -
#24561 Hasonló géptípusokkal nem hinném...
Modernebb gépek ha érdekelnek, akkor ott van még a DCS! (Digital Combat Simulator) Na az le van modellezve rendesen... -
#24560 Helló!
Van olyan repülős játék ami ennél jobb fizikával rendelkezik? -
#24559 -
#24558 Köszi szépen, lejjebb post-oltam. :) De hozzá kell tenni, ez egy nekem való küldetés/korszak volt! :) -
#24557 Köszi szépen! :)
Én D.II lt-vel repültem, 20 üzemanyag és max. lőszer. Az ellen gépei:
N11,N17, Triplane, és 1x láttam egy DH.2-est is! :) Pup hál' istennek nem volt, akkor nem lett volna ilyen a stat... :)
A Te módszeredet igyekeztem követni: Magasról halászni a zavarosban. :D
De mivel nekem a BnZ nem igazán megy, azt csináltam, hogy nem rázuhantam, hanem a "fordulójába" estem bele és hosszú sorozatokat lőttem a célra közelről, majd sipirc! :)
Így még a Tri-ket is szépen lehetett leszedegetni.. :) -
nagyon szép
milyen géppel repültél? -
sakkay #24555 Szép szép.
A duelek' meghozták.. -
#24554 Urak, ezt nézzétek, ma repültem egyet a Flying Circus-on.
Szerintem, mióta RoF-ozok, ilyen statom még sosem volt, nem tudom mi szállt meg. :D
Ja, és a 4 halálomból 2 ütközés volt.. az egyik ráadásul haver volt.. :) Frontálisan belém jött. -
Feró Flex #24553 -
#24552 Nekünk való cikk! :) -
#24551 nem néztem az oldalt tegnap. rFactorral kapcsolatos? -
brendon566 #24550 Fokker majd fel tudsz nézni picit ts re? -
#24549 OFF: armázni is kéne valamikor, kedvcsináló: /ON -
sakkay #24548 Nekem húzva van, de szigorúan öcsém csinálja..ő meg Angliában van...úgyhogy nemtok' segíteni,de a prohardveren nagyon segítőkészek. -
#24547 a feszültségállítással nagyon vigyázz mert azzal egy pillanat alatt tönkreteheted
bár nekem intel procim van és és annál egy kattintás a procihúzás (az enyém is húzva megy egy éve 4ghz-n) , amd-ben nem vagyok otthon, talán az alábbi fórumok valamelyike foglalkozik a te prociddal is:
proci tuning fórumok -
#24546 OFF: /ONValaki közülletek tud procit húzni? neki álltam kicsit kb 0 tudással :)
athlon II x4 640-emnek aztán 3,6ghz-re jutottam 1,4 Volt-on
bus: 240 mhz x15 ht link 2400-on és a nb frekije is 2400 körül. Melegedéssel nem volt gond 20 alapjárat és 52 fok terhelten prime95-el
Visszaraktam mindent az alapra, mert nem igazán értek hozzá, hátha ti tudtok segíteni -
sakkay #24545 Clodban meg van csinálva..ha foglalt a kezed addig nem tudsz dolgozni a harmadikkal. Meg kell szokni, de jó ötlet. -
#24544 Pontosan. Condor-ban is a pilóta elengedi a botot, amikor futót nyit... és addig nincs kontroll.. :) -
#24543 Az öltet nem rossz, ráadásul még harc közben figyelni kéne erre is ha elakad a spandau, hogy mikor húzod fel mert ugye akkor elengedné a botot.
Nekem tetszene.