29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
otiqa #24985 Szia! Igen, csak újra kellett reggelnem itt az SG-n. Egyébként a Felixstowe és a Brandenburggal se enged, mert a játék szerint nincs meg a map, hiába van meg a repülő. -
Szia! :)
Te ugye Otiq vagy? :)
Szerintem dobj nekik egy mailt, mert a Csatorna map megy! :) -
otiqa #24983 Sziasztok egy kérdésem lenne. Még régen megvettem a channel mapot és ha fellépek a hivatalos oldalra ott már csak giftként engedné megvenni helyesen, viszont ha belépek a játékba és indítanék egy quick missiont és ott jobb oldalt fent ki szeretném választani az english channel-t, akkor azt írja, hogy számomra nem elérhető.
Most lehet a csatorna felett repülni vagy még mindig nem? -
Bakker... :((((((
Megyek urak! :) -
sakkay #24981 Nem megy Papa! A Sydicate ezen nyomja, nem enged fel. -
3-an is vagyunk TS-en Papa -
sakkay #24979 ts vagyok 20 percig
-
sakkay #24978 ja
-
Sakkay mester, vagy még? Egy pillára csatlakoznál a hostomra, mert kész az 1.029-es küldi. :) Ha igen, írj már rám pls, és elindítom a host-ot. :) -
sakkay #24976 Ha nem jön közbe semmi, akkor nagyon jó!
Hát amúgy szerintem sem megy úgy,de megpróbálhatjuk ha egy kicsi esély is van a sikerre..
-
Esetleg holnap? :) Most hegesztem az új küldit, belekerül a Flexistowe F.2A! :)
mondjuk azt nem tudom, ha én a Csatorna map-ról csinálok host-ot, vajon az tud csatlakozni akinek nincs meg? Félek, hogy nem. :( -
sakkay #24974 Bakker most akartam repülni Papa, de ez a r. fa a fényeivel összezavarja a rendszeremet. -
És látnád a hullámmozgást, vagy ahogyan a gép ringatózik, döbbenet, még a számat is nyitva felejtettem. :)
@ Gundark: ha balra léped be, akkor a gépnek is balra kell elmozdulnia. -
Urak kéne egy kis segítség. Most először repülök pedállal. Eddig az X52est csavargattam :) Ha pl a bal pedált lépem be az oldalkormánynak is balra kell kitérnie nem? Van olyan érzésem hogy engem megviccelt az alapbeállítás. Mert most bal belépéskor jobbra tér ki. -
sakkay #24971 Papa ez nagyon állat. Írtam már, hogy a szimek között ez most a legjobban modellezett víz..ha talán nem is a legszebb, de ez már ízlés kérdése. -
sakkay #24970 Újaknak oktató videó! Nagyon hasznos gyűjtemény. -
Nagyon szívesen, várunk szeretettel! :) Addig is ha van kedved olvasgasd át a GY.I.K-et! Ha kérdésed van írj bátran! :) -
THX a segítséget! Hamarossan jelentkezem a közös repüléshez... -
Hú, urak, nagyon állat a viharos tenger is!!
-
Ugyan nem fülkesérülés, de az első lépés megvan, sérül az üveg! :)
-
Nos, urak, kipróbáltam a trimmet a Seva-n.. ez egy nagyon régi kérés volt a közösségtől, és most megcsinálták.
A blogbejegyzéstől eltérően, külön be kellett állítani a billentyű kombinációkat.
De a lényeg, működik és hatékony a dolog! Jaj nekünk! :) Ugyan egy pici emelkedés megmaradt, de így is sokkal kényelmesebb vezetni a gépet. És gondolom célozni is könnyebb így...
Kár, hogy szegény Albákon és a Pfalz-on nem volt. :) -
Neked Boldog Karácsonyt kívánok Fokker mester! :) Ez a kép nagyon ott van, régi, kötelékezős emlékeket ébreszt fel bennem! :) -
Nagyon Kellemes Karácsonyt Kívánok Minden Bajtársnak!
-
Ha még nem vettél RoF-ot, akkor szerintem EBBE ruházz be. Ez ennyiért nagyon megéri, sok jó gép van benne. Én talán még az Alba D.II-őt venném meg. :) -
Melyik gépet, vagy mit érdemes megvenni kezdőnek?
Valami kis segítséget kérnék így az akcióra való tekintettel. THX! -
Bármikor. :) -
Klusi86 #24959 Király, majd ha leakciózák lehet én is beszerzem. Addig is várom a tapasztalatokat :) Egyszer majd a lövészi pozícióba beengedsz? :D -
Még előrendeltem. :) -
Klusi86 #24957 Megvetted a Flexistowe-t? -
Frissítettem a a cikket pár saját képpel. Érdemes megnézni. Ez a map gyönyörű! :) A gép is. Viszont, ha mindent max-ra állítok, akkor a vga memória használat 125%-ra ugrik.
Ez esetben a játszhatatlan a a RoF.. 5-6 FPS. De ezen nem csodálkozom, a 4890-esem nyáron lesz 4(!!!) éves. De ha post effect-eket, akkor simán 30 fps fölött van minden.
De tényleg szép! Ahogy a gép a vízen ringatózik, az meg egyszerűen döbbenetes. Szükségem lesz egy új videó kártyára! :) -
Klusi86 #24955 Nagyon jól néz ki az új gép!
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
1.029 patch - megjelent a Flexistowe F.2A és a csatorna térkép - pcpilot.hu
Megjelent az 1029-es patch! - riseofflight.hu
Boldog karácsonyt még egyszer! :) -
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Boldogabbat !!!
-
buch #24951 Most fejezték be pont.
Már majdnem előrendeltem a csatornát, úgy kellett visszafognom magam :)
Nem mellesleg Boldog Karácsonyt mindenkinek. -
Megérkezett!! A cikk készül! :) -
sakkay #24949 BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT srácok!!!!! -
Köszi szépen, Boldog Karácsonyt Neked is! :)
Már nagyon várunk vissza!! :)
@Gundark 1 1 : Egy dolgot nem írtam az Albáról, egész pontosa a D.Va-ról. Annak az oldalkormánya sokkal jobb mint a Pfalz-é. Függőleges manőverekben nagyon szépen le lehet lépni az orrát. Bár ebben Máté és Zéti, akik nagyon ügyesek! :) -
Boldog karácsonyt!
Remélem hamarosan visszatérhetek én is. :))) -
Köszi szépen viszont! :)
Pfalz: Nos, szerintem is a legszebb vonalú repcsi az biztos... olyan a törzse, mint egy cápa! :)
A fordulási jellemző jobbak bármelyik Albánál, ez nem is kérdés. Amiben mindennél jobb szerintem a "szilárdságtani jellemzői" :)... Piszkosul meg lehet rántani fordulóban és zuhanásból is nagyon keményen fel lehet venni. Ebben minden leköröz. Jó mondjuk az árát is megfizeted energiában :D
Egy kis Pfalz D.IIIa ismertető. :)