29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#25025 Köszi, megnézem! :) -
majonur #25024 Nekem mindketto Portal Steamen van, a Steam automatikusan hozzadja a jutalom palyakat. Esetleg nalad nincs bekapcsolva a Portal/Automatikus frissitesek. -
#25023 igen, közepes-high beállításokkal jól fut hd-ben.
de nem játszom vele mert nem tetszik a grafikája és bugos az egész vacak -
#25022 Ki fogom, de majd nyáron vagy jövő ilyenkor. :) Kicsit elég volt most a portálból. :)
A CoD nálad jól fut? -
#25021 gtx 560ti 1gb
(amúgy próbáld ki a portal2-t is, sztem még jobb mint az 1, nagyon durva pályák vannak benne :)
a jutalom pályákat még nem próbáltam sajna -
#25020 OFF:
@Zéti: Végig vittem a Portal 1-et, hatalmas volt a vége, főleg a dal.. :D De a menüben vannak jutalom pályák is. Azokat hogyan lehet elérni? :) Mert nekem azok üresek.[/b]
/ON[b] -
#25019 Üdv uram, Már elég késő volt, meg Peti mondta, hogy most gyalogosként szeretnétek helytállni. :) (ARMA) -
#25018 Milyen VGA-d van? :) -
#25017 Uraim, érdekes de nálam érezhetően jobban fut a játék az új peccsel, és szebb is. Úgy érzem jól van optimalizálva :-) -
sakkay #25016 Nem tudtam menni pedig nagyon tervben volt..csak óriás családi zenehallgatás lett belőle..majd holnap remélem lesztek. -
#25015 TS valaki? vagyunk Peti-vel -
otiqa #25014 Az nem olyan biztos. Nekem amíg rossz volt addig egy sima mission-t fly now-al sem engedett, mert ott volt az a bizonyos jel a Felixtowe mellett, hogy kell a map. Szerencsére most már jó. -
sakkay #25013 , elmaradt a nem után -
sakkay #25012 Nem a server listából lépek fel mindig, és nem volt a listán. -
#25011 Miért, mi történt? Nem másikra próbáltál felmenni? Pl, a TS könyvjelzőből. -
sakkay #25010 Megjelent,,,hogy mi a f. volt ez?? -
sakkay #25009 Én lehet 1 óra múlva megyek
Viszont a ts így sincsen meg... -
#25008 Urak, mikor lesz repülés? :) -
#25007 ts3.pcpilot.hu
ITT leírást is találsz! :) -
sakkay #25006 Mi a pontos neve papa? Nem pc pilot valami
-
#25005 Ööö, mire gondol uram? :) A TS-re? :) Az megy, Petivel most beszéltem pár szót. -
sakkay #25004 Petrácska szervere??!!!! Mi a fasz van?????????? -
sakkay #25003 Én nem találom a listán..csak k*rva sok Argentint. -
sakkay #25002 Srácok nektek megvan a magy.ts?
-
#25001 De tudsz, a QMB-ben ki lehet választani a Channel Map Summer 1918-at. :) -
#25000 25000.
Ezt is megéltük! :) -
#24999 sziasztok,
most egy valamit nem értek: ha csak az új felixstowe-t veszem meg akkor nem tudok vele offline repülni, mindenképpen kell hozzá a csatorna map is?
köszi -
#24998 Ma estefele megint leszünk legalább 2-en nem volna rossz, ha többen is ráérnénk. -
#24997 Nekem is elment múltkor a hang, Papának is, egy időbe ez nálam is jelen volt míg újra nem raktam a rofot, de ez most tényleg a patch miatt van szerintem, ami érdekes, hogy tegnap repültünk 1-2 órát a syndicate-en és akkor semmi gond nem volt. -
#24996 Szia!
Igen ez sokaknál jelentkezik, újra előjött a sound bug. :) Szerintem hamarosan javítani fogják. :) -
feca1229 #24995 Üdv!
Az ùj pecs òta kicsit viszaesett az fps-em, visszavettem kicsit a beàllitàsokon és ujra fut rendesen. Ami viszont nagyobb gond, hogy mikor quick missiont repülök szinte minden harmadik vagy negyedik repülés utàn elmegy motorzaj, és a géppuska hangja. Régen is volt ilyen de nagyon ritkàn, ez csak nàlam lett gyakoribb hiba vagy màsnàl is jelentkezik. -
#24994 Szia!
Írták is, hogy a megnövekedett számítási igények miatt várható FPS csökkenés. Nálam is durván szaggat. A megoldás az, hogy kapcsold ki a post effects-eket. Nálam úgy 4890-esen használható lett. Milyen VGA-d van?
EZT olvastad? :) -
#24993 Nem Béta, Rof-nál nem szokás béta patchet kiadni, de ez nem jelenti azt, hogy nem fejlesztik tovább. -
kokos #24992 Hy!Megszereztem a Channel map-ot szép de akad!Az előző mapok -kal nem volt ilyen gond....Vagy még ez béta? -
#24991 Szépek szerinte, a fák:
Ez pedig sztem, nagyon állat:
-
#24990 Viszont kívánom én is neked Solt mester! :) -
Solt #24989 Áldott Karácsonyt mindenkinek Uraim! :) -
#24988 Nincs mit! :) -
otiqa #24987 Köszi, megpróbálom. -
#24986 Szerintem erre a címre írj nekik: [email protected] :)