Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
EPIC fail. Ez egy népszerûsitõ reklám event kellett volna legyen, de csak felvették a szopóálarcot a srácok. Ez annál szomorúbb, minél jobb a game.
A sok kulcs kiosztása nem lehet probléma, belõnek egy queue-t azt jóccakát, nézné a nép, hogy 20000. a sorban és 3 óra múlva beenged, de nem ez. Itt valami alapjaiban fos, hogy még a regelést is le kellett lõni. Érthetetlen.
Persze ettõl a játék lehet überkirály, de ilyen öngóllal startolni...
BoneDragon
We’re currently not able to tell you, when the existing problems can be solved. Therefore we cannot tell you a new start date for the sneak peek event. We continue to work on a solution as fast as possible. Of course we want to make up for the lost time, this includes additional time for our sneak peek testers.

As soon as we actually can announce a new launch date for the sneak peek, we’ll inform you right away.

Again, we’re sorry for the inconvenience caused and we continue to work on fixing the current issues as fast as possible.

Casseus
nyugi:

"We'll add time on another day, to make up for the current problems. ~Raven"

ha te azt tudnád...^^

BoneDragon
Na már kezdõdik itt is a rinya. Látom ezt minden mmo-nál el kell játszani. Az, hogy milyen lesz a szerver az nem tükrözi a mostanit...

Ez hatalmas blama ! Ekkora hírveréssel még mindig semmi.
A tucat free mmok is jobban felkészülnek egy bétára és az ember áradatra.
Érdekes ott nincs hardver és adatbázis gond.Már 7 órája vacakolnak.
Azért erre jobban fel kellett volna készülniük.Gáz nagyon !
Mindenesetre így már elgondolkodom azon, hogy elõfizessek-e rá.
Remélem minél hamarabb orvosolják a hibát és talán a csalódottságom is csökken.

tarti19
Sziasztok.
Pont jókor döglött be a rendszer, mert elõrendelt játék kódját így lehetetlen beírni:)
Majd a closed béta talán elhozza a várt hatást:P

Nuclearity
ez még mindig nem béta.

Mivel engem is behívtak, úgy gondolom elég sok embert hívhattak. Nem vagyok túl szerencsés az ilyen dolgokban.
Egoraptor
Tekintettel arra hogy csak VIP teszt, tehát nem sok embert hívtak be, azt gondolom minden simán fog menni.

Jockey
c9? de az ilyen vip kodos volt nem?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ilyenkor megemelem utólag a kalapom a Trion elõtt, hogy a Riftnél milyen simán mentek a béta fázisok.
10-kor meg indul a C9, ezek után kíváncsi vagyok õk hogy muzsikálnak.
Egoraptor
Majd kiírnak egy sacc/kb.-t Twitter-re hogy mikorra várható,
de ez is egy olyan dolog hogy nincs rá garancia hogy akkor
minden rendben fog menni.

Szóval röviden az amit leírtál egy mondatban.

Tatyla
azaz,ma már tuti nem próbáljuk ki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Egoraptor
Tera Twitter

"We're busy with some hardware upgrades & changes, also database upgrades. As soon as we have an ETA, we'll update you again. ~Raven"

Hardveres és szoftveres változtatásokat hajtanak végre...
ergo totál felkészületlenül kezdtek neki az egésznek.
Valószínû ez még sokáig el fog húzódni.<#shakehead>

Egoraptor
Még Frogster se tudja szerintem.

BoneDragon
Nem lehet tudni mikor lesznek szerverek?

SzirmosSzisza
Elsõ blikkre nem annyi a játék, hogy kijelölöd az ellenséget és nyomogatod a megszokott skill számokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

s1lkforrent
Valaki össze tudná foglalni hogy ez mitõl lesz jobb mint más random koreai MMO"RPG"-k?

Mert a manga csöcsök és a cukimacik, mint a culture shock elengedhetetlen kellékei azok természetesen megvannak, viszont van mellette nyugati hype, ami egy vadkeletrõl jött játéknál fura számomra. Akár még lehet itt is belõle valami?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Egoraptor
Addig is egy kis hangya BAM farm...
http://www.youtube.com/v/n2UwRpFdDFM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Egoraptor
Gyengék a szerverek vagy túl sok sneak peak kulcsot sikerült kiosztaniuk. Esetleg mind a kettõ.<#eplus2>

Nuclearity
amennyiben "elöbb lesz kész" annyiban igen, elöbb fog jönni.

Running
Ezek mit képzelnek...botrány! <#eplus2>

Ja annyira jön elõbb, hogy nem tudjuk a megjelenési dátumot :)

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Vannak még gondok <#vigyor2>de majd beindul.

"vessetek a mókusok közé" :)

Fpocok
GW2 elõbb jön nem? Te nem arra vagy rákattanva most?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egoraptor
Így nem lesz Sneak Peak Guild fél 4 kor.<#wow3>

Gyõri Devi
már kész volt az elinem erre meghal :(

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Szerverek nincsenek már :D

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SzirmosSzisza
Ez az Elin eléggé :DDD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

drop
majdnem kész volt a warior mire kidob

Running
Már össze is omlott az egész, preorder cancel.<#eplus2>

Egoraptor
"Unable to connect to login server."
Ez a szlogenjük!<#rolleyes>

frango
Ki is vágott:D

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

frango
Igaz.<#rolleyes>

Egoraptor
Ne szaladj ennyire elõre, elvégre Frogster-rõl beszélünk...<#eplus2>

frango
Na most már kipróbálom a Lancert. Fura lesz nem 300+os pingel játszani...

Egoraptor
Ja úgy veszem észre hogy még Login szerver se operál. :]

Gyõri Devi
Szerverek most fognak meghalni :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

cataflam02
Ha valakinek van egy plusz béta kulcsa amit megosztana velem, nagyon megköszönném : )

One more story

Megjelent egy 99-Castaan nevû PVE szerver, de nem lehet csatlakozni.

skymannn
Van-e egy jó lelkû ember akinek akad egy fölös béta kulcsa és szívesen odaadná kérem keressen fel pm-ben. :)

BoneDragon
Szerintem ötletes. :)

Nuclearity
mi nevetséges rajta?

Van duel, group duel, egészen aszem 10v10-ig, amire lehet fogadni is. BG többfajta, 5v5 10v10 ilyesmik aszem, ezt a részt annyira nem vágom, nem jatszottam koreain, de sok fajta lehetõség, és majd jönnek még újabbak.
Van guild war, szoval több száz fõs pvp ütközetek is lehetnek. És szerencsére nincs 2 frakció, igy végre kapunk egy olyan mmo-t, ahol nem járhatsz úgy, hogy rosz frakciót választottál, és az ellenfél, 5x annyi emberrel zergel titeket.

Fajok adnak bónuszokat, de egyik sem olyan szerintem, ami miatt kötelezõ lenne olyan fajt választani, 1-2 oras cd-ken futnak stb, és nem is adnak tul durva dolgokat, szerintem nyugodtan lehet olyan fajt választani ami tetszik.
még egy kérdés: a fajok milyen bónuszt adnak, van vhol errõl leírás ?

Nincs 2 oldal, mindenki egy oldalon áll, de ha nem birod a másikat pofán lehet csapni.
PVP-rõl van vkinek tapasztalata ?
Milyen módok lesznek ? azt tudom, hogy sima duel, battleground lesz.A battleground pontosan milyen ? hány fõs ? zászló vagy területfoglalós vagy simán csak deathmatch.
Van-e esetleg olyan grandiózus pvp ütközetek, ahol pl. több százan vannak ?
Van-e guild vs guild war ?
Vagy két szemben álló frakció van ?

Egoraptor
Egyet értek. Igazából még Castanic se lennék - kell
a frásznak jávorszarvas agancs. Persze kinek a pap
kinek a paplan.

Egoraptor
Ezek a kis pockok rontani fogják a játékélményem
az tuti, hacsak nem épp ölöm õket.<#eplus2>

Tatyla
Meno itt is két frakció van és ha igen a Variance melyik oldalon lesz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA