Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok kulcs kiosztása nem lehet probléma, belõnek egy queue-t azt jóccakát, nézné a nép, hogy 20000. a sorban és 3 óra múlva beenged, de nem ez. Itt valami alapjaiban fos, hogy még a regelést is le kellett lõni. Érthetetlen.
Persze ettõl a játék lehet überkirály, de ilyen öngóllal startolni...
As soon as we actually can announce a new launch date for the sneak peek, we’ll inform you right away.
Again, we’re sorry for the inconvenience caused and we continue to work on fixing the current issues as fast as possible.
"We'll add time on another day, to make up for the current problems. ~Raven"
ha te azt tudnád...^^
A tucat free mmok is jobban felkészülnek egy bétára és az ember áradatra.
Érdekes ott nincs hardver és adatbázis gond.Már 7 órája vacakolnak.
Azért erre jobban fel kellett volna készülniük.Gáz nagyon !
Mindenesetre így már elgondolkodom azon, hogy elõfizessek-e rá.
Remélem minél hamarabb orvosolják a hibát és talán a csalódottságom is csökken.
Pont jókor döglött be a rendszer, mert elõrendelt játék kódját így lehetetlen beírni:)
Majd a closed béta talán elhozza a várt hatást:P
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
10-kor meg indul a C9, ezek után kíváncsi vagyok õk hogy muzsikálnak.
de ez is egy olyan dolog hogy nincs rá garancia hogy akkor
minden rendben fog menni.
Szóval röviden az amit leírtál egy mondatban.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"We're busy with some hardware upgrades & changes, also database upgrades. As soon as we have an ETA, we'll update you again. ~Raven"
Hardveres és szoftveres változtatásokat hajtanak végre...
ergo totál felkészületlenül kezdtek neki az egésznek.
Valószínû ez még sokáig el fog húzódni.<#shakehead>#shakehead>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert a manga csöcsök és a cukimacik, mint a culture shock elengedhetetlen kellékei azok természetesen megvannak, viszont van mellette nyugati hype, ami egy vadkeletrõl jött játéknál fura számomra. Akár még lehet itt is belõle valami?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"vessetek a mókusok közé" :)
やられたらやり返す。倍返しだ!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
やられたらやり返す。倍返しだ!
One more story
Van guild war, szoval több száz fõs pvp ütközetek is lehetnek. És szerencsére nincs 2 frakció, igy végre kapunk egy olyan mmo-t, ahol nem járhatsz úgy, hogy rosz frakciót választottál, és az ellenfél, 5x annyi emberrel zergel titeket.
Fajok adnak bónuszokat, de egyik sem olyan szerintem, ami miatt kötelezõ lenne olyan fajt választani, 1-2 oras cd-ken futnak stb, és nem is adnak tul durva dolgokat, szerintem nyugodtan lehet olyan fajt választani ami tetszik.
Milyen módok lesznek ? azt tudom, hogy sima duel, battleground lesz.A battleground pontosan milyen ? hány fõs ? zászló vagy területfoglalós vagy simán csak deathmatch.
Van-e esetleg olyan grandiózus pvp ütközetek, ahol pl. több százan vannak ?
Van-e guild vs guild war ?
Vagy két szemben álló frakció van ?
a frásznak jávorszarvas agancs. Persze kinek a pap
kinek a paplan.
az tuti, hacsak nem épp ölöm õket.<#eplus2>#eplus2>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA