Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.
Icaruna az új PvP szerver?
Cobra.
Szerintem még nem gyártottak olyan hardvert, amivel ne lenne komolyabb fps ingadozás a játékban 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

torrente111
Sziasztok.Arra kérnénélek titeket,hogy akinek nincs fps droppja a játékban az lenne olyan rendes és ideirná milyen pc configgal játszik.kösz

Nagyon régen játszottam már a játékkal, de most újra elõvettem. <#smile> Indítottam egy új karaktert, a meglévõ mellé. Mystic Popori, Telemedicine névvel. <#vigyor> Veritas szerveren vagyok, vegyetek fel nyugodtan, ha majd kell egy healer a csapatba. Egyelõre level 4 vagyok, de aludni is kell. <#vigyor5>

-1 valóban.
Valóban ízlések és... Az insták valóban jobbak az átlag koreai játékokban megélteknél. De ennek ellenére az egész tömény unalom, monotonitás. Level 30. Gondoltam csak megnézem ott a battleground-ot. Láttam. Ezt azért mégsem.
Unable to determine current version..ezt az uzenetet aja a launcher. mi lehet a para?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

izlesek es pofonok.az instak tenyleg jok, de azok is max 2-3 alkalommal,a pvp sem lenne rossz, de iszonyatos tulzasok vannak, illetve hatalmas a gepigenye,es meg ha ki is hozol normalis 50-80 kozti fpst, akkor is sok az fps-crash,igy neha gondol egyet es beszaggat,lemegy az fps 0ra...es nem nalam van a hiba, mert nagyon sokan cryolnak miatta. amugy ellehet lenni vele,konnyu fejlodni meg gearelodni,de sok az apro idegesito dolog benne
hi teraba hol a legtobb magyar?
Sajnos a Warhammer megszûnt, a létszám apadt, a fejlesztõk sem foglalkoztak vele egy idõ után kellõen, de a fõ indok az volt, hogy a rengeteg regisztrált Vér István hûtlenné vált, hiszen számításaikat két dolog keresztûlhúzta: ehhez a játékhoz kellett agy, és összetartás.

Ezért néznék hosszú mmo nélküli idõszak után valamire már. Azt hiszem ez (Tera) nem jó választás. Vagy igen?
Ebben van valami értelmes end game content, vagy hasonlóan szánalmas és primitív, mint példának okáért, az Aion és társai?

Lentebb szó volt arról, hogy valaki még nem látott olyan mmo játékot, amiben ne lett volna grindfest. Volt anno egy játék, minden mmo-k harcrendszeri királya: Warhammer Online, egyetlen egy mobot nem öltem meg benne jó egy évig; utána is csak azért, mert szükségem volt egy hackelhetõ amulettre, fegyverre, amit mobok dobtak, s nem rvr pvp-ért kaptál meg.
BoneDragon
Amúgy ha megnézed ugyan azok az emberek vannak abba a topicba, akik a többi mmo megjelenésnél ott voltak és 2-3 hónap után otthagyták... Most se másképp 😊

Meg amikor betazgatasok voltak, olvasgattam rola, es meglepo, de pont a nagy rajongok voltak azok, akik a fejlesztoket elkuldtek a francba h ez meg mi??😄
Nekem meg az a problémám, hogy NA-val szívesen játszanék de zavar a 120+ ping.
EU játék el van b*szva ugy ahogy van.

BoneDragon
Ha nem vagy elder srcoll buzi és nem lenne a nevében kutyát nem érdekelne a játék... Ami pozitivum a játékban az a questek, de ebben ki is fulladt.

oszinte leszek, nem probaltam meg, de eddig pozitivat meg nem nagyon hallottam rola, illetve par haver akikkel hasonlo az izlesunk szinten nem talaltak ra okot, hogy egy fillert is megerne, meg hat en is utannaolvastam par dolognak es semmi olyan nincsen, ami miatt megerne akar letolteni, es meg kulsoleg is elegge kakkantyu, a harcrendszer az egyszeruen nevetseges, szoval ennyit barmelyik koreai fos is hoz😄
Mi volt erõs? iszonyatosan jó a game, nálam mindent ver. És hosszú köröket ver ezekre a szar koreai grindfest izékre.
hat ez azert kicsit eros volt..😄D
De van. A TESO.
Most komolyan emberek ennyire nincs egy normális mmorpg game? Rfitrõl vélemény? Vagy így abba se kezdjünk bele... Bár bocs offért,de most már tényleg kivi vok.
en azert meg megemlitettem volna a tournamentet is, az az igazi, wvw az gaz,zerg jah.de tenyleg unalmas😄 bar erdekes, mert pl gw2 az egyetlen mmo amire egyetlen negativumot sem tudok mondani(pvp) de hosszutavon meg sem kot le.mondjuk tera sem fog ugy latom...😄D ebben is tul sok dolgot elkurtak, raadasul azt nem vagom, h milyen gepekre terveztek, mert h olyan gep meg lathataron sem volt mint amim van, es ha minimum grafikan(kb regi c64-es idezo csodas graf beallitas😄D ) mass pvp eseten van 10-15 fpsem akkor kiraly vagyok, de a masik gond, h meg ha felmegy mas helyeken az fps, akkor is "akadozik", amit nemertek miert van, de nagyon sokan panaszkodnak ra.tenyleg csak unalmamban meg kinomban tolom😄DD
A GW2-ben az endgame kizárólag a wvw ami meg a legtöbb helyen agyatlan zerg. Nincs az egész játéknak célja, nulla endgame van benne. Az insták legnagyobb részben abból áll hogy kell warrior meg guardian, stackelõdni egy sarokban és túlélni. szerintem szánalmas.
legjobban pont a tes rajongok szidjak...par forumon legalabb is iszonyatosan nagy volt az elegedetlenseg, oldalakon keresztul ment az anyazas hogy hogy mertek ilyet kiadni es meg penzt is kerni erte. de majd lehet ha lesz ingyen proba akkor kiprobalom, ha jol tudom betanak vege mar. amugy gw2 grindfest?😄D soha nem volt meg olyan mmo amiben annyira keveset vagy egyaltalan nem kellett grindelni mint gw2ben..😄 siman elvagy endgameben only pvpvel is, csak hat valahogy hosszutavon unalmas
A GW2 egy dögunalmas grindfest. A TESo meg elég népszerû és nagyon jó játék. Nem egy wow klón, de nem is annak szánták. És abban is biztos lehetsz hogy nem lesz F2P. Simán van annyi TES rajongó akikkel menni fog a P2P rendszer.
hat hallod ha lenne ertelmes mmo manapsag...Egyedul gw2 de azt meg unom.TESOrol meg eddig egyedul toled hallottam h jo😊 Meg amugy is tonna lovet kiadtam mar jatekra, inkabb megvarom meg f2p lesz mert azt josoljak annak h nagyon rovid idon belul arra fog valtani
De ha neked ebben minden szar akkor minek tolod? nem bántásból írtam. Ezek a fos koreai MMO-k ilyenek, nézd meg a TESO-t. Az jó.
Titan
igen...😛

had jatszak mar azzal amivel akarok! most az a bajod h ha van vmi amit szarul csinaltak meg a jatekban es vki hangot ad neki vagy nemertelek..? minden jateknak megvan a maga gennye.
Mit szenvedsz vele? Keress más játékot.
amugy valaki latott mar olyan embert, aki ismer olyan embert, aki mar talalkozott olyannal, aki tudja, van elo ember aki nyert mar csben?
de nem erted mi a gondom....az a bajom, h solo reggel olyan ptk ellen tesz be,akik hirdetnek h :"CS1100+" meg perma grouppok ellen akik szinten ptvel mennek be!a solo regeseket tegye be olyanok ellen akik szinten soloban regeltek, de nem, 100%ban fullos csapatok ellen tesz ossze. a geart meg tudom hogyan lehet kiszedni, csak hat cs tok jo lenne a kiskarimnak(56os tonna expvel cs napikbol) fejlodni, ha a napit meg tudnam csinalni vele, de olyan idegesito h 1 hete nem tudom megcsinalni a napi questet ugy, h naponta vagy 3 orat raszanok hatha meg lesz...ez basz fel de komolyan, tenyleg nem ertem a logikajat miert nem szelektal a rendszer amikor osszerak az enemyvel mint mas jatekokban is
Titan
Mi pl. úgy megyünk cs-re, hogy teamben és úgy regelünk...persze TS alap..de..ha jól tudom, akkor a "jó" cuccokhoz kellõ dolgokat alliance napikkal is ki lehet szedni, aztán manaja core orrvérzésig...stb.

na jol van asszem feladom....az utolso 50 csbol egyet sem sikerult megnyerni, azt hiszem ez total gaz. nem tudom hogyan valogatja az enemyt ossze, de h nem gear meg szint alapjan az tuti, mert h mindig premade vagy lfgs cspat az enemy az tuti. ilyen nincsen, ekkora egy tragyarakast, igy h fejlodjon az ember pvpvel ha lehetetlen nyerni csak jo gearrel, de igy sosem lesz jo gear...ha soloban regelek akkor olyanokkal tegyen ossze akik szinten soloban regeltek. a sivatag kozepere felellitanek egy nagy fat, arra felkotnem deli perzselo idoben azt az embert aki ezt a tragyarakas jatekot kitalalta, ott logna addig mig gyonyoruen le nem olvadna a bor mindenerol
52-53 korul kezdtem el BGbe jarni, altalaban az elso 3ban mindig benne vagyok, sokszor elso olom az enemyt mint a szart, csak hat a vesztes csapatban mert osszessegeben nem sok eselyunk van fullos gearrel szemben, mert ugye mindegy az h 30ason vagy 60ason mesz be, ugyanugy 60as mindenki ugyanolyan gearben, kiveve akik mar kiszedtek a tutibb cuclit...na az enemy mindig olyan...😊 ha meg ptben akarok bemenni nem visz a kutya se mert a "prook" azok nem vesznek be csak jol gearelteket es igy igen csak redukalodik az esely. nem is ertem, annyi olyan ember van akik soloban regelnek miert nem teszi be azokat egymas ellen, nem pedig akik fullosak...ez a gondom meg a lagg mellett. es olyan lassu a gearelodes h az felelmetes, a jo cuccokert kemeny honapokat kell szopni, bar ezen nem csodalkozom, nem egy amerikai game😊 Blessrol meg annyit, h majd nyugtaval a napot, mert az elmult 2-3 evben annyi nagy sikervaromany vegezte a wcben h megszamlalni is nehez, egyedul gw2 ami tartotta azt amit igert.En B&S ra fenem a bicsakomat de hat nem nagyon akarjak kiadni
0Fritz0
BG-n valóban vannak kisebb lagok (váltakozó mértékben), amik miatt idõnként necces a célzás és a skill elnyomása.
Gondolom nem rendes 50-esként mentél BG-re, mert a felszintezéssel sosem lesz így sem esélye egy lvl 30-40-esnek egy maximális szintûvel szemben.
A sebzési különbség átlagosan 2-3 szoros és nem a kis szintû javára.
Szintezés alatt a BG csak szopóág, ha sikert is akar az ember.
Viszont 50-esként nemegyszer voltam elsõ az íjászommal (Mondjuk ezzel és a mágussal nem nehéz).

A killeket egyszerû szerezni: AoE a tömegbe és akinek durván leesett tõle a HP-ja, na az a "kicsi" és lehet ütni.
Már ha nem gázol el a vonat. 😊

A legidegesítõbb az, amikor már a meccs elején sincs esélyetek, de azért várd meg azt a negyed órát, amíg az ellenfél jön.

A világ valóban plasztik és steril, csak néhány helyen igazán szép.

Kíváncsi leszek a Bless Online-ra, mert az lényegében a TERA egy új és remélhetõleg élvezhetõbb köntösben.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

de tetelezzuk fel, h mindannyiunknak a gepeben hiba van, es nem laggosak a szerverek, es a grafikus moci is jo, akkor is ott van a jathatatlan pvp, az elbaszott bg rendszer es meg lehetne sorolni. szoval gfnek igen sokat kellene fizetnie az embereknek azert h jatszanak ezzel!
fpstol fuggetlenul
akivel jatszom mindenki ugyanarra panaszkodik, mindenkinek ugyanaz a laggja van, ugyanugy szaggat.
A lag amúgy sem a "moci" hibája lenne (ha lenne).
A "mocival" semmi baj nincs, nálam nulla lag volt nemrég. A "mocival" teljesen jó, a probléma az ön készülékével van.

moci...atya úr isten!!!
unalmamban elkezdtem jatszani teraval, 1-2 gondolat: eloszor is, amikor megjelent a jatek, asszem 2011-12 lehetett talan de ebben nem vagyok biztos, ami a lenyeg, h kb 2-3 eve kint van, es az akkori szamitogepekhez kepest a mostani konfigom NASA technologia,uber csillagaszati high tech, de olyan laggjaim vannak h az katasztrofa. Aiont szidtak sokan anno h szar a mocija, siegen nem lehet semmit csinalni a laggfestben, hat ez ubereli ezerszer, itt mar CSben a 20 v 20nal is szetbaszodik a gep, megjelenik a kari, ratolok egy skillt, de mire ellovom mar regen nem is a kornyeken van az illeto, pedig meg a skinje ott van.(lol??)Amikor megnyomok egy mapot, vagy barmit, mindig legalabb egy secre megakad a kep,es folyamatosan szaggat meg 30 fps korul is, ami elegge karcsu, B&S ugyanezzel a mocival 100+ fpst produkal ugyanezen a gepen, szal....Magyarul jatszhatatlan az egesz, mert azt meg elnezi az ember, h az UT mocit megszegyenitoen hasznalja a bh a grafikus feluletet, de h a pvpt is elbasszak, ami a lenyege lenne...Hihetetlen, de olyan dmgek vannak, h az szinte elkepeszto, egy healer, akit megolni lehetetlen mert egy skillbol 0rol maxra tolti magat olyanokat sebez h ketteszakad az agyam, egy berserker barmikor one-hitel, es kikerulni sem tudom mert elfearel( berserkernek fear,atya isten mekkora fail!!) es olyankor azt nem vag csak belem amit nem akar. Tomoren roviden, szar az egesz mert mindegy milyen tartalmat tesznek bele, egyedul a pve ami elvezheto, de az max 1-2 hetig okoz oromot, iszonyatosan nagy failek vannak, nem is ertem a fejlesztoket, szerintem fizuemelest adnak annak a programozonak aki megoldja azt h minel fosabb legyen a jatek, mar ertem miert szidtak anno annyian. De legalabb a grafikat UT3 mocihoz meltoan oldottak volna meg, es akkor szep lenne, de csak kari generalaskor szep meg neha ha megall az ember es korbenez, de olyan muanyag hata van, semmi hangulat...anno a Lineage 2nek ezerszer jobb volt a hangulata pedig az nem ilyen mocival duborgott! Vagy ha mar nem tudnak grafikailag orgazmust okozni szemeinknek, akkor legalabb a pvpt oldottak volna meg ugy, h jatszhato legyen, de h aion utan azzal kell szembesulnom h meg egy nontargetes rendszeru jateknak meg attol is fosabb lehet a combat rendszere az azert eleg kemeny. mar ertem miert hagyta abba mindenki a regi motorosok kozul, pedig azert egy jo mmot 4-5 evig lazan tolni kellene...
"Failed to generate device signature"

A fenti szöveget írja ki a weblapra való belépés helyett.
A kliens pedig azt írja, hogy blokkolva van az accom.

2 féle mail címmel próbáltam. Mindkettõ frissen regisztrált és activált mail cím.

Ötlet?

Hali.
Melyik szerveren érdemes kezdeni?Magyar Guild is érdekelne és Pvp
Husimoto
Hát õ sem tudott okosabbat mondani mint ami a videóban van. De õ valahogy 40 szint körül csinálta meg.

torrente111
minden megvan már csak a lot insta bejáratánál a kõ hiányzik

Husimoto
Csak holnap tudok vele beszélni, de annyira emlékszem, hogy azzal kell kezdeni, hogy az összes városba el kell látogatni. Utána kell kezdeni.

torrente111
elõre is kösz.mert a bejáratnál a portal nem engedett be a belsõ részbe.

Husimoto
Valahogy meglehet, mert haver most 47 es és már pár szinttel ezelütt is raptorral ment. Én még nem csináltam meg de ö a video alapján igen. Megkérdem hogy csinálta.

torrente111
igen ez az.de nem tudom befelyezni mert lot ba nem tudok bemenni még (lvl 56) én meg 46 vagyok.de láttam ilyen zöld raptorral 1 46 ost már.ez érdeket volna hogy hogyan juthatott be.

Husimoto