Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval akkor most megint fellendült! 😊 Leginkább a PVP része érdekelt minket, csak olvastam róla, hogy élvezhetetlen, mert kevés FPS a nagy tömegekben, de lehet csak tévedek..

https://www.twitch.tv/sp1gu

pxxl
most dobtak be pár új instát (normál, és hard móddal), lehet gyűjteni a T15 cuccokat 😊 nem sokkal előtte meg új kasztot, a reaper-t (lvl40-es karakter kell hozzá, úgy, mint wowban a DK-hoz)

All hail the double x!

Mi a helyzet TERA-val? Kb. 1 évvel ezelőtt játszottunk haverokkal, nagyon tetszett, kb. lvl 40-ig vittük el, de aztán abbamaradt valamiért.. Pedig nagyon imádtuk és a wow után ez volt a 2. mmo ami letudott kötni ennyire.. A "mi a helyzetet" az alatt értem, hogy játékos adatbázis és content magas-e még? Választ előre is köszi!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Jár igen.De a Regal Frostlion mount meg Art book,zenék digitálisan és a ring,amulet nincs benne a standart verzióba.
Viszont 1.5 olcsóbb és ez tuti megbízható oldal
pxxl
aham oké 😄

amúgy ehhez gondolom ugyanúgy jár minden (plusz bank oldalak, karakter slotok stb) a mountoun meg egyebeken kívül?

szerk: de ez Standart kulcs...

All hail the double x!

Ne onnan vedd 6500-ért mikor livekodok.hu 5000ft
pxxl
hali! vennék én is cd key-t, csak nem tudom, hogy honnan. nekem a collector's kellene, pl ez az oldal amit kínál, az jó? 😊

All hail the double x!

Titan
Szerintem igen, mert Mi a szórakozás miatt játszunk...

Evil
Ultra kazuált is felvesznek? Igazából 7 év wow után nem sok kedvem van esténkét raidelni, csak jó lenne magyar társaságban lenni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Titan
Frayán van egy pár magyar guild....én pl. az Ergo Proxy csapatát tarkítom, Hunica néven találsz meg...

Evil
Sziasztok, tegnap kezdtem bele a játékba f2p accountal, de annyira megtetszett, hogy upgradeltem veteránná. Fraya szerveren keresnék magyar guildet, semmi hc , csak tatás tempóra. Egyelőre 21 es slayer küldizek, de nagyon sok a felfedeznivaló, jó lenne csapatban. Közel 7 év wow után nem gondoltam volna, hogy ennyire le fog kötni egy másik online játék.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Titan
Nagyon egyszerű! A piros felkiáltó jeles küldik a story küldik mindig, a sárga a mellék, zöld a napi, és a kék a guild és egyéb...A questek leírásában mindig rá lehet kattintani, hogy hol találod meg az adott npc-t vagy mobokat....
Csendes megjegyzés, egy minimális angol mindenképpen kell egy mmo-hoz....😞

A Flight Mastert keresd, ő visz tovább egy pegazussal.
Majd ha lehet akkor a teleportos hölgynél lehet teleportálni??
Köszönöm szépen a segítséget, de sajna az angolom gyatra és nem tudom, hogy melyikek azok!😞
Jelölik valahogy őket?
Szia!

Kezdõn a story q-eket told végig....
Sziasztok!!

Problémám van, mégpedig az, hogy már kinõttem /12 lvl vagyok/ az areát és el szeretnék teleportálni máshová, de nem tudom hogyan kell!!😞

Milyen questet kell megcsinálni hozzá, vagy kivel kell beszélni??
Kérlek segítsen valaki, mert elakadtam!
Titan
A fiam géoe egy dualcore 4 giga rammal és egy HD6870-es elketyeg...

Cobra.
Azért 4Gb ram és egy komolyabb processzor nélkül nem lesz élvezhetõ. Sajnos elég nagy a gépigénye a játéknak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TopGun
Koszi a gyors valaszt! Nekem is win7-em, van, ugyan 32bites, de remelem azon is el fog futni a jatek?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Titan
Nem mindenkinek van ilyen problémája...Nekem és a gyerek gépére is simán felment...win7 64bit alá

Titan
1. Szerinted ezt honnan lehetne tudni?? Mindenhol ott vagyunk! 😄
2. Attól függ mennyit tolod egy nap! 1 héttõl sokáig...
3. Jó! Nem fogsz unatkozni...😊
4. Ötletesek és némelyik nagy csapatmunkát és odafigyelést igényel...szerintem a legjobb a freemmo piacon...

Sziasztok! Tavaly játszottam kb egy hetet a játékkal, de most hosszabb szabadidõm van lenne pár beginner kérdésem:
Melyik szerón van a legtöbb magyar?
Mennyi idõ nagyjából a maximális szint.
Milyen az endgame pvp rendszer/battle mode
dungeonök/insták milyenek?
TopGun
En most szeretnem elkezdeni a jatekot, de ahogy olvasom toled, nem lehet normalisan telepiteni? akkor nem is erdemes foglalkozni vele? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Jelenleg két verzió van. Vagy kifagy 29-31%-nál corrupted files hibával ... vagy elmegy 87%-ig, ahol mindenféle hibajelzés nélkül áll és csak áll és csak áll akár napokig. Persze ha újraindítom a patchet, akkor azt kamuzza 100%-ra kész, de kliens újraindításnál egybõl elkezdi leszedni az egészet újra egy fél napig.

Ja nálam mindig ilyen.Úgy 3X kell újraindítanom azt a részt mikor az "apply patch" van és mindig meg kell várni azt az 1-2 óra hosszat😄
De 3.-ra jó szokott lenni már és felmegy 100%-ra..
Tatyla
zenobián van magyar klán?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Cobra.
Nekem olyan szokott lenni, hogy leáll 100%-nál a patchelés, de nem fejezi be. Ilyenkor általában egy program restart megoldja. A C-n van a 80Gb hely? Mert hiába telepíted más partícióra, lehet a C-re tölti a dolgokat.

LeonSilver
Pedig látod, hogy leszarják.

Te jártál régebben amnesia fórumon?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Elvileg fent van telepítve pár torrent oldalon, de egyiknél sincs seed, viszont ha újra leszenvedek ennyi adatot és utána se megy? megvannak RAR-ban azok a fileok amik rosszak szoktak lenni, de hiába cserélem ki õket, akkor is mindig ugyan annál az egy darabnál lehal. csak nem tudom elhinni, hogy ennyire nem érdekli a készítõket ez a "kis" probléma.

LeonSilver
Valóban egy vicc ez az egész.
Én úgy oldottam meg, hogy a munkahelyemen feltelepítettem, felpeccseltem majd hazavittem.
Megjegyzem sokáig fasza volt, aztán egyszer elõjött ez a korrupt szarság és onnantól akármit csinálhattam.

Nincs egy felesleges vinyód? Arra egy szûzies windóz, aztán tera, peccs és kész.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van még 80GB üres hely mellette. Ha az nem elég, akkor ez van.
De ez egy vicc. Volt pár MMO-hoz szerencsém és némelyikkel meg kellett kicsit küzdeni, de ez ...?
És megnéztem már, nem írásvédett semmi, a tûzfal és vírusirtó hozzá se nyúlt, stb. Persze ha ilyen egyszerû lenne, nem lenne tele a web a sírással a hiba miatt.

Titan
Nem lehet, hogy nincs elég helyed a meghajtón? Mert nekem pl. 37 giga a könyvtár és telepítésnél sokkal több hely kel neki...

Lassan ráment 5 napom a telepítésre, de állandóan kipusztul corrupted file hibával. Kipróbáltam három féle megoldást rá, egyik SEM mûködik, plusz a gyári korrupt file javítása gomb se. Ez most halál komoly, hogy van egy egy éves probléma és a kiadó/üzemeltetõ tesz rá nagy ívben?
Annyit találtam, hogy próbálkozzak, mert néha(!) ha a usernek szerencséje van lefut jól a frissítés. Köszi.

Hogy érted el, hogy minden patch fent van?
Én leszenvedtem azt a 23-25GB-ot, azóta vagy 5x patchelte magát órákig, ma volt egy 10 perces patch, erre most meg kiírt valami 17 órát patchelésre ....

Cobra.
Tûzfal, víruskeresõ, esetleg router tilt valamit.

üdv
nálam nem indul el, minden patch fent van, bejelentkezek, play, s nem történik semmi, ötlet?

elõre is köszönöm

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

NPC és karakter nevek méretét nem lehet növelni?Senkinek nem látom a nevét olyan apró betükkel van
Titan
Jó helyen vagy...😊

Megfogtál mert nem tudom. A videók alapján nem, a Rising késõbb (vagy elõbb?) játszódik meg picit tupíroztak a kinézetén, nem? De akkor jó helyen vagyok, az a lényeg. 😄

Fpocok
Egy és ugyanaz, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hmmm. Tera Rising-nek nincs külön fórum téma, vagy itt is lehet kérdezni? 😄

pxxl
nem, akkor adtak ingyen egy plusz slot-ot mikor beindították a reapereket. de azt is csak 1 szerveren lehetett használni.

All hail the double x!

Én kerestem,nem találtam,írtam Chat-re semmi válasz.Le is töröltem a játékot,egyedül nem buli..
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!! Esetleg mûködõ "normális" Guild-et nem tudtok?<#vigyor3>
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Titan
-a mining stb skilleket a magasabb lvl-û kövekkel, növényekkel stb lehet fejleszteni....ahogy haladsz elõre a játékkal, majd találsz...
-sajna az ingyenes acc. hátránya, hogy 10 a limit....veteránnal azt hiszem 30(?)
-a 2 kari limitet nem emelték fel 3-ra? Szintén egy megkötés a freehez. Veteránon lényegesen több slot áll a rendelkezésedre...

Amúgy meg kulcsot lehet venni elég olcsón...

Én itt vettem.

Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, mivel most ismerkedek a játékkal.
Mining, herb skilleket, hogy lehet lvl.100 után tovább tanulni? Hogy lehet tobb dolgot eladni AH-ban mert kb 10 dolgot tudok egyszerre betenni utána többet nem enged. Max két karaktert lehet kreálni? Illetve tudtok ajánlani normális Guild-et <#crazya>? (Veritas szerón vagyok jelenleg).
De az is jó lenne ha írnátok egy biztos Magyar mûködõ Guild-et bármelyik szerveren,bocsi😊
Vagy a Killian-ra érdemes menni inkább?