3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Niflheim87 #3649 Igen azonnal cseréltem jelszót email cimet :) aza helyzet launchnál voltam ott azóta nagyon ráse néztem kevés volt hozzá gépem és lehet addig valaki "kölcsön" vette accom. -
ProfBako #3648 Niflheim87
Tuti nem volt olyan akció az elmúlt 2 évben hogy valamilyen karaktert csak úgy felhúznak 60-ra. De legalább most már mehetsz tovább 65-re. :)
De azért egy jelszót cserélnék.
-
Niflheim87 #3647 Ja és egy bonusz kérdés? volt e valami ajándék kari felhúzás vagy csak simán meghekkeltek? mert van pár karim frayan de accounton belül láttam egy 60ast is de az életbe nemhúztam fel odáig karit asszem 24 volt a legmagasabb szóval ez milehet valaki ötlet? -
Niflheim87 #3646 sziasztok!
Frayan szerveren keresek magyarokat rég játszottam de szeretnék visszatérni épp szedem a játékot! segitőkész magyar csapat válaszát várom! -
#3645 Itt van hirdetve egy TS szerver magyar TERA játékosoknak: https://www.facebook.com/groups/153180384886114/
Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2014.12.15. 18:16:19 -
ProfBako #3644 Ts szervert nem tudok de ha neked van akkor szívesen segítek már közel két éve játszom :)
De ingame is írhatsz Bakoo néven vagyok az Arcadián. -
#3643 Valaki ha gondolja ram dobhat egy Pm-et egy Ts cimmel, tobbedmagammal kezdunk a tortenetbe, nem artana egy kis felvilagositas a jatekrol. -
ProfBako #3642 Mydgard
Én is az arcadián vagyok.
Az hogy hány ember van online átlagosan nem lehet tudni, de most hogy bejött a 65lvl-es patch látszott hogy sokan vannak mert csak úgy rezsegtek a játékosok az új zónákban. :D
Nagyon sok a magyar játékos és klán, van egy pár sötét, de a többséggel nincs gond.
Akikkel vigyázni kell azok a franciák az insta matching-ben. :) -
#3641 Csao!
Valasztekbovites cimen eleg sok jatekot felraktam mostanaban, de egyik se fogott meg igazan (Age of Wulin, Path of Exile, Arche Age). MMO-k teren a Lineage 2 volt, amivel sok szerveren gyakorlatilag bo egy evizedet toltam, amugy evek ota csak a WoT, a LoL meg a Diablo 3 ment.
Nos ilyen elozmenyek utan a Tera volt az, amit felraktam es ma az elso belepes utan az az erzesem volt, ebben a jatekban van racio. Az iranyitas kicsit fura, de a grafika gyongyoru, a karaktergeneralas es kasztrendszer nagyon valtozatosnak tunik. Az Arcadia szerveren kezdtem neki, ugy hallottam ott sok magyar van. Hany ember van online atlagosan? Illetve keresnek magyar tarsasagot. -
#3640 Ha nekem írtad, akkor nem, mert sokkal korábbi lépésnél tartottam, de megoldva. -
ProfBako #3639 A barlangban lévő hordóval kell beszélni és az teleportál le az instába, ha ez az a küldetés amelyikre gondolok. -
#3638 A The Sky Cruiser küldit hol tudom elkezdeni? Sehol nem jelzi a térkép és nem találom a Pyon nevű npc-t. Voltak ötletek, hogy az első új faluban a hordóval beszéljek, de ez szerintem nem az, mert a hordóhoz hiába megyek oda, nem történik semmi. A küldetés leírásban lévő tracker valami kicsi zárt helyen jelöli az npc-t mint valami instában lenne. -
#3637 Frayan van aktív magyar guild akikkel lehet menni pvp-zni dungeonozni/raidelni? -
#3636 ohh... azt hittem a skilled dob többet. -
ProfBako #3635 Igen ha egy kezdő is van a partyban akkor kezdő bónusz van és többet dob. Ha már mindenki skilled akkor már kevesebbet dob, ezzel akarják ösztönözni hogy vigyél magaddal kezdőket is.
Az komolyabb 60-as instákban már nincs ilyen bónusz.
Utoljára szerkesztette: ProfBako, 2014.10.12. 20:42:14 -
#3634 Instába mégis miért nem a "skilled" -hez tartózó buffokat kapja a csapat? necromancer's tomb nekem skilled, de hiába tesz be az MM leadernek akkor is "rookie" loot van... Mindenkinek "skilled"-nek kell lennie vagy mi?! -
#3633 double drop van a 7végén :) lehet farmolni az mwa-t :D -
ProfBako #3632 De nagyon sokan jatszanak csak nem nagyon ismerik az instance matching-et. Inkabb a chatet hasznaljak party keresesre. -
#3631 Ennyire nem játszik már ezzel senki, hogy alacsonyabb szintű instákba órányi a várakozási idő? -
ProfBako #3630 Ja ja
Nagyon szokott idegesíteni.
Utoljára szerkesztette: ProfBako, 2014.10.03. 10:15:54 -
#3629 meg ts-en is jó mikor "WOOOOW 2MILLION CRIT OMG..." :D -
ProfBako #3628 A sebzés értékeket?
Szerintem nem, de nem is lenne érdemes mert sokszor hasznos, hogy egyáltalán eltalálod e. :)
-
#3627 Ki lehet valahogy kapcsolni a felugráló számokat? -
JBori #3626 Sziasztok!
Eladnám az accountom, mert nincs időm játszani. Fő kari egy 60as 184 ilvles sorc, veteran account.
Ha érdekel valakit email: [email protected] vagy skype j_bori -
#3625 Szia! koszi az infot, megnezem majd! -
ProfBako #3624 Nagyon sokan játszanak vele, én az Arcadián vagyok ott nagyon sok a magyar.
Itt van a szerver lista: http://en.tera.gameforge.com/community/serverstatus itt megnézheted hogy milyen nyelvű a szerver és hogy pvp vagy pve. -
Monoton #3623 A Veritas azt hiszem pve szerver, ott sok magyar van. -
#3622 Igen? Koszi, akkor meg gondolkodom rajta, egyebkent ez, ha jol tudom nem full PVP ugye? Van PVE szerver is, ahol azert vannak magyarok is? -
Monoton #3621 Nagyos sokan jatszanak vele. :) -
#3620 BAKKER! Koszi! Nem tudom, hogy meger-e ennyit ez a jatek? Jatszik meg valaki aktivan vele? vagy felejtsem el? -
ProfBako #3619 Hi Kb 32Gb a feltelepített játék ,de telepítés közben kell neki a duplája. -
#3618 Sziasztok! Valaki elmondana nekem, hogy ez a jatek mekkora? mert nekem 55GB-nel meg toltott es azt irta keves a hely a meghajtomon! Nem tudom mennyi helyet csinaljak neki? es ezert nem tudom tolni a jatekot! :( -
Lynarda #3617 Sziasztok!
Én Killian szerveren játszom. És szeretnék a jelenlegi inaktív guildemből egy magyar guildet csinálni. Szeretettel várok mindenkit a nevem Lynarda a guild pedig a Nightforge. Remélem jó kis csaptot sikerül összehozni. -
ProfBako #3616 Hi
Az Arcadian nagyon sok magyar van pl Heroes of Ekic, Legendary Heroes
De szoktak hirdetni tagfelvételt a chatban vagy te is hirdethetsz ott, hogy klánt keresel. -
matolcsida #3615 Sziasztok Arcadia szerveren vannak magyar guildok és írnátok is le párat? -
#3614 Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani, és érdeklődnék, hogy van-e esetleg magyar guild amihez lehetne csatlakozni. Egyedül mégsem olyan izgalmas... :)
Köszönöm! -
#3613 új kliens van mert most ráindítottam és nem patchel... -
undY1ng #3612 Killian PVP szerveren kezdtem egy Archer-t. Ha esetleg itt van működő magyar guild, szívesen belépnék! :) -
#3611 közben megvettem egy vetarán key-t, ~4100-ért :) járt hozzá plusz 1 hónap tera club is ^^ -
undY1ng #3610 Továbbá melyik szerveren vagytok? Ahogy láttam Ishara megszűnt és a low Populációs Icaruna-ra tett, de vevő vagyok új kari felhúzásához!