Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pocakattys
Van valami heti limit a Bellicarium és Killing spree pontokra is, mint a Nocterium pontokra?

attys

Pocakattys
Köszönöm!

attys

inventoriban alul van 3 gomb, az egyik az encant menü a középső amin kis porkupac van az a porítás a jobb oldali meg a kristály gyártás.
Na azzal mindent lehet porítani. Tegnap voltam megint a Bathysmal Rise -ban és most figyeltem 😊 , csak egy db MES-t dobott és arra is rollozni kell, szóval gyakorlatilag nem dob.
Pocakattys
Még mindig bénázok!

Nem tudok rájönni, hogy mivel lehet a régi foddereket porítani! A menüből az extract-ot kivették, vagy csak azt sem találom, de ugye ott csak 13-ig volt reci. A merchant-nál meg se kalapács, se egyéb ilyesmi.

attys

MES-t a patch óta csak a Ravenous Gorge-ból egy táskából egyet ad a Bathysmal Rise -ban is dob de arra nem emlékszem hogy mennyit.
Az enchant 0 tól +9-ig az új porokat és fodder kristályokat lehet használni +10 tól +12-ig a szokásos m.alka vagy ext.alka és a fodder kristályokat lehet használni. A porokat lehet venni a mercant-nál is meg dob is, a fodder kristályokat a tárgyakat leporítva lehet szerezni vagy dobja.
Pocakattys
Köszönöm!

Még hülye kérdések: MES-t hol lehet farmolni? Meg mivel lehet majd a Masterelt uj cuccot tovább húzni? Az új encsi itemekkel?

attys

A 61-es Sabex Armory insta nagyon könnyű, és glipteket ad.
A 64-es Macellarius Catacombs is könnyű ha normális felszerelésű és 65-ös emberekkel mész, de lehat nagyon nagy szívás is. úgyanúgy glipteket dob.
A Ravenous Gorge (3 emberes) jó emberekkel simán megcsinálható de nem könnyű healer mindenképpen ajánlott és legalább egy karakter aki tankol, mi megcsináltuk varázslónővel nyilassal meg pappal de az első két bossz nagyon menekülős volt. az utolsó boss előtt három kristály közüll lehet választani a healer, sorcerer és tank közüll. A tankot mindenképpen ajánlott választani még ha visztek is tankot is.
A ezt a bosst 12-percen belül kell kinyírni mert ha berág akkor egy ütés tuti halál. A drop pedig szánalmas, egy db ékszert dob ha jó kedve van szóval kb30perc szenvedésért nagyon gáz.
A Bathysmal Rise insta elég nehéz de megcsinálható jó csapattal. Az állatok kiszámíthatók és látható mit akarnak csinálni és nincs túl sok skilljük. Az utolsó boss a Kezzels Gorge-ból átemelt boss új külsővel úgy hogy ismerős lehet.
Nem PVP-zek úgy hogy azokat nem tudom.
Pocakattys
Valaki aki jártas benne mesélhetne az új instákról és az uj izébigyórol, a monkeydrome xar ál pvp instáról.

attys

Mit ír ki? mert az nem mindegy.
Amúgy sokaknak problémás a telepítés, nekem is probléma volt az egyik patch felrakásnál, én úgy oldottam meg hogy egy másik gépemről átmásoltam a komplett játékot. Szerencsére van itthon 7db gép. 😄
Ha csak sokáig csinálja a patchelést akkor az nem gond,mert baromi sokáig csinálja csak ott kell hagyni hagy dolgozzon, esetleg újraindítani a launchert.
Esetleg meg lehet próbálni a launcher play gombja alatti beállításokba bemenve a legalsót választani hogy leellenőrizze a fájlokat és kijavítsa.
Regen jatszottam, mar parszor probaltam ujrakezdeni de a telepitesnel nekem mindig kifagy illetve hibat ir(paccselesnel) valami otlet?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Igen azonnal cseréltem jelszót email cimet 😊 aza helyzet launchnál voltam ott azóta nagyon ráse néztem kevés volt hozzá gépem és lehet addig valaki "kölcsön" vette accom.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Niflheim87
Tuti nem volt olyan akció az elmúlt 2 évben hogy valamilyen karaktert csak úgy felhúznak 60-ra. De legalább most már mehetsz tovább 65-re. 😊
De azért egy jelszót cserélnék.
Ja és egy bonusz kérdés? volt e valami ajándék kari felhúzás vagy csak simán meghekkeltek? mert van pár karim frayan de accounton belül láttam egy 60ast is de az életbe nemhúztam fel odáig karit asszem 24 volt a legmagasabb szóval ez milehet valaki ötlet?

sziasztok!

Frayan szerveren keresek magyarokat rég játszottam de szeretnék visszatérni épp szedem a játékot! segitőkész magyar csapat válaszát várom!

Pocakattys
Itt van hirdetve egy TS szerver magyar TERA játékosoknak: https://www.facebook.com/groups/153180384886114/
Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2014.12.15. 18:16:19

attys

Ts szervert nem tudok de ha neked van akkor szívesen segítek már közel két éve játszom 😊
De ingame is írhatsz Bakoo néven vagyok az Arcadián.
Mydgard
Valaki ha gondolja ram dobhat egy Pm-et egy Ts cimmel, tobbedmagammal kezdunk a tortenetbe, nem artana egy kis felvilagositas a jatekrol.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mydgard
Én is az arcadián vagyok.
Az hogy hány ember van online átlagosan nem lehet tudni, de most hogy bejött a 65lvl-es patch látszott hogy sokan vannak mert csak úgy rezsegtek a játékosok az új zónákban. 😄
Nagyon sok a magyar játékos és klán, van egy pár sötét, de a többséggel nincs gond.
Akikkel vigyázni kell azok a franciák az insta matching-ben. 😊
Mydgard
Csao!

Valasztekbovites cimen eleg sok jatekot felraktam mostanaban, de egyik se fogott meg igazan (Age of Wulin, Path of Exile, Arche Age). MMO-k teren a Lineage 2 volt, amivel sok szerveren gyakorlatilag bo egy evizedet toltam, amugy evek ota csak a WoT, a LoL meg a Diablo 3 ment.

Nos ilyen elozmenyek utan a Tera volt az, amit felraktam es ma az elso belepes utan az az erzesem volt, ebben a jatekban van racio. Az iranyitas kicsit fura, de a grafika gyongyoru, a karaktergeneralas es kasztrendszer nagyon valtozatosnak tunik. Az Arcadia szerveren kezdtem neki, ugy hallottam ott sok magyar van. Hany ember van online atlagosan? Illetve keresnek magyar tarsasagot.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Pocakattys
Ha nekem írtad, akkor nem, mert sokkal korábbi lépésnél tartottam, de megoldva.

attys

A barlangban lévő hordóval kell beszélni és az teleportál le az instába, ha ez az a küldetés amelyikre gondolok.
Pocakattys
A The Sky Cruiser küldit hol tudom elkezdeni? Sehol nem jelzi a térkép és nem találom a Pyon nevű npc-t. Voltak ötletek, hogy az első új faluban a hordóval beszéljek, de ez szerintem nem az, mert a hordóhoz hiába megyek oda, nem történik semmi. A küldetés leírásban lévő tracker valami kicsi zárt helyen jelöli az npc-t mint valami instában lenne.

attys

frango
Frayan van aktív magyar guild akikkel lehet menni pvp-zni dungeonozni/raidelni?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

JethroHUN
ohh... azt hittem a skilled dob többet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen ha egy kezdő is van a partyban akkor kezdő bónusz van és többet dob. Ha már mindenki skilled akkor már kevesebbet dob, ezzel akarják ösztönözni hogy vigyél magaddal kezdőket is.
Az komolyabb 60-as instákban már nincs ilyen bónusz.
Utoljára szerkesztette: ProfBako, 2014.10.12. 20:42:14
JethroHUN
Instába mégis miért nem a "skilled" -hez tartózó buffokat kapja a csapat? necromancer's tomb nekem skilled, de hiába tesz be az MM leadernek akkor is "rookie" loot van... Mindenkinek "skilled"-nek kell lennie vagy mi?!

pxxl
double drop van a 7végén 😊 lehet farmolni az mwa-t 😄

All hail the double x!

De nagyon sokan jatszanak csak nem nagyon ismerik az instance matching-et. Inkabb a chatet hasznaljak party keresesre.
JethroHUN
Ennyire nem játszik már ezzel senki, hogy alacsonyabb szintű instákba órányi a várakozási idő?

Ja ja
Nagyon szokott idegesíteni.
Utoljára szerkesztette: ProfBako, 2014.10.03. 10:15:54
pxxl
meg ts-en is jó mikor "WOOOOW 2MILLION CRIT OMG..." 😄

All hail the double x!

A sebzés értékeket?
Szerintem nem, de nem is lenne érdemes mert sokszor hasznos, hogy egyáltalán eltalálod e. 😊
JethroHUN
Ki lehet valahogy kapcsolni a felugráló számokat?

Sziasztok!

Eladnám az accountom, mert nincs időm játszani. Fő kari egy 60as 184 ilvles sorc, veteran account.
Ha érdekel valakit email: [email protected] vagy skype j_bori
TopGun
Szia! koszi az infot, megnezem majd!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nagyon sokan játszanak vele, én az Arcadián vagyok ott nagyon sok a magyar.
Itt van a szerver lista: http://en.tera.gameforge.com/community/serverstatus itt megnézheted hogy milyen nyelvű a szerver és hogy pvp vagy pve.
A Veritas azt hiszem pve szerver, ott sok magyar van.

REAL MADRID

TopGun
Igen? Koszi, akkor meg gondolkodom rajta, egyebkent ez, ha jol tudom nem full PVP ugye? Van PVE szerver is, ahol azert vannak magyarok is?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nagyos sokan jatszanak vele. 😊

REAL MADRID

TopGun
BAKKER! Koszi! Nem tudom, hogy meger-e ennyit ez a jatek? Jatszik meg valaki aktivan vele? vagy felejtsem el?

Hi Kb 32Gb a feltelepített játék ,de telepítés közben kell neki a duplája.
TopGun
Sziasztok! Valaki elmondana nekem, hogy ez a jatek mekkora? mert nekem 55GB-nel meg toltott es azt irta keves a hely a meghajtomon! Nem tudom mennyi helyet csinaljak neki? es ezert nem tudom tolni a jatekot! 😞

Sziasztok!

Én Killian szerveren játszom. És szeretnék a jelenlegi inaktív guildemből egy magyar guildet csinálni. Szeretettel várok mindenkit a nevem Lynarda a guild pedig a Nightforge. Remélem jó kis csaptot sikerül összehozni.
Hi
Az Arcadian nagyon sok magyar van pl Heroes of Ekic, Legendary Heroes
De szoktak hirdetni tagfelvételt a chatban vagy te is hirdethetsz ott, hogy klánt keresel.
Sziasztok Arcadia szerveren vannak magyar guildok és írnátok is le párat?
ScullyH
Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani, és érdeklődnék, hogy van-e esetleg magyar guild amihez lehetne csatlakozni. Egyedül mégsem olyan izgalmas... 😊
Köszönöm!

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

Tatyla
új kliens van mert most ráindítottam és nem patchel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Killian PVP szerveren kezdtem egy Archer-t. Ha esetleg itt van működő magyar guild, szívesen belépnék! 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

pxxl
közben megvettem egy vetarán key-t, ~4100-ért 😊 járt hozzá plusz 1 hónap tera club is ^^

All hail the double x!

Továbbá melyik szerveren vagytok? Ahogy láttam Ishara megszűnt és a low Populációs Icaruna-ra tett, de vevő vagyok új kari felhúzásához!

https://www.twitch.tv/sp1gu