Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attys
Na azzal mindent lehet porítani. Tegnap voltam megint a Bathysmal Rise -ban és most figyeltem 😊 , csak egy db MES-t dobott és arra is rollozni kell, szóval gyakorlatilag nem dob.
Nem tudok rájönni, hogy mivel lehet a régi foddereket porítani! A menüből az extract-ot kivették, vagy csak azt sem találom, de ugye ott csak 13-ig volt reci. A merchant-nál meg se kalapács, se egyéb ilyesmi.
attys
Az enchant 0 tól +9-ig az új porokat és fodder kristályokat lehet használni +10 tól +12-ig a szokásos m.alka vagy ext.alka és a fodder kristályokat lehet használni. A porokat lehet venni a mercant-nál is meg dob is, a fodder kristályokat a tárgyakat leporítva lehet szerezni vagy dobja.
Még hülye kérdések: MES-t hol lehet farmolni? Meg mivel lehet majd a Masterelt uj cuccot tovább húzni? Az új encsi itemekkel?
attys
A 64-es Macellarius Catacombs is könnyű ha normális felszerelésű és 65-ös emberekkel mész, de lehat nagyon nagy szívás is. úgyanúgy glipteket dob.
A Ravenous Gorge (3 emberes) jó emberekkel simán megcsinálható de nem könnyű healer mindenképpen ajánlott és legalább egy karakter aki tankol, mi megcsináltuk varázslónővel nyilassal meg pappal de az első két bossz nagyon menekülős volt. az utolsó boss előtt három kristály közüll lehet választani a healer, sorcerer és tank közüll. A tankot mindenképpen ajánlott választani még ha visztek is tankot is.
A ezt a bosst 12-percen belül kell kinyírni mert ha berág akkor egy ütés tuti halál. A drop pedig szánalmas, egy db ékszert dob ha jó kedve van szóval kb30perc szenvedésért nagyon gáz.
A Bathysmal Rise insta elég nehéz de megcsinálható jó csapattal. Az állatok kiszámíthatók és látható mit akarnak csinálni és nincs túl sok skilljük. Az utolsó boss a Kezzels Gorge-ból átemelt boss új külsővel úgy hogy ismerős lehet.
Nem PVP-zek úgy hogy azokat nem tudom.
attys
Amúgy sokaknak problémás a telepítés, nekem is probléma volt az egyik patch felrakásnál, én úgy oldottam meg hogy egy másik gépemről átmásoltam a komplett játékot. Szerencsére van itthon 7db gép. 😄
Ha csak sokáig csinálja a patchelést akkor az nem gond,mert baromi sokáig csinálja csak ott kell hagyni hagy dolgozzon, esetleg újraindítani a launchert.
Esetleg meg lehet próbálni a launcher play gombja alatti beállításokba bemenve a legalsót választani hogy leellenőrizze a fájlokat és kijavítsa.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Tuti nem volt olyan akció az elmúlt 2 évben hogy valamilyen karaktert csak úgy felhúznak 60-ra. De legalább most már mehetsz tovább 65-re. 😊
De azért egy jelszót cserélnék.
Frayan szerveren keresek magyarokat rég játszottam de szeretnék visszatérni épp szedem a játékot! segitőkész magyar csapat válaszát várom!
Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2014.12.15. 18:16:19
attys
De ingame is írhatsz Bakoo néven vagyok az Arcadián.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Én is az arcadián vagyok.
Az hogy hány ember van online átlagosan nem lehet tudni, de most hogy bejött a 65lvl-es patch látszott hogy sokan vannak mert csak úgy rezsegtek a játékosok az új zónákban. 😄
Nagyon sok a magyar játékos és klán, van egy pár sötét, de a többséggel nincs gond.
Akikkel vigyázni kell azok a franciák az insta matching-ben. 😊
Valasztekbovites cimen eleg sok jatekot felraktam mostanaban, de egyik se fogott meg igazan (Age of Wulin, Path of Exile, Arche Age). MMO-k teren a Lineage 2 volt, amivel sok szerveren gyakorlatilag bo egy evizedet toltam, amugy evek ota csak a WoT, a LoL meg a Diablo 3 ment.
Nos ilyen elozmenyek utan a Tera volt az, amit felraktam es ma az elso belepes utan az az erzesem volt, ebben a jatekban van racio. Az iranyitas kicsit fura, de a grafika gyongyoru, a karaktergeneralas es kasztrendszer nagyon valtozatosnak tunik. Az Arcadia szerveren kezdtem neki, ugy hallottam ott sok magyar van. Hany ember van online atlagosan? Illetve keresnek magyar tarsasagot.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
attys
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az komolyabb 60-as instákban már nincs ilyen bónusz.
Utoljára szerkesztette: ProfBako, 2014.10.12. 20:42:14
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nagyon szokott idegesíteni.
Utoljára szerkesztette: ProfBako, 2014.10.03. 10:15:54
Szerintem nem, de nem is lenne érdemes mert sokszor hasznos, hogy egyáltalán eltalálod e. 😊
Eladnám az accountom, mert nincs időm játszani. Fő kari egy 60as 184 ilvles sorc, veteran account.
Ha érdekel valakit email: [email protected] vagy skype j_bori
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Itt van a szerver lista: http://en.tera.gameforge.com/community/serverstatus itt megnézheted hogy milyen nyelvű a szerver és hogy pvp vagy pve.
REAL MADRID
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
REAL MADRID
Én Killian szerveren játszom. És szeretnék a jelenlegi inaktív guildemből egy magyar guildet csinálni. Szeretettel várok mindenkit a nevem Lynarda a guild pedig a Nightforge. Remélem jó kis csaptot sikerül összehozni.
Az Arcadian nagyon sok magyar van pl Heroes of Ekic, Legendary Heroes
De szoktak hirdetni tagfelvételt a chatban vagy te is hirdethetsz ott, hogy klánt keresel.
Nemrég kezdtem játszani, és érdeklődnék, hogy van-e esetleg magyar guild amihez lehetne csatlakozni. Egyedül mégsem olyan izgalmas... 😊
Köszönöm!
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
https://www.twitch.tv/sp1gu
All hail the double x!
https://www.twitch.tv/sp1gu