Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat leginkabb semmi, amiota kiprobaltam gwt nemnagyon van kedvem aionhoz sem, bar ha valahova belogolok akkor az jah meg mindig aion..:D Amugy tenyleg erdekes, en bwe2 alatt ezt pont forditva lattam a chateken....De mindegy ebbe ne menjunk bele. Lenyeg h jolenne mar egy mmo amire ralehetne kockulni ezerrel, aiont mar unom, tera nem bejovos, most van 1-2 game ami biztato, ezek kozul legkozelebb gw kiadasa van, hat bizom benne.
Nuclearity
érdekes, TERA chaten én pl egyszer sem láttam, hogy várnák GW2-t, még a BWE-k alatt is csak annyit lehetett érzékelni, hogy kezdésnél elfogynak az emberek, majd rá fél órával jöttek vissza cryolni, hogy milyen nem jó a gw2. a fedõnevet nem úgy értettem mint inkognitó (hisz ilyen nevekkel elég nehéz a rejtõzködés számodra :D) hanem mint kifejezést :). Amúgy mi ujság? Ezer éve... :D még mindig Aion?

Nem fedonev, de vaze elarulom neked, h 52ig birtam, utanna feladtam. Pedig az OWPvP miatt adtam neki egy eselyt elesben, de sajnos mar maga a fejlodes elvette a kedvemet az egesztol, ugyanis ennyire unalmas vmivel nemis tudom mikor talalkoztam utoljara. Az meg h f2p lesz azert gondolom, mert amikor bevoltam logolva, mast sem lattam, csak h a playerek szidjak TERAt, es varjak GW2ot...Gondolom veletlenek nincsenek...
Nuclearity
elképzelhetõ a f2p persze, de kétlem, hogy 1-2 hónapon belül. szerintem még kihuzza 1-2 évig legalább ezzel a modellel is. Amugy a f2p alapjáraton nem rossz, a vonzata és ahogy egy p2p játékból azt csinálnak, na az a rossz. De tudni lehet mi lesz belöle ha f2p lesz, hiszen te is látod Aiont a gameforge kezén...

xerb
Nem hiszem hogy Finyak vissza akar menni játszani.
Csak egyszerüen megfogalmazta a véleményét amit én részben osztok is , pedig te is tudod jól hogy mekkora fan voltam.
Egyszerüen nem jött be neki , ahogy nekem sem.
Lehúztam két hónapot, beleöltem több 100ezret hogy párom és én is max grafon tudjuk tolni,de rá kellett jönnöm hogy nem tetszik ennyi.
Ezenkívül a friendlistembõl is tucatszám döntöttek (már elöttem) úgy emberek hogy nekik sem tetszik és leléptek .
Ja és f2p fizetési modelt én sem tartom lehetetlennek a jövõben teraban sem . De ez nem feltétlenül rossz . Ha a cégnek úgy jobban meg fogja érni akkor vált arra, ennyi .
Fincsinek meg van egy velemenye amit néha furcsán ad elõ és szeret trollkodni , de ezt már megszokhattuk. Nem tehetünk úgy sem mást mint megszokjuk :)

I am so awesome [Keeper The Tank]

Nuclearity
a SWTORnál ezt tudni lehetett, hogy nem lesz egy hosszú életû dolog. Én ezt meg is mondtam minden ismerõsömnek. Ennek ellenére volt olyan aki megvette, mert nagy Star Wars fan. Aztán õ is rádöbbent, hogy igazam van. TERAval kicsit másabb a helyzet. Mert maga a játék jó, és elrugaszkodik a WoWot majmolástól hacsak a harc rendszert vesszük, míg pl. az általad példaként felhozott játékban az egyedüli pozitívum általánosságban a quest rendszer volt (mondjuk inkább a voice acting inkább). Lényeg, TERA nak még ezzel a modellel is van helye a piacon, és életképes, a többi a kiadón múlik ami úgy látszik képes idõben patchelni (mostmár). Azt nem mondom, hogy egy EME minõségû szolgáltatás, de legalább nincs féléves patch lemaradás mint más játékokban. Az aktív játékos bázist pedig kb hidegen hagyja pont ugy a GW2 mint a TSW is hidegen hagyta, durván 1 hónapig a WoWba visszatérõk fognak lekoccolni, de csak míg ki nem tolják az új contentet ami általában nem is egész 1 hónap. Ne temessétek a játékot ilyen korán, ha arra vártok, hogy F2P legyen, hogy végre játszhassatok vele akkor még sokat fogtok várni.

Sir Quno Jedi
Tehát az lett. Most az a pár nap/hónap ide-vagy oda nem számít. Mostantól épeszû ember NEM veszi meg a dobozos szarjukat, sem a gamerkártyájukat, hanem kivár.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Majd õsztõl.
Nem lett f2p az swtor.
Sir Quno Jedi
SWTOR is f2p lett, pedig nemrég még 20k öltem bele én baromállat. Soha többet, én MMO-ért nem fizetek (kezdéskor biztos nem), ha ingyenes, megnézem elõször (és utánna SEM :D).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nuclearity
újabb fincsi, újabb remény hogy õ is továbbjátszhat majd "Szaftossuna" fedõnevû karakterével.

Varsz meg egy kicsit nemsokara ugy is f2p lesz:D
Nuclearity
1xxxx et? kapásból 8667 Ft az oldalon ahol én (mi vettük). Az originen 35€ az 50 helyett per pill. És ez csak két oldal ahol van leárazás. Csereberélni nem hiszem, hogy bérki is fog, az itteni emberek jelentõs része játszik, a maradék meg trollkodik. (ajánlom figyelmedbe EZT az oldalt. Megbízható és gyors oldal. szintén megbízható és gyors pl Iceákos aki pl Magyar, oldalát megtalálod ITT. Itt pl. csak 8000 ft. de ha keresgélsz még ezalá is mehetsz szerintem.

Engem érdekelne , de 1xxxx-t nincs kedvem kiadni érte. Azért mertem bátorkodni és megkérdezni hátha valakinek van egy megunt. Tudnék érte adni megunt Rift et ,megunt WoT ot. <#nyes><#nyes>
Nuclearity
De azért olvasgatod a halott játék forumát... ;)

torrente111
halott játék.

Nem hiszem, hogy nem játszanának a játékkal. Én legalábbis játszom és magam körül látok még néhány maréknyi játékost, akik szintén aktívan játszanak. Egyrészt nyár van, másrészt meg - nem megbántva ezzel az sg fórum közösségét - futó játékok esetében az sg.hu fórum leginkább arról szokott szólni, hogy a játékosok hogyan tépik egymást vélt vagy valós sérelmeikért. Namost itt úgy néz ki ilyenbõl relatív kevés van.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Úgy látom ezzel a játékkal már senki sem játszik vagy a fórum halt ki teljesen.
Szó sincs semmi ilyesmirõl. Csak régrõl rémlett ez a ládás dolog és rákérdeztem. Nálam a GW2 eleve nem játszott, de most hogy a legtöbb haverom - akik velem ellentétben ki is próbálták - igen negatív feedbackeket adtak, így végképp semmi okom sincs arra, hogy akár ki is próbáljam. Egyébként továbbra is a TERA nálam a favorit.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Valaki megunt Tera accát nem cseréli mondjuk egy WoT accra ? Üres is érdekel.
Meno csak nem GW2 fele kacsintgatsz? Ne aggodj nem kotekedesbol irtam csak multkor lattam, hogy a lada miatt irtal variance GW2-re. Gondoltam megkerdezem akkor most mi a palya nalad. Sorry az offert csak Tera Variance oldalon nem lehet irni mivel 2 hetes cucc letiltotta a chatet.

Veni, vidi, vici

xerb
Elado 2 darab tera acc.
Egy Collectors es egy standard . mind2 preorderes.
Egyiken 60lvl tank a másikon egy 50 körüli priestel .

Eladó lenne egy Tera Standard dobozos verzió. Tatabánya környékén személyesen.. Ár stb megbeszéljük (olcsón)
Még kb 10 nap játékidõvel... barátnõé volt õ inkább mással játszik..
Kari lvl 50 ijasz, human female Esssenia PvP serveren. Thx

Érdeklõdni itt.

Illetve: [email protected] -on.
Prody
Na megnézem... van trialom. Remélem nincs lag, City of Heroes-nál sem volt.

Prody
US szerveren nem érdemes tolni? Ott nagyobb a populáció... És több a patch is.

Sziasztok!

kipróbálnám a játékot, de nem tudom még hogy melyik szerveren kezdjek neki. (EU)
A 2 pvp jelölésû szervert néztem ki (Essenia, Samael) mivel a pvp jobban érdekelne.
Azt olvastam hogy a Essenia szerveren sok játékos van de viszont laggok is vannak emiatt, a másikról viszont nem nagyon találtam infót.

Valaki tudna esetleg ezekrõl a szerverekrõl nyilatkozni, hogy mégis kb mekkora a játékosszám, mennyire játszható stb
vagy hogy melyikre érné meg jobban menni?
én ott tolom. Itt a linkje. :)

Hello!

Nem játszik valamelyikõtök valami tört szerveren?
Marfy
Mint minden más hasonló stílusú játék + d3.

farmolj. errõl szól a játék :)
Vennék Essenia és Allemantheia szerveren goldot.

AMD Athlon II X4 3,2Ghz | 4 GB Ram| Gigabyte HD 6750 1Gb |Win7 Ultimate 64 bit

Sziasztok!

Eladóvá vált a TERA Standard Editionom.
Az eladás oka: Lejárt elõfizetés, megunt játék (3 napot játszottam). Lvl26 lancer van rajta, PVP szerveren (EN). Magyar guildban van a karakter.

Ára: 6500 forint.
A vevõnek elõ kell fizetnie ha játszani akar, ami 3000 forintba kerül bankkártyás utalás esetén, így 9500 ft-ra jön ki a játék, webshopokban 11000 ft + PK (kb 12500 ft).

Akit érdekel az érdeklõdhet emailben.

AMD Athlon II X4 3,2Ghz | 4 GB Ram| Gigabyte HD 6750 1Gb |Win7 Ultimate 64 bit

Nuclearity
van ingyenes demo, vagy még holnapig megy a free trial is az EU ban, nézd meg a hivatalos honlapot, ott mindent megtalálsz mit merre meddig.

Megkérnék valakit küldjön nekem 1 trial lehetõséget az [email protected] -ra letöltöttem és kipróbálnám, hogy fut mielõtt penzt adok érte

Nuclearity
Jelenleg az egyik (ha nem) a legnépesebb szerver. Vannak Magyarok dögivel.

Sziasztok ma vettem meg a játékot és 1 kis segítségre lenne szükségem.

Lehet kérdezték már úgyhogy ezt nézzétek el nekem :)

melyik szerveren van a legtöbb magyar? :D én az essenia pvp-n kezdtem karit remélem azé ott is vannak magyarok.
Nuclearity
level 60 ra csak a questekbõl 6k+ goldod van, alaptökének nem rossz minden másra meg ott a mastercard.

Én jelentkeztem Daar néven hozzátok.
Most nincs befizetve, de majd befizetem ha jönnek a BG-k. Engem az érdekel inkább mint az open world pvp, abból tényleg legtöbbször csak a gankelés van.

Amúgy (maniac001-nek) nem ördöngõsség pénzt szerezni, a kisebb insták szólózása nekem jó pénzt hozott az arany cuccok eladásával. Nekem lvl44-re 1700 gold jött össze, ami szerintem azon a szinten nem rossz lóvé.
BTW most néztem, nem is egy szerveren vagyunk. De csak a te kedvedért felhúzok egy karit ott és felvehetsz a klánodba, biztos jól elvitáznánk ts-en :)
Elõször nem értettem mire írod ezt, de nem. Én mystic-el toltam meg volt egy papom. Igaz volt archer de lvl27-en pihen.

Amúgy menorel írta hogy a heti 2-3 HC-hoz farmolni kell. Mivel nem vagyok (és nem is leszek) max szinten ezért nem tudhatom, de én elhittem neki.
"de a lényeg hogy ott nem kell napokig farmolni hogy instázhass."
Persze, mert te napokat farmoltál, hogy instázhass... Jah nem. Komolyan kezdesz fárasztó lenni. Btw, te vagy az a maniac, aki beadta az appliját a Renegade-be lvl44-en és áradozott a játékról? Csak kíváncsiság... :D
Nuclearity
Ha már ilyen küldi IS van, kérlek mondj olyan küldit ami TERA ban nincs?

Nuclearity
ezután a kijelentés után tényleg huzd fel a karaktered lvl 60 ra, mert ha TERA ban az instázás viszi a pénzt, ott nagy a gond.

de ilyen küldi IS van. itt meg mind ilyen. de a lényeg hogy ott nem kell napokig farmolni hogy instázhass. az endgame ott hozza a lét nem viszi iszonyat módon.
Nuclearity
maniac, ennyi erõvel mint mondtam, minden mmo grindes, hisz a WoWban hogy fejlödtél? persze hogy ölj meg ebbõl ennyit, szedj össze ezt azt...stb, vagy nem igy van?

És az jó hogy hónapokig farmolsz hogy legyen pénzed és 1 év alatt se vagy max szintû?
Nekem eléggé sajtreszelõvel rejszolás gyanús a dolog.
true story :) nem sokan emlekszenek mar arra mikor nem volt auto ss es a mob fele hp-jat anelkul utoted le mert nem volt penzed :DD

the world is mine

"Márpedig a TERA-ban nem dobják utánad a pénzt. Van aki eltengeti magát a daily questekbõl behúzható napi 120-150 goldból, végül is lassabb progresszel az is elég, de a legtöbb játékosnak ennél sokkal több kell, ezért mi marad: mész és ölöd a mobokat/BAM-okat."

hát nem tudom nekem nem így jön le. én viszont nem élveznék egy L2 grindfest-et. egy munkahely bõven elég
xerb
"És ha ez nem igy van az már koreai grind szar, hát szépen tölts le egy L2-t, alap c1 kliensel, és kezdj már el felhuzni 1 karaktert, és amikor majd 3 hónap mulva napi 10 óra grind után, még mindig csak lvl 40 környékén jársz, és lesz 2 db skilled, és arra nem lesz pénzed hogy fingjál egyet, majd akkor rájösz milyen az igazi koreai grind mmo"

Ez nálam mindent vitt. És mennyire igaz . És mennyire jó is volt az.
Mmoban azért játszol mert ha szenvedsz valamiért --> megkapod a jutalmad --> elégedett leszel.
Minnél többet szenvedsz/dolgozol valamiért annál nagyobb az elégedettség/sikerélmény amikor megkaptad.
Ez volt régen egy mmo varázsereje. Nekem legalábbis . És imádtam.
Tera nem hogy grindfest , de inkább atomcasual mmo. Hónap alatt kihúzod a karit. Nem bírsz minden questet megcsinálni , olyan gyorsan haladsz . A fejlõdés során tömnek a gold cuccokkal, pénzel.Az instákban simán jó a droprate. Nem értem miért sírnak emberek.
A régi szép idõk mikor egy mmoban húztam 6 óra alatt 5% xp-t és happy voltam. A régi szép idõk :)