Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szombaton valaki nagyon szidta ezt a guildet a global chatet, elég alpári módon, szóval nem tudom mennyi lehet igaz.
Ha esetleg van még olyan játékos aki a Frayan nem talált guildet és szeretne, szívesen látjuk õket a Pénz és Särm klánban. Aktív társaság, PVE és PVP egyaránt, illetve van teamspeak 3 is.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Parasite Eve 2, best game EVER!
Enma Ai néven fogok futni priest-ként ha kellek majd. 😛
Sorcererrel játszok, 9 percet ir, ami gyakorlatilag 30 perc...
Amúgy csak beírtam lfg csatiba hogy: Healer LFG BoL és 5 sec múlva jött az inv <#taps>#taps><#idiota>#idiota>
TOMONOR: Lehet, hogy haverokkal és kis pinget akarnak/akarunk?
Lenyomtam elsõ instát, healeltem... nem volt nagy gond.
Továbbra is keresem magyar guildemet Fraya-n.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ám ha meghal a karakter, kell valamit csinálni? Úgy értem annó L2-be kellett valami tekercset elnyomni. D3-ba meg gyengülnek a cuccok. Itt jár valamivel a halál?
Ide már beregeltem az okés eddig. 😊
Amit feltelepített azt töröljem akkor és ezt telepít ?
Szerintem te is beszoptad, mint én. Az elvileg az amcsi kliens. IDE kell regelni és INNEN kell lehúzni klienst 😄
Lehet ostoba kérdés de:
Hol találom én a játékon belül (szerver választása) a Veritas stb szervereket ? Nekem ilyet nem ad be lehetõségnek hogy csatlakozhatok oda.
Ami van : Celestial Hills / Ascension Valley / Tempest Reach / Valley of Titans / Lake Of Tears / Mount Tirannas
Vmit én rontottam el vagy simán benézem a dolgokat ? Egyszerûen beregeltem és ennyi. Thx.
Healer, Lancer hiányunk van!
Illetve az lehet hogy kimaradt, hogy targetelni is tudsz, elnyomod a spellt megváltozik az célkereszt, ráviszed az emberekre, ekkor "bezöldülnek", többet is ki tudsz választani, és kattitasz.
Eddig találkoztam olyan heallel, hogy lerakok egy kört és ott healel mindenkit, körülöttem két embert healel, meg elõttem egy körben healel. Akkor gondolom így fog mûködni?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A szerver nevérõl Freya jut eszembe... óóó régi szép idõk!
Volt ott nekik 1 mail cím arra küldtem 1 levelet.
De azért köszönöm
Tudtok vmi megoldást a 2690-es hozzászóláshoz?
Köszönöm