Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marfy
Mennyi az aktiv tagok száma? Illetve van szintmegkötés?
Szombaton valaki nagyon szidta ezt a guildet a global chatet, elég alpári módon, szóval nem tudom mennyi lehet igaz.

Sziasztok!

Ha esetleg van még olyan játékos aki a Frayan nem talált guildet és szeretne, szívesen látjuk õket a Pénz és Särm klánban. Aktív társaság, PVE és PVP egyaránt, illetve van teamspeak 3 is.
Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fec papa
Remélem azért kesztyût nem akarsz vásárolni mert lehet nem lenne ekkore méretben. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Marfy
Mekkora dagad nyúl.

PVE szerveren nincs outlaw pvp, ennyi. Nem tudsz és nem tudnak gankelni, csak gvg, duel meg battlegroundokon van lehetõség a pvp-re.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SirAlo
PVP es PVE szerver kozott mi a kulombseg? PVE szerveren nem lehet pvpzni ? Nekem univerzalis szerver lenne a jo ahol pvp es PVE is van

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Fpocok
Új armor mindentõl megvéd. Áthatolhatatlan 😄

LocalPatriot
Én is ma kezdtem karit a Veritas szerveren. Eddig mindig beengedett egybõl.
Balderen még mediumos szerver tehát van rajta még hely bõven, magyarok is akadnak szép számmal. Magyarok és Insomnia nevû klánokat ismerem, összesen kb 150 taggal.

Fpocok
Korábban voltak gondok a bejutással... de ma már jó 😄

SirAlo
Ertem, meik szerveren vannak tobb magyarok? hol induljak ?😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Lowos szervereken nem volt és nincs is gond a bejutással, ellenben rengeteg játékostárs van így is.

Fpocok
TB azt mondta rá, hogy "suprisingly, seriously FAIR". Tehát jó free szempontból... már ha bejut az ember 😄

Megéri, én eddig 30 szint alatt semmilyen korlátozással nem találkoztam, és elvileg késõbb is bõven el lehet lenni ingyen, legalábbis is ezt mondták a játékban. Ez eddig a legjobb f2p modell amivel eddig játszottam.

SirAlo
Hello, mennyire korlatoztak le a jatekot a f2p bevezetessel ingyenes jatekosoknak ? Megeri ingyen jatszani ? Vagy fel lehet esetleg oldani a korlatokat majd jatekbeli penzel is?

Fpocok
Közben rájöttem, mi a gond. Nincs meg a recommended item levelem 😄D Ezért nem tudok menni oda. Így nyomtam végig elõbb akkor 😄

Hell Girl
Mivel Fraya tele ... Veritas szerverre fogok menni.

Enma Ai néven fogok futni priest-ként ha kellek majd. 😛

Marfy
Minimap alatt van egy ikon arra rákattintasz, kiválasztod az instát és find group, ennyi 😊.
Sorcererrel játszok, 9 percet ir, ami gyakorlatilag 30 perc...

Fpocok
Nem nagyon jöttem rá, hogy mûködik 😄 WOWban, meg TSWben egybõl értettem, de itt valahogy nem akar. Vagy csak nincs senki ott, nem tudom?
Amúgy csak beírtam lfg csatiba hogy: Healer LFG BoL és 5 sec múlva jött az inv <#taps><#idiota>

Marfy
LFG-vel voltál instában? Ha igen mennyit vártál?

Hell Girl
Már telepíti ... 1 hét és kész is lesz. 😄

Fraya vagy Veritas ? 😛

Fpocok
Szerintem le kell szedni újra.

TOMONOR: Lehet, hogy haverokkal és kis pinget akarnak/akarunk?

Lenyomtam elsõ instát, healeltem... nem volt nagy gond.
Továbbra is keresem magyar guildemet Fraya-n.

Nem értem miért menekültök az NA verziótól.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

LocalPatriot
Köszi, meglesem ezt a kettõt akkor.
Ám ha meghal a karakter, kell valamit csinálni? Úgy értem annó L2-be kellett valami tekercset elnyomni. D3-ba meg gyengülnek a cuccok. Itt jár valamivel a halál?
Hell Girl
Hmmmm ... ügyes vagyok akkor. 😄

Ide már beregeltem az okés eddig. 😊

Amit feltelepített azt töröljem akkor és ezt telepít ?

Fpocok
😄
Szerintem te is beszoptad, mint én. Az elvileg az amcsi kliens. IDE kell regelni és INNEN kell lehúzni klienst 😄

Hell Girl
Ahoj.
Lehet ostoba kérdés de:
Hol találom én a játékon belül (szerver választása) a Veritas stb szervereket ? Nekem ilyet nem ad be lehetõségnek hogy csatlakozhatok oda.

Ami van : Celestial Hills / Ascension Valley / Tempest Reach / Valley of Titans / Lake Of Tears / Mount Tirannas

Vmit én rontottam el vagy simán benézem a dolgokat ? Egyszerûen beregeltem és ennyi. Thx.

Fpocok
Frayan van magyar guild, ahol szeretnek pvezni? Kivel tudok beszélni? Kit kell leszopni? 😄

Master Enigmatic Scroll-t kell nyomogatni az itemre ész nélkül aztán vagy beadja a masterworköt vagy nem.
Sziasztok lenne egy kérdésem ,hogy lehet egy itemböl masterwork-kot csinálni?
Fpocok
Healer meg tank... micsoda meglepetés 😄

Sziasztok, Enclave magyar klán szeretettel vár mindenkit, a Veritas szerveren, Muryka Roobeert, Neala, õket többnyire megtaláljátok egy PM el.

Healer, Lancer hiányunk van!
musha
dettó 😊 ezért mentem annó Frayára.

Marfy
Nekem még a bétában volt priesttem, de amúgy úgy mûködik ahogy írtad.
Illetve az lehet hogy kimaradt, hogy targetelni is tudsz, elnyomod a spellt megváltozik az célkereszt, ráviszed az emberekre, ekkor "bezöldülnek", többet is ki tudsz választani, és kattitasz.

Fpocok
Igazából csak az érdekelne, hogy max szinten hogy megy a heal? Mert mivel nem hotkeyes, nem egyesével kell kiválasztani a társakat és healleni...
Eddig találkoztam olyan heallel, hogy lerakok egy kört és ott healel mindenkit, körülöttem két embert healel, meg elõttem egy körben healel. Akkor gondolom így fog mûködni?

38-as priest jelen

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Fpocok
Ha van itt egy magas szintû priest, írjon rám pls.

Marfy
Tudtommal a Veritas, Fraya vannak magyarok illetve PVE. Bár nem tudom mennyire lehet rájuk bejutni, ha nincs ott karaktered.

LocalPatriot
?
Eddig Balderen voltam. Voltak magyarok, de állandóan le Pk-ztak.
BoneDragon
deja vu

LocalPatriot
Új karit kezdenék, és olyan szerveren ahol nincs pk, ill. vannak magyarok. Hol kezdjek?
Fpocok
Frayara... sor nélkül! <#eljen><#taps>
A szerver nevérõl Freya jut eszembe... óóó régi szép idõk!

nem tudok a supportra se belépni mert oda meg nem enged
Volt ott nekik 1 mail cím arra küldtem 1 levelet.
De azért köszönöm
Fpocok
Kedvedért megnéztem: Nekem sem küld emailt, szóval náluk a gond. Írj supportnak, hogy meg akarod változtatni.

Sziasztok!
Tudtok vmi megoldást a 2690-es hozzászóláshoz?

Köszönöm
Marfy
Értem, köszi! Megyek és megkeresem.

Fpocok
Meg nem mondom a nevét ,de a fõvárosban van egy vendor, ahol pénzért tudsz bõvíteni. Egy pocok az árus, de nem tudom a helyét.

Marfy
Hogy tudom a táskám méretét növelni?

Fpocok
Reggel óta benn vagyok Frayason. Most lett meg a pacim 😄