Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Engem jobban zavar a gtfo, lol omg "szavak".
De tény, hogy nem csak a kisebb korosztály használja.
Marfy
Bocsánat lemaradt a tisztelet a kivétel <#worship>

BoneDragon: Nem lehet életkorhoz kötni, több munkatársam is használja levelezéskor (nem hivatalos leveleknél persze) ezeket és 40-50 közöttiek.

Sajnos még nem sikerült rájönnöm a miértjére, de engem nagyon irritál xdddd

BoneDragon
Meg a trollok.

Fpocok
XDDDDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azért ne általánosítsunk! Vannak olyan magyar guildek, ahol nem divat sem a káromkodás, sem az általad "kedvelt" jelek, ahogy voltam olyan nemzetközi klánban, ahol jellemzõ volt a használatuk.
Sajnos az F2P-re váltás felhígította a játékosbázist, ez ezzel jár.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

BoneDragon
Ebbõl tudod, hogy még kiskorú az emberünk, aki azt hiszi viccesebb lesz ha odarak 5362372 szmájlit a végére.

LocalPatriot
Ja okok.
Én két napot bírtam asszem a Reckoning guild-ban.
Aztán egy norvég sráccal ismerkedtem össze, és hozzájuk csatlakoznék.
Mondjuk azért az az 5 nap elég durva, amíg nem lehet máshova csatlakozni.
Marfy
Magyar guildrõl beszélünk mindketten, nincs félreértés :).

LocalPatriot
Most ezt nem értettem, vagy Te értettél félre.
Azt mondtam, hogy ne lépjen be magyar guildbe mert vicc ami ott megy.
Inkább keressen egy külföldi guildot, mert ott sokkal értelmsebbek.
Marfy
Ha bírja a szemed, hogy minden mondat végén az Xd XD asdasd áll akkor nyugodtan, nekem már a látványától is 200 a vérnyomásom...
Érdekes módon külföldieknél sosem látom ezeket a ganaj jeleket.

LocalPatriot
Ne akarj magyar guildba menni...
Nekem is ez volt anno az elsõ kérdésem, de most inkább oda mennék ahol nincs magyar:D
Hell Girl
Veritas illetve Fraya szerveren.

Sziasztok!

Melyik szerveren van legnagyobb esélye, hogy magyarokkal találkozom?

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nem akar mûködni nálam a játék, elindítom a launchert de nem történik semmi. Ha rámegyek az ikonra még egyszer az üzit dobja fel: "The TERA Launcher is still running; please try again in a moment." Már mindent próbáltam de semmi. AZ üzenet elõtt feltelepítettem a játékot 4 órába telt, de a patch-elés 99%-on megállt. Akkor letöröltem a játékot, de utána ha rámegyek a telepített launcher-re, ez a probléma áll fenn. Nem tudom mitévõ legyek, Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm! Üdv.: Moraja
Fpocok
Amióta újra elkezdtem tolni, most tapasztalok elõször sort Isharan. Ez még belefér.<#eljen>
Ügyesek, hogy addig is egy jó nõi segget lehet bámulni :D

És a casterekkel szemben? :D

https://www.twitch.tv/sp1gu

Enosh Chan
Hali! Van valami tippetek jó gold farm spotokra? Teljesen kiurultem enchant miatt es nem tudom hova menjek -.-

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Engem eddig mindig megvert <#hehe> (Warrior) :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lancer mennyire tud érvényesülni PVP-ben?
Mert igazából tank szeretnék lenni, de ha nem ér semmit akkor nem kezdek bele.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Na végre, megtaláltam, hogy hogy lehet kikapcsolni az Xbox 360 Controller kijelzését! <#taps> Itt van róla leírás, ha valakit érdekel!

valószínûleg a fülei csak dísznek vannak, és a farkán keresztül veszi az adást...
Marfy
Az elinnek van rendes emberi füle és állati is, de melyiken hallhat?

LocalPatriot
Azt hol tudom megnézni melyik szerveren, hányan játszanak?
Csak mert Veritas szerveren elég kevesen vannak mostanába... van valalmi oka?
Na szerencse én is utána néztem google n és találtam egy egyszerûbb dolgot csak kicserélsz egy filt és máris mûködik .
na jó .... rakjam újra hat király ... 1-2 nap csak mi ez nekünk
lool bár ne ne néztem volna a fórumot 3 órán keresztül kösz szépen meg is lesem mûködik e
Marfy
Ezt találtam a neten, igazából csak a googlebe kellett beírni :).

Helló ! Van egy nagy gond megint a játékkal és nem kapok rá a hivatalos oldalon sem semmit ha valaki találkozott a problémával és tudsz valami megoldást írd le megkérlek szépen. Elindítom a lanchert de nem jön elé a be-loginoló ablak, "PATCH PROGRESS 100%" a töltõdõ csíkban meg ez van kiírva "Unable to determine current version" (Nem sikerült meghatározni a jelenlegi verziot) töröltem a fõkönyvtárba lévõ gl_v2 adatot de semmi! ...
Marfy
<#nevetes2>

Fpocok
Elolvastam... Ok.

Ogé.

inter15
Kipróbáltam... Letöröltem

Megvan.

Köszönöm.

Fpocok
Telepítés megkezdésekor meg tudod adni, hova rakja fel a játékot.

Tökéletesen mûködik .Viszont most meg nincs elég hely a "C" meghajtómon.
Azt lehet valahogy módosítani?

Köszönöm.

Délután kipróbálom.

inter15
Magad uram ,ha szolgád nincs :)

Belépsz abba a könyvtárba ahová telepítetted a TERA -t.
Kitörlöd a gl_v2.version file t .

Letöltöd ezt az állományt TERAFIX , majd lefuttatod. Már csak a launchert kell elindítanod és futni fog .<#hamm>

Marfy
Igen.

Hello!
Zuras szerón van magyar légió?!
szeretnék csatizni ha persze lehetséges :D
Aionnal toltam anno,nem új ez sem! most 20as warr. vok!
Üdv.
inter15
Még mindig " NO downloads error detected " és áll a telepítõ az elején .

Maga a játék is ennyire gyenge mint a telepítõje ?

egy dologban reménykedjetek, és imádkozzatok, hogy support segítségére sose legyetek ráutalva...
február 5. óta várok válaszra, már complaineltem is (ami prioritást élvez) és még mindig semmi....
Marfy
Én is csak tanulgatom, mert 30 vagyok még csak. De kérdez csak, ha tudok válaszolok, de annyi biztos, ha hatékony akarsz lenni, sok skillt kell használni.

Ha nem vagy új az MMO témában, akkor tudhatod, hogy leggyorsabban a healer és a tank karakterek kapnak partit(warrior,priest,lancer). De mint lentebb említették van dungeon finder így bármivel kapsz partit pár percen belül.

Nincs legjobb kaszt, csak a te játék stílusodon múlik, hogy mi lesz neked a legjobb. Ha melee beállítottságú vagy és mondjuk tank, akkor ha lassabb de kemény karaktert akarsz akkor a lancer a neked való, ha ugrabugrálós "rugó" szerût, akkor warrior, ha rohadt lassú de odab*szós damage dealert, akkor berserker, és így tovább. Ki kell õket próbálni :)

BoneDragon
Nem kell még azt se. Mondom prologue azért van, hogy kipróbáld lvl20ig a classokat. Én így választottam nekem megfelelõt. Olyan meg nincs, hogy nem kapsz partyt, azért van a dungeon finder.

Fpocok
A "melyik jó class"-ra ne várj választ. Amennyi ember, annyi vélemény.
Ha az kell, hogy mindig kapj partit, gyere Priestnek vagy Lancertnek. Amúgy meg próbáld ki, húzz fel mindenbõl egy 10est és meglátod :D

LocalPatriot
Jó, tudod mit, igazad van.
melyik class jó? - azért kérdeztem, hogy Nektek mi a tapasztalataitok eddig, mit ajánlotok? Pl. könnyebb vele játszani, mindig kap partyt, stb. Nem tudtam, hogy van-e olyan class amibõl annyi van mint égen a csillag, és sose kap partyt. Iylenekre gondoltam.
De ezentúl Isten ments, hogy kérdezzek bármit is. Mindenhol ez a szokás, hogy ne kérdezz, nézz utána. Ezentúl ez lesz.

Bocsánat!
BoneDragon
Olvass vissza milyen kérdéseid vannak. Ha kicsit is gondolkoznál ezeket a játékban 5percen belül megtaláltad volna. Gondolok én ilyen kérdésre melyik class jó (facepalm). Ami neked fekszik. Azért van az a rohadt prologue, hogy végig tudd nézni lvl20-as szinten a classokat. Ott ki tudod próbálni a skilleket, stbstb. Nagyobb szinten már csak 1-2 plusz skill lesz. Kicsit gondolkozz kérlek, mielõtt felteszel egy kérdést. Szívesen segítek de ez már...

LocalPatriot
7 évig lineage 2-ztem. NF szerveren 4-szer voltam hero, mysticen 6-szor.
Lineage 2-ben, nem egy skill volt, ami kis szinten jó volt, majd késõbb kaptál olyan skillt, csak erõsebb volt.
Mivel Tera nekem új, a múltbeli tapasztalatok miatt kérdeztem.

Neked nem való a fórum, mert a fórumon kérdeznek, és arra válaszolnak. ha neked ez nem megy, mert tipik buta magyar vagy, akkor minek írsz?
BoneDragon
Minden classnak sok képessége van, neked nem való mmo. Olyanokat kérdezel, hogy égnek áll a hajam. De minden tiszteletem a türelmes embereknek akik még mindig hajlandóak válaszolni neked. :)

Fpocok
Jó ezt hallani. <#eljen>
Majdnem megcsináltam mindent, márcsak configban kell állítani, csak most ugye karbantartás van.