Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul utólag is tudod a színeket fixálni. Nálam Ilyen lett.
Parasite Eve 2, best game EVER!
1. Igen, akárki lekaratézhat pvp szerveren, kretén vagy ha sírsz emiatt, miután önként mentél pvp szerverre. Ha nem tudtad, mit jelent a pvp szerver, az nem mentség, inkább ciki.
2. Nem, valahol biztos irta a hud, hogy veled most emberkednek, vagy nem, figyelj oda, mert ritka nagy szégyen, ha csak akkor veszed észre, hogy éppen ölnek, ha azt neked kiirja a hud nagy betükkel.
Mindenki sírásként fogja fel ami írtál, mert az is. Ha azt gondolod, hogy fórumra beírod, hogy téged 2x is megöltek 1 óra alatt, biztos erre verik a kis 10 éves ártányok, egy pvp szerveren, és hogy majd most mindenki veregetni fogja a válladat, és egyetérteni veled, akkor te vagy eltévedve.
Pvp szerveren nem sírunk a pvp miatt, azért megyünk oda. Fõleg nem 2 halál miatt 1 óra alatt. Mi lesz ha késöbb majd kelsz fekszel egyfolytában, és komplett klánok nem fognak élni hagyni, csak mert megtehetik, hogy megöljenek, és meg is fognak. Irány pve szerver, aki nem hajlandó ezt elfogadni, és nem akar ilyen feltételekkel játszani, annak az való.
Kedves egy közösség ez, de vannak dolgok amiket csírájában kell elfojtani, mert ha mindenki beírja ide, azt amikor igazságtalan, vagy elõnytelen harcban alul maradt, akkor naponta 1000 új poszt jönne, és mást se lehetne olvasni. :)
1.Igen, akárki lekaratézhat menet közben, nem te vagy a kretén.
2. Nem, valahol biztos írta a hud, hogy veled most emberkednek, figyelj oda. Ha sírásként fogod fel, nem én tévedtem el.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Felrak egy pajzsot ami 7063 sebzést nyel el 45 másodpercig. Értelem szerûen, ha beléd ütnek egy 15k-t, akkor rögtön leesik. Valamint 1 manapontot vesz le 14 sebezõdésenként (szép magyar szó).
Felrakod a pajzsot, beléd ütnek 1400-at, a pajzs felfogja, viszint cserébe 100MP-t levon.
Kicsit tudok csak angolul. Köszönöm!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Csak azért is érdekelt, hogy majd otthon ne kelljen keresnem, ne azzal menjen el az idõm.
Én 1k goldot kaptam a 6 db-ért. Bár lehet Veritas-on 200 lett volna a jó ár... mind1 este kiderül.
60as szinten is ilyen sokat kell várni hogy behívjon instába mint, alacsonyabb szinten?
De akkor majd megnézem este.
Én tegnap minden gond nélkül tudtam venni tallért. Vettem egy NM lovat, meg strongbox key-t. Most olyan kérdésem lenne, hogy én a Veritas szerveren játszok, hogy mennyiért szokták eladni azt a key-t? Mert lehet hogy jól át lettem verve...:S 6db-om volt.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Mármint nem jó, de legalább tudom, nem nálam van a gond.
Szóval van pár olyan küldetés, amikor gyûjtögetni kell. 4db növényt, vagy kagylót stb. Ilyenkor odalépve a tárgyhoz, kiírja, hogy easy, és kis matatás után megvan az item.
De ezen kívül, vannak olyan tárgyak, kristály stb, ami nem kell a küldetéshez, de lehetne vele valamit csinálni, és minden esetben faild-et kapok. Nehézségi szintje ilyeneknél Hard. mit kéne fejlesztenem, vgy hogy, ill. mire jó? Craftolsához adna matit?
Azért is kérdezem, mert minden karakter szedegeti fel az ilyen priso kristáyokat. De én nem tudom...:S