Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*rerollol :P
Nekem speciel akkor van sikerélményem, ha sikerül kiprovokálni az alant írtakat, de biztos ilyen is van amit írtál :) Meg olyan is, aki az általad írt kifogás mögé bújva relollol PvE szerveren :3
Fpocok
Bandicam és még utólag fixelem a fényerõt, szaturációt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

És te mit használsz ??Vagy utólag fixáltad a színeket ?
Marfy
<#taps>

Fpocok
Akkor ne azt használd...
Ráadásul utólag is tudod a színeket fixálni. Nálam Ilyen lett.

Sajnos a Fraps így vette fel :( játék közben nem ilyen volt :)
Fpocok
Van aki alapból béna a játékokhoz és csak úgy van sikerélménye, hogy olyanokat öl, akik hátrányban vannak vele szemben.

XeeN
No offense, de elég beteg a hozzáállásod... A PK egy genny dolog, ez vitathatatlan. A PvP közel sem egyenértékû vele.

Fpocok
ÁÁÁ... a színek.... a szemem....

Szoktam PK-zgatni Pathfindernél a bamozókat. Miért? Szimplán provokáció, vegye fel a PvP geart és jöjjön vissza (ilyen alig van); jöjjön vissza több emberrel, max én is hozok segítséget; küldjenek GvG-t; sírjon nekem sort PM-ben, beleadva minden fájdalmát és sérelmét, hogy megnyugodjak: egy újabb f2p játékos került közelebb hozzá, hogy PvE szerveren rerolloljon/transzfereljen :)))
http://www.youtube.com/v/Dw295ezaKxk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
darth devil
l2-ben minden volt, csak épp tudatos, fair pvp nem :D

War, war never changes.

Fpocok
Játsz PvE-n. Én is ott tolom ez ok miatt.

LocalPatriot
Hát nem tudom, de mint igazi l2 fan, nálam a pvp az amikor tudatosan harcol egymás ellen a két player. Az amikor valaki a bokorból elõugrik, és sunyiba megöl, az PK. Mondjuk itt ilyen nincs. Azért is mentem inkább PVE szerverre:D
Ok, akkor a 2 lehetséges válasz.
1. Igen, akárki lekaratézhat pvp szerveren, kretén vagy ha sírsz emiatt, miután önként mentél pvp szerverre. Ha nem tudtad, mit jelent a pvp szerver, az nem mentség, inkább ciki.
2. Nem, valahol biztos irta a hud, hogy veled most emberkednek, vagy nem, figyelj oda, mert ritka nagy szégyen, ha csak akkor veszed észre, hogy éppen ölnek, ha azt neked kiirja a hud nagy betükkel.

Mindenki sírásként fogja fel ami írtál, mert az is. Ha azt gondolod, hogy fórumra beírod, hogy téged 2x is megöltek 1 óra alatt, biztos erre verik a kis 10 éves ártányok, egy pvp szerveren, és hogy majd most mindenki veregetni fogja a válladat, és egyetérteni veled, akkor te vagy eltévedve.

Pvp szerveren nem sírunk a pvp miatt, azért megyünk oda. Fõleg nem 2 halál miatt 1 óra alatt. Mi lesz ha késöbb majd kelsz fekszel egyfolytában, és komplett klánok nem fognak élni hagyni, csak mert megtehetik, hogy megöljenek, és meg is fognak. Irány pve szerver, aki nem hajlandó ezt elfogadni, és nem akar ilyen feltételekkel játszani, annak az való.

Kedves egy közösség ez, de vannak dolgok amiket csírájában kell elfojtani, mert ha mindenki beírja ide, azt amikor igazságtalan, vagy elõnytelen harcban alul maradt, akkor naponta 1000 új poszt jönne, és mást se lehetne olvasni. :)
Király kis közösség. A két lehetséges válasz az lett volna, hogy:
1.Igen, akárki lekaratézhat menet közben, nem te vagy a kretén.
2. Nem, valahol biztos írta a hud, hogy veled most emberkednek, figyelj oda. Ha sírásként fogod fel, nem én tévedtem el.
Mit keres egy olyan ember pvp szerveren, aki 2 halál után, már rohan a fórumra kisírni a bánatát? Eltévedtél? :)
Ha neked az mentalitás, hogy a táborban küldetésbõl kifolyólag beszélek valami fejessel, miközben valaki hátulról megrak, hát lelked rajta.
Enosh Chan
Azért mert valaki teljesen más mentalitással játszik mint Te, nem jelenti azt, hogy kis tizenéves :)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

BoneDragon
Ennek szerintem nem sok köze van a korhoz, ez pvp szerver. Együtt kell élni vele. :)

Érdekelne, hogy más játékosok figyelmeztetés nélkül leüthetnek, miközben pve-zek? Az elmúlt egy órában kétszer is megtették. Az, hogy miért, már nem izgat. Gondolom a sok tizenéves kis ártány erre rakja telibe otthon a gép elõtt a tenyerét...
LocalPatriot
Nagyon szépen köszönöm!<#worship>
Marfy
Mana Barrier I
Felrak egy pajzsot ami 7063 sebzést nyel el 45 másodpercig. Értelem szerûen, ha beléd ütnek egy 15k-t, akkor rögtön leesik. Valamint 1 manapontot vesz le 14 sebezõdésenként (szép magyar szó).
Felrakod a pajzsot, beléd ütnek 1400-at, a pajzs felfogja, viszint cserébe 100MP-t levon.

LocalPatriot
Valaki pls írja le nekem, hogy a mana barrier skill sorcinal, mit ad, vagy mie jó, mert egyszerûen nem értem:S
Kicsit tudok csak angolul. Köszönöm!
Enosh Chan
Igen, de erdemes csinalni egy LFG-t es teszem azt ha emgvan 2-3 ember nyomni egy Instance Matchinget, akkor max 5 perc tenyleg

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

LocalPatriot
Köszi szépen, csak hát megint elõbb kérdeztem, mint utánanéztem volna...
Csak azért is érdekelt, hogy majd otthon ne kelljen keresnem, ne azzal menjen el az idõm.
Marfy
Ott van a Trainered mellett, de ha jól emlékszem, a megfelõ szint elérésekor küldetés is küld hozzá.

LocalPatriot
Közben neten megtaláltam.
LocalPatriot
Azt meg tudná valaki mondani hogy a glyph vendor hol van? Velikaban?
LocalPatriot
Akkor talán megnyugodhatok estig.
Én 1k goldot kaptam a 6 db-ért. Bár lehet Veritas-on 200 lett volna a jó ár... mind1 este kiderül.
Marfy
A Frayan egy hete ~100gold körül volt a kulcs.

60as szinten is ilyen sokat kell várni hogy behívjon instába mint, alacsonyabb szinten?

LocalPatriot
Munkahelyen vagyok, és tegnap már nem tudtam megnézni, mert critet kaptam.
De akkor majd megnézem este.
BoneDragon
Odasétálsz a brokerhez és megnézed...

LocalPatriot
Üdv!

Én tegnap minden gond nélkül tudtam venni tallért. Vettem egy NM lovat, meg strongbox key-t. Most olyan kérdésem lenne, hogy én a Veritas szerveren játszok, hogy mennyiért szokták eladni azt a key-t? Mert lehet hogy jól át lettem verve...:S 6db-om volt.
Enosh Chan
Az jo, nekem eddig ket es fel ora volt a legtobb amit vartam :D

Fpocok
Imádok tankolni. Legjobb, hogy ha bemegyek a dungenfinderbe, akkor 0 és 5 sec között van a várakozási idõ :D

Nem tudom, hogy mi az oka, de többen, akik TC tagok vagyunk, szintén nem tudunk TT vásárolni. Szóval a problémád nem egyedi. Most sajnos nem tudok utána nézni, mert munkahelyemen le van tiltva az offi oldal, de biztos jelezték már a fejlesztõk felé.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Hell Girl
Valaki tagja a Tera Clubnak ? Illetve vajon miért nem engedi hogy tera thalert vegyek ? Nem tudok rákattintani .... sem a cluv-hoz csatlakozni. Nem értem, venni akarok magamnak mindenféle finomságot a shop-ból.

Ha minden igaz, karbanrartás van, utána lesz elérhetõ az ingyenes karakter transzfer.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Fpocok
Most már jó.

Fpocok
Jó.
Mármint nem jó, de legalább tudom, nem nálam van a gond.

Titan
Bejelentkezi tudtam benne, de a game nem indul el a Play-re...:(

Fpocok
Nektek megy a löncser? Nekem csak forog, mint a hülye.

Fpocok
Jah... Ez. Egyik legjobb dolog, amit eddig láttam...egyszerre lehet cuccokat kiszedni haverral, így nem kell felváltva szedegetni, hanem tudjuk egyszerre. Nagyon jó.

LocalPatriot
Köszönöm szépen nektek a segítséget!!
Enosh Chan
Fpocok válaszához még annyit hozzátennék. hogy ha nem akarsz visszamenni kisebb helyekre fejleszteni, akkor partyzz olyannal akinek eleg nagy az a bizonyos gathering skillje es szedjetek egyszerre a dolgot. Kapod majd te is a pontokat.

LocalPatriot
Ja értem. Akkor menjek vissza régebbi helyekre, és szedegessek fel easy-s iemeket, és egy idõ után, jeézi nekem hogy ez a gathering skill magasabb lett?
Fpocok
Gathering skillt kell növelni. Több, kisebb cuccot kell felszedegetni, és ha elér egy bizonyos szintet, akkor már nem hard lesz és te is fel tudod szedni.

LocalPatriot
Van egy kérdésem, amire nem nagyon találtam választ. lehet az a gond, hogy nagyon nem is tudom mit nem értek...:D
Szóval van pár olyan küldetés, amikor gyûjtögetni kell. 4db növényt, vagy kagylót stb. Ilyenkor odalépve a tárgyhoz, kiírja, hogy easy, és kis matatás után megvan az item.
De ezen kívül, vannak olyan tárgyak, kristály stb, ami nem kell a küldetéshez, de lehetne vele valamit csinálni, és minden esetben faild-et kapok. Nehézségi szintje ilyeneknél Hard. mit kéne fejlesztenem, vgy hogy, ill. mire jó? Craftolsához adna matit?
Azért is kérdezem, mert minden karakter szedegeti fel az ilyen priso kristáyokat. De én nem tudom...:S