Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én 48 on kaptam ha jól emléxem éés sorcival simán vittem. pedig nem 1 tank
am meik szerveren vagy? ha nagyon nemmegy segítek
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem nem adja a bejelentkezés ablakát.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
healer midnenhova kell tehát a mystic alapból elég jó kaszt.
kezdj olyat ami tetszik nézelõdj neten és nézz gameplay vidiket youtubeon én is így választottam és lettem sorci^^
Instára szólóban meg nem is merek gondolni. Még a BOL -t próbáltam az elején 23-24 -es szinten fél óra alatt pucoltam ki az elsõ két helyiséget. :)
Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia
Én így csinálom. Mondjuk az igaz, hogy délelõttönként szinte lehetetlen partit kapni IM -el is.
undorito, amugy.
Kissé megkoptak az emlékeim.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Köszi szépen az infót!
Valaki vett már PET-et? Láttam lehet venni neki kaját, ha nem etetem meghalhat? Esetleg örökre is?
(Lehet hülye kérdés ismét, de L2-be ez volt...)
Oltred
akkor egyszerû megtalálni majd ha elérem az 59 et^^
most mégcsak 35 öt súrolom 3 nap után szóval nem tudom mikorra érek oda:D
u.i.: Khalisa tegnap meghalt. Elsõre. Lehet könnyítették...? bár kétlem.
Ami furcsa nekem, hogy poporit viszont sehol se látok... max npc-be:D Nem mintha zavarna, mert én popori fan (figyeltem hogy írom :)) vagyok.
Valaki írta korábban, hogy hitbox miatt többen poporira álltak át. Most ez nem tudom mennyire igaz, de lehet, hogy ezért nincs olyan sok Aman. De ez azért sem hiszem, hogy igaz lehet, mert Baraka priest annyi van mint égen a csillag, pedig az nagyobb mint az Aman. Szóval nem tudom.
Lehet, hogy hülye kérdés, de priestnek 42esen miért van 25k hpja, amikor nekem szintén 42esen slayerként csak 17k van full staminán?
Más, ebben inkább a véleményeteket kérném..
Aman male vs Human male slayer armor illetve animáció, kinek melyik jön be jobban?
Aman malet kezdtem de egyre inkább húzok a human felé, és még nem késõ csak pár napom van benne.
PvE szerveren vagyok, szóval a hitbox annyira nem érdekel ilyen szempontból.
Ami még érdekes számomra, hogy eddig szinte egyetlen 60as aman male karit sem láttam, nem csak slayert, semmit - van ennek valami különösebb oka, vagy csak nem szeretik a népek?
Na jóvan, sok hülye kérdés, de erre van a forum.
hol kell felvenni mit ad stb.
kerestem leírást de szart se találtam..
elõre is köszönöm