3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#3370 már megjavult most léptem ki -
Pupuci #3369 Biztos van itt olyan, aki Lineage2-vel is játszott.
Szóval úgy "plusszozni" lehet a fegyvereket, mint ott?
És ha igen, akkor hogy? -
Pupuci #3368 Az biztos, hogy én most ki nep lépek :) -
Pupuci #3367 :( -
#3366 Nem az a gond. Megint állnak a login szerverek. Megpróbáltam belépni a másik gépről, de a jelenség ua, pedig a játék fut a gépen. Az is igaz, h kevesen vannak fent, gondolom sokakat nem enged be. -
Pupuci #3365 Próbáld meg azt a repair izét. Én simán bementem. Mint mondjuk tegnap előtt, amikor még minden frankó volt. -
#3364 Unable to connect to login server.
Engem ez fogad... -
Pupuci #3363 Bent is vagyok :p
Ez azt jelenti, hogy valami vendégmunkás van a germánoknál. -
Pupuci #3362 Kivételezik a csajokkal?? Na mindjárt megpróbálom én is :) -
#3361 A feleségemet beengedte, engem viszont nem... -
Pupuci #3360 Még a szar osztrákok sem dolgoznak szombaton!
Kérdésre, hogy dolgoznak-e megrökönyödés és röhögés volt a válasz!
Sőt! Bevett szokás sok cégnél az úgynevezett "Fenstertag". -
Since #3359 Mit szóltok a cash shophoz? Olvastam a TERA Club előfizetésről, és ha jól láttam adnak egy teleportal képességet és oda teleportálsz ahová szeretnél? Természetesen városokra gondolok elsősorban. -
#3358 Megcsinálják. Azért az durva lenne ha hétfőig igy maradna. -
#3357 csak vasárnap nem dolgoznak de ez ne túl nagy vigasz :D,kedden meg már indul a Neverwinter :) -
Pupuci #3356 Elég erősen gétlem. A germán lusta nép, hét végén nem dolgozik!
Sem a hivatalos oldalon, sem a fórumban sem pedig a hivatalos fészbúk oldalon még csak a fülük botja sem mozdul.
Én most kezdtem a játékkal ismerkedni néhány napja. Nézegettem a shopot, de ilíen szupporttal tuti nem költök rá.
-
#3355 Na ez egyáltalán nem megy. Tera oldalon sem lehet belépni accountba. Remélem közben csinálják 1000-el.
-
#3354 És csak hétfőn kalapálnak rajta valamit, aztán rögtön karbantartás :D :D -
#3353 jah nincs szerver,:) -
Pupuci #3352 Szinténzenész. Valami gebasz van! -
Martin #3351 Szerintem feleslegesen törölted. Nálam eleve be sem lehet jelentkezni, ugyanis már odáig se jut el, hogy beírhassam a jelszót. Sőt most már ki is írta, hogy nem tud csatlakozni a bejelentkeztető szerverhez. -
#3350 Hát... ha nem muszáj, akkor én a szaros kis 5 megás DSL-el nem állnék neki megint ;)
Tudod az az érdekes, hogy másik accountal simán be tudok menni!! -
#3349 detto nekem is ugyan ezt csinálta dühömben uninstalláltam és most töltöm újra... -
Pupuci #3348 Na most nekem is meghülyült ez a szar.
Az előbb (15-20 perce) lefagyott ez a szutyok.
Bezártam, újraindítottam.. volna.
Azzal az accountal, amivel bent voltam nem tudok belépni. Mintha beragadt volna, vagy mit tudom én. Másikkal simán bemegyek.. -
Pupuci #3347 Igen, de nem erről van szó. -
#3346 19-re egy fél délután felhuzok egyet -
Pupuci #3345 Igen, így gondoltam én is.
Azt hittem simán, "ingyé" át lehet vinni legalább egy karit egyszer.
Van egy 19-es papom (tudom, nem nagy de tök megkedveltem) azt vittem volna át Arcadia szerverre (Veritason van most), de akkor marad a helyén szegény. -
Martin #3344 Igen külön regisztráció kell a supporthoz is. Amúgy nem érdemes írni nekik. Volt nekem is olyan problémám amihez kellettek volna, de most már közel egy hónapja nem reagáltak, igaz, hogy sikerült megoldani azóta.
Amúgy a mostani launcher frissítés után nekem sem indult el elsőre. Leállt a jelszó beírás után (Play gombra nem is tudtam kattintani), de a launcher bezárásával második próbára már ment. -
hawkie22 #3343 Megpróbáltam, de nem segített. Ezek szerint nem marad más mint uninstall és újratelepítés.
Amúgy az miért van, hogy a support nem fogadja el azt a jelszó-email párost, amivel a játékba be tudok lépni? A supportnak külön reg kell? -
#3342 Csak ami nála van bankot nem és ne legyél guildben, ja es ez nem kevés pénzbe kerül... -
Pupuci #3341 Srácok. Ez a karakter transzfer hogy működik?
A karit mindenestől (ami nála van az invben azt is?) átviszi másik szerverre? -
Pupuci #3340 Van egy olyan, hogy > Launcher settings > Repair your install
Próbáld meg, hátha...! -
hawkie22 #3339 Szerintetek rakjam újra a klienst? Elindítom, kattintanék a Play gombra, de nem indul semmi. A support gombra kattintva pedig nem fogadja el az email-címet, meg a jelszót, amivel pedig a kliensnél be tudok jelentkezni.
Nem értem, mi lehet a gond.
Tegnap még tök jól ment minden az első indításnál, most meg nem megy semmi. DE nincs kedvem megint letölteni az egészet. -
#3338 Enga:) -
hawkie22 #3337 Hali!
Nálatok is gond van, vagy a hiba az én készülékemben van? Elindítom a Launcher-t, végigfut a csík, Complete meg minden, bejelentkezem, a Play gomb piros, rákattintok, de a játék nem indul. Semmi reakció, se töltés, se semmi.
A szerverek a program szerint futnak, szóval az nem lehet gond. -
#3336 Ha csak simán a képernyő jobb oldalán x -eled ki a küldiket attól még az megmarad a küldi listában ( L ). Ha ott leadod, nemtom hogyan jönne vissza ha mobot ölsz. :) Sztem jobboldalt x -elted csak ki, ugye? :) -
#3335 Tera Shopban tudsz venni igazi pénzért. -
Martin #3334 Alt->Social->Guilds On Server.
Kikeresed amelyikhez csatlakozni akarsz (Pokol lovagjai) és kattints az Apply Gombra jobb oldalt a Guild neve mellett. :)
Vagy használhatod a Global chatet is, de az nem túl elegáns. :D -
Since #3333 Kinél tudok jelentkezni invite-ért? -
#3332 persze hogy van,nem is egy,A Pokol Lovagjai vagyunk mink:) -
Since #3331 Sziasztok! Arcadia szerveren van magyar guild?