3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#3410 hát ha a pvp a fő szempont akkor igen,sajnos sokat kell még várnotok,de ha a többi része is tetszik akkor le fog kötni,mert nagyon jó,bár vannak szintek amikor vért húgyoz az ember,azok nem kellemesek,olyan 53-57ig.:) de am jó játék -
Evok #3409 Hú..., ez viszont így picit unalmasnak hangzik..., na mindegy, tetszik maga a világ, ez nem kérdés, de a WH online után, mindenhol a minél nagyobb pvp csatákat keressük, reméltem itt hamarabb elérhető lesz, ezek szerint várhatunk még sokat. -
#3408 lényegében lvl60ig semmi dolgod a játékban csak hogy fejlödj.ennyi:) utána tudsz majd mindenfélét -
Evok #3407 Köszönöm a kimerítő válaszodat. -
Martin #3406 PVE szerveren három lehetőség van. GvG (guild a guild ellen), de ezt ugye a vezetőnek kell deklarálni. Illetve van 15vs15 battleground, valamint 3vs3 aréna 60 -as szint elérése után. De persze ehhez majd nem árt rendes PvP felszerelés PvE, vagy kezdő PvP cuccal kábé csak halni tud az ember, ha úgy sorsolja össze a két csapatot. Nem ritka, hogy egy teljesen PvP -re szerelt partit összedob egy csapat kezdővel sajnos. 3vs3 -ra csak a legjobb PvP cuccban érdemes jelentkezni. Duelezni bármikor lehet. PvP szerveren meg gondolom nyílt PK van. -
Evok #3405 Mára egy kérdés még :)
Csapat csapat elleni harcra, pvp-re mikor lesz lehetőség? Szintfüggő? -
Evok #3404 Köszönöm a választ, siker. -
Martin #3403 Valószínűleg nem ugyanazon a csatornán vagytok. Alt gomb megnyomása után a jobb felső sarokban tudsz váltani. Lényeg, hogy mindketten ugyanazon legyetek. -
Evok #3402 Még egy aprócska kérdésem lenne. Miért van az, hogy egy csapatban vagyunk a kis térképen látom is, hogy a társam hol van, ugyanakkor nem látjuk egymást? -
Evok #3401 Nagyon köszönöm a választ, így sikerült!
Pacsi és jövök egy sörrel! :) -
Siyama #3400 Hello igen ez volt nalam is a Problema (raktam Net Framework stb minden xart de csak nem indult )
osztan rajottem nyisd meg a Start>ControlPanel>DataAndTime>InternetTime es ott update es syncronizald a Timot s maris indul a Time bealittasod elalittodik de menni fog -
Evok #3399 Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem a játékot, pachelte is magát, majd kiírta, hogy kámplít.
Beléptem ugye az accommal, és ott virít jobb fent a pléj gomb. Azt viszont hiába nyomom meg, a játék nem indul.
Ötlete van valakinek, hogy mi lehet a baj? -
Siyama #3398 Hello a Killian szerveren esetleg van Magyar alakulat? mert ott kezdtem -
undY1ng #3397 [INT] Ishara -
Party Hard #3396 pvp szeró érdekelne -
Party Hard #3395 Meik szerveren van a legtöbb magyar??? -
kingofn00b #3394 Üdv,
A PvP miként működik a klánok között? Van valami szövetségi rendszer, esetleg nagyobb cél, ami mentén ez működik, vagy csak ad-hoc hirdetnek klánháborút egymás ellen?
Van diplomáciai oldala a dolognak? -
#3393 Köszönöm, bár végül a Fraya szerverre csináltam karaktert, remélek ott is találok majd magyarokat. :) -
#3392 Veritas szerveren rengeteget találsz belőlünk. :)
40 - 50 felett mindenkit szeretettel vár (aktív tagokat persze) a Claymore. -
#3391 Sziasztok! Melyik ENG PvE szerveren vannak magyarok? -
Warrika #3390 tudsz venni ingame tera thalerért tudsz venni +karakter slotot vagy ha megveszed a játékot eredetibe akkor azért instant kapsz 8 at.
részletek az eredeti weboldalon -
Edgaar #3389 Üdv, hogyan tudnék plusz karakter slot-ot venni? Van ehhez is valami "gemcard" vagy valami hasonló? Ha van ilyen cucc, az kapható mo.-n? -
#3388 Ha nem találja a klán chatet hogy kérne segítséget? Amúgy játékon belül /g a guild chat. -
#3387 Guild chat=G. Ha már egy ilyen "nagy" guild tagja vagy, nem értem miért itt teszed fel a kérdéseidet? Nálunk az az alap, hogy segítünk a kicsiknek, válaszolunk a kérdéseikre, tanácsokkal látjuk el őket. A tokenek szinte semmit nem érnek, enchantolni pedig 40+-on érdemes. -
darkling #3386 1 éves a TERA, szülinapi ajándék stb. -
Pupuci #3385 Köszi!!!
**--**
Komolyan mondom.... Vanna olyan kvesztek ugye, amiket partyban kell (lehet) megcsinálni.
Nos az imént voltam partyaban, kellene egy (kettő, de egy már megvan) izé... az a nagy, kék ücsörgő szörnyecske. Celestial Hillnél van.
Na. öten voltunk partyban, volt egy pap is. De minek?? Sorba pusztultunk mert ahelyett, hogy healelte volna a partyt, lövöldözött össz-vissza.
**--**
Ebben a gémben nincs klán (guild) chat? Vagy csak én nem találom? -
Martin #3384 Velikában a Strategic Command feliratú helyen tudod beváltani felszerelési tárgyakra lásd képet lent.
Leginkább enchantolásra foddernek jók. -
Pupuci #3383 Srácok. Az ismételhető kvesztekért lehet kapni egy Support Token nevű bigyulát. Ez miez? Mire jó? -
Pupuci #3382 Gyere az Arcadia szerverre. Kersesd ott A pokol lovagjai guildet! -
Broless #3381 Sziasztok!
Már töltöm le a játékot és az lenne a kérdésem, hogy melyik szerverre érdemes menni,ahol sokan vannak illetve hol van a legtöbb magyar klán? Pvp, pve is érdekel.
Előre is köszi! :) -
Pupuci #3380 Oké, megtaláltam :) -
Pupuci #3379 Alóha!
Bocs, megint kérdeznék :)
Szóval, lehet kotyvasztani healing pósönt? És recepteket lehet venni valahol? Kerestem az aukcíósnál, de nem igazán találtam. -
Pupuci #3378 Hát ez nagyon gáz.... már megint szarakodik a login. -
#3377 Ismét nem működnek a login szerverek... -
Pupuci #3376 Köszönöm szépen!!!
-
hawkie22 #3375 Megvan a hiba forrása. A launcher összeakad az IObit Malware Fighter programmal. Azt le kell szedni, utána menni fog. :) -
hawkie22 #3374 Hát én ezt nem értem. Újraraktam az egészet, megint bejelentkezés, de már a launcher képernyőjén kifagy az egész. Rákattintok a playre, tölt egy picit, talán 1-2 másodpercet, és a progi nem indul. Nem tudom mi lehet. Megpróbáltam megint a repairt, de az se segített. Valami ötlet? -
#3373 Na engem most beengedett. Vagy már mindenkit enged ? -
Martin #3372 Nálam már megint nem megy: Unable to connect to login server. -
Martin #3371 Igen lehet, nem csak a fegyvereket, hanem a páncélt, cipőt, kesztyűt is. Alapértelmezésben a T gombbal tudod behozni az enchant gépet.
Az enchantoláshoz szükséged lesz egy az adott tárgyal azonos Tier -ü "áldozati" tárgyra ami az enchantolás során megsemmisül, valamint a fejlesztendő tárgy Tier szintjének megfelelő számú alkhestre. (T14 -es tárgynál 14 db alkhest és egy T14 -es tárgy fegyvernél bármilyen fegyver pl. nem kell, hogy a te karakterednek jó legyen.)
+1-+6 -ig normál alkhest kell, amit a sima merchantnál lehet venni +6-+9 -ig extensive alkhest kell amit Speciality Store -ban lehet venni. +10-+12 -ig Masterwork Alkhest, vagy Extensive Alkhest. Ezeket endgame instákban lehet beszerezni, illetve agnitor, bellicarium (PvP) reputation kreditért is lehet venni.
Alap esetben csak +9 -ig lehet menni a +12 masterworkolással érhető el. Ez úgy megy, hogy az enchantolható tárgyon felváltva kell használni egy enigmatic scroll -t, illetve egy identification scrollt, amíg egy arany embléma meg nem jelenik rajta, illetve a tárgy neve elé is bekerül, hogy masterwork. Ehhez kétféle scroll páros áll rendelkezésre az olcsó verziónál 5 arany egy próba ára (sima árusnál kapható), az esély 0,05% a sikerre, a drága verzió jelenlegi árfolyamon úgy 450-500 arany (az azonosító scroll sima árusnál kapható 50 arany Intricate identification Scroll néven, a Master Enigmatic Scroll szintén instából, vagy rep. kreditből jöhet) itt 3% az esély. Az első esetben 1350 próbára van szükség átlagban a második esetben 22 -re (A T14 -es fegyveremnél 35 fölött járok, szóval RNG).
Természetesen minden enchantolásnál megvan a fail esélye minél nagyobb a + annál több. +3 -ig fehér tárgyakat érdemes használni +6 -ig zöldet +9 -ig kéket ajánlanak, de még sárgával is bebuktam +8 -ra már ötször a kesztyűmön pl. +10-+12 -ig csakis sárgát, lehetőleg extensive alkhestel. A tárgyat nem lehet betörni, csak az alkhest ára, és az áldozati tárgy ugrik. Minden fail után egy kicsit növekszik az adott tárgy encahntolási esélye, ezt írja is a tárgy eszköztippjén.
Elég költséges a dolog első karakternél 50 -es szintig nem ajánlom az enchantolást, kivéve, amikor majd kapsz direkt ilyen küldetést, ott érdemes megcsinálni. 50 felett +6 -ig érdemes menni annak még nincs különösebb költsége. 60 -on T12 -es szettet ki is lehet hagyni, én egyből T13 -at csináltam +6 -ig. +6 fölé, csak T14 -es cuccon érdemes (kell) menni.