Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az a baj, hogy lvl 10-ig nem nagyon mutatkoznak meg a klasszok sajátosságai. 35 környékén már kb. tudja az ember, hogy milyen is az adott kaszt.
Szerintem egyik kaszt se nehéz. Persze van amelyikkel kicsit gondolkodni is kell, de alapjában véve nem egy ördöngõsség egyiknek sem az irányítása. Mondjuk attól is függ mire használod. Warriorok pl. pvp-ben nyitásnak mindig ugyan azt a 2-3-4 skillt tolják el. De tényleg. Mindegyik warrior mindig ugyan úgy kezd.
Igazából pvp és pve szerver között annyi a különbség, hogy elõbbin van pk lehetõség és több a gvg összecsapás. Meg battleground-ban HC beállítottságúbbak az emberek. Nem tudom mennyire megy még pvp szervereken a kis karik csapkodása, de ha nyugisan akarsz fejlõdni, akkor pve szerver.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nemrég találtam rá erre a játékra, gondoltam, kipróbálom. Pár év WoW után kell egy kis változatosság.
Szóval elsõ ízben eléggé uncsi WoW klónnak tûnt, de aztán mintha ráéreztem volna. Kipróbáltam (lvl10-ig) a berzerkert,lancert, sorcit, warriort, még a slayert akarom tesztelni, de eddig a warrior tetszett a leginkább. Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem.
1 - tényleg olyan nehéz class? Utánnaolvasgattam, és mintha sikerült volna a legbonyibba beletenyerelnem.
2 - melyik szerveren lenne érdemes játszani? A PvP tetszik, azt szeretném tolni elsõsorban.
10.000 gold 1.000 ft akit érdekel pm itt vagy email a [email protected] email címre.
"Unable to determine current version" hibát hogy lehet gyorsan orvosolni?
Elõre is köszönöm!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Melyik PvP szervert ajanljatok, ahol sok magyar van?
(1-2 ismeros nem igazan tud angolul.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Most olvastam hogy április 15 el vége az ingyen transzfernek és érdeklõdnék hogy merre van most nagyobb magyar közösség ? . Én Arcadián kezdtem és néha néha találkozom magyarokkal de eléggé elvétve. Van mostanság ajánlott server esetleg ?
Tera Online: Kanane lvl60 elin sorcerer Szerver: Zenobia
Egyáltalán miért enged eldobni ilyen holmit, vagy miért nem írja oda, hogy melyik questhez való, akkor kevesebb az esély rá hogy eldobom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha tényleg kevés skillel tevékenykedik, akkor még az irányítása sem lesz talán bonyolult.
PLS segítesetek 😞 Nagyon szeretnék vele játszani 😞
SG.hu chat-en felvettelek barátnak(Titan), ha esetleg további kérdésed lenne...
Kérdésem, hogy a karakterek itt is szerverhez vannak rendelve, vagy bármelyikre lehet menni a meglévõ karakterekkel? HA szerverhez kötött, akkor melyiket javasolnátok? Fõleg angol nyelvûek érdekelnének.
Semmi mást nem tudok még a játékról (karakterek, frakciók, endgame tartalom) de igyekszem okosodni, hogy legalább az alapokkal tisztába kerüljek vasárnapig, hamarabb úgy sem tudok vele játszani. Ha esetleg van olyan infó, ami egy totál kezdõnek hasznos lehet, kérem osszátok meg velem.
Hát igen, a boss az elején. Nekem mint priestnek nem jelentett gondot, mivel hp skill van. Neked azt tudom tanácsolni mint a többiek. Guild-ból segítség, vagy tanulmányozd a skilljeit. Nincs túl sok és általában sorban követik egymást. Nem nehéz kitérni elõle.
Másik: ami a videóban van alul a tagnak (amiben a skillek ikonjai vannak) azt hogyan lehet úgy beállítani ? Nekem csak a rövid picúrka skill ablakok vannak lenn.
Nem tudom, hogy most milyen a boss(én még megjelenéskor voltam arra), de anno is kellett oda segítség a papírabb (kezdõ játékos) kasztoknak.
Azért érdemes csatlakozni egy guildhez és így tudsz hívni segítséget könnyen.
Amúgy ez a boss még pont a könnyû fajtából való. Annyi, hogy csak ki kell ismerni a skilljeit. Tudni kell mikor milyen skilt fog használni. Ezt videókból is le tudod nézni. Kitérést folyamatosan használni! HP potikat is érdemes bekészíteni. Ha nagyon kell hp,hp reg stb. köveket ruciba.