Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg is van.
na ez az elsõ ami talán tûrhetõen sikerült, de nem szólom el 😄
Kitöltve, lassú voltam nagyon, két kérdésen egy csomót gondolkoztam.
6. forduló (február 19. - 21.)
A kvíz kitöltésére (8 kérdés) 2 perc áll rendelkezésre !
A maximális elérhetõ pontszám 41 !
6. forduló
A kvíz kitöltésére (8 kérdés) 2 perc áll rendelkezésre !
A maximális elérhetõ pontszám 41 !
6. forduló
10 óráig jön a 6. forduló?
honfoglalóban írtam már be tippkérdésre helyes választ 1,25 másodperc alatt tudatosan
persze ott csak egyre kell koncentrálni, nem kell kattintgatni, és az volt a kérdés hogy hány szárnya van a légynek <#idiota>#idiota>
de a lényeg, hogy nem kell az olvasáshoz és értelmezéshez 3 másodperc
persze ott csak egyre kell koncentrálni, nem kell kattintgatni, és az volt a kérdés hogy hány szárnya van a légynek <#idiota>#idiota>
de a lényeg, hogy nem kell az olvasáshoz és értelmezéshez 3 másodperc
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ne általánosíts, attól hogy te ennyi idõ alatt olvasol, mások még nem. Én például fél másodperc alatt elolvasok és értelmezek egy-egy kérdést a kvízbõl, lazán. Én is viszonylag gyors voltam, 30 másodperc, és nem tippeltem, elolvastam mindent, sõt azért lett "ilyen lassú", mert két kérdésem több másodpercet gondolkoztam.
Egy szóval sem írtam hogy csalsz, ezekszerint csak nem olvasod el a kérdést😊 Meg lehet így csinálni 10 sec alatt is, de nem hinném hogy sok értelme lenne...
csakhogy én úgy átfutom a szöveget inkább az opciókat nézem , de azért kíváncsi lennék hogy , hogy tudtam csalni ...
Mire elolvasok egy szöveget és értelmezem, az minimum 3 másodperc, akkor hogyha tudom a választ. Ha sejtem a választ és gondolkodnom is kell rajta akkor az 5+ másodperc. Szóval legjobb esetben is( ha minden kérdést tudok, ami nem valószínû) 24 másodperc. Legtöbb esetben pedig bõven 30 fölött kell legyen az idõ.
olyat hallottál hogy beírod valahova a neved CTRL+C és a szöveg mezõbe CTRL+V ??<#wow3>#wow3>
20mp alatt a nevemet se bírom beírni, csaatáá
MÉT<#wow2>#wow2>
kitöltöttem, de gecifos lesz 😄 ASd
Részemrõl ez sem volt túl könnyû.
Szerintem eddig ez volt a legkönnyebb. Egy kérdést rontottam csak asszem.
a korábbiaknál ez mintha tényleg könnyebbre sikerült volna, de kell ilyen is 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nos , ez igen könnyû volt!!!<#smile>#smile>
kitöltve.
mostmán akkor 5. fordulót de 10percen belül<#idiota>#idiota><#smile>#smile>
AS😄A:SD:ASD:ASD:A:SDA:SD:ASD
elírtad a neved???
elírtad a neved???
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
egy kérés:
a 2. fordulóban elírtam a nevemet és Barnabyka helyett Kovács Barnabás-t(az eredeti nevemet írtam a tesztben) nem lehetne ezt egybe tenni?
a 2. fordulóban elírtam a nevemet és Barnabyka helyett Kovács Barnabás-t(az eredeti nevemet írtam a tesztben) nem lehetne ezt egybe tenni?
Tévedsz: Nagy-Britanniához tartozik Anglia, Wales és Skócia. Az egyesült királysághoz tartozik Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország. Írország teljesen független állam.
http://goo.gl/gd6Zi5
huá, mama2-nél okosabb vagyok 1 ponttal 😄ASd
Igen, igazad van, de a lényeg, hogy Írország sehogy sem tartozik Nagy-Britanniához.
Nem. Van Anglia, Skócia, és Írország.
Anglia + Skócia = Nagy-Britannia
Nagy-Britannia + Írország = Egyesült Királyság
Anglia + Skócia = Nagy-Britannia
Nagy-Britannia + Írország = Egyesült Királyság