Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
a francba, tudtam, hogy kurva sokat cseszekedtem egykét kérdésnél:\\

na mindegy😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Barnabyka
<#eljen>

<#nyes><#nyes><#idiota><#nyes><#nyes>

pzoli00
a polldaddy.com szerveridõ szerint

Milyen érdekes h Pista az 5. fordulóig gecibuta és kurvalassú volt (az 1. fordulóban még 90. helyezést ért el), aztán hirtelen megszállta a Szentlélek és 20mp alatt válaszolgat hibátlanul....

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

tnm
jó, de milyen óra szerint?

#346: ahhoz képest, hogy milyen jól teljesítesz a tesztben, nem tudom mit nem lehet érteni azon, amit írtam. de legyen:
ha Te töltöd ki elsõnek (pista89 néven), akkor tuti, hogy nem láttad elõtte a kérdéseket. (illetve nem tuti, de feltételezem pzoli00 csak nem csalja el a saját játékát)

Barnabyka
akkor fogadni merek ,h nem 1 hasonlóval találkozol...

pzoli00
minden IP címet látok

pzoli00
a kitöltési idõ, a kezdés és befejezés közti idõtartam (azaz amikor ráklikkelsz a "Start survey" gombra onnantól méri az idõt, egészen addig amíg a 8. kérdés után megnyomond a "Continue" gombot).

Barnabyka
látod azoknak is az IP-jét akik megnyitották a tesztet de nem töltötték ki végig vagy csak azokét akik be is fejezték?

pzoli00
egész egyszerûen, azért mert valaki a leggyorsabb, vagy minden kérdésre tudja a választ, esetleg mindkettõ egyszerre, mégha kitrükközi is a kvízmotort nem lehet bizonyítani, hogy "õ" vagy "õ" vagy "õ" csalt.

Annak mi értelme? Nem látom a megfejtéseket attól még<#idiota>

tnm
ne aggódj, fogjuk is. 😊

tnm
legközelebb senki nem töltse ki addig, amíg pista89 nem írja, hogy már kész. ha így is nagyon gyorsan 90% körüli helyességgel végez, akkor innentõl kezdve nem mondjuk rá, hogy csaló. (btw. ugye a kitöltési idõt, nem a kitöltõ rendszerórája alapján, hanem a szerver órája alapján számoljuk?)

pzoli00
ezzel az indokkal viszont az összes telitalálatos egyént csalónak lehetne nyilvánítani

Miért fáj nektek, hogy fosbuta? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Barnabyka
te ne legyél buta..dinamikus IP-vel átfutod a kérdéseket kiírod õket rákeresel a válaszra utána meg 2sec megváltoztatni az IP-det és újra megnyitod a kérdéssort és 20sec alatt hibátlanul kitöltöd és kész..
Eredmény: Pista89 CSALÓ<#wilting><#banplz>

Nem , Vágó István telefonos segítségét igényeltem<#wow3>

pzoli00
elõfordulhat, de bizonyítani nem lehet

FZoleee
mert lehet ip-t váltott... elsõre megnézte a kérdéseket, megkereste a válaszokat, és akkor megint ip-t váltott, és megválaszolta 20 mp alatt helyesen<#sniffles>
Atti12
5. vagyok 😮

<#smile>

pzoli00
eddig nem találtam két azonos IP címet, szóval csalásról nem beszélhetünk.

ÉS csaltam?<#fejvakaras>

pzoli00
IP cím alapján tudom ellenõrizni, ha valaki kitölti a feladványt, max. az alapján lehet kizárni valakit.

Benne vagyok <#smile>

circa
Akkor inkább csináljunk olyat, hogy ki bírja a leggyorsabban megadni az összes jó választ<#hehe>

én 2sec alatt <#vigyor4>

circa
Úgy se lesz kizárva, szerintem. Az meg hogy ki hogy tölti ki, az mindenkinek a lelkiismeretére van bízva, innentõl kezdeve meg már nem ér az egész semmit, az eredmények nem a valóságot tükrözik<#vigyor>
Legközelebb inkább én is kitöltöm 20 sec alatt <#idiota>

<#schmoll2>

FZoleee
tudom, magne b6, de akkor is csaltál...
sweech
és még vicces is amellett, hogy okos

ez egy reklámba van te gecibuta<#smile>

FZoleee
<#eljen><#gonosz1><#eljen>

sweech
csak simán zseni a gyerek

FZoleee
persze, hogy csal, majd jön a "20 másodperc alatt átfutom a kérdést és megválaszolom" dumájával... ki kéne zárni
circa
Haggyad, még megsértõdik amiért megvádolod, hogy õ nem képes 20 másodperc alatt az összes jóválaszt megadni 😄

GregSB
pista89 lol, kicsit sem 1értelmû hogy csal.... Már hanyadik kör óta õ a leggyorsabb + legtöbb jó választ adó?

pzoli00
Gabor1990
Na lesznek részeredmények?

pzoli00
igen heti két alkalommal,

vasárnap - szerda
csütörtök - szombat

circa
Most milyen sûrûn vn kvíz? Heti kettõ vagy hogy?

pzoli00
hamarosan részeredmények !

Casillas
nekem is (yn)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Barnabyka
rdy.

kész

[HUN]FaTaL
kész

http://goo.gl/gd6Zi5

kész