Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ játékosoknak van meg az eredménye a karácsonyi játékban:
kicsilány
Mate94
pzoli00
COOLancs
ba32107
Doddy a düdõ
cargame
Kicsi
FZolee
Bandee1987
geo
toysoldier
Barnabyka
Õk a szokásos linket csekkolhatják.
Mivel az itteni helyként sem Magyarország volt, hanem Budapest, így én ott is a városra gondoltam, ami pedig csak hat óra eltérés, lévén a másik parton 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Helyes válaszok:
Q.2 "Látjátuk feleim, szümthükkel mik vogymuk" - Honnan származik ez az idézet?
Ómagyar Mária-siralom
Halotti beszéd és könyörgés
Aere perennius
Q.3 Ki az egyetlen karakter, aki eddig minden Amerikai Pite-filmben szerepelt?
Steve Stiefler
Michelle Flaherty
Noah Levenstein
Q.4 Mi Csehország államformája?
Parlamentáris köztársaság
Népköztársaság
Alkotmányos monarchia
Q.5 Mikor élt Joseph Mallord William Turner, angol festõ?
18-19.század
16-17.század
19-20.század
Q.6 Mekkora az idõeltolódás Washington és Budapest között?
8 óra
Q.7 Mi NEM található a tejben?
kazein
laktóz
uracil
Q.8 Melyik az egyetlen Magyarországon õshonos vörösborszõlõ-fajta?
A kékfrankos
A cabernet
A kékoportó
Q.9 Honnan származik az AC/DC zenekar?
Az USA-ból
Kanadából
Ausztráliából
Q.10 Ha két kifli súlya megegyezik egy zsömlével, nyolc zsömle pedig egy kenyérrel, akkor öt kenyér hány kifli?
2*8*5=80
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Egy személyes kérés:
Kérem mindenki, aki játszik, lehetõleg töltse ki ezt a kérdõívet, hogy megtudjam mi a véleményetek. A kérdõív névtelen, kérlek titeket, legyetek õszinték, hogy jövõre még jobb lehessen ez a játék! 😊
A segítségeteket elõre is köszönöm!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sok sikert mindenkinek! A kérdések nehézségi szintje és a pontszámok kérdésenként emelkednek! 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Este indul a karácsonyi kör, és jönnek az eredmények 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ami várható az ünnepek környékén:
-lemegy még egy kör (26. forduló)
-különleges karácsonyi kvíz (csak karácsonykor, dec. 24-26 - 27. forduló), ennek a részleteirõl majd a hétvégén.
-a két ünnep között egy rövid forduló (dec. 27-30 - 28. forduló)
-szilveszteri-újévi forduló (dec 31-jan 1 - 29. forduló)
Január elsején pedig lezárul ez a kvízsorozat, és elindul a 2010-es szezon 😊