Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sok sikert mindenkinek! 😊
Természetesen minden eredmény is frissült! 😊
mert nekem nem frissült a képernyõ miután rányomtam az elküld gombra, csak a homokórát láttam, ezért egymás után többször próbálkoztam az elküldéssel is, és oldal frissítéssel is. ez lehet az ok.
nem töltöttem ki kétszer.
Valami indok, miért szerepelsz kétszer?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
asszem végre megint maxos lesz
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egyébként, megjegyzem, senkinek nem tûnt fel, hogy hibás volt az egyik kérdés. Az utolsóban elfelejtettem helyes választ megadni a lehetõségek köz, a tubarózsa lenne a peónia másik neve, self-fail XD <#idiota>#idiota> Ebbõl kifolyólag, a forduló max pontja 9 pont (8 a kvízbõl + 1 bónusz)
😊 de a részvét a fontos
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Palermot(Bandee1987) nem tudom megelõzni😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"