Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még sosem voltam ennyire elõl <#wow1><#vigyor2>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Casillas
hát azért még így is van elõnyöd bõven, most legalább egy picit elérhetõbb távolságba kerültél 😄
de alap, én is mérges voltam magamra, amikor lenulláztam az egyik kört, azzal együtt ott lehetnék a nyakadban már 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fabio Capello
De, összecseréltem, mindjárt javítom 😄

Rise Against
a fordulók végeredményénél nem lett a szöveg megcserélve?

mert én a legutóbbi fordulót nem töltöttem ki, mégis rajta vagyok az eredménylistán, a 14.-et pedig kitöltöttem, azon meg nem vagyok rajta.

Lacee
hejj, kicsit azért hiányzik az a 15. 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fabio Capello
14. forduló végeredménye elérhetõ.

15. forduló végeredménye elérhetõ. (akinek fél pontja lett volna, kapott egy felfelé kerekítést)

Ranglista frissítve mindkét fordulóval.

Az új kör holnap indul.

Grove4
A 14. fordulónak nem lesz eredménye?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

?

Lacee
na bakker, lemaradtam a 15. fordulóról? 😞

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

N o N a m e
el is felejtettem 😄
kész!
kész

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

nincs
Csak nalam nincs meg a 14. fordulo eredmenye vagy nalatok sincs meg ?

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Casillas
huhh, most szinte össze-vissza ugráltam a kérdések közt, de szerencsére mire befejeztem/beírtam egyet, beugrott egy másik, végül remélem nem hagytam ki semmit 😄

Pipör
kész
nem mentek ki az idõbõl ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

kesz
Eagle16
Az utolsó pillanatban jutott eszembe a váras, remélem jó lett...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kesz

kitöltve, remélem nem mentem ki az idõbõl.
Fabio Capello
Na helyrerúgdalták a témát, hogy mi lehetett a gáz, arra nem tudtam rájönni, mindenesetre mûködik végre! 😊

15. forduló

no para, elnézem a késésed 😛
Pipör
<#eljen>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Fabio Capello
Gáz van gyerekek. Egyszerûen nem bírok kérdõívet csinálni, minden kérdésre kidob egy question errort...

Dolgozom a megoldáson, de nem tudom lesz e ma ebbõl valami, igyekszem 😊

Az eredményeket viszont feltöltöm hamarosan.

Fabio Capello
Javítom a kvízeket, este indul az új kör! 😊

Pipör
húú lesz vagy 1 pontom<#idiota>

Hmm maximális pontszám , ezt szeressük 😄

zsutyesz
kész

Lacee
ez tényleg kemény volt, srácok itt a lehetõség elõtörni 😊

Lesz kupa, volt jelentkezés is

nekem csak 2 volt amire tippeltem, annyira nem volt nehéz
persze valószínûleg olyat is elbasztam, amire azt hittem tudtam. sok példa volt már rá. D:
nincs kedved csinálni egy kupát?😄
de ne ugy h a bajnokságban résztvevõ 1-8 ig terjedõ emberkék vehessenek részt hanem siman aki most jelizik az indulhat és kész! egyenes kiesésbe 😛 vagy oda-visszavágó alapon 😄
Fabio Capello
Nem jó ha mindig 7-8-9 pontokat csináltok, kell az agytorna is néha 😉 😊

Atti12
ja nehéz lett, kell ilyen is 😄

kész
N o N a m e
lol.. kb 3-4 amiben biztos vagyok, a tobbi nagyon tipp 😊)
Bazki! ilyen kerdeseket hogy lehet adni?!
Ez most valóban nehéz volt 😊

vegicsek
Jaj, most elég sok tipp volt : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Casillas
ejnye, az irodalmi beírósnál leblokkoltam, a többi nagyrészt jó lesz szerintem (legalábbis bízom benne)

Fabio Capello
jogos, összekevertem JA Mamájával, mindjárt javítom a dolgokat 😊

volt pár tipp, de a többi nem volt nehéz. 😊 uccsó elõttinek nem dõltem be, de ravasz volt! 😊
Fabio Capello
14. forduló

Sok sikert! 😊

Lacee
a hatos kérdésre én is József Attilát jelöltem meg, de a helyes válasz elvileg Radnóti lett volna, nem? (Huszonnyolc év c. vers)

Fabio Capello
Eredmények frissítve.

Helyes válaszok:

1. Melyik angol királyt nevezték Oroszlánszívûnek? I. Richárdot
2. Ki rendezte a Száll a kakukk fészkére c. filmet? Milos Forman.
3. Hogy nevezik a szobákról, belsõ helyiségekrõl készült festményeket? Enteriõr
4. Melyik földrészen található a Zöld-fok? Afrika
5. Ki az a híres kémnõ, aki az I. világháborúban a németeknek kémkedett? Mata Hari
6. Ki írta magáról egy versében: "Erõszakos, rút kisded voltam én"? József Attila
7. Hogy nevezzük más szóval a testek általános tömegvonzását? Gravitáció
8. Hogy hívják azt a területet, ahol hajók és repülõgépek tûntek el nyomtalanul? Bermuda-háromszög
9. Istenben bízunk. Melyik pénzen látható ez a felirat? Az amerikai dolláron.

Az új forduló nemsoká indul, most rakom össze a kérdéseket! 😊

Fabio Capello
Nyugalom 😊

Este végeredmény és új forduló, türelem 😊

shumika
Nem csak te vagy az 😄DDDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

birdo
Hali hali....már tiszta izgatott vagyok )))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

zsutyesz
kész

kész

Hú, megvan. :

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...