Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
a fogas kérdésre jól válaszoltam?:SSSSS
meg a két beírosra ?:S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
egesz jol sikerult! (szerintem)
szeretnem megkapni a valaszokat!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
a többi viszont szerintem jó lesz...
Nem tudtam elképzelni, hogy mi történhetett, hogy kaptam bónuszpontot.... anélkül, hogy entert vágok már az elején a szövegre )))
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
én lennék a Kicsi és fogalmam sincs kicsoda az a kicsilány 😄😄 ez LOL^^
Ha szeretnéd megkapni a helyes válaszokat, kérlek írj a topikba egy üzenetet, vagy küldj privátot nekem (Fabio Capello)!
szertném megkapni ^^
kész
ba32107 0:55 6 pont
Gabor1990 2:20 5 pont
Eagle16 1:41 8 pont
kicsilány 1:05 6 pont
kicsi 1:16 7 pont
zdlr 1:42 7 pont
Kis szõrszálhasogató kérdés, már régóta megfigyeltem, hogy kicsi és kicsilány egymás után tölti ki a kvízt, esetleg köztetek van valami kapcsolat, vagy fatális véletlen hogy 15 forduló óta mindig egymás után töltitek ki? 😄 Természetesen nem kell itt válaszolni, egy privi bõven elég 😊
persze a 14. fordulóban meg - talán kicsit a kapkodás miatt is - elrontottam egy csomó kérdést, de hát ez van, valamit valamiért 😊