Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Ranglista és végeredmény feltöltve

<#eljen>
Fabio Capello
Végeredmény és új kör ma este! 😊

shumika
Kéészen vann! 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

N o N a m e
Kész!
zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Casillas
már nem emlékszem a kérdés pontos megfogalmazására, de remélem a zenei beírósnál csak a leghíresebbek számítanak, nem az összes 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

És mennyi lett az idõ? Mert ha csak a másodikat kaptad meg, akkor az nagyon gyors lett, mert ugye másodszor láttam a kérdéseket, és egybõl bejelöltem mindegyiket, el se olvastam õket.

kész
a fogas kérdésre jól válaszoltam?:SSSSS
meg a két beírosra ?:S
Fabio Capello
Barnabyka: sikerült

Grove: beírtad

Kicsi: idõben vagy

ba: csak egy példányt kaptam

😊

Barnabyka
Megnéznéd nekem, hogy sikerült-e kitölteni mert "Page npt Found" felirat fogadott a végén.

Grove4
Remélem a nevem nem maradt le,a nagy igyekezetben nem emlékszem,hogy beírtam volna.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bulykin
whua, kicsit elidõztem remélem nem csúsztam ki 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tippelek az enyémre. 6 pont o.o
ha lehet kérni részeredményt, én élnék vele.
Kicsit szórakozott nálam most az oldal. A start gombra kattintás után várni kellett vagy 10 másodpercet, aztán amikor kész voltam akkor nem is jött be az oldal, frissítettem, akkor újra kitölthettem, és el tudtam küldeni. Szóval nem tudom, lehet hogy kétszer érkezett be a kvíz, lehet hogy beleszámolta az idõbe azt is, amíg állt az oldal. Kár pedig nem sikerült rosszul...

Pipör
Kitöltve.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

kész

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Doddy a düdő
omg, de benéztem ezeket a kérdéseket D:

Fabio Capello
17. forduló

Sok sikert!

Fabio Capello
Még ma jön az új kör, csak közbejött egy laptop fatal error :/

Ejha, pirulok. Jobbra emlékeztem. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

+1
Aztamindensegit 😄D ilyen jol meg soha nem sikerult 😄

Fabio Capello
Ranglista és végeredmény frissítve, nagyon jók voltatok 😊

Helyes válaszok:

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

birdo
Szeretném én is megkapni a válaszokat...az elõzõt is...ha lehet, mert hiába kértem...nem kaptam ((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Atti12
nekem jó volt :|

A képet én se láttam :S

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

N o N a m e
kesz! a hires szineszno kepet nem lattam!
egesz jol sikerult! (szerintem)

szeretnem megkapni a valaszokat!
Casillas
alap, azt én is mindig keverem 😄

Fabio Capello
nem rontottál semmit, maxpontos lett.

vegicsek
Tudtam hogy összekeverem a földrajzosat 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

a mûvészeti kérdést természetesen elkúrtam
a többi viszont szerintem jó lesz...
birdo
Jólvan.. vágom ám...asszem ))))
Nem tudtam elképzelni, hogy mi történhetett, hogy kaptam bónuszpontot.... anélkül, hogy entert vágok már az elején a szövegre )))

Casillas
aki csak a kérdés felére válaszolt helyesen, nem 0,5 pontot kapott rá, hanem 1 egészet, így fél pont bónusznak tekinthetõ

birdo
Hmmm
Okés...szóval mire ?

Fabio Capello
mert nem volt kedvem félpontokkal szórakozni 😄

birdo
Jah igen...miért kaptunk 0,5 bónusz pontokat ??

😄 szia😊

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Bulykin
oh hai<#wave>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Grove4
Gyors kijelentkezés bejelentkezés , tökéletes alibi.<#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

én meg a kicsilány lennék😄 és én se tudom ki az a Kicsi😄

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Bulykin
komolyan??<#wow2> beszarásXD
én lennék a Kicsi és fogalmam sincs kicsoda az a kicsilány 😄😄 ez LOL^^

de itt válaszoljanak 😄

Ha szeretnéd megkapni a helyes válaszokat, kérlek írj a topikba egy üzenetet, vagy küldj privátot nekem (Fabio Capello)!

szertném megkapni ^^

kész
Fabio Capello
Részeredmények

ba32107 0:55 6 pont
Gabor1990 2:20 5 pont
Eagle16 1:41 8 pont
kicsilány 1:05 6 pont
kicsi 1:16 7 pont
zdlr 1:42 7 pont

Kis szõrszálhasogató kérdés, már régóta megfigyeltem, hogy kicsi és kicsilány egymás után tölti ki a kvízt, esetleg köztetek van valami kapcsolat, vagy fatális véletlen hogy 15 forduló óta mindig egymás után töltitek ki? 😄 Természetesen nem kell itt válaszolni, egy privi bõven elég 😊

Ez elég jó lett azt hiszem 😊

Fabio Capello
<16. forduló>

Sok sikert mindenkinek! 😊

Casillas
muszáj, amióta kipottyantam egy körbõl, fokozottan figyelek az idõre is, kell minden pont a visszakapaszkodáshoz 😄
persze a 14. fordulóban meg - talán kicsit a kapkodás miatt is - elrontottam egy csomó kérdést, de hát ez van, valamit valamiért 😊

Fabio Capello
viszont a 15. fordulóban nagyon zúztál 😄